طرز تهیه سالاد اندونزی اصل + انواع سالاد اندونزی و نکات تهیه

طرز تهیه سالاد اندونزی
4/5 - (4 امتیاز)

سالاد یکی از مهم‌ترین و دوست داشتنی‌ترین پیش غذاها در میان ایرانیان است که تنوع زیادی دارد. این پیش غذای محبوب نه تنها در ایران، بلکه در دیگر کشورها نیز به صورت حرفه‌ای تهیه و سرو می‌شود. یکی از این سالادهای محبوب و حرفه‌ای که جایگاه رستورانی دارد، سالاد اندونزی است. در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی را به صورت کامل توضیح دهیم؛ پس تا انتها همراه ما باشید.

سالاد اندونزی

تعداد نفرات ۴ نفر
زمان آماده‌سازی 60 دقیقه
میزان سختی متوسط

طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی یک سالاد خوشمزه و مقوی است که ترکیبات اصلی آن را کلم قرمز، برگ کلم، نخود فرنگی، هویج، ذرت، خیار شور و ژامبون تشکیل می‌دهند. برای طعم‌دادن به این سالاد نیز از ترکیب مایونز، آبلیمو و ادویه‌ها استفاده می‌شود. با اضافه کردن موادی مانند کشمش، شوید، سیب زمینی، قارچ، فلفل دلمه، مرغ و ماکارونی می‌توان انواع مختلفی از سالاد اندونزی را تهیه کرد. وجود سبزیجات و صیفی‌جات در این سالاد باعث می‌شود تا انواع ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌ها جذب بدن شوند.

طرز تهیه انواع سالاد اندونزی

سالاد اندونزی از ترکیب سبزیجات و صیفی‌جات مختلف تهیه می‌شود و به همین دلیل سرشار از انواع ویتامین و آنتی اکسیدان است.

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی

برای آماده کردن سالاد اندونزی از دو نوع کلم بنفش و کلم برگ استفاده می‌شود. به طور کلی ترکیبات سالاد اندونزی شامل موارد زیر است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
کلم قرمز نصف ۱ عدد
کلم برگ نصف ۱ عدد
ژامبون ۱ پیمانه
نخود فرنگی پخته ۱ پیمانه
هویج ۳ عدد
ذرت پخته ۱ پیمانه
سس مایونز به اندازه لازم
خیارشور ۲ عدد
آبلیمو به میزان لازم
ادویه ( نمک و فلفل) به میزان لازم

دستور تهیه سالاد اندونزی با ژامبون

در ادامه به صورت گام به گام به اموزش درست كردن سالاد اندونزی می‌پردازیم. اگر می‌خواهید سالاد اندونزی را برای مراسم‌های خود آماده کنید، بهتر است که کامل‌ترین دستور تهیه آن را دنبال کنید. این سالاد خوشمزه مانند طرز تهیه سالاد الویه میز غذای تولد و میهمانی‌های شما را رنگین‌تر خواهد کرد.

  • مرحله اول: ابتدا یک قابلمه را تا نصفه پر از آب کنید. سپس هویج‌ها را داخل آن ریخته و اجازه دهید تا کاملا بخارپز شوند. البته برای این کار می‌توانید دستگاه بخارپز را نیز مورد استفاده قرار دهید. بعد از پخته شدن هویج‌ها، آن‌ها را به صورت خلالی خرد کنید. همچنین شما می‌توانید مطابق سلیقه خود، هویج‌ها را به صورت نگینی نیز دربیاورید.
طرز تهیه سالاد اندونزی با ژامبون

تهیه سالاد اندونزی با دو نوع کلم برگ و کلم قرمز، سالاد را جذاب‌تر خواهد کرد.

  • مرحله دوم: خیارشورها را به صورت خلالی خرد کرده و آب آن‌ها را بگیرید. سپس ژامبون‌ها را نیز به صورت رشته رشته خرد کنید و در ظرف جداگانه قرار دهید.
  • مرحله سوم: کلم برگ و کلم قرمز را نیز مانند مواد قبلی به صورت خلالی و رشته‌ای خرد کرده و در ظرف جداگانه بریزید.
  • مرحله چهارم: در این مرحله از طرز تهیه ی سالاد اندونزی ساده، باید نخود فرنگی‌ها را آب پز کنید. یک قابلمه را تا نصفه پر از آب کرده و نخود فرنگی‌ها را درون آن بریزد. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا نخود فرنگی پخته شود.

نکته: اگر نخود فرنگی‌ها بیش از حد آب پز شوند، حالت له شده به خود می‌گیرند و برای سالاد اندونزی مناسب نخواهند بود. به همین دلیل حتما نخود فرنگی‌ها را به اندازه مناسب و نه بیش از حد، آب پز کنید. البته شما می‌توانید کنسرو نخود فرنگی را نیز به کار ببرید. در این حالت نیازی به پختن نخود فرنگی‌ها نیست؛ آن‌ها را آبکش کرده و به سالاد اضافه کنید.

  • مرحله پنجم: ذرت نیز مانند نخود فرنگی باید پخته شود. برای راحتی کار می‌توانید از کنسرو ذرت استفاده کنید، زیرا این کنسرو نیز مانند کنسرو نخود فرنگی نیازی به پخته شدن نداشته و فقط باید آن را آبکش کنید.
تهیه سالاد اندونزی خوشمزه

در تهیه سالاد اندونزی، باید هویج و نخود را آب‌پز کنید.

  • مرحله ششم: در انتها تمامی مواد سالاد را داخل یک ظرف مناسب بریزید، آن‌ها را با یکدیگر مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  • مرحله هفتم: حالا نوبت به طرز تهیه سس سالاد اندونزی می‌رسد. برای این کار، ابتدا سس مایونز را با نمک، فلفل و آبلیمو تازه مخلوط کنید تا کاملا یک‌دست شوند. برای رقیق شدن سس سالاد اندونزی می‌توانید به مخلوط سس، مقداری آب اضافه کنید.
  • مرحله هشتم: سس را با مواد سالاد به خوبی مخلوط کرده و روی ظرف را با یک سلفون بپوشانید. حالا ظرف را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم سبزیجات و سس آمیخته شوند.

طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس به پایان رسید؛ سالاد را داخل ظرف مناسبی ریخته و سرو کنید.

طرز تهیه انواع سالاد اندونزی

با تغییر مواد اولیه، می‌توان سالاد اندونزیایی را مانند طرز تهیه سالاد یونانی با طعم‌های مختلفی آماده کرد. اگر به طعم این سالاد علاقه دارید، می‌توانید این سالاد خوشمزه را به شیوه‌های زیر نیز تهیه کنید:

طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش

برای درست کردن سالاد اندونزی با کشمش و گردو، حتما از کشمش پلویی استفاده کنید تا سالاد شما خوش طعم‌تر شود. برای تهیه این سالاد، علاوه بر مراحل گفته شده، کشمش پلویی را به مدت 20 دقیقه در آب ولرم بگذارید تا نرم شده و از حالت خشکی و سفتی خارج شود. پس از آن، آب کشمش‌ها را با دست بگیرید و آن‌ها را به سالاد اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش

اضافه کردن کشمش به سالاد، طعم آن را جذاب‌تر و خوشمزه‌تر خواهد کرد.

علاوه بر این سالاد، حتما سالاد اندونزی با کشمش و شوید را نیز امتحان کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. به علاوه طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش و گردو نیز جذاب است که باید در کنار کشمش، گردو را نیز به ترکیبات سالاد اضافه کرد.

طرز تهیه سالاد اندونزی رژیمی

سالاد اندونزی ساده به دلیل وجود سس مایونز دارای کالری بسیار زیادی است. اگر شما به دنبال درست کردن سالاد اندونزیایی رژیمی هستید، می‌توانید به جای سس مایونز، از ماست استفاده کنید تا کالری سالاد کمتر شود. البته در حال حاضر انواع سس‌های مایونز رژیمی یا بدون تخم مرغ نیز در بازار موجود است. در صورتی که طعم این سالاد با ماست را دوست ندارید، می‌توانید به جای آن، از سس مایونز رژیمی و کم چرب یا سس کنجد بدون تخم مرغ استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی رژیمی

در تهیه سالاد اندونزی رژیمی، به جای سس از ماست استفاده می‌شود.

دستور تهیه سالاد اندونزی با شوید

سالاد اندونزی با شوید یکی از سالادهای اصل فرانسوی است که طعم بسیار خاص و بی‌نظیری دارد. در طرز تهیه سالاد اندونزی با شوید ، زمانی که مواد خرد شده را کاملا با یکدیگر مخلوط کردید، مقداری شوید خشک نیز روی مواد بریزید. البته شما می‌توانید شوید خشک را به مواد سس نیز اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی با شوید

برای جذاب‌تر شدن طعم سالاد اندونزی، می‌توان آن را با شوید تهیه کرد.

طرز تهیه سالاد اندونزی با سیب زمینی

سالاد اندونزی با سیب زمینی هم از انواع سالاد برای مهمانی است. برای تهیه این سالاد، یک عدد سیب زمینی درشت را به صورت مکعب‌های متوسط خرد کرده و بخارپز کنید. بخارپز کردن سیب زمینی را تا جایی ادامه دهید که سیب زمینی‌ها له نشده و وا نروند. سپس سیب زمینی‌های پخته شده را با مواد سالاد مخلوط کرده و شوید را نیز فراموش نکنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی با سیب زمینی

تهیه سالاد اندونزی با سیب‌زمینی، طعم و خواص آن را بیشتر خواهد کرد.

دستور تهیه سالاد اندونزی چیلی

اگر عاشق غذاهای تند هستید و می‌خواهید این سالاد را نیز به صورت تند و فلفلی آماده کنید، تمام مراحل را مطابق قبل پیش ببرید و به جای سس مایونز معمولی از سس مایونز چیلی استفاده کنید. البته شما می‌توانید با اضافه کردن فلفل قرمز به سس مایونز، طعم تند خوشایندی به این سالاد ببخشید. جالب است بدانید که غذاهای تند فواید بسیاری دارند و فلفل قرمز به افزایش طول عمر افراد کمک می‌کند. پس اگر به تندی و فلفل آلرژی ندارید، حتما این سالاد را با مزه فلفل قرمز بچشید.

دستور تهیه سالاد اندونزی چیلی

برای دوست‌داران طعم‌های تند، سالاد اندونزی چیلی گزینه‌ای مناسب است.

راستی، اگر زمان آماده‌سازی این سالاد خوشمزه یا دیگر سالادها را در منزل ندارید، می‌توانید با سفارش انلاین سالاد در کمترین و کوتاه‌ترین زمان ممکن، یک سالاد خوشمزه و با کیفیت تحویل بگیرید.

روش تهیه سالاد اندونزی با قارچ

اگر بخواهید ارزش غذایی سالاد اندونزی رژیمی برای شما بیشتر شده و در قالب یک وعده غذایی آن را میل کنید، اضافه کردن قارچ به ترکیبات سالاد اندونزی ایده مناسبی است. بدین منظور قارچ را تفت دهید، طوری که آب آن کشیده شده و حالت خشک و در عین حال پخته داشته باشد. مابقی مراحل طرز تهیه سالاد اندونزی با قارچ ، شبیه سالاد اندونزی ساده است.

تهیه سالاد اندونزی با قارچ

با قارچ، ارزش غذایی سالاد اندونزی بالاتر می‌رود.

طرز تهیه سالاد اندونزی با مرغ

در طرز تهیه سالاد اندونزی بدون کالباس ، می‌توان مرغ را جایگزین کرد. برای تهیه این سالاد به یک تکه سینه مرغ نیاز دارید و افزودن مرغ به دو روش مرغ پخته یا سرخ شده امکان‌پذیر است.

سالاد اندونزی با مرغ

تهیه سالاد اندونزی با مرغ، ارزش غذایی آن را بالاتر خواهد بود.

در روش اول، مرغ را به همراه پیاز، برگ بو، فلفل، نمک و مقداری آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید. زمانی که مرغ پخته شد، آن را ریش ریش کرده و به مواد سالاد اضافه کنید.

در روش دوم، ابتدا باید سینه مرغ را با ادویه‌ها طعم‌دار کنید. سپس مرغ طعم‌دار شده را داخل تابه به خوبی سرخ کنید. زمانی که هر دو طرف مرغ طلایی شد و گوشت آن کاملا پخته بود، مرغ را از تابه خارج کنید. در انتها مرغ سرخ شده را برش زده و روی سالاد اندونزیایی قرار دهید.

طرز تهیه سالاد اندونزی با ماکارونی

یکی از ایده‌های تهیه سالاد اندونزی، ترکیب آن با ماکارونی است. ابتدا ماکارونی‌های شکل‌دار را به همراه نمک و کمی روغن داخل آب جوش بریزید. پس از کامل شدن زمان پخت، ماکارونی را با آب سرد آبکش کنید. زمانی که آب ماکارونی به خوبی خارج شد، آن را به دیگر مواد بیافزایید.

مقدار ماکارونی به سلیقه شما بستگی دارد، اما دقت داشته باشید که ماکارونی ترکیب اصلی سالاد اندونزیایی نیست، پس در مقدار آن زیاده‌روی نکنید. زمان مورد نیاز برای پخت ماکارونی را نیز از بسته‌بندی محصول مطالعه کنید.

نکات تهیه سالاد اندونزی برای مهمانی

اگر می‌خواهید در مهمانی‌های خود از سالاد اندونزی استفاده کنید، بهتر است آن را به صورت قالبی درآورید. برای این که سالاد اندونزی قالبی شما کاملا رستورانی و حرفه‌ای باشد، نکات زیر را مدنظر قرار دهید.

نکات تهیه سالاد اندونزی برای مهمانی

برای تهیه سالاد اندونزی با کشمش، حتما از کشمش پلویی استفاده کنید.

  • برای خوش طعم شدن سس، بسته به ذائقه خود می‌توانید مقدار آبلیمو را کمی بیشتر کنید.
  • برای تهیه سالاد اندونزی با کشمش، شوید و گردو برای مهمانی‌ها، حتما از کشمش پلویی استفاده کنید.
  • برای پذیرایی در مهمانی‌های مهم، بهترین کار طرز تهیه سالاد اندونزی قالبی است. ابتدا کف قالب ژله را با آب نم‌دار کنید. یک کیسه فریزر را باز کرده و داخل قالب را با آن پوشش دهید. سالاد را داخل قالب ریخته و با فشار پشت قاشق سفت کنید. در نهایت قالب را در یخچال بگذارید تا شکل بگیرد.

میز مهمانی خود را با سالاد اندونزی تکمیل کنید…

در این مطلب به اموزش درست كردن سالاد اندونزی پرداخته و انواع آن را معرفی کردیم. اگر در منزل مواد اولیه لازم برای تهیه این سالاد خوش‌طعم را ندارید یا زمان شما محدود است، می‌توانید از سفارش انلاین غذا اسنپ فود برای تهیه آن کمک بگیرید. به این منظور، به قسمت سفارش غذا رفته و در کنار انواع غذای موردنظرتان، سالاد اندونزی را نیز سفارش دهید. غذاها و سالاد موردنظر در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به دست شما خواهند رسید.

نظرات کاربران