آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
ترفندهای طلایی تهیه ته چین مرغ
نکات و ترفندها
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

ترفندهای طلایی در طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه رستورانی

مینا اسماعیل بیگی 07 دی 1402 4 دقیقه

درست کردن ته چین خوش رنگ طلایی، ترفندهایی طلایی هم دارد. ترفندهای طلایی تهیه ته چین مرغ ، شامل استفاده از ظروف مناسب، گرفتن بوی زهم مرغ، در نظر گرفتن کیفیت ماست و استفاده از مواد اولیه مرغوب و به‌اندازه هستند. همچنین خیلی مهم است که مواد ته‌چین را به‌صورت خنک با هم ترکیب کنید. حالا اگر آماده‌اید که درباره هریک از این نکات و ترفندها بیشتر بدانید، با اسنپ فود همراه شوید تا ببینیم پخت این کیک برنجی اشتها‌برانگیز چه فوت‌و‌فن‌هایی دارد.

6 ترفند طلایی برای تهیه ته چین مرغ عالی

شاید درست کردن ته‌چین برای شام مهمانی، ایده‌ای پر‌ریسک باشد. به‌خصوص اگر آشپز تازه‌کاری باشید، باید بدانید که درآوردن این کیک برنجی خوش‌فرم، به‌صورت قالبی یک‌دست، قلقل‌های زیادی دارد. اما نگران هم نباشید؛ چون در این قسمت ترفندهایی را به شما خواهیم گفت که حسابی به کارتان می‌آید و نتیجه کار شما را بسیار عالی خواهد کرد. به این نکات توجه کنید:

6 ترفند طلایی برای تهیه ته چین مرغ عالی

1. کیفیت ماست را در نظر بگیرید

اگر می‌خواهید ته چین قالبی خوشفرم داشته باشید، از ماست مناسبی استفاده کنید. ماست ته‌چین باید ترش یا ملس باشد و بافت غلیظی داشته باشد. برای این منظور بهتر است از ماست چکیده یا ماست پرچرب خامه‌ای استفاده کنید. البته از آن‌جا که همیشه این نوع ماست‌ها در دسترس نیستند، می‌توانید از ترکیب ماست و خامه کمک بگیرید. نسبت مناسب این است که هر پیمانه ماست معمولی را با 1 قاشق غذاخوری خامه ترکیب کنید. همچنین می‌توانید ماست معمولی را چند ساعت روی پارچه تنظیف بریزید تا آب اضافی آن خارج شود و ماست به غلظت بیشتری برسد. دقت کنید که اگر ماست را با سرعت یا زیاد هم بزنید، آب می‌اندازد و کیفیت بافت خود برای استفاده در ته‌چین را از دست می‌دهد.

2. از ظرف های مناسب استفاده کنید

دیدن رنگ و روی طلایی و برشته ته‌چین، بخش مهمی از جذابیت این غذای لذیذ است. اگر منتظر دیدن چنین منظره‌ای هستید، حتما از ظروف مناسب استفاده کنید. ظروف تفلون، نچسب و مس‌های سفیدشده‌ای که ته صافی دارند، انتخاب‌های مناسبی هستند. به‌علاوه حتما باید کف ظرف و دیواره‌های آن را با مقداری روغن یا کره چرب کنید تا برگرداندن ته‌ چین، موفقیت‌آمیز باشد.

نکته دیگر درباره ظرف این است که ابعاد ظرف خود را متناسب با مواد ته‌چین انتخاب کنید. ارتفاع ته‌چین استاندارد چیزی بین 5 تا 8 سانتی‌متر است و باید با در نظر گرفتن این ابعاد، مواد غذا را داخل ظرف مناسبی بریزید.

3. برنج را به اندازه بپزید

درست است که ته‌چین غذایی قالبی است، اما ویژگی ته‌چین خوب آن است که دانه‌های برنج، شفته و به‌ هم چسبیده نباشند. برای این منظور بهتر است از برنج ایرانی مرغوب استفاده کنید. همچنین برنج را زودتر از حالت همیشگی آبکش کنید؛ زیرا دانه‌های برنج در طول پخت این غذا، رطوبت محلول زعفران، تخم‌مرغ و ماست را به خود جذب می‌کنند و نرم‌تر خواهند شد.

برنج را به اندازه بپزید

4. از روغن کافی استفاده کنید

لازم است بدانید که طرز تهیه ته چین مرغ ، نسبت به غذاهای دیگر، روغن بیشتری می‌طلبد. این روغن کمک می‌کند که درنهایت ته چینی خوشمزه با ته‌دیگی ترد و یک‌دست داشته باشید. بنابراین کاملا کف قابلمه و دیواره‌های آن را با روغن چرب کنید. البته در صورت محدودیت مصرف روغن، ته‌چین را داخل فر درست کنید تا روغن کمتری لازم داشته باشد.

5. به فکر بوی زهم مرغ هم باشید

برای این منظور مواد و افزودنی‌های زیادی به کمک شما می‌آیند. برای مثال هنگام پخت مرغ، حتما از چند تکه چوب دارچین و برگ بو استفاده کنید. سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای و هویج را هم کنار مرغ بپزید تا بوی زهم مرغ را بگیرند. سعی کنید مرغ را با مقدار آب کمتری بپزید تا ارزش غذایی خود را حفظ کند و خوشمزه‌تر شود. همچنین می‌توانید 1 ساعت پیش از پختن مرغ، آن را در مخلوط آب‌لیمو و مقداری سیر رنده‌شده بخوابانید تا هم بوی زهم آن گرفته شود و هم طعم بهتری پیدا کند. علاوه بر این‌ها موقع ترکیب کردن برنج و گوشت مرغ، از چاشنی زعفران یا گلاب استفاده کنید که عطر و طعمی رویایی به ته‌چین شما می‌دهند.

6. مواد را به صورت خنک ترکیب کنید

این یکی از نکات بسیار مهم در دستور پخت ته چین است. برنج آبکش‌شده را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس مخلوط ماست، تخم‌مرغ و زعفران را با برنج ترکیب کنید و آن را در حدی که تمام مواد با هم آغشته شوند، هم بزنید. از هم زدن زیاد این ترکیب خودداری کنید تا دانه‌های برنج، شکل کشیده و خوش‌فرم خود را از دست ندهند.

مواد را به صورت خنک ترکیب کنید

ته چین مرغ خوشمزه را از اسنپ فود سفارش دهید

اگر فکر می‌کنید با وجود خواندن مطالب فوق، هنوز هم برای تهیه ته چین مهمانی آماده نیستید، از اسنپ فود کمک بگیرد. سفارش آنلاین غذا به شما کمک می‌کند که با صرف کمترین وقت و انرژی، انواع ته چین خوشمزه را با بهترین کیفیت به‌صورت اینترنتی سفارش دهید و میز پذیرایی از مهمان‌ها را کامل‌تر کنید. امیدواریم تجربه خرید اینترنتی خوبی پیش‌رو داشته باشید.

سوالات متداول

میزان پخت برنج در ته چین چقدر است؟

شما باید برنج ته‌چین را کمی زنده‌تر از حالت همیشگی آبکش کنید تا برنج طی فرایند پخت، له و خمیر نشود.

چه ماستی برای طرز تهیه ته چین مرغ مناسب‌تر است؟

ماست چکیده یا ماست پرچرب خامه‌ای، انتخاب‌های مناسبی هستند.

برای تهیه ته چین از چه ظرفی استفاده کنیم؟

ظروف تفلون، نچسب و ظروف مس سفیدشده با ته صاف، گزینه‌های مناسبی هستند.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود