طرز تهیه کیک نسکافه ای کافی شاپی
کیک نسکافه ای جزء کیک های پرطرفدار است. این کیک خوشمزه پیشنهادی عالی و دلچسب برای گذراندن یک بعد از ظهر دل انگیز در کنار خانواده است. با تهیۀ کیک نسکافهای در انواع مختلف مثل طرز تهیه کیک نسکافهای کرم دار و طرز تهیه کیک نسکافهای خیس از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. دستورهای مختلفی برای تهیۀ این کیک وجود دارد.
. از محبوب ترین روشهای تهیه کیکهای نسکافهای که در اینترنت سرچ شده اند میتوانیم به طرز تهیه کیک نسکافهای کرم دار و طرز تهیه کیک نسکافهای بدون فر اشاره کنیم. ما در این مطلب بهترین طرز تهیه کیک نسکافهای را یاد می گیریم؛ طرز تهیه کیک نسکافهای با گاناش نسکافه. با ما همراه باشید برای آموزش طرز تهیه انواع کیک و این بار برای طرز تهیه این کیک خوشمزه.
کیک کافی شاپی نسکافهای با گاناش نسکافه
نسکافه با طعم بی نظیرش یکی از اجزای اصلی این کیک است. در منوی اکثر کافیشاپها نام کیک نسکافهای به چشم میخورد. شما میتوانید به راحتی این کیک را در منزل تهیه کرده و از طعم خوشمزۀ آن لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه کیک نسکافهای برای 4 نفر و بالاتر را برای شما آوردهایم. البته در طرز تهیه انواع کیک، دستور تهیه کیکهای بیشتری نیز برای شما آورده شدهاند.
مواد لازم
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تخم مرغ | ۴ عدد متوسط |
آب جوش | نصف پیمانه |
پودر نسکافه | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | نصف پیمانه |
شکر | یک پیمانه |
بکینگ پودر | یک قاشق مرباخوری |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
آرد | ۲ پیمانه |
طرز تهیۀ کیک نسکافه ای برای ۴ نفر با گاناش نسکافه
- همۀ مواد را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کرده و در محیط آشپزخانه قرار دهید.
- قالبی مناسب برای کیک نسکافهای انتخاب کنید. قالب را چرب کرده و آرد بپاشید.
- فر را روی دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد تنظیم کنید.
- آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید.
- پودر نسکافه را در آب جوش حل کنید. آن را کنار گذاشته تا خنک شود.
- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید. شکر و وانیل را اضافه کرده و با دور تند همزن حدود ۱۰ دقیقه بزنید. مخلوط شما باید کاملاً کرم رنگ شود.
- درجۀ همزن را کم کنید. نسکافۀ حل شده و روغن را به مواد اضافه کنید. مواد را کمی هم بزنید تا حدی که با یکدیگر مخلوط شوند.
- ترکیب آرد را کم کم روی مواد الک کنید. مواد کیک را به صورت دورانی و آرام مخلوط کنید.
- مایه را درون قالب ریخته و داخل فر بگذارید.
- بعد از حدوداً ۴۰ دقیقه خلال دندانی را داخل کیک فرو کنید. اگر مواد به خلال دندان نچسبید، کیک شما آماده است.
- کیک را از فر خارج کرده و تقریباً یک ربع اجازه دهید از دما بیفتد. دور کیک را با کارد آزاد کنید. کیک را درون ظرف سرو برگردانید.
مقدار کالری در هر 100 گرم | 300 کالری |
زمان آماده سازی | 1 ساعت |
زمان پخت | 40 دقیقه |
تعداد نفرات | 8 نفر |
گاناش نسکافهای
در این دستور از گاناش نسکافهای در لایۀ میانی کیک استفاده میشود. گاناش کرمی بسیار خوشمزه با بافتی نرم است. اگر طرفدار قهوه و نسکافه هستید، بدون شک عاشق این کیک میشوید و این دستور به نوعی طرز تهیه کیک نسکافهای با خامه است.
مواد لازم
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
شکلات تختهای سفید | ۱۳۰ گرم |
خامۀ صبحانه | ۲۵۰ گرم |
پودر نسکافه | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه
- خامه را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید. سپس آن را به آرامی هم زده تا خامه آب شود. در این مرحله میتوانید خامه را به مدت 2 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
- خامه را از روی حرارت برداشته و نسکافه را به آن اضافه کنید. اجازه دهید نسکافه و خامه کاملاً با یکدیگر ترکیب شوند.
- شکلات تختهای سفید خرد شده را به ترکیب اضافه کنید. کمی صبر کنید تا شکلاتها در خامه ذوب شوند. زمانی که گاناش را از روی حرارت بر میدارید، گاناش غلیظتر میشود.
- گاناش نسکافهای شما آماده است. از این کرم در لایۀ میانی کیک و یا روی کیک به عنوان تزئین استفاده کنید. روی کرم کانالش مقداری گردوی خرد شده و چیپس شکلاتی بریزید. نوش جان.
فوت و فنهای مهم تهیۀ کیک نسکافه
در طرز تهیه انواع کیک نسکافهای مثل طرز تهیه کیک نسکافهای شکلاتی، فوت و فنهای بسیاری دارد. با دانستن آن ها کیک شما به خوبی پف کرده و طعم دلپذیری خواهد داشت. چند مورد از مهم ترین نکات درست کردن این کیک خوشمزه موارد زیر هستند:
- حتماً تخممرغ ها را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید.
- آرد و بکینگ پودر را حتماً ۳ بار الک کنید. الک کردن آرد باعث پف بیشتر کیک میشود.
- سفیدۀ تخم مرغ را تا جایی بزنید که کاملاً پف کند.
- حتماً قبل از شروع کار فر را گرم کنید.
- هنگام اضافه کردن آرد، مایه را دورانی و آرام مخلوط کنید.
- ۳۰ دقیقۀ اول پخت کیک، در فر را باز نکنید.
چیز کیک نسکافهای یخچالی
برای طرز تهیه کیک نسکافهای بدون فر، با کمی تغییر چیز کیک نسکافهای درست کنید. چیز کیک از محبوبترین دسرهاست. چیز کیک با ظاهر زیبایش سفرۀ شما را بسیار چشم نواز میکند. این دسر خوشمزه برای مجالس و مهمانی ها گزینۀ بسیار خوبی است. این نوع دسر از دو لایه تشکیل میشود. لایۀ اصلی یا لایۀ پایه از بیسکویت پودر شده تهیه میشود. روی چیز کیک نسکافهای را بنا به سلیقۀ خود با انواع سس شکلاتی، ژله و یا میوه تزئین کنید. چیز کیک نسکافهای یخچالی به فر نیاز ندارد. روش تهیۀ این دسر بسیار آسان است. هر چه سریعتر دست به کار شده و این دسر خوشمزه را درست کنید.
مواد لازم
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
بیسکویت پتی بور | 2 بسته |
شیر | 3 قاشق غذاخوری |
خامۀ صبحانه | 1 عدد ۲۰۰ گرم |
شکلات تختهای سفید | ۲۰۰ گرم |
پودر قند | 1 قاشق سوپ خوری |
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامهای | ۱۵۰ گرم |
خامۀ قنادی | ۱۵۰ گرم |
پودر نسکافه | 1 قاشق غذاخوری |
آب جوش | 1 قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | 1 قاشق مرباخوری سر پر |
وانیل | یک چهارم قاشق سوپخوری |
آب سرد | ۴ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه
- کره را روی بخار کتری قرار دهید تا آب شود.
- بیسکویت پتی بور را داخل غذا ساز بریزید تا پودر گردد. بیسکویت پودر شده را با کرۀ آب شده و شیر مخلوط کنید.
- هم زدن را ادامه دهید تا کره با بیسکویت ها ترکیب شود. بیسکویت ها باید حالت چسبندگی پیدا کنند. اگر ترکیب خشک بود، کمی کره یا شیر اضافه کنید.
- داخل یک قالب کمربندی ۲۰ سانتی کیسۀ فریزر پهن کنید. بیسکویت ها را داخل قالب ریخته و فشرده کنید. جهت پرس کردن بیسکویت ها از وسیله ای سنگین مانند گوشت کوب یا لیوان استفاده کنید.
- قالب را به مدت ۴۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید. چیز کیک از قالب کمربندی راحت تر جدا می شود. اگر قالب کمربندی ندارید، داخل قالب معمولی سلفون بکشید.
- خامۀ صبحانه را داخل شیر جوش بریزید. شیر جوش را روی حرارت ملایم قرار داده تا خامه گرم شود.
- ۱۰۰ گرم از شکلات تخته ای را رنده کرده و به خامه اضافه کنید. شکلات باید در خامه ذوب شود. سپس خامه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
- پنیر خامه ای را یک ساعت قبل در محیط آشپزخانه قرار دهید. پنیر و پودر قند را با همزن برقی بزنید.
- وانیل و نسکافه را اضافه کنید. اگر دانه های نسکافه درشت بود نسکافه را در دو قاشق آب جوش حل کنید.
- خامۀ فرم گرفته را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط خامه و شکلات خنک شده را به مواد اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
- پودر ژلاتین و آب را روی حرارت کتری قرار دهید تا شفاف شود. ژلاتین را از روی حرارت برداشته تا خنک شود. ترکیب آب و ژلاتین را به مواد اضافه کنید.
- قالب را از یخچال خارج کرده و مواد را روی بیسکویت ها بریزید. قالب را مجدد به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- پس از اینکه مواد خودش را گرفت قالب را از یخچال خارج کنید.
- حال نوبت به تهیۀ گاناش رسیده است. 100 گرم خامۀ صبحانه را روی حرارت کتری قرار دهید. 100 گرم شکلات رنده شده را به خامه اضافه کنید تا ذوب شود. کرم گاناش را روی چیز کیک ریخته و قالب را در یخچال بگذارید.
- جهت جدا کردن چیز کیک از قالب، دور کیک را به کمک چاقوی نوک تیز آزاد کنید. کمربند قالب را باز کنید. کیک را درون ظرفی مناسب قرار داده و با مواد دلخواه تزیین کنید.
- چیز کیک نسکافهای یخچالی شما آماده است. از خوردن آن لذت ببرید.
مقدار کالری در هر 100 گرم | 350 کالری |
زمان آماده سازی | 20 دقیقه |
زمان پخت | 1 ساعت |
تعداد نفرات | 5 الی 8 نفر |
طرز تهیه کیک نسکافه ای بی بی
کیک نسکافهای بی بی یک کیک خوشمزه و بهترین انتخاب برای پذیرایی از مهمانهاست. از این کیک برای تولد، دورهمی و مهمانیها استفاده کنید. طرز تهیۀ این کیک چندان هم سخت نیست. با ما همراه باشید تا دستور این کیک خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد لازم
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آرد شیرینی | 1 پیمانه |
کره | ۱۳۰ گرم |
شیر | ۵ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 3 عدد درشت |
شکر | ۱۳۰ گرم |
وانیل | یک دوم قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
پودر نسکافه | ۵ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه
- ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد تنظیم کنید.
- آرد شیرینی، بکینگ پودر و نسکافه را با یکدیگر مخلوط کرده و الک کنید.
- قالب کیک را چرب کرده و آرد بپاشید. برای این مقدار مواد قالب شما باید حدوداً ۲۰ سانتیمتر قطر داشته باشد.
- کره را از یخچال بیرون بگذارید. کرۀ نرم شده و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. ۵ دقیقه هم زدن را ادامه دهید تا مواد پفکی و کرم رنگ شود.
- تخم مرغها را یکی یکی به کره و شکر اضافه کرده و هم بزنید.
- پس از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل را اضافه کنید.
- شیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- در این مرحله مواد آردی را به آرامی اضافه کنید. مواد کیک را میتوانید با دور کند همزن و یا همزن دستی مخلوط کنید.
- مواد را داخل قالب بریزید. قالب را در طبقۀ وسط فر به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید. یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید. اگر مواد به خلال دندان نچسبید، کیک شما آماده است.
مقدار کالری در هر 100 گرم | 300 کالری |
زمان آماده سازی | 20 دقیقه |
زمان پخت | 30 الی 40 دقیقه |
تعداد نفرات | 5 الی 8 نفر |
جهت تزئین کیک نسکافهای بی بی از گاناش نسکافهای استفاده کنید. کیک را به دو لایه تقسیم کنید. لایه پایینی کیک را گاناش ریخته و لایه دوم را روی آن بگذارید. روی کیک را با گاناش نسکافهای پوشانده و با مواد دلخواه تزئین کنید.
طرز تهیه کیک نسکافهای شکلاتی یا کیک نسکافهای با خامه هم تفاوت چندانی با طرز تهیهای که در این مقاله ذکر شد نمیکند و فقط تفاوتهای جزئی با این دستور تهیه دارد.
علاوه براین میتوانید به راحتی این کیک خوشمزه را در کمترین زمان ممکن درب منزل یا محل کار خود با شیرینی آنلاین تحویل بگیرید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402