آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه حلوا بیسکویتی
آموزش آشپزی
4/5 - (2 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه حلوای بیسکویتی ، حلوایی متفاوت از سایر حلواها

مینا اسماعیل بیگی 27 آبان 1401 4 دقیقه

حلوای بیسکویتی یک حلوای ساده و فوری است که در تلفیق هنر ایرانی و مدرنیته تهیه شده و طعمی متفاوت و خاص دارد. طرز تهیه حلوای بیسکویتی اصلا سخت نیست و بد نیست بدانید که نیازی هم به فر ندارد. البته این حلوا را با ترکیب‌ها و طعم‌های متفاوتی تهیه می‌کنند که ما در ادامه یکی از معمولی ترین و ساده ترین ترکیب‌ها را برای شما ارائه خواهیم کرد.

طرز تهیه حلوای بیسکویتی
تعداد نفرات 3 نفر
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت غذا 30 دقیقه
میزان سختی کم
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم ۵۰۰ کیلوکالری

حلوای بیسکویتی سبک و خوشمزه

طرز تهیه حلوای بیسکویتی پتی بور

اگر به طعم حلوا علاقه دارید و می‌خواهید طعم جدید و متفاوتی از آن را میل کنید، حتما طرز تهیه‌ای که در ادامه آمده است را مطالعه کنید. جدول مواد مورد نیاز و طرز تهیه آن به شرح زیر است:

مواد لازم برای طرز تهیه حلوا بیسکویت پتی بور

مواد لازم برای طرز تهیه حلوای بیسکویتی همان مواد عادی و معمولی است که برای تهیه دیگر حلواها مورد استفاده قرار می‌گیرد. یک حلوای ساده و راحت که بدون شک تمام مواد اولیه آن را در منزل خواهید داشت. تنها تفاوتی که ممکن است این حلوا با سایر حلواها داشته باشد وجود بیسکوت پتی بور در مواد اولیه آن است.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
بیسکویت پتی بور 1 بسته
روغن مایع یک سوم پیمانه
کره 20 گرم
شکر نصف پیمانه
شیر ا پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
پودر هل نصف قاشق چای خوری
زعفران دم شده 1 قاشق غذا خوری

مراحل  طرز تهیه حلوای بیسکویتی

طرز تهیه حلوای بیسکویتی اصلا شباهتی به طرز تهیه بیسکویت حلوایی ندارد، این دو مقوله به هم شبیه نیستند پس آنها را با هم اشتباه نگیرید. در ادامه با طرز تهیه حلوای بیسکویتی به صورت مرحله به مرحله با شما هستیم.

  • مرحله اول: در مرحله اول از تهیه حلوا بیسکویتی ، شربت حلوا را تهیه می‌کنیم. برای تهیه این شربت، شیر و شکر را به قابلمه منتقل کرده و به آرامی هم بزنید تا شکر به خوبی در شیر حل شده و با یکدیگر مخلوط شوند.
  • مرحله دوم: در مرحله دوم قابلمه را بر روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا شیر و شکر مخلوط شده، گرم شوند و شکر به‌ خوبی درون شیر حل شود. بعد از اینکه شکر با شیر به خوبی مخلوط شد، گلاب و زعفران دم کرده و پودر هل را به این مخلوط اضافه کنید.
  • مرحله سوم: در گام بعد از طرز تهیه حلوای بیسکویت پتی بور ، بد نیست بدانید که شیر بعد از گرم شدن نباید به نقطه جوش برسد. بعد از گرم شدن شیر به اندازه کافی، شربت آماده شده را از روی حرارت برداشته و اجازه بدهید که خنک شود.حلوای بیسکویتی سبک و خوشمزه
  • مرحله چهارم: بعد از آن بیسکویت‌های پتی بور را با گوشت کوب یا میکسر پودر کنید و در یک تابه مناسب بریزید. سپس تابه را بر روی حرارت بسیار ملایم قرار داده و بیسکوییت‌ها را تفت بدهید.
  • مرحله پنجم: زمانی که بیسکویت‌ها در حال تفت خوردن هستند مراقب باشید تا زیاد از اندازه حرارت ندیده و تیره نشوند. به خوبی باید مراقب باشید تا بیسکویت‌ها نسوزند. بعد از ۱۰ دقیقه که بیسکویت‌ها تفت داده شدند آنها را الک کرده و مجدداً در تابه بریزید.
  • مرحله ششم:در مرحله بعدی روغن و کره را به این تابه اضافه کنید و مواد را به خوبی با یکدیگر چنگ زده و مخلوط کنید. بیسکوییت‌های پودر شده و کره باید کاملا یکدست باشند. بعد از یک دست شدن کره، روغن و پودر بیسکویت، حالا شربت را به تمام تابه اضافه کرده و به صورت مداوم 5 دقیقه الی 10دقیقه هم بزنید.
  • مرحله هفتم: در گام آخر از طرز تهیه حلوای بیسکویتیباید حلوا را به صورت گهواره در تابه به خوبی تکان بدهیم تا حلوا از دیواره‌های تابه جدا شود. در نهایت نیز حلوا را درون ظرف مورد نظر برای سرو ریخته و آن را با سلیقه خود تزئین کنید. اگر تمایل داشته باشید می‌توانید از قالب‌های قیفی و ظرفی که از جنس نان هستند و در بازار می‌توانید آنها را تهیه کنید، استفاده کرده و حلوا را در این قالب‌ها برای سرو بریزید.

چند نکته کوچک در باب حلوای بیسکویتیمراحل طرز تهیه حلوای بیسکویتی

در تهیه این حلوا باید از بیسکویت پتی بور استفاده کنید اما انتخاب وانیلی یا شکلاتی بودن آن دست شما است. می‌توانید میزان روغن را به دلخواه کم کرده و حتی از مقدار کره کمتری استفاده کنید. اینگونه کالری حلوا کم شده و به راحتی می‌توانید آن را نوش جان کنید. ضمنا می‌توانید به جای شکر از شیره انگور، شیره خرما، شیره انجیر یا شیره توت استفاده کنید تا باز هم کالری حلوا تا حدود زیادی کمتر شود.

حلوای بیسکویتی و معجزه طعم های جدید

در این مطلب از طرز تهیه حلوای بیسکویتی گفتیم و مرحله به مرحله آن را با شما انجام دادیم. این حلوا همان طور که متوجه شدید طرز تهیه آسانی دارد و نیازی به فر نخواهد داشت. یک دسر لذیذ که با آن مهمانان خود را به شدت غافلگیر خواهید کرد. حلوایی که بدون شک تا به حال هیچکس نخورده و قرار است با معجزه طعم‌های جدیدی در آن روبرو شوید. همچنین، در کنار این حلوا می‌توانید طرز تهیه حلوا شکلاتی را نیز یاد بگیرید و این حلوا خوشمزه را نیز درست کنید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود