طرز تهیه کیک فرشته؛ کیکی زیبا با بافتی لطیف
کیک فرشته برفی که با عنوان کیک فرشته بالدار هم شناخته میشود، یک کیک اسفنجی سبک، ساده و متفاوت در آمریکا است (به انگلیسی: Angel food cake).
در دستور تهیه کیک فرشته فقط از سفیده تخم مرغ استفاده میشود، بنابراین به نسبت بقیه کیکها، هم رنگی سفید و هم بافتی لطیف و بسیار ترد دارد، همچنین برای افرادی که رژیم مصرف زرده تخم مرغ هستند، پیشنهاد خوبی به حساب میآید.
همانطور که از اسم زمستانی و سفید و لطیف آن برمی آید، این کیک معمولاً در روزهای سرد زمستان و ایام کریسمس سرو میشود و به نوعی در فرهنگ غالب آمریکا، مخصوص کریسمس و مناسبتها است و میتواند گزینهٔ مناسبی برای مهمانیها و دورهمیهای زمستانهٔ شما باشد.
ضمن پیشنهاد درست کردن این کیک زمستانی را در این زمستان سرد، در ادامه طرز تهیه آن را مرحله به مرحله با هم دنبال میکنیم.
روش اول طرز تهیه کیک فرشته برفی
مواد لازم برای تهیه کیک فرشته:
مواد لازم | مقدار لازم |
سفیده تخم مرغ | 12 عدد |
آرد | یک لیوان |
پودر قند | یک و نیم لیوان |
نمک | یک چهارم قاشق چایخوری |
کرم تارتار | یک و نیم قاشق چای خوری |
اسانس وانیل | یک قاشق چای خوری |
آب ولرم | یک سوم لیوان |
جدول جزئیات طرز تهیه کیک فرشته:
میزان کالری در هر 100 گرم | 257 کیلو کالری |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 40 دقیقه |
تعداد نفرات | 8 نفر |
- در مرحله اول سفیدههای تخم مرغ را داخل کاسهای بریزید و 10 دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا سفیدههای تخممرغ گرم شوند.
- در مرحله دوم سفیدههای تخممرغ، آب ولرم، کرم تارتار و اسانس وانیل را داخل کاسهای بریزید و با همزن بزنید تا سفیدهها فرم بگیرند دقت کنید که وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده نباید نریزد.
- در مرحله سوم هنگامی که سفیدهها فرم گرفتند، پودر قند را به آن اضافه کنید و مجدداً بزنید تا سفیدهها، حالت خامهای بگیرد. سپس، مخلوط آرد و نمک را کمکم روی سفیدهها الک کنید و آنها را مخلوط نمایید.
- در مرحله چهارم مواد را با لیسک در یک جهت و به صورت دورانی و بسیار سبک هم بزنید تا هوا داخل مایه کیک شود؛ این کار باعث میشود کیکتان پس از پخت، بزرگتر و سبکتر شود. دقت کنید که مواد را فقط تا حدی هم بزنید که مخلوط شوند.
- در مرحله پنجم داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید و تمام سطح قالب را خوب پوشش دهید (به دلیل اینکه کیک فرشته برفی روغن و کره ندارد بدون کاغذ روغنی به قالب میچسبد). مایه کیک را تا 2/3 قالب بریزید.
- در مرحله آخر قالب را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کردهاید، به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید (بسته به نوع فر، دمای پخت متفاوت است، بنابراین پس از 30 دقیقه، باید کیک را چک کنید).
هروقت یک خلال چوبی داخل کیک فرو کردید و خلال چوبی تمیز بیرون آمد یعنی، کیکتان پخته است. بعد از اینکه کیکتان پخت، اجازه دهید سرد شود و بعد آن را با پودر قند، خامه، تکههای میوه و… تزیین کنید.
روش دوم طرز تهیه کیک جذاب فرشته
جدول مواد لازم این طرز تهیه را با هم مرور میکنیم:
مواد لازم | مقدار لازم |
سفیده تخم مرغ | 10 عدد |
آرد کیک (الک شده) | یک و یک سوم لیوان |
رنده پوست لیموترش | یک و نیم قاشق چای خوری |
نمک | سه چهارم قاشق چای خوری |
کرم تارتار | یک و نیم قاشق چای خوری |
شکر دانه ریز | دو فنجان |
عصاره وانیل | سه چهارم قاشق چای خوری |
جدول جزئیات طرز تهیه کیک ژنواز:
میزان کالری در هر 100 گرم | 257 کیلو کالری |
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 40 دقیقه |
تعداد نفرات | 8-6 نفر |
مراحل تهیه کیک فرشته (روش دوم):
مرحله اول:
فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید.
مرحله دوم:
نصف فنجان شکر خیلی ریز را با کل آرد کیک مخلوط کنید سپس چند مرتبه الک کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم:
سفیده تخممرغها، نمک و کرم تارتار را کف ظرف یک همزن برقی بریزید و ۱ دقیقه تا زمانی که تخم مرغ کف کند و حالت موجی پیدا کند آن را با سرعت زیاد بزنید.
مرحله چهارم:
سرعت همزن را کم کنید سپس ۱ و نیم فنجان شکر باقیمانده را آرامآرام روی تخممرغهای زده شده بپاشید. آنقدر هم بزنید که تخممرغها غلیظ و براق شوند.
مرحله پنجم:
وانیل و پوست لیموترش را اضافه کنید. سپس ۱ دقیقه دیگر بزنید تا مخلوط کاملاً غلیظ شود.
مرحله ششم:
یک چهارم مخلوط آرد را روی سفیده تخممرغها بریزید و هم بزنید سپس با یک کاردک آن را به شکل خمیر در بیاورید. آرد را یک چهارم یک چهارم اضافه کنید تا زمانی که کل مخلوط آرد با تخم مرغ ترکیب شده باشد.
مرحله هفتم:
خمیر را داخل یک قالب کیک وسط سوراخ به اندازهٔ ۲۵ سانتی متر که کف آن چرب نشده بریزید. با یک کاردک روی آن را صاف کنید و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا زمانی که کیک حالت فنری پیدا کند و وقتی با دست آن را فشار میدهید سر جای خود برگردد در فر بپزید.
مرحله هشتم:
کیک را از فر بیرون بیاورید. روی توری خنک کننده آن را برگردانید و بگذارید کاملاً خنک شود.
زمانی که کیک خنک شد آن را از داخل قالب بیرون بیاورید و روی آن مقداری شکر پودری بپاشید.
روش سوم طرز تهیه کیک فرشته برفی
مواد لازم | مقدار لازم |
شکر | یک و سه چهارم لیوان/ 350 گرم |
آرد کیک | یک لیوان و دو قاشق غذا خوری/ 133 گرم |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
سفیده تخم مرغ | 12 عدد/ هم دمای اتاق شده |
کرم تارتار | یک و نیم قاشق چای خوری |
پودر وانیل | یک و نیم قاشق چای خوری |
جدول جزئیات کیک فرشته
میزان کالری در هر 100 گرم | 257 کیلو کالری |
زمان آماده سازی | 25 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 40 دقیقه |
تعداد نفرات | 12-10 نفر |
مراحل تهیه کیک فرشته
مرحله اول: شکر را با غذاساز یا مخلوط کن ریز کنید.
مرحله دوم: یک فنجان شکر ریز را جدا کنید و آن را به سفیده تخم مرغ اضافه میکنید.
مرحله سوم: آرد کیک و نمک را به غذاساز اضافه کنید. آنها را با شکر باقیمانده مخلوط کنید. این کار باعث هوادهی مواد خشک میشود.
مرحله چهارم: سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با هم، هم بزنید. با سرعت متوسط روبهپایین بزنید تا کف کند.
مرحله پنجم: همزن را روی سرعت متوسط روبهبالا قرار دهید و به اندازه یک فنجان از شکر ریز را که کنار گذاشتهاید بریزید.
مرحله ششم: سفیدههای تخممرغ، خامه تارتار و شکر را با همزن هم بزنید تا به حالت کشیده شدن و نرمی برسد، این مرحله حداقل 5 دقیقه طول میکشد. پس از آن وانیل را اضافه کنید.
مرحله هفتم: در سه مرحله، مواد خشک را الک کرده و داخل مخلوط بریزید.
مرحله هشتم: خمیر را در یک تابه گود بریزید و پخش کنید. دیوارههای گود طرف را چرب نکنید. (چرب کردن تابه باعث میشود خمیر از کنارهها سر بخورد و از بالا آمدن مناسب آن جلوگیری میکند.) پس اگر قبلاً آن را چرب کردهاید، آن را بشویید و کاملاً تمیز کنید.
مرحله نهم: کیک را در دمای 325 درجه فارنهایت (163 درجه سانتیگراد) بپزید.
مرحله دهم: کیک را به صورت وارونه روی یک توری سیمی خنک کنید. دقت کنید که اگر کیک به صورت عمودی خنک شود، وزن آن، خود کیک را خرد میکند. پس آن را به صورت وارونه روی یک قفسه خنک کننده خنک کنید تا شکل خود را حفظ کند و هوا به آن برسد.
مرحله یازدهم: یک چاقوی نازک دور لبهها بکشید تا آزاد شود. به ظرف چند بار ضربه بزنید تا کیک هم شل شود.
مرحله دوازدهم: با یک چاقوی دندانه دار کیک را برش دهید. دقت کنید که یک چاقوی تیز معمولی کیک را له میکند.
کلام آخر در مورد کیک زیبای فرشته برفی
ما در این مقاله روشهای مختلف طرز تهیه کیک فرشته یا کیک غذای فرشته را آموزش دادیم. شما بسته به علاقه خود میتوانید از یکی از روشهای تهیه کیک شیفون فرشته استفاده کنید. همچنین شما میتوانید با سفارش انلاین شیرینی، شیرینی موردعلاقهتان را بهراحتی سفارش دهید.
همچنین به شما پیشنهاد میکنیم در صورت علاقه به کیک برفی با با آموزش مرحلهبهمرحله کیک ژنواز آشنا شوید.
جدیدترین ها
آبان 20, 1403
آبان 20, 1403
آبان 20, 1403
آبان 20, 1403
پیشنهاد سردبیر
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402