طرز تهیه مسقطی انار دسر ویژه شب یلدا

طرز تهیه مسقطی انار
به این مقاله امتیاز دهید

به جرات می‌توان گفت که مسقطی انار یکی از خوشمزه‌ترین انواع مسقطی است و در فصل‌هایی مانند پاییز و زمستان که انار موجود است، به سادگی می‌توانید آن را تهیه کنید. این مسقطی برای شب چله فوق‌العاده است و می‌توانید آن را به عنوان خوشمزه‌ترین دسر شب یلدا نیز سرو کنید.  به همین دلیل، در این مقاله قرار است تا به طرز تهیه مسقطی انار به ساده‌ترین شکل ممکن بپردازیم. پس اگر شما نیز دوست دارید تا دستور تهیه مسقطی انار را یاد بگیرید و در خانه آن را تهیه کنید، تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

مسقطی انار
تعداد نفرات حدودا 4 تا 5 نفر
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان تهیه بین 40 تا 60 دقیقه
میزان سختی کم

مسقطی انار شب یلداطرز تهیه مسقطی انار خانگی قالبی

مسقطی انار یکی از بهترین انواع دسر ساده شب یلدا است و اگر می‌خواهید مهمانانتان را در طولانی‌ترین شب سال غافلگیر کنید، می‌توانید روی این شیرینی خوشمزه حساب کنید. این شیرینی طرز تهیه راحتی داشته و در مدت زمان کوتاهی تهیه می‌شود. همچنین، برای تهیه مسقطی انار به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید و این شیرینی هزینه زیادی برایتان نخواهد داشت.

مواد لازم برای تهیه مسقطی انار

در جدول زیر تمام مواد مورد نیاز مسقطی انار قید شده است. با این میزان از مواد اولیه شما می‌توانید مسقطی انار را برای 4 نفر درست کرده و از طعم فوق العاده‌ی آن لذت ببرید.

مواد اولیه مقدار مورد نیاز
آب انار 1.5 پیمانه
انار 1 عدد بزرگ
نشاسته گل 5 قاشق غذا خوری
کره 30 گرم
شکر 5 قاشق غذا خوری
گلاب قاشق غذا خوری
آب 1 پیمانه

طرز تهیه مسقطی انار به صورت مرحله به مرحله

حالا که آماده‌ی درست کردن این دسر خوشمزه و جذاب هستید، به سراغ مراحل تهیه آن می‌رویم. نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که زمان تهیه مسقطی ممکن است  کمی طولانی باشد، بنابراین باید صبور باشید و اجازه دهید تا فرآیند پخت به آرامی صورت بگیرد، تا نتیجه‌ی کار شما یک مسقطی انار خوشمزه و با کیفیت باشد.

  • مرحله اول: اولین قدم برای درست کردن مسقطی، مخلوط کردن مواد با یکدیگر است. برای انجام این کار شما باید در ابتدا یک ظرف مناسب را انتخاب کرده و نشاسته‌ی گل را درون آن بریزید. سپس مقداری آب سرد به نشاسته اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا دانه‌ی نشاسته کاملا باز شده و حل شود.
  • مرحله دوم: بعد از حل شدن نشاسته به طور کامل، باید شکر را به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا دانه‌های شکر به طور کامل حلش شوند. حالا نوبت به اضافه کردن آب انار می‌رسد.مراحل طرز تهیه مسقطی انار
  • مرحله سوم: مانند مراحل قبل باید بعد از اضافه کردن آب انار، تمام مواد را هم بزنید تا به خوبی با آب انار ترکیب شوند. البته شما می‌توانید به جای استفاده از آب در مرحله‌ی قبل و برای حل کردن نشاسته نیز از آب انار استفاده کنید و آب را از دستور تهیه حذف کنید. اما باید بدانید که استفاده از آب سبب گرفتن بوی خامی نشاسته می‌شود.
  • مرحله چهارم: حالا باید تمام مواد را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و به صورت مداوم هم بزنید. هم زدن مواد را باید تا جایی ادامه دهید که به یک غلظت مناسب برسد. مرحله‌ی هم زدن نباید سریع باشد و باید با صبر و حوصله این کار را انجام دهید.
  • مرحله پنجم: در همین فاصله که مواد در حال غلیظ شدن است باید کره را ذوب کنید و زمانی که مواد به غلظت دلخواه رسید، کره را به آن اضافه کنید. بعد از اضافه کردن کره و هم زدن مواد با هم، گلاب را اضافه کنید.
  • مرحله ششم: در حدود 10 دقیقه بعد از اضافه کردن کره و گلاب زیر مواد را خاموش کنید و آن را از روی حرارت بردارید.

نکته: البته بهتر است تا یک تست غلظت بگیرد! برای انجام این کار باید یک قاشق از مواد را بردارید و قاشق را برعکس کنید. مواد نباید خیلی روان از قاشق بریزید و باید به صورت قطره قطره با گرانروی بالا این اتفاق رخ دهد. اگر مواد شما به غلظت کافی نرسیده بود کمی دیگر آن را حرارت دهید.

  • مرحله هفتم: زمانی که مواد شما آماده شد، باید آن را درون قالب بریزید. برای طرز تهیه مسقطی انار خانگی قالبی باید در ابتدا قالب مناسب را انتخاب کنید. قالب شما می‌تواند سیلیکونی یا پیرکس باشد. حالا کمی قالب را چرب کنید.مراحل طرز تهیه مسقطی انار
  • مرحله هشتم: یک انار را پوست گرفته و آن را دون کنید. سپس در کف هر قالب چند دانه انار بریزید و روی آن‌ها از مایع مسقطی بریزید. در نهایت قالب را به مدت ۶ ساعت درون یخچال بگذارید و اجازه دهید تا خود را بگیرد. برای تزیین نیز می‌توانید از چند دانه انار استفاده کنید.

نکته: اگر دوست دارید تا مسقطی را در یک قالب یکجا درست کنید، باید تمام مواد را در قالب ریخته و سپس بعد از این که خود را گرفت، برش دهید. روند درست کردن مسقطی انار در قالب یکجا نیز مانند روش قبل است و باید حتما از قبل کف قالب را چرب کنید و ترجیحا بهتر است تا قالب مستطیلی شکل باشد.

دستور تهیه مسقطی انار به همین سادگی است و می‌توانید آن را بدون دردسر تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

طرز تهیه مسقطی انار با گردو

اگر دوست دارید تا مسطقی انار شما مغز دار باشد، می‌توانید این کار را به سادگی انجام دهید. برای درست کردن مسقطی انار با گردو باید مانند روش قبل مایه مسقطی را آماده کنید.

تمام مراحل کار تا ریختن مایه درون قالب یکسان است. بعد از این که کف قالب را چرب کردید، گردو را در قالب قرار دهید و سپس از مایه روی آن بریزید. اجازه دهید تا درون یخچال بماند و خود را بگیرد. البته می‌توانید به جای گردو از هر نوع آجیل دیگری نیز استفاده کنید.

طرز تهیه مسقطی انار با پودر قندطرز تهیه مسقطی انار با پودر قند

مسقطی انار یا هر نوع مسقطی دیگری به خودی خود طعم شیرینی دارد، اما می‌توانید با کمک پودر قند طعم آن را بهتر کنید. برای انجام این کار تنها کافی است تا مانند روش بالا مسطقی را تهیه کنید و زمانی که خود را گرفت و کاملا آماده شد، مسقطی ها را از قالب خارج کنید.

در یک ظرف به میزان کافی پودر قند بریزد و کمی مسقطی را در آن بغلتانید. سپس آن‌ها را در ظرف دلخواه خود چیده و سرو کنید. اگر شما مسقطی انار با پودر قند را دوست دارید، احتمالا طرز تهیه راحت الحلقوم انار نیز برای شما جالب باشد!

طرز تهیه مسقطی انار با زرشک

اگر دوست دارید تا مسقطی انار شما طعم ترشی داشته باشد، یکی از راهکارهای خوب استفاده از زرشک در دستور تهیه آن است. برای درست کردن مسقطی انار با زرشک تنها کاری که باید انجام دهید این است که بعد از چرب کردن قالب، علاوه بر دانه‌ی انار چند دانه زرشک نیز به قالب اضافه کنید و سپس مایه مسقطی را اضافه کنید. به همین سادگی!

بهتر است تا طرفدارن مسقطی انار با زرشک، طرز تهیه پاستیل انار را نیز امتحان کنند که بسیار ساده و خوشمزه است.

 نکات و ترفندهای درست کردن مسقطی انار

برای این که شما بتوانید یک مسقطی انار خوشمزه و با کیفیت را درست کرده و میل کنید، نکات ساده‌ای وجود دارد که باید بدانید و رعایت کنید. با در نظر گرفتن این موارد مسقطی انار شما طعم فوق العاده‌ای خواهد داشت.

  1. این که مسقطی انار شما طعم ترش یا شیرینی داشته باشد کاملا به خودتان و ذائقه‌ی شما بستگی دارد. اما اگر دوست دارید تا شیرین باشد باید میزان افزودن شکر را نسبت به ترشی انار در نظر بگیرید. حتما از قبل انار را تست کنید و اگر انار شما ترش بود شکر بیشتری بریزید.
  2. برخی از افراد برای تهیه مسقطی انار از آبمیوه‌های آماده‌ی شرکتی استفاده می‌کنند. در صورتی که نباید این کار را انجام دهید. زیرا آبمیوه ها دارای قند بالا هستند و برای تهیه این نوع مسقطی مناسب نیستند. پس حتما از آب انار طبیعی استفاده کنید.

مسقطی انار را برای شب یلدا تهیه کنید…

طرز تهیه مسقطی انار را به صورت مرحله به مرحله برای شما توضیح دادیم و شما را با روش‌های مختلف تهیه این دسر آشنا کردیم. پیشنهاد می‌کنیم که حتما این دسر خوشمزه را برای شب یلدا تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. البته، اگر می‌خواهید این دسر را برای شب چله آماده کنید اما فرصت تهیه آن را ندارید، می‌توانید از سفارش آنلاین شیرینی اسنپ فود کمک بگیرید. با استفاده از این سرویس، شیرینی یا دسر موردنظر شما در مدت زمان کوتاهی به دستتان خواهد رسید.

نظرات کاربران