طرز تهیه کباب کوبیده در ۹ مرحله + کوبیده آبدار

کباب کوبیده
5/5 - (4 امتیاز)

اگر چه در دوران قاجاریه بود که کباب کوبیده رونق زیادی در ایران پیدا کرد و به عنوان یک غذای محبوب در بین ایرانیان، پا گرفت؛ اما از مدت‌ها قبل این نوع کباب در کشور ما طبخ می‌شد. اکنون نیز که سال‌ها از آن زمان می‌گذرد، هنوز طرز تهیه کباب کوبیده، به عنوان یکی از پرطرفدارترین دستورهای تهیه غذا مطرح است.

شما نیز با کسب اطلاعات در مورد طرز تهیه این کباب خوشمزه، می‌توانید در مهمانی‌های خود با این غذای مجلسی از مهمانان پذیرایی کنید. پس با ما همراه باشید و این طرز تهیه را تا انتها مطالعه کنید.

کباب کوبیده
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی  140 دقیقه
زمان پخت غذا 20 دقیقه
میزان سختی زیاد

کباب کوبیده خوشمزه و خوش طعمکباب کوبیده خوشمزه و خوش طعم

طرز تهیه کباب کوبیده سخت به نظر می‌رسد و واقعا هم همین طور است، اما اگر یک بار آن را با دستان خودتان تهیه کنید، مزه کباب زیر دندان‌های شما جا خوش می‌کند و دوست دارید تا همیشه خودتان کباب کوبیده بپزید. در ادامه به مواد لازم و طرز تهیه این غذا اشاره شده است و پیشنهاد می‌کنیم که این دستور را از دست ندهید.

مواد لازم برای کباب کوبیده

اگر شما نیز عاشق طرز تهیه انواع کباب هستید، برای تهیه کباب کوبیده خوشمزه و داغ، این مواد اولیه را آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوشت 800 گرم
پیاز 2 عدد
دنبه گوسفندی 100 گرم
نمک 1 قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه به دلخواه
زعفران 4 قاشق غذا خوری
کره 50 گرم

طرز تهیه کباب کوبیده برای 4 نفر

کباب کوبیده را می‌توان یکی از غذاهای اصیل ایرانی در نظر گرفت که هر کسی را جذب خود می‌کند. ولی ممکن است دستور پخت کباب کوبیده برای هر کسی راحت نباشد. در حقیقت طبخ این کباب، محدودیت‌ها و سختی‌هایی دارد که اکثر اوقات ترجیح می‌دهیم آن را از رستوران‌ها و چلوکبابی‌های بیرون تهیه کنیم. با این همه دنبال کردن مراحل تهیه کباب کوبیده، به شما کمک خواهد کرد تا این کباب را در منزل یا حداقل پیک نیک‌های دورهمی طبخ کنید.

  • مرحله اول:برای پختن کباب کوبیده بهتر است گوشت گاوی یا گوساله را با گوشت گوسفندی مخلوط کنید. به عبارت دیگر باید این 2 نوع گوشت را در چرخ گوشت با یکدیگر ترکیب کنید تا گوشت مخلوط و یکدستی داشته باشید.

نکته: در نظر داشته باشید که چرخ کرده گوشت گاو یا گوساله به تنهایی، نتیجه چندان جالبی نداشته و باید حتما گوشت گوسفند در این ترکیب وجود داشته باشد. در حقیقت انتخاب گوشت برای کباب کوبیده با طرز تهیه کباب برگ، متفاوت است.

  • مرحله دوم: حالا نوبت آن است که پیازها را رنده کرده و سپس آب آن‌ها را به شکلی بگیرید که خشک شوند. البته قرار نیست که آب پیازها را پس از رنده شدن، دور بریزید. به آب پیاز در ادامه طبخ نیاز خواهیم داشت. پیازهای رنده‌شده را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  • مرحله سوم: در این مرحله پیازهای رنده‌شده، گوشت مخلوط‌شده، نمک، فلفل سیاه و زعفران را به یکدیگر اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • مرحله چهارم:مواد مخلوط‌شده کباب کوبیده گوشت گوساله گوسفند را ورز دهید تا به حالت چسبناکی درآمده و گوشت شما کاملا یکدست باشد.
  • مرحله پنجم:بعد از ورز دادن طولانی مدت مواد کباب، باید این مواد مخلوط‌شده را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که هم این ورز دادن و هم مدت استراحت در یخچال، بسیار مهم بوده و اگر این دو کار را به درستی انجام ندهید، به راحتی کباب روی آتش وارفته و از سیخ جدا خواهد شد.
  • مرحله ششم: سیخ‌های مخصوص کباب خود را آماده و به آب پیازی که از قبل داشتید، آغشته کنید. میزان کمی از مواد کباب را بردارید و بر روی سیخ قرار دهید.مراحل طرز تهیه کباب کوبیده
  • مرحله هفتم:بعد از قرار دادن مواد کباب بر روی سیخ با انگشت روی این مواد نقش ایجاد کنید تا کبابتان در نهایت حسابی مغز پخت شود. البته این کار باعث زیبایی کباب کوبیده شما نیز خواهد شد.
  • مرحله هشتم: حالا نوبت به روشن کردن منقل می‌رسد. باید زغال‌های خود را آماده کنید و سیخ‌های کباب را بر روی منقل و زغال روشن قرار دهید. فراموش نکنید این سیخ‌ها را به طور متوالی بچرخانید تا گوشت کباب شما نسوزد یا بخشی از آن خام باقی نماند.
  • مرحله نهم:در آخر بهتر است کره را ذوب کنید و با مقداری زعفران بر روی کباب داغ و تازه خود بمالید. با این کار طعم کباب شما بسیار خوشمزه‌تر می‌شود. البته تکنیک دیگری نیز وجود دارد. باید کره، زعفران و پوره گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و کباب ها را داخل آن فرو ببرید. با این کار، کباب طعم عالی کره و گوجه فرنگی را  به خود می‌گیرد.

طرز تهیه کباب کوبیده به پایان رسید. توصیه می‌کنیم که حتما در کنار این کباب، طرز تهیه کباب برگ گوسفندی در فر را نیز دنبال کرده و در خصوص آماده کردن این کباب در منزل اطلاعات خوبی کسب کنید.

طرز تهیه کباب کوبیده آبدارطرز تهیه کباب کوبیده آبدار

روش تهیه کباب کوبیده سنتی مجلسی و آبدار نیز تا حدود زیادی شبیه به کباب کوبیده معمولی است. البته کباب کوبیده آبدار نسبت به سایر انواع کباب‌‌های ایرانی محبوبیت بیشتری دارد و کمتر کسی را پیدا می‌کنید که از این غذای لذیذ و اصیل ایرانی خوشش نیاید.

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده آبدار را در بخش مربوط به مواد لازم برای طرز تهیه کباب کوبیده گوشتی پیدا خواهید کرد. تنها تفاوت در تهیه کباب کوبیده آبدار این است که آب پیاز پس از رنده شدن، جدا نشده و گوشت چرخ کرده با پیاز آبدار مخلوط خواهد شد. این باعث می‌شود تا کباب شما آبدار شده و اتفاقا خوش خوراک‌تر نیز باشد. البته در نظر داشته باشید که به سیخ زدن گوشت آبدار، به مراتب سخت‌تر بوده و ریسک این که کباب وارفته و گوشت از سیخ جدا شود، بیشتر خواهد بود. از این روی باید مدت ورز دادن را بیشتر کرده و در سیخ زدن کباب نیز مهارت داشته باشید.

کوبیده را درست می کنید یا سفارش می دهید؟؟؟

اگر فکر می‌کنید طرز تهیه کباب کوبیده برای شما سخت است یا به هر علتی فرصت انجام آن را ندارید، می‌توانید از سفارش آنلاین کباب کوبیده یا کباب بختیاری در اسنپ فود استفاده کنید. با ثبت سفارش در بخش سفارش آنلاین غذا ، می‌توانید کباب کوبیده مورد نظر خود را در هر رستورانی انتخاب و سفارشتان را ثبت کنید. پس از آن سفارش شما در مدت زمانی کوتاه به وسیله پیک اسنپ فود، به محل آدرس ارسال خواهد شد.

سوالات متداول

مواد اولیه کباب کوبیده خوشمزه و خوش طعم ؟

برای تهیه کباب کوبیده خوشمزه و خوش طعم بهتر است گوشت گاوی یا گوساله را با گوشت گوسفندی مخلوط کنید. به عبارت دیگر باید این 2 نوع گوشت را در چرخ گوشت با یکدیگر ترکیب کنید تا گوشت مخلوط و یکدستی داشته باشید. در نظر داشته باشید که چرخ کرده گوشت گاو یا گوساله به تنهایی، نتیجه چندان جالبی نداشته و باید حتما گوشت گوسفند در این ترکیب وجود داشته باشد.مواد اولیه گوشت و پیاز و دنبه گوسفندی و نمک و فلفل سیاه و زعفران و کره و سیخ و ذغال نیاز داریم درصورت اینکه قصد دارید کباب کوبیده تابه ای یا ماهیتابه ای داشته باشید به یک تابه چدنی نیاز دارید اگر کباب کوبیده ی سیخ چوبی مد نظرتون است سیخ چوبی و کباب کوبیده در فر را خواستار هستید فر نیاز دارید

کباب کوبیده سنتی مجلسی و آبدار نیز تا حدود زیادی شبیه به کباب کوبیده معمولی است. البته کباب کوبیده آبدار نسبت به سایر انواع کباب‌‌های ایرانی محبوبیت بیشتری دارد و کمتر کسی را پیدا می‌کنید که از این غذای لذیذ و اصیل ایرانی خوشش نیاید.مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده آبدار را در بخش مربوط به مواد لازم برای طرز تهیه کباب کوبیده گوشتی پیدا خواهید کرد.
تنها تفاوت در تهیه کباب کوبیده آبدار این است که آب پیاز پس از رنده شدن، جدا نشده و گوشت چرخ کرده با پیاز آبدار مخلوط خواهد شد. این باعث می‌شود تا کباب شما آبدار شده و اتفاقا خوش خوراک‌تر نیز باشد. البته در نظر داشته باشید که به سیخ زدن گوشت آبدار، به مراتب سخت‌تر بوده و ریسک این که کباب وارفته و گوشت از سیخ جدا شود، بیشتر خواهد بود.
از این روی باید مدت ورز دادن را بیشتر کرده و در سیخ زدن کباب نیز مهارت داشته باشید

وقتی از پختن کباب‌هایکوبیده مطمئن شدید، برای بیرون آوردن و جدا کردن کباب کوبیده از سیخ، ابتدا قسمت بالای کباب را در نان و بین انگشتان دستتان قرار دهید و آن را جدا کنید. بعد سراغ قسمت انتهایی کباب کوبیده بروید

بعد از ورز دادن طولانی مدت مواد کباب کوبیده،باید این مواد مخلوط‌شده را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.توجه داشته باشید که هم این ورز دادن و هم مدت استراحت در یخچال،بسیار مهم بوده و اگر این دو کار را به درستی انجام ندهید،
به راحتی کباب روی آتش وا رفته و از سیخ جدا خواهد شد.

نظرات کاربران

باربد حصاری
22.خرداد.1402

سلام کباب کوبیده ابدار چقدر سیخ زدنش سخته چیکار کنم وا نره اخرش انداختم تو ماهیتابه

    snappfoodadmin
    22.خرداد.1402

    سلام کباب کوبیده آبدار باید خیلی ورز بدهید و زمان استراحت بیشتری گوشت بدهید تمرین کنید تا بتونید کباب کوبیده را به سیخ بکشید

مرتضی مالیکیا
22.خرداد.1402

سلام تکنیک جالب و خوبی برای بهتر طعم گرفتن کباب بختاری دادید اینجوری مزه ی گوشت خوشمزه تر میشه مرسی

    snappfoodadmin
    22.خرداد.1402

    سلام خواهش میکنم کباب بختیاری کره، زعفران و پوره گوجه فرنگی را با یکدیگر مخلوط کرده و کباب ها را داخل آن فرو ببرید. با این کار، کباب طعم عالی کره و گوجه فرنگی را به خود می‌گیرد طعم گوشت خوشمزه تر میشه

طاهر لاوندجود
22.خرداد.1402

سلام همیشه دوست داشتم بدونم که باجناقم چطوری کباب کوبیده کاملا مغزپخت درست میکنه بدجنس بهم نمیگفت خیلی ممنون که نکته های ریز اماده سازی کباب کوبیده را گفتید حتما درست میکنم و باجناقم دعوت میکنم از کباب کوبیده کیف کنه

    snappfoodadmin
    22.خرداد.1402

    سلام کباب کوبیده بعد از قرار دادن مواد کباب بر روی سیخ با انگشت روی این مواد نقش ایجاد کنید تا کبابتان در نهایت حسابی مغز پخت شود. البته این کار باعث زیبایی کباب کوبیده شما نیز خواهد شد

هادی ازیدهاک
22.خرداد.1402

سلام فرق کباب کوبیده ابدار با کباب معولی چی هستش مزشون فرق داره

    snappfoodadmin
    22.خرداد.1402

    سلام کباب کوبیده آبدار خوش خوراک تر هستش کوبیده آبدار آب پیاز پس از رنده شدن، جدا نشده و گوشت چرخ کرده با پیاز آبدار مخلوط خواهد شد سیخ زدن کباب کوبیده سخت تر باید خیلی ورز ش بدید تمرین کنید مزشون در طعم باهام فرق دارن