خواص گوشت بلدرچین از آنچه فکر می کنید بیشتر است
بلدرچین در ردیف پرندگان پر جنب و جوش قرار میگیرد و به همین خاطر گلیکوژن ماهیچههای آن بالا بوده و گوشت بلدرچین طعم بینظیری دارد. برای پرورش این پرنده نیاز به محیطی است تا بتواند در آن پرواز کرده و انرژی خود را تخلیه کند. به همین خاطر میزان کلسترول گوشت بلدرچین بسیار پایین و سرشار از پروتئین است. سفیدی، تازگی و کم چرب بودن گوشت این پرنده در میان انواع گوشت پرندگان نشانه تغدیه صحیح و پرورش استاندارد است.
خواص گوشت بلدرچین بسیار است. در افراد مسن سبب بازگشت نیروی جوانی میشود و برای ضعف اعصاب، بیخوابی و درمان بسیاری از بیماریها مناسب است. به طور متوسط ۶۰ درصد اندام بلدرچین گوشت قابل استفاده است. پروتئین و ماده خشک مفید غضله ران این پرنده حدود ۷۸ درصد میباشد. وقتی بدانیم این میزان در مرغ ۶۰ درصد است، به ارزش غذایی بالای گوشت بلدرچین پی میبریم.
خواص گوشت بلدرچین
گوشت بلدرچین از گوشت سایر پرندگان پروتئین بالاتری دارد. هنگام سرخ کردن یا کباب شدن متلاشی نمیشود و بافت خود را به خوبی نگه میدارد. اسید آمینه به میزان لازم در گوشت وجود دارد و به همین خاطر پزشکان تغذیه، خوردن آن را به سالمندان و از کار افتادهها پیشنهاد میکنند. بلدرچین سرشار از مواد معدنی و ویتامینهایی است که در کمتر پرندهای یافت میشود. گوشت این پرنده برای رفع ناراحتیهای عصبی، آسم، سرماخوردگی و کرونا مفید است. همچنین، در میان خواص بلدرچین برای کودکان میتوانیم به تاثیرش روی رشد صحیح آنها اشاره کنیم. آنتی بیوتیکهای موجود در خواص دل بلدرچین، به تنهایی میتواند علائم عفونی همچون سینوزیت را درمان کند. نیاسین، آهن، کلسیم، مس، تیامین، ویتامینهای گروه B و روی دیگر عناصری هستند که در گوشت بلدرچین پیدا شده و سبب رفع بسیاری از بیماریها میشود.
فواید گوشت بلدرچین
در اینجا تعدادی از فواید گوشت بلدرچین که پزشکان زبده علم تغذیه به آنها تأکید کردهاند و برخی از آنها مشابه با خواص گوشت بوقلمون هستند، را برایتان لیست کردهایم:
فواید گوشت بلدرچین در درمان کرونا
در دوران ابتلا به کرونا، پزشکان توصیه دارند از گوشتهایی که ارزش غذایی بالایی دارند استفاده کنید. هضم آسان گوشت بلدرچین و تقویت سیستم ایمنی بدن از دیگر دلایلی است که این گوشت را برای بیماران کرونا مفید میدانند.
خواص بلدرچین برای دیابت
افراد دیابتی دچار خستگی مفرط میشوند. عموماً تنبل و کم تحرک هستند و بافت بدن آنها دچار مشکل میشود. گوشت بلدرچین به دلیل ویتامین ب ۲ میتواند روند تبدیل کربوهیدرات به قند را بهبود بخشیده و انرژی بافتها را تقویت کند. همچنین این گوشت با ویتامین A به سلامت چشم که از معضلات افراد دیابتی است کمک شایانی میکند. ضعفهای عمومی افراد دیابتی و مشکلاتی همچون پایین آمدن فشار خون با مصرف گوشت بلدرچین قابل ترمیم است.
خواص بلدرچین برای کودکان
خواص گوشت بلدرچین برای کودکان بسیار است. این گوشت انرژی فعالیت روزانه آنها را میسازد، با کم خونی مقابله میکند و با فسفر سرشار خود به افزایش سطح هوشی آنها کمک میکند. با ترکیب فسفر و کلسیم به افزایش قد و قامت کودک شما کمک کرده و با فسفر و امگا ۳، او را در یادگیری یاری میدهد. گوشت بلدرچین به دلیل پروتئین زیاد و کلسترول کم، برای تعدیل وزن کودکان مفید است. با تولید هورمون و آنزیم به بهبود سریع زخم و آثار جراحت کمک میکند و طراوت و تازگی پوست فرزند شما را تضمین میکند. از مهمترین خواص گوشت این پرنده میزان زیاد ویتامین و اسید آمینه است که به تقویت سیستم ایمنی بدن منجر شده و خصوصاً در فصول سرد سال از سرماخوردگی کودکان جلوگیری میکند.
خواص بلدرچین برای زنان
خوردن گوشت بلدرچین در دوران بارداری به شدت توصیه شده است. گوشت این پرنده منبع پروتئین، کلسیم و فسفر بوده و به شکلگیری صحیح جنین کمک زیادی میکند. کلسیم سبب ساخت اسکلتی مستحکم در جنین شده و فسفر به یاری رشد مغز او میآید. آهن ارزشمند گوشت بلدرچین به خونسازی و اکسیژنرسانی جنین کمک کرده و کم خونی بانوان باردار را جبران میکند. این گوشت حالت تهوع را کاهش داده، مانع افسردگی میشود، با خواص آنتی اکسیدان خود از بروز انواع بیماریهای آلرژیک جلوگیری کرده و احتمال ایجاد چین و چروک و لکه در پوست را کاهش میدهد. همچنین در مورد خواص بلدرچین برای تخمدان نیز مواردی عنوان شده است.
