آلفردو یک سس خامهای و خوشمزه است که از ترکیب کره و پنیر پارمزان تشکیل میشود. بهتر است پاستا با سس آلفردو را بلافاصله بعد از درست کردن، گرم نوش جان کنید. از نظر برخی مردم پاستا با سس آلفردو در واقع ایتالیایی نیست بلکه آمریکایی است. این سس در روم توسط شخصی به نام آلفردو درست شد. سس او یک ترکیب ساده از کره، پنیر پارمزان و پاستا بود.
نسخهای که امروز میشناسیم و دوستش داریم شامل سیر و خامه است که توسط آمریکاییها به آن اضافه شده و آن را بسیار خوشمزهتر کرده است. همچنین طعم و بوی فوق العادهای به آن داده است. بنابراین اینطور میتوان تصور کرد که این سس مدرن یک سس آمریکایی ایتالیایی است. خبر خوش این است که مدت زمان تهیه پاستا با سس آلفردو نیز کوتاه و حدود سی دقیقه میباشد.
پاستا با سس آلفردو
سس آلفردو کلاسیک یک سس خامهای و سبکی است که معمولاً همراه با پاستا خورده میشود. مواد تشکیل دهنده این سس از کره، خامه و پنیر پارمزان و ادویه تشکیل شده است. افزودن ادویه و پنیر پارمزان به سس آن را غلیظ میکند و بافت نرمی به آن میبخشد. بهطوری که نتیجه نهایی بسیار راضی کننده است. همچنین اگر شما اهل خوردن پاستا با سس آلفردو هستید میتوانید مقداری سس جداگانه آماده کرده و آن را در یخچال بگذارید تا بعداً از آن استفاده کنید. این سس حداقل پنج روز در یخچال میماند و در این فاصله میتوانید پاستای سریع و راحت تری برای خود درست کنید.

مواد لازم برای تهیۀ پاستا با سس آلفردو
- سینه مرغ: یک عدد
- قارچ: ۲۰۰ گرم
- خامه: یک پیمانه کامل
- کره: یک چهارم پیمانه
- سیر: یک یا دو حبه
- پودر سیر: متناسب با ذائقۀ خود به مقدار دلخواه اضافه کنید
- شیر در صورت تمایل
- پاستای پنه یا فتوچینی
- پنیر پارمزان: یک پیمانه
- نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
دستور پخت پاستا با سس آلفردو
یک قابلمۀ بزرگ آب را بگذارید به جوش بیاید سپس به آن نمک اضافه کنید. پاستا را به آن اضافه کرده و مطابق دستورالعمل بسته بندی بپزید تا زمانی که کاملاً نرم شود. وقتی که کاملاً نرم شد آن را آبکش کرده و کمی روغن اضافه کنید. این کار را قبل از شروع پختن مرغها انجام بدهید.
در همین حال، مرغها را به صورت مکعبی یا نواری با ضخامت کم خرد کنید و به آن نمک و فلفل اضافه کنید. قارچها را نیز در همین مرحله به نازکی خرد کنید. سپس، یک تابۀ بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید. ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن مایع اضافه کنید. وقتی کره ذوب شد، حرارت را بیشتر کنید و مرغ را اضافه کنید. تکههای مرغ را جا به جا نکنید تا قسمت زیرین آن طلایی رنگ شود. بعد از طلایی شدن مرغها را وارد کنید تا روی دیگر آن نیز طلایی رنگ شود. حدود، ۵ تا ۶ دقیقه این فرآیند طول میکشد. بعد از پختن مرغها قارچهایی که از قبل خورد کردید را در تابه بریزید و آنها را نیز سرخ کنید.
هنگامی که پاستای شما پخت، آن را آبکش کنید. تهیۀ سس آلفردو فقط چند دقیقه در همان تابهای که مرغ را پختهاید طول میکشد.

طرز تهیۀ سس آلفردو
این قسمت که مهم ترین بخش درست کردن پاستا با سس آلفردو است کمی حساس میباشد. البته این سس دستور سادهای دارد و در مدت زمان کوتاهی آماده میشود و کاملاً ارزشش درست کردن را دارد. همانطور که اشاره شد پاستا با سس آلفردو در عرض چند دقیقه با مواد اولیۀ ساده قابل تهیه است.
پنیر، کره، خامه را با هم مخلوط کنید. به طوری که در یک تابۀ متوسط کره، خامه و پنیر پارمزان را به هم اضافه کنید. آن را روی حرارت متوسط بگذارید و هم بزنید تا حسابی باهم مخلوط شوند.
سیر خرد شده، پودر سیر، ادویۀ ایتالیایی یا اگر نداشتید آویشن، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید. به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً یک دست شوند.
بهطور کلی شما باید در تابه مقداری کره آب کنید سپس به آن خامه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید نمک و فلفل را نیز اضافه کرده و پنیر پارمزان را به آن بیفزایید. سپس مرغ و قارچ سرخ شده را به آن اضافه کنید. اگر دوست داشتید میتوانید مقداری جعفری تازه به مخلوط اضافه کنید سس شما آماده است. بعد از آماده شدن سس پاستا را به مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پاستا با سس آلفردو آماده است، میتوانید نوش جان کنید.
نکاتی در مورد درست کردن بینقص پاستا با سس آلفردو
به موارد زیر که از اصول مهم درست کردن پاستا با سس آلفردو است دقت کنید:
مواد لبنی شامل پنیر، کره و خامه را حتماً باید با هم مخلوط کنید سپس مواد دیگر را به آن اضافه کنید.
از مواد تازه برای درست کردن این سس خوشمزه که همه دوستش دارند استفاده کنید.
این سس بافت نرم و خامهای دارد که در دهان شما ذوب میشود. بنابراین استفاده از تازه ترین مواد در تهیۀ پاستا با سس آلفردو نکتۀ کلیدی است.

پنیر پارمزان رنده شده یکی از مواد اصلی این سس است. پنیر را با مواد دیگر به خوبی مخلوط کنید بهطوری که کاملاً ذوب شود و سس شما گلوله گلوله نشود.
ممکن است زمانی که شروع به مخلوط کردن پاستا میکنید سس رقیق به نظر برسد. نگران نباشید، به هم زدن ادامه دهید. نشاستههای موجود در پاستا با سس مخلوط میشوند تا جایی که از قوام کامل برخوردار شوند. اگر سس رقیق دوست ندارید میتوانید از آرد یا نشاسته ذرت برای غلیظ شدن سس استفاده کنید. می توانید نسبت خامه به شیر را در این دستور العمل با میل خود تنظیم کنید.
مهم ترین قانون گرم نکردن زیاد سس آلفردوست. پنیر ذوب شده پس از داغ شدن میبرد و جدا میشود. پس مراقب دما باشید چرا که جوشاندن سس آلفردو را جدا و خراب میکند.
سؤالات مرتبط با تهیه پاستا آلفردو
چگونه سس آلفردو را به جای خامه با شیر درست کنیم؟
افزودن شیر همیشه یک گزینۀ انتخابی است. افزودن شیر موجب سبک و رقیق شدن پاستا با سس آلفردو میشود. هرچه شیر کمتری اضافه کنید سس غلیظ تری خواهید داشت. اما اگر اهل سس غلیظ هستید میتوانید برای کمی غلیظ شدن، ۱ تا ۲ قاشق چای خوری آرد اضافه کنید تا پاستا با سس آلفردوی غلیظی داشته باشید.
هنگام افزودن پنیر پارمزان مطمئن شوید که آن را بهخوبی هم میزنید. قطعات پنیر خامهای را به آرامی با پشت قاشق له کنید تا گلولهای نشوند و ترکیب یکدستی داشته باشند. این کار به داشتن سس غلیظ و خامهای پاستا آلفردو کمک میکند.
میتوان با گوشت چرخ شده پاستا آلفردو درست کرد؟
پاستا با سس آلفردو را با گوشت نیز میتوان درست کرد اما توصیه نمی شود. سس آلفردو با مرغ یا میگو خوشمزه تر است.
دستور بالا برای درست کردن یک پاستای خوشمزه با سس آلفردوست اگر شما نیز از دوستداران پاستا با سس آلفردو هستید توصیه میکنیم حتماً با توجه به دستورات بالا این پاستای خوشمزه را درست کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.