آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • سمبوسه سیب زمینی
    طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی با طعم‌ های مختلف مرداد 2, 1403
  • سبزی خورشت کرفس
    سبزی خورشت کرفس چیست؟ مرداد 2, 1403
  • روغن کرچک
    معرفی روغن کرچک با خواص، مضرات و نحوه مصرف خرداد 20, 1403
صفحه پیدا نشد!
انواع پای و تارت
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه سریع و ساده تارت کاراملی با همراهی شیره‌ی گردو

ترمه افضلی 14 فروردین 1402 6 دقیقه

تارت کاراملی با شیره گردویی یک گزینه مناسب و عالی برای پذیرایی از مهمانان یا مصرف به‌عنوان دسر یا میان‌وعده است. در این دسر خوشمزه از گردوی برشته شده استفاده می‌شود که به آن طعمی عالی و منحصر‌به‌فرد می‌بخشد.

شما می‌توانید این تارت را با نان تارت آماده یا نان تارتی که خودتان در منزل تهیه می‌کنید، سرو کرده و یک تجربه خوشایند از طعم و مزه را برای مهمانان‌تان به ارمغان بیاورید. تارت کاراملی جزو تارت‌هایی است که همه طعم و عطر آن را دوست و دست رد به سینه آن نمی زنند، پس اگر می‌خواهید طرز تهیه تارت کاراملی با شیره گردویی را بدانید، اسنپ فود در خدمت شماست.

اطلاعات تکمیلی تهیه تارت کاراملی با شیره گردویی

اطلاعات تکمیلی تهیه تارت کاراملی با شیره گردویی به ترتیب زیر است:

میزان کالری در 100 گرم 4522 کالری
زمان آماده‌سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت 35 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر

مواد لازم برای تهیه تارت کاراملی با شیره گردویی

مواد لازم برای تهیه تارت کاراملی با شیره گردویی به ترتیب زیر است:

آرد سفید 1 و 1.2 پیمانه
شکر آسیاب‌شده 2 قاشق غذاخوری
گردو 3.4 پیمانه
کره خردشده برای کارامل 80 گرم
زرده تخم‌مرغ 1 عدد
آب سرد 2 قاشق غذاخوری
شیره طلایی 1 قاشق غذاخوری
خامه پرچرب برای کارامل 2.3 پیمانه
کره خردشده 125 گرم
شکر آسیاب‌شده برای کارامل 80 گرم

اگر قصد دارید این تارت را برای افراد بیشتری تهیه کنید، پس به نسبت افراد میزان مواد را هم افزایش دهید.

طرز تهیه تارت کاراملی با شیره گردویی

اگر قصد تهیه تارت کاراملی با شیره گردویی را دارید، طبق مراحلی که در ادامه می‌گوییم پیش بروید تا این تارت خوشمزه و لذیذ را در خانه تهیه کنید:

  1. در مرحله اول آرد، شکر و کره را یا با غذاساز یا به صورت دستی به‌خوبی هم زده و ترکیب کنید.
  2. زرده تخم‌مرغ را به همراه یک قاشق غذاخوری آب سرد به موادتان اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یک دست به‌وجود بیاید. در این مرحله در صورت نیاز برای یک‌دست‌شدن بافت خمیر می‌توانید مقدار آب سرد را افزایش دهید.
  3. یک ظرف با سطح مسطح آماده کرده و روی آن آرد بپاشید. حالا خمیر را روی این ظرف آنقدر ورز دهید تا بافت آن کاملا نرم شود. بعد از این کار، خمیر را به‌صورت دایره‌ای شکل درآورده و روی آن را با یک روکش پلاستیکی بپوشانید و بعد آن را به‌مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.

نوبت تهیه شیره گردویی است، پس برای تهیه این شیره به ترتیب مراحلی که در ادامه می‌گوییم، پیش بروید:

  1. سینی فر را آماده کرده و روی آن کاغذ روغنی بگذارید.
  2. داخل یک ظرف، گردوها و شیره طلایی را اضافه کرده و تا پوشیده‌شدن سطح گردوها، آن‌ها را هم بزنید.
  3. موادتان را روی سینی فر پخش کنید.
  4. فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و سینی را داخل آن بگذارید تا به‌مدت 10 تا 12 دقیقه مواد پخته شوند زمانی که رنگ موادتان طلایی یا برشته شد، باید آن‌ها از فر خارج کنید. در فرآیند برشته‌شدن مواد، می‌توانید آن‌ها را هم بزنید.

در تهیه تارت کاراملی با شیره گردویی از آرد و گردو استفاده می‌شود

دوباره به طرز تهیه تارت کاراملی با شیره گردویی بر می‌گردیم. برای ادامه روند تهیه تارت‌تان طبق مراحلی که در ادامه می‌گوییم، پیش بروید:

  1. باید درجه فر را از 180 به 160 درجه سانتی‌گراد تغییر دهید.
  2. قالب‌هایی که قصد دارید تارت‌تان را در آن‌ها بپزید، آماده کرده و چرب‌‌شان کنید.
  3. خمیری را که در مراحل قبل ساختید از یخچال خارج کرده و به‌وسیله وردنه قطر آن را به 5 میلی‌متر تغییر دهید. حالا به‌وسیله قالب، خمیر را به‌صورت دایره‌ای برش دهید.
  4. تمام خمیرهای تارت را روی سینی فر قرار داده و بگذارید مجددا 10 دقیقه در یخچال استراحت کنند.
  5. بعد از گذشت 10 دقیقه، خمیرها را از یخچال بیرون آورده و قالب‌هایتان را هم روی سینی فر بچینید؛ سپس با کاغذهای روغنی روی خمیرهای تارت را پوشانده و روی کاغذها هم برنج بریزید (برنج به‌منظور جلوگیری از پف‌کردن خمیر تارت استفاده می‌شود).
  6. شسینی را داخل فر گذاشته و بگذارید 12 تا 14 دقیقه مواد پخته شده و لبه‌های خمیرها برشته شود
  7. سینی را از فر خارج کرده و کاغذهای روغنی و برنج‌ها را از روی خمیرها بردارید و دوباره سینی را داخل فر گذاشته و اجازه دهید مواد 8 دقیقه پخته شوند.

نوبت به تهیه روکش کارامل تارت می‌رسد. برای تهیه روکش کاراملی باید طبق مراحلی که در ادامه می‌گوییم، پیش بروید:

  1. در مرحله اول باید شکرهایتان را داخل یک تابه و روی حرارت مستقیم و متوسط گاز بگذارید. اجازه دهید شکرها 5 تا 6 دقیقه تفت بخورند تا طلایی شوند.
  2. شعله گاز را کم کرده و خامه‌ها را هم داخل تابه بریزید و حدود 3 تا 4 دقیقه مواد را هم بزنید تا یک‌دست شوند.
  3. با برداشتن تابه از روی گاز، کره‌ها را به موادتان اضافه کنید. به زدن مواد مشغول شده و این کار را تا جایی ادامه دهید که مواد کاملا با هم ترکیب می‌شوند.
  4. 5 دقیقه زمان دهید تا موادتان سرد شده و بتوانید آن‌ها را روی خمیرهای پخته شده تارت‌تان قرار دهید.
  5. در مرحله آخر تارت را با شیره گردو تزیین کنید.

تارت شما آماده است منتهی باید از شب تا صبح مواد را داخل یخچال بگذارید تا بتوانید تارت را نوش‌جان کنید..

نکات مهم در تهیه تارت کاراملی با شیره گردویی

چند نکته مهم و کاربردی در طرز تهیه تارت کاراملی با شیره گردویی وجود دارد که اگر به آن‌ها توجه کنید، یک پذیرایی مفصل و ویژه از مهمان‌تان خواهید داشت. در ادامه این نکات را به شما می‌گوییم:

  • اگر قصد تهیه تارت در سایز بزرگتر را دارید، پس از برش‌‌دادن خمیر خودداری کنید.
  • شما می‌توانید از قبل نان تارت‌های کوچک و 1 نفره را تهیه کنید تا در زمان‌تان برای تهیه تارت کاراملی صرفه‌جویی شود.
  • خوردن یک فنجان قهوه یا چای در کنار تارت کاراملی با شیره گردویی، تجربه خوشایندتری برای مهمانان‌تان به‌وجود می‌آورد. پس در کنار سرو تارت به فکر سرو چای یا قهوه هم باشید.
  • تارت کاراملی را می‌توانید با بستنی کاکائویی یا هر نوع بستگی دیگری که دوست دارید برای مهمانان‌تان سرو کنید.
  • برای تزیین تارت می‌توانید از تعدادی گردو روی آن استفاده کنید.
  • مراقب باشید خمیر تارت‌ها بیشتر از حد مجاز در فر باقی نماند در غیر این صورت کاملا برشته شده و ظاهر جذابی نخواهد داشت.

خمیر تارت حین پخت در فر نباید برشته شود

  • شاید برخی مهمانان طعم کارامل یا شیره گردو را نپسندند، بنابراین پیشنهاد می‌دهیم برای آن‌ها یک تارت دیگر تهیه کنید. در کنار این تارت، ما توصیه می‌کنیم به مطلب طرز تهیه تارت موس سفید با سس تمشک رفته و این تارت را که طعمی کاملا متفاوت از تارت کاراملی دارد، برای مهمانان‌تان تهیه کنید.

ارزش غذایی تارت کاراملی با شیره گردویی چقدر است؟

افراد زیادی قبل از صرف هر شیرینی یا کیک، درباره ارزش غذایی آن از شما می‌پرسند. پس اگر برای خود شما یا مهمانان‌تان مهم است که بدانید ارزش غذایی تارت کاراملی با شیره گردویی چقدر است، پس به جدول زیر دقت کنید:

چربی 74 گرم
کربوهیدرات 67 گرم
پروتئین 9 گرم
کلسترول 198 گرم

تارت کاراملی با شیره گردویی، یک تارت خوشمزه با دستور پخت ساده

در این مطلب طرز تهیه تارت کاراملی با شیره گردویی را به‌طور کامل به شما گفتیم و حالا شما می‌دانید که چطور طی چند مرحله ساده، این تارت را تهیه کنید. همچنین نکاتی طلایی برای تهیه این تارت هم گفتیم تا باعث شود پذیرایی‌تان مفصل‌تر بوده و نظر مثبت مهمانان‌تان را جلب کنید. این تارت دستور پخت ساده‌ای دارد اما فوق‌العاده خوشمزه بوده و برای بیشتر ذائقه‌ها مناسب است.

شما می‌توانید این تارت را برای میان‌وعده فرزندتان در مدرسه یا خود و همسرتان در محل کار تهیه کرده و انرژی مورد نیاز بدن‌تان را در طی روز تامین کنید. این تارت برای مهمانی‌های دوستانه یا رسمی هم کاملا مناسب است.

ما در اسنپ فود در کنار طرز تهیه این تارت، آموزش پخت انواع شیرینی و کیک دیگر را هم برایتان تهیه کرده‌ایم. کافیست برای آموزش و یادگیری و آشنایی با شیوه پخت انواع کیک و شیرینی به بخش آموزش آشپزی بلاگ اسنپ فود مراجعه کنید. اگر هم وقت درست‌کردن شیرینی یا تارت داخل خانه را ندارید، نگران نباشید! ما چاره‌ای دیگر برای شما اندیشیده‌ایم. شما می‌توانید از طریق اسنپ فود، از نزدیک‌ترین شیرینی فروش های محله‌تان، شیرینی یا کیک مورد علاقه‌تان را سفارش دهید.

طرز تهیه تارت کاراملی با شیره گردویی ساده است اما با سفارش شیرینی از اسنپ فود، دیگر لازم نیست نگران ضیق‌وقت برای پخت کیک و شیرینی باشید. همچنین ما باکیفیت‌ترین شیرینی فروشی‌ها را برای شما آماده کرده‌ایم، پش نگران کیفیت سفارش‌تان هم نباشید. با اسنپ فود، یک پذیرایی کامل از مهمانان‌تان داشته و تجربه‌ای لذت‌بخش برای آن‌ها به ارمغان بیاورید.

اشتراک:
ترمه افضلی- 775 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود