سالاد اندونزی، سالادی محبوب در تمام کشورها

طرز تهیه سالاد اندونزی
5/5 - (1 امتیاز)

سالاد یکی از مهم‌ترین و دوست داشتنی‌ترین پیش غذاها در میان ایرانیان است. سالاد انواع مختلفی دارد و به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. این پیش غذای محبوب نه تنها در ایران بلکه در خارج از کشور نیز به صورت حرفه‌ای تهیه و سرو می‌شود. در این سالادها در بیشتر مواقع از سبزیجات، کالباس، مرغ و…استفاده می‌کنند . یکی از این سالادهای محبوب و حرفه ای سالاد اندونزی است. حال، در این مقاله می‌خواهیم طرز تهیه سالاد اندونزی رستورانی را برای شما به صورت کامل توضیح دهیم. پس با ما همراه باشید.

سالاد اندونزی
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 180 دقیقه
زمان پخت غذا 60 دقیقه
میزان سختی متوسط

سالاد اندونزی، پیش غذایی همیشه محبوب

سالاد اندونزی را با موارد مختلفی مانند ژامبون، شوید، کشمش، گردو و … قابلیت ترکیب شدن دارد. در جدول زیر شما می‌توانید تمامی مواد مورد نیاز برای تهیه این سالاد را مشاهده کنید. قبل از شروع طرز تهیه این سالاد، این موضوع را نیز اضافه می‌کنیم که اگر به ترکیبات این نوع غذاها علاقه دارید، طرز تهیه فینگرفود الویه را نیز مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی

مواد لازم برای تهیه این سالاد در جدول زیر آمده است:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
کلم قرمز نصف 1 عدد
کلم برگ نصف 1 عدد
ژامبون 1 پیمانه
نخود فرنگی پخته 1 پیمانه
هویج 3 عدد
ذرت پخته 1 پیمانه
سس مایونز به اندازه لازم
خیارشور 2 عدد
آبلیمو به میزان لازم
ادویه ( نمک و فلفل) به میزان لازم

طرز تهیه سالاد اندونزی با ژامبونطرز تهیه سالاد اندونزی با ژامبون

در ادامه می‌خواهیم به صورت گام به گام تمامی مراحل تهیه سالاد اندونزی را برای شما مورد بررسی قرار دهیم. همان طور که در ابتدا نیز گفتیم این سالاد با ترکیبات مختلفی تهیه می‌شود که ما برای راحتی کار شما تمامی این روش‌های تهیه را به صورت یکجا در این مقاله جمع آوری کرده ایم.

البته، خوب است به این موضوع اشاره کنیم که اگر می‌خواهید این سالاد را برای مراسم‌ها تهیه کنید، در کنار آن طرز تهیه فلافل خانگی با سیب زمینی را نیز یاد بگیرید. این غذا میز غذای تولد و میهمانی‌های شما را رنگین‌تر خواهد کرد.

  • مرحله اول: ابتدا یک قابلمه بردارید و تا نصفه پر از آب کنید. سپس هویج‌ها را داخل آن بریزید و اجازه دهید تا کاملا بخار پز شود. البته اگر شما در منزل بخارپز دارید می‌توانید هویج‌ها را بخارپز کنید. سپس بعد از پخته شدن هویج آنها را به صورت خلالی خرد کنید. این مرحله جنبه سلیقه‌ای دارد و شما می‌توانید هویج‌ها را به صورت نگینی نیز خرد کنید.
  • مرحله دوم: بعد از خرد کردن هویج‌ها در مرحله اول، نوبت به خیارشور و کالباس می‌رسد. ابتدا خیار شورها را به صورت خلالی خرید کنید و آب آن را بگیرید. سپس کالباس‌های را نیز به همین سبک به صورت رشته رشته خرد کنید و در ظرف جداگانه از هویج و خیار شور قرار دهید. کلم سفید و کرم قرمز را نیز مانند مواد قبلی به صورت خلالی و رشته‌ای خرد کرده و در ظرف جداگانه بریزید.
  • مرحله سوم: در این مرحله شما باید نخود فرنگی‌ها را آبپز کنید. یک قابلمه را تا نصفه پر از آب کنید و نخود فرنگی‌ها را نیز درون آن بریزد و اجازه دهید تا پخته شود. توجه کنید که اگر نخود فرنگی‌ها بیش از حد آب پز شود حالت له شده به خود می‌گیرند و در انتها ظاهر زشتی به سالاد شما می‌دهد. به همین دلیل سعی کنید که حتما نخود فرنگی‌ها را به اندازه آب پز کنید. البته شما می‌توانید از کنسرو نخود فرنگی نیز استفاده کنید. در این حالت نیازی به پختن نخود فرنگی‌ها نیست و فقط کافی است که آنها را آبکش کرده و به سالاد اضافه کنید.سالاد اندونزی با کشمش و گردو
  • مرحله چهارم: مرحله چهارم از طرز تهیه سالاد اندونزی است و حالا نوبت به ذرت‌ها می‌رسد. ذرت نیز مانند نخود فرنگی باید پخته شود. پیشنهاد ما این است که برای راحتی کار از کنسرو ذرت استفاده کنید، زیرا این کنسرو نیز مانند کنسرو نخود فرنگی نیازی به پخته شدن ندارد و صرفا فقط باید آن را آبکش کنید. در انتها نیز تمامی موارد سالاد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید و در ظرفی جداگانه کنار بگذارید.
  • مرحله پنجم: سپس نوبت به تهیه سس این سالاد می‌رسد. برای تهیه سس ابتدا سس مایونز را با نمک، فلفل و آب لیمو تازه مخلوط کنید تا کاملا با یک دیگر آمیخته شوند. سپس برای رقیق شدن سس سالاد اندونزی به مخلوط سس مقداری آب اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
  • مرحله ششم: در این مرحله سس را کاملا روی مواد اولیه سالاد بریزید و روی ظرف را با یک سلفون پوشانده و در یخچال قرار دهید. بهتر است اجازه دهید تا چند ساعت سالاد در یخچال بماند تا سبزیجات و سس کاملا با یک دیگر آمیخته شوند و در انتها نوش جان فرمایید.

