سالاد یکی از مهمترین و دوست داشتنیترین پیش غذاها در میان ایرانیان است و با تنوع بالایی تهیه میشود. این پیش غذای محبوب نه تنها در ایران بلکه در دیگر کشورها نیز به صورت حرفهای تهیه و سرو میشود. یکی از این سالادهای محبوب و حرفهای که جایگاه رستورانی دارد، سالاد اندونزی است. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی را برای شما به صورت کامل توضیح دهیم. با ما همراه باشید.
سالاد اندونزی |
|
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 180 دقیقه |
زمان پخت غذا | 60 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
سالاد اندونزی، پیش غذایی همیشه محبوب

سالاد اندونزی با مواد اولیه بسیار مقوی و خوشمزهای تهیه شده و یک سالاد عالی برای پذیرایی از میهمانان محسوب میشود. بنابراین، اگر مهمانی پیش رو دارید، تردید نکنید و این سالاد را حتما روی میز بچینید.
مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی
طرز تهیه سالاد اندونزی با کلم مشهور است و برای آماده کردن این سالاد از کلم در هر دو نوع معمولی و بنفش استفاده میشود. به طور کلی مواد لازم برای تهیه این سالاد در جدول زیر آمده است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
کلم قرمز | نصف 1 عدد |
کلم برگ | نصف 1 عدد |
ژامبون | 1 پیمانه |
نخود فرنگی پخته | 1 پیمانه |
هویج | 3 عدد |
ذرت پخته | 1 پیمانه |
سس مایونز | به اندازه لازم |
خیارشور | 2 عدد |
آبلیمو | به میزان لازم |
ادویه ( نمک و فلفل) | به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد اندونزی با ژامبون

در ادامه میخواهیم به صورت گام به گام تمامی مراحل طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس را برای شما مورد بررسی قرار دهیم. همان طور که در ابتدا نیز گفتیم این سالاد با ترکیبات مختلفی تهیه میشود که ما برای راحتی کار شما تمامی این روشهای تهیه را به صورت یکجا در این مقاله جمع آوری کردهایم.
البته، خوب است به این موضوع اشاره کنیم که اگر میخواهید این سالاد را برای مراسمهای خود تهیه کنید، بهتر است که کاملترین دستور تهیه آن را دنبال کنید. این سالاد خوشمزه، میز غذای تولد و میهمانیهای شما را رنگینتر خواهد کرد.
- مرحله اول: ابتدا یک قابلمه بردارید و تا نصفه پر از آب کنید. سپس هویجها را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا کاملا بخار پز شود. البته اگر شما در منزل دستگاه بخارپز دارید، میتوانید هویجها را بخارپز کنید.
- مرحله دوم: بعد از پخته شدن هویجها، آنها را به صورت خلالی خرد کنید. این مرحله جنبه سلیقهای دارد و شما میتوانید هویجها را به صورت نگینی نیز به دلخوه خود دربیاورید.
- مرحله سوم: بعد از خرد کردن هویجها در مرحله اول، نوبت به خیارشور و کالباس میرسد. ابتدا خیار شورها را به صورت خلالی خرد کنید و آب آنها را بگیرید.
- مرحله چهارم: سپس کالباسها را نیز به همین سبک به صورت رشته رشته خرد کنید و در ظرف جداگانه از هویج و خیار شور قرار دهید.
- مرحله پنجم: کلم سفید و کرم قرمز را نیز مانند مواد قبلی به صورت خلالی و رشتهای خرد کرده و در ظرف جداگانه بریزید.
- مرحله ششم: در این مرحله از طرز تهیه سالاد اندونزی ساده، باید نخود فرنگیها را آب پز کنید. یک قابلمه را تا نصفه پر از آب کنید و نخود فرنگیها را نیز درون آن بریزد و روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند.
نکته: توجه کنید که اگر نخود فرنگیها بیش از حد آب پز شوند، حالت له شده به خود میگیرند و برای این سالاد مناسب نخواهند بود. به همین دلیل سعی کنید که حتما نخود فرنگیها را به اندازه مناسب و نه بیش از حد، آب پز کنید. البته شما میتوانید از کنسرو نخود فرنگی نیز استفاده کنید. در این حالت نیازی به پختن نخود فرنگیها نیست و فقط کافی است که آنها را آبکش کرده و به سالاد اضافه کنید.
- مرحله هفتم: حالا نوبت به ذرتها میرسد. ذرت نیز مانند نخود فرنگی باید پخته شود. پیشنهاد ما این است که برای راحتی کار از کنسرو ذرت استفاده کنید، زیرا این کنسرو نیز مانند کنسرو نخود فرنگی نیازی به پخته شدن ندارد و صرفا فقط باید آن را آبکش کنید.
- مرحله هشتم: در انتها نیز تمامی موارد سالاد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید و در ظرفی جداگانه کنار بگذارید.
- مرحله نهم: سپس نوبت به تهیه سس این سالاد میرسد. برای تهیه سس ابتدا سس مایونز را با نمک، فلفل و آب لیمو تازه مخلوط کنید تا کاملا با یک دیگر آمیخته شوند. سپس برای رقیق شدن سس سالاد اندونزی به مخلوط سس مقداری آب اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
- مرحله دهم: در این مرحله سس را کاملا روی مواد اولیه سالاد بریزید و روی ظرف را با یک سلفون پوشانده و در یخچال قرار دهید. بهتر است اجازه دهید تا چند ساعت سالاد در یخچال بماند تا سبزیجات و سس کاملا با یک دیگر آمیخته شوند و در انتها نوش جان فرمایید.
درست کردن سالاد اندونزی با ژامبون به پایان رسید و اگر تمایل داشته باشید، میتوانید طرز تهیه سالاد الویه را نیز مطالعه کرده و میز پذیرایی از مهمانان را رنگینتر کنید.
نکات تهیه سالاد اندونزی برای مهمانی

برای این که سالاد اندونزی شما کاملا رستورانی و حرفهای باشد، بهتر است که نکات زیر را رعایت کنید:
- برای خوش طعم شدن سس بسته به ذائقه خود میتوانید مقدار آبلیمو را کمی بیشتر کنید.
- برای تهیه سالاد اندونزی با کشمش و گردو حتما از کشمش پلویی استفاده کنید.
- اگر شما برای یک مهمانی بسیار مهم تصمیم گرفتهاید که این سالاد را تهیه کنید، پیشنهاد میکنیم برای زیباتر شدن آن از مراحل طرز تهیه سالاد اندونزی قالبی پیروی کنید. قالبهای ژله برای تهیه سالاد اندونزی قالبی بسیار مناسب هستند.
طرز تهیه انواع سالاد اندونزی
در ادامه به نحوه درست کردن سالاد اندونزی به روشهای مختلف اشاره کردهایم. اگر به طعم این سالاد علاقه دارید، می توانید این سالاد خوشمزه را به شیوههای زیر نیز تهیه کنید:
طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش

برای درست کردن سالاد اندونزی با کشمش همان طور که در قسمت بالا نیز گفتیم حتما از کشمش پلویی استفاده کنید تا سالاد شما خوش طعمتر شود. برای تهیه این سالاد در کنار انجام تمامی مواردی که در بالا گفته شد، باید که کشمش پلویی را برای چیزی نزدیک به 20 دقیقه، در آب ولرم بگذارید تا نرم شده و از آن حالت خشکی و سفتی خود خارج شود. پس از آن کشمشها را بچلانید تا آب آنها خارج شده و به سالاد اضافه کنید. همین طور توصیه میکنیم که حتما سالاد اندونزی با کشمش و شوید را امتحان کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. به علاوه طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش و گردو نیز جذاب خواهد بود و میتوانید در کنار کشمش، گردو را نیز به این سالاد اضافه کنید.
طرز تهیه سالاد اندونزی رژیمی

سالاد اندونزی ساده به دلیل وجود سس مایونز دارای کالری بسیار بالایی است. اگر شما به دنبال درست کردن سالاد اندونزیایی بسیار خوشمزه رژیمی هستید، میتوانید به جای سس مایونز، از ماست استفاده کنید تا کالری سالاد کمتر شود. البته با توجه به این که در حال حاضر انواع سسهای مایونز رژیمی یا بدون تخم مرغ نیز در بازار موجود هستند، در صورتی که طعم این سالاد با ماست را دوست ندارید، میتوانید به جای آن و در جایگزین سس مایونز اصلی، از سس مایونز رژیمی و کم چرب یا سس کنجد بدون تخم مرغ استفاده کنید.
طرز تهیه سالاد اندونزی با شوید

سالاد اندونزی با شوید یکی از سالادهای اصل فرانسه است و طعم بسیار خاص و بینظیری را دارد. برای تهیه سالاد اندونزی با شوید باید زمانی که موارد خرد شده را کاملا با یکدیگر مخلوط کردید، مقداری شوید خشک را روی مواد بریزید و در انتها تمامی این مواد را با یک دیگر مخلوط کنید. البته شما میتوانید شوید خشک را به ماده اولیه سس نیز اضافه کنید.
طرز تهیه سالاد اندونزی با سیب زمینی

اگر علاقه مند به اضافه کردن سیب زمینی به این سالاد خوشمزه؛ از انواع سالاد برای مهمانی هستید، پیشنهاد میکنیم که یک عدد سیب زمینی درشت را به صورت مکعبهای متوسط خرد کرده و بخارپز کنید. بخارپز باید تا جایی ادامه پیدا کند که سیب زمینیها له نشده و وا رفته نباشند. سپس سیب زمینیهای پخته شده را با مواد سالاد مخلوط کرده و حتما شوید را فراموش نکنید.
دستور تهیه سالاد اندونزی چیلی

اگر عاشق غذاهای تند هستید و میخواهید این سالاد را نیز به صورت تند و فلفلی آماده کنید، کافی است که تمام مراحل را مطابق بالا پیش ببرید و به جای سس مایونز معمولی از سس مایونز چیلی استفاده کنید. البته شما میتوانید خودتان نیز با اضافه کردن فلفل قرمز به سس مایونز، طعم تند خوشایندی به این سالاد ببخشید. به یاد داشته باشید که غذاهای تند دارای فواید بسیاری بوده و به طور خاص فلفل قرمز به افزایش طول عمر افراد کمک میکند. از این روی اگر به تندی و فلفل آلرژی ندارید، حتما این سالاد را با مزه فلفل قرمز بچشید.
طرز تهیه سالاد اندونزی با قارچ
اگر بخواهید ارزش غذایی سالاد اندونزی برای شما بیشتر شده و در قالب یک وعده غذایی آن را میل کنید، اضافه کردن قارچ به این سالاد، میتواند ایدهای مناسب باشد. برای این منظور حتما قارچ را تفت دهید، به طوری که آب آن کشیده شده و قارچ حالت خشک و در عین حال پخته داشته باشد.
در پایان این مطلب، پیشنهاد میکنیم که اگر به تهیه سالادهای بینالمللی علاقه دارید، طرز تهیه سالاد یونانی را دنبال کرده و این سالاد خوشمزه را در منزل آماده کنید.
برای سفارش سالاد اندونزی عجله کنید…

اگر شما در منزل مواد اولیه لازم برای تهیه این سالاد خوش طعم را ندارید یا زمان شما به قدری کم است که نمیتوانید آن را تهیه کنید، میتوانید از سفارش آنلاین غذا از اسنپ فود برای تهیه آن استفاده کنید. با سفارش غذا از اسنپ فود، سالاد شما در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به درب منزل شما فرستاده خواهد شد و میتوانید این سالاد را به تنهایی یا در کنار غذاهای خوشمزه دیگر، نوش جان کنید.
نظرات کاربران