کرم تارت؛ راز خوشمزگی تارت‌ها.

راز خوشمزگی تارت، کرم آن است.
5/5 - (3 امتیاز)

دنیای کیک‌ها و شیرینی‌ها، بسیار متنوع است. این تنوع آن‌قدر زیاد هست که برای هر سلیقه‌ای بتوان چند نوع شیرینی را آماده کرد. یکی از چیزهایی که به متنوع شدن این خانواده کمک می‌کند، انواع کرم‌هایی است که در مغز شیرینی‌ها و کیک‌ها استفاده می‌شود.

راز خوشمزگی تارت، کرم آن است.

کرم تارت باعث خوشمزه‌تر شدن تارت می‌شود.

شیرینی‌های کرم‌دار یکی از محبوب‌ترین انواع شیرینی‌ها در سراسر دنیا هستند. تارت یکی از انواع شیرینی های کرم‌دار است. برای تهیه انواع تارت می‌توان از کرم‌های متفاوتی استفاده کرد. در این مقاله قرار است تا چند طرز تهیه کرم تارت را به شما آموزش دهیم.

 

انواع کرم برای تارت

برای تهیه تارت، می‌توانید انواع مختلفی از کرم‌ها استفاده کنید. در واقع تنوع این کرم‌ها به حدی زیاد است که شما می‌توانید به راحتی و با کمترین مواد اولیه، برای تارت خود یک کرم فوق‌العاده آماده کنید. در ادامه این مطلب ما طرز انواع کرم تارت از جمله طرز تهیه کرم تارت میوه‌ای و کرم تارت شکلاتی را برای شما آماده کرده‌ایم.

 

طرز تهیه کرم پاتیسیر برای تارت و پای و کیک

یکی از  کرم‌های محبوب در تهیه انواع کیک و شیرینی، کرم پاتیسیر است. زرده تخم مرغ بخش اصلی این کرم را تشکیل می‌دهد. درست کردن این کرم بسیار ساده است و در عین سادگی بسیار کاربردی است. برای مثال شما می‌توانید از کرم پاتیسیر  در تهیه انواع پیراشکی‌ها، لایه میانی کیک‌ها، شیرینی‌هایی که با خمیر هزارلا درست می‌شوند، تارت و پای استفاده کنید.

در ادامه این مطلب، طرز تهیه کرم پاتیسیر را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه کرم پاتیسیر

مواد لازم میزان لازم
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 50 گرم
آرد سفید یک قاشق غذاخوری
شیر یک‌چهارم پیمانه
خامه 1 قاشق مرباخوری
وانیل یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
شکر یک‌چهارم پیمانه
اسانس یا طعم‌دهنده دلخواه به میزان لازم

 

جدول جزئیات طرز تهیه کرم پاتیسیر:

میزان کالری در هر 100 گرم 345
زمان آماده‌سازی 30
زمان لازم برای پخت 15 دقیقه
تعداد نفرات 6 نفر

 

مراحل تهیه کرم پاتیسیر

۱. در ابتدا تخم مرغ‌ها را بشکنید و زرده آن را جدا کنید. سپس آن را در یک ظرف بریزید. سپس شکر را به آن‌ها اضافه کنید.

۲. سپس این مخلوط را با دور متوسط همزن هم بزنید.

۳. پس از اینکه مخلوط شکر و زرده تخم مرغ کرم‌رنگ و کش‌دار شد، نوبت آن می‌رسد که وانیل را اضافه کنید.

۴. بعد از وانیل، شیر را کم‌کم به ترکیب اضافه کنید و با قاشق یا همزن دستی، مخلوط را هم بزنید.

۵. در ظرفی جداگانه آرد سفید و نشاسته ذرت را الک کنید، سپس آن را به مخلوط بیفزایید.

۶. در این مرحله، مخلوط را داخل یک ماهیتابه یا شیرجوش نچسب بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید.

۷. حتماً حواستان باشد که کرم را روی شعله رها نکنید و هم‌زمان که مخلوط غلیظ می‌شود، آن را هم بزنید.

در انواع تارت از کرم پاتیسیر می‌توانید استفاده کنید.

از کرم پاتیسیر در انواع تارت و به‌خصوص تارت میوه‌ای استفاده می‌شود.

۸. در این مرحله اگر بخواهید می‌توانید، کرم را با افزودن اسانس طعم‌دهنده کنید. ابتدا کرم را از روی حرارت بردارید و بعد اسانس یا شکلات را به آن اضافه کنید.

در این مرحله کرم شما آماده است، اجازه دهید خنک شود و بعد استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنیم برای اینکه کرم، فرم بهتری بگیرد، آن را به مدت ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

کرم شما آماده است. حالا می‌توانید از آن برای تهیه انواع تارت و پای استفاده کنید. طرز تهیه پای هلو، می‌تواند یکی از گزینه‌های مناسب برای به‌کارگیری دستور کرم پاتیسیر باشد.

 

کرم پاتیسیر بدون زرده

با اینکه زرده تخم مرغ یکی از اجزا اصلی تشکیل‌دهنده کرم پاتیسیر است، اما همچنان می‌توانید این کرم را بدون استفاده از زرده تخم مرغ هم درست کنید. برای تهیه کرم پاتیسیر بدون زرده تخم مرغ به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد لازم میزان لازم
شیر 1 لیوان
آرد نصف لیوان
شکر نصف لیوان
وانیل کمی
گلاب 2 قاشق

 

جدول جزئیات طرز تهیه کرم پاتیسیر بدون زرده:

میزان کالری در هر 100 گرم 270
زمان آماده‌سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت 15 دقیقه
تعداد نفرات 5 نفر

 

مراحل تهیه کرم پاتیسیر بدون زرده تخم مرغ

۱. در مرحله اول، در یک قابلمه، شکر، نشاسته ذرت و نمک را با   هم مخلوط کنید.

۲. شیر غلیظ شده را به ترکیب شکر و نشاسته بیفزایید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. هم زدن را ادامه دهید تا مخلوط غلیظ شود.

۳. حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا  در حین هم زدن یک دقیقه دیگر بجوشد.

۴. حالا کرم را از روی حرارت بردارید و بعد کره و وانیل را به آن اضافه کنید.

۵. کرم پاتیسیر را با استفاده از صافی، صاف کنید.

۶. حالا با استفاده از پلاستیک روی کرم را بپوشانید. پلاستیک را کاملاً به سطح کرم بچسبانید و فشار دهید تا پوسته ایجاد نشود.

۷. اجازه دهید تا مخلوط در دمای اتاق خنک شود و بعد آن را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید و سپس مصرف کنید.

شما می‌توانید این کرم را حداکثر تا سه روز در یخچال نگه دارید.

طرز تهیه کرمفیل خوش طعم

کرمفیل یکی دیگر از انواع کرم‌هاست که در انواع کیک و شیرینی، دونات، دسر، پای و تارت استفاده می‌شود. اگر می‌خواهید این کرم را در خانه تهیه کنید، به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه کرمفیل

زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 50 گرم
آرد سفید یک قاشق غذاخوری
شیر یک‌چهارم پیمانه
خامه 1 قاشق مرباخوری
وانیل یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
شکر یک‌چهارم پیمانه
اسانس یا طعم‌دهنده دلخواه به میزان لازم

 

 

جدول جزئیات طرز تهیه کرمفیل:

میزان کالری در هر 100 گرم 335
زمان آماده‌سازی 30
زمان لازم برای پخت 15 دقیقه
تعداد نفرات 6 نفر

 

مراحل تهیه کرمفیل؛ قدم به قدم

۱. در یک ظرف زرده تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کش‌دار شود.

۲. در مرحله بعدی شیر و خامه را به مخلوط اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا مخلوطی یکدست حاصل شود.

۳. حالا کره را در یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب شود. سپس آرد سفید را در کره تفت دهید.

۴. مخلوط تخم مرغ را به آرد بیفزایید. حرارت را کم کنید و مخلوط را هم بزنید تا یکدست شود.

کرم کرمفیل، کرمی کاربردی در پخت انواع شیرینی است.

کرم کرمفیل در تهیه انواع کیک‌ها و شیرینی‌ها استفاده می‌شود.

۵. اجازه دهید تا کرم به غلظت کافی برسد و بعد آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

۶. در این مرحله می‌توانید اسانس و رنگ مورد نظرتان را به کرم اضافه کنید.

تهیه کرم فیلینگ تارت شکلاتی در خانه

برای تهیه کرم فیلینگ تارت شکلاتی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد لازم میزان لازم
خامه 1 فنجان
شیر نصف فنجان
شکلات خرد شده 300 گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

 

جدول جزئیات طرز تهیه کرم فیلینگ تارت شکلاتی

میزان کالری در هر 100 گرم 295
زمان آماده‌سازی 15 دقیقه
زمان لازم برای پخت 10 دقیقه
تعداد نفرات 5 نفر

 

 

مراحل تهیه فیلینگ تارت شکلاتی

۱. ابتدا خامه صبحانه و شیر را در یک ظرف بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

۲. زمانی که لبه‌های مخلوط شروع به جوش خوردن کرد، آن را از روی حرارت بردارید.

۳. شکلات‌های خرد شده را به مخلوط اضافه کنید تا ذوب شود. سپس شکر و نمک را به آن بیفزایید.

۴. در یک ظرف، تخم مرغ‌ها را بشکنید و هم بزنید تا مخلوط شود، سپس آن‌ها را به مخلوط خامه و شکلات بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.

  1. مخلوط را روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود. پس از این که به غلظت مورد نظر رسید، آن را از روی حرارت بردارید.

سخن آخر

همان‌طور که گفتیم در دنیای کیک و شیرینی‌ها انواع مختلفی کرم وجود دارد که هرکدام ویژگی‌ها و طعم منحصر به فرد خودش را دارد. ما در این مقاله چندتایی از آن‌ها را به شما معرفی کردیم. حالا شما می‌توانید برای تهیه انواع شیرینی‌ها و به ویژه تارت و پای از این کرم‌ها استفاده کنید.

یکی از  انواع تارت که شما می‌توانید با استفاده از این کرم‌ها و همچنین افزودن خود میوه به این تارت درست کنید،  تارت انار است. دانستن طرز تهیه تارت انار و طرز تهیه کرم تارت، می‌توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل خود تهیه کنید. اگر هم فرصت کافی برای پختن کیک و شیرینی در منزل را ندارید، می‌توانید به آسانی از سرویس‌های سفارش آنلاین شیرینی استفاده کنید و در زمان خود صرفه‌جویی نمایید.

 

نظرات کاربران