نکات تهیه سالاد اندونزی برای مهمانی

  • برای خوش طعم شدن سس بسته به ذائقه خود می‌توانید مقدار آبلیمو را کمی بیشتر کنید.
  • برای تهیه سالاد اندونزی با کشمش و گردو حتما از کشمش پلویی استفاده کنید.
  • اگر شما برای یک مهمانی بسیار مهم تصمیم گرفته‌اید که این سالاد را تهیه کنید پیشنهاد می‌کنیم برای زیباتر شدن آن از مراحل طرز تهیه سالاد اندونزی قالبی پیروی کنید. قالب‌های ژله برای تهیه سالاد اندونزی قالبی بسیار مناسب هستند.

طرز تهیه انواع سالاد اندونزی

در ادامه به طرز تهیه سالاد اندونزی به روش‌های مختلف اشاره کرده‌ایم. اگر به طعم این سالاد علاقه دارید، می توانید این سالاد خوشمزه را به شیوه‌های زیر نیز تهیه کنید:

طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش

برای درست کردن سالاد اندونزی با کشمش همان طور که در قسمت بالا نیز گفتیم حتما از کشمش پلویی استفاده کنید تا سالاد شما خوش طعم تر شود. برای تهیه این سالاد در کنار انجام تمامی فعالیت‌های بالا، کشمش پلویی را 20 دقیقه در آب ولرم قرار دهید تا نرم شود، سپس قبل از اضافه کردن سس، کشمش را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی رژیمی

سالاد اندونزی ساده به دلیل وجود سس مایونز دارای کالری بسیار بالایی است. اگر شما به دنبال تهیه سالاد اندونزی رژیمی هستید می‌توانید به جای سس مایونز، از ماست استفاده کنید تا کالری سالاد کمتر شود. این مورد یک نکته بسیار مثبت است زیرا در برخی از دستور پخت‌ها مانند طرز تهیه فینگر فود الویه شما نمی‌توانید سس مایونز را با ماست جایگزین کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی با شویدطرز تهیه سالاد اندونزی با شوید

سالاد اندونزی با شوید یکی از سالادهای اصل فرانسه است و طعم بسیار خاص و بی‌نظیری را دارد. شما برای تهیه سالاد اندونزی با شوید باید زمانی که موارد خرد شده را کاملا با یکدیگر مخلوط کردید مقداری شوید خشک را روی مواد بریزید و در انتها تمامی این مواد را با یک دیگر مخلوط کنید. البته شما می‌توانید شوید خشک را به ماده اولیه سس نیز اضافه کنید.

برای سفارش سالاد اندونزی عجله کنید…

اگر شما در منزل مواد اولیه لازم برای تهیه این سالاد خوش طعم را ندارید یا زمان شما به قدری کم است که نمی‌توانید آن را تهیه کنید، می‌توانید از سفارش آنلاین غذا از اسنپ فود برای تهیه آن استفاده کنید. با سفارش غذا از اسنپ فود، سالاد شما در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به درب منزل شما فرستاده می شود.

نظرات کاربران