خواص بلدرچین برای مردان
گوشت بلدرچین سبب تقویت نیروی جنسی مردان میشود و قوای آنها را جهت کار طولانی مدت تامین میکند. انرژی زیاد موجود در این گوشت برای انجام امور روزانه سنگین مناسب است. این گوشت به تقویت عضلات کمک زیادی کرده و با پروتئین بالای خود سبب رشد ماهیچهها میشود. ویتامینهای A و D در گوشت بلدرچین سبب درمان نعوظ شده و به حفظ سلامت پروستات کمک میکند.
بهبود حافظه و افزایش سلامت مغز
گوشت بلدرچین با توجه به ویتامین B سبب سلامت مغز شده و قدرت حافظه را تقویت میکند. به همین خاطر است که پزشکان میل کردن آن را به افراد سالخورده توصیه کردهاند.
خواص بلدرچین برای سرماخوردگی
بلدرچین ارزش غذایی بالایی دارد. مواد معدنی موجود در آن بعلاوه ویتامینهای سرشار این گوشت، قدرت سیستم ایمنی بدن را بالا میبرد. به همین سبب خوردن آن به ویژه در روزهای سرد سال و بهرهمند شدن از خواص گوشت بلدرچین برای کرونا توصیه شده است.
رفع مشکلات گوارشی
گوشت بلدرچین به راحتی جذب بدن میشود، البته به شرطی که به میزان لازم مصرف شود. این گوشت میتواند به عملکرد بهتر معده و رودهها کمک زیادی کند.
رفع کم خونی
آهن و روی به وفور در گوشت بلدرچین یافت میشود. همین دو عنصر سبب شده تا کمبود خون جبران شود و برای بیماران تالاسمی مفید باشد. خواص گوشت کبک نیز شامل این مورد میشود.
خواص بلدرچین برای قلب
پروتئین موجود در بلدرچین بسیار زیاد است و به همین نسبت کلسترول و چربیهای مضر آن پایینترین سطح را نسبت به سایر گوشتها دارد و برای سلامت قلب مفید است.
ترمیم بافت بدن
خواص گوشت بلدرچین سبب ترمیم بافتها شده و به سلامت پوست و مو کمک میکند. دلیل آن میزان پروتئین بالا و ویتامینهای گروه ب است.
استحکام استخوان
گوشت این پرنده منبع فسفر و کلسیم است. به همین خاطر ضمن تقویت سیستم عصبی، به سلامت استخوانها و در صورت شکستگی به بهبود سریعتر آنها کمک میکند. ویتامین D و K دیگر موارد موجود در گوشت بلدرچین هستند که به استحکام استخوانها منجر میشوند.
خواص گوشت بلدرچین در طب سنتی
در طب سنتی گوشت بلدرچین را بمب ویتامین و پروتئین مینامند. مزاج بلدرچین در طب سنتی گرم و خشک معرفی شده و پیشنهاد شده همراه با ترشی مصرف شود. از جمله خاصیتهای مهم بلدرچین طبق نظر اساتید طب سنتی میتوان به ارزش غذایی بالا، تقویت نیروی جنسی بانوان، درمان کم خونی، کمک به سلامت قلب، برطرفکننده ذاتالریه، و مناسب برای استحکام استخوان کودکان اشاره کرد. همچنین خواص بلدرچین برای سرطان نیز در طب سنتی عنوان شده است.
مضرات گوشت بلدرچین
با وجود همه فواید و خواصی که اشاره شد، بلدرچین هم بمانند هر گوشت دیگری است. مصرف زیاد آن مضراتی دارد و میتواند سبب بروز مشکلاتی در سیستم بدن شود. از جمله این مشکلات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- جلوگیری از جذب صحیح و کامل مواد مغذی در بدن
- تشکیل سنگ کلیه
- افزایش کلسترول و بروز سردرد شدید
- آسیب به کلیه
- آسیب رساندن به متابولسیم
- افت فشار خون
گوشت بلدرچین را حتما مصرف کنید
خواص گوشت بلدرچین را با هم خواندیم. بلدرچین گوشتی لذیذ دارد، ارزش غذایی آن بسیار بالا است و سرشار از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است. گوشت بلدرچین برای سالمندان، زنان باردار و کودکان بسیار مفید است. پزشکان تغدیه این گوشت را برای درمان انواع بیماریها توصیه کرده و جهت طی کردن دوران نقاهت مفید میدانند.
امروزه گوشت بلدرچین به وفور در بازار یافت میشود. دقت داشته باشید که بلدرچین با پرورش صحیح چربی کمی دارد و برای مصارف درمانی بهتر است. در آخر حتماً در میزان مصرف گوشت بلدرچین دقت لازم را داشته باشید. این میزان به نسبت خورد و خوراک روزانه شما متغیر است. برای تهیه گوشت بلدرچین میتوانید سرویس اسنپ فود و سفارش آنلاین محصولات پروتئینی را انتخاب کنید.
سلام گوشت بلدرچین چه خواص و ویتامین های داره
سلام گوشت این پرنده برای رفع ناراحتیهای عصبی، آسم، سرماخوردگی و کرونا مفید است.آنتی بیوتیکهای موجود در خواص دل بلدرچین،
به تنهایی میتواند علائم عفونی همچون سینوزیت را درمان کند.نیاسین، آهن، کلسیم، مس، تیامین،ویتامینهای گروه B و روی دیگر عناصری هستند
که در گوشت بلدرچین پیدا شده و باعث رفع بسیاری از بیماریها میشود.در افراد مسن باعث بازگشت نیروی جوانی میشود و
برای ضعف اعصاب، بیخوابی و درمان بسیاری از بیماریها مناسب است