طرز تهیه حلوا سه آرده با طعمی بی نظیر و ظاهری فوق العاده
حتما میدانید که طرز تهیه حلوا، یکی از آن کارهای وقتگیر آشپزی است و اگر قرار باشد که یک حلوای سه آرده درست کنید، لازم است که میزان دقت و مهارت خود را در این زمینه بالاتر ببرید. در این بین، توجه به مواردی مانند؛ تفت دادن به اندازه آرد، غلظت شربت و استفاده از آردهای مرغوب؛ نتیجه کار شما را به مراتب بهتر میکند. اگر میخواهید با ریزه کاریهای طرز تهیه حلوا سه آرده آشنا شوید و بتوانید این حلوای خوشمزه مجلسی را خودتان در منزل تهیه کنید، با این مطلب از اسنپ فود، همراه ما باشید.
حلوا سه آرد | |
تعداد نفرات | 20 نفر |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت غذا | 75 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم | ۴۰۰ کیلوکالری |
حلوا سه آرده
حلوای سه آرده، یک حلوای شیک و مجلسی برای پذیرایی در مهمانیها و مجالس رسمی است که میتوانید با توجه به انسجامی که دارد، با استفاده از قیف و ماسوره به شکلهای زیبایی، آن را تزئین کنید. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه حلوا سه آرده را با هم میبینیم:
مواد لازم برای طرز تهیه حلوا سه آرده
حتما از آردهای باکیفیت استفاده کنید و به یاد داشته باشید که کیفیت آرد برنج و آرد نخودچی در مزه نهایی این حلوا، تاثیر زیادی دارد.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آرد سفید | 125 گرم |
آرد برنج | 125 گرم |
آرد نخودچی | 125 گرم |
روغن مایع | 200 گرم |
شکر | 2.5 پیمانه |
آب | 3 پیمانه |
گلاب | نصف پیمانه |
زعفران دم کرده | 3 قاشق سوپ خوری |
پودر هل | 1 قاشق مرباخوری |
مراحل طرز تهیه حلوا سه آرد مجلسی
برای تهیه این حلوای مقوی و خوشمزه، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.
- مرحله اول: اولین مرحله، آماده کردن شهد حلوا است. برای این منظور، آب و شکر را در ظرفی مناسب ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و شکر کاملا حل شود.
- مرحله دوم: سپس، گلاب و زعفران دمکرده را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه، شهد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
- مرحله سوم: آرد سفید را در تابهای مناسب بریزید و به مدت 30 دقیقه با حرارت کم تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود و کمی تغییر رنگ بدهد.
- مرحله چهارم: در ادامه، آرد برنج را به آرد سفید اضافه کنید و ترکیب دو آرد را به مدت 15 دقیقه دیگر، تفت دهید.
- مرحله پنجم: در نهایت، سومین آرد، یعنی آرد نخودچی را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر، به تفت دادن ادامه دهید.
نکته: دقت کنید که در حین تفت دادن، آردها را مدام هم بزنید تا به طور یکدست حرارت ببینند و نسوزند. در این مورد، آرد نخودچی بسیار حساس است و نباید بیش از 10 دقیقه، حرارت ببیند.
- مرحله ششم: تابه را از روی حرارت بردارید و ترکیب آردهای تفت داده شده را الک کنید. سپس، مجددا آرد را داخل تابه بریزید و روغن را کم کم به آن اضافه کنید.
نکته: دقت کنید که مقدار روغن بستگی به ری آرد دارد، بنابراین حتما کم کم اضافه کنید تا مقدار آن قابل کنترل باشد.
- مرحله هفتم: در حین اضافه کردن روغن، پودر هل را هم داخل آرد بریزید و حلوا سه آرد را مدام هم بزنید تا رنگ آن طلایی شود.
- مرحله هشتم: آخرین مرحله در طرز تهیه حلوا سه آرده زعفرانی، اضافه کردن شهد به حلوا است. این کار را به صورت تدریجی انجام دهید تا شربت به خورد حلوا رفته و حلوا خودش را جمع کند.
نکته: مثل اکثر حلواها میتوانید در آخرین مراحل تفت دادن، با حرکت گهوارهای تابه و جمع شدن حلوا سه آرد در وسط تابه، مطمئن شوید که حلوای خوشمزه شما آماده است، اما توجه داشته باشید که این حلوا نباید خیلی سفت شود و اگر کمی به قاشق بچسبد، کاملا طبیعی است.
اگر به درست کردن حلواهای مجلسی علاقمندید، از شما دعوت میکنیم که طرز تهیه حلوا شیر را هم در مجله اسنپ فود ببینید.
طرز تهیه حلوا سه آرد با شیر
در این رسپی، کافیست برای تهیه شهد حلوا، نصف آب را با شیر جایگزین کنید. نکته دیگر این است که بعد از ریختن شکر در مخلوط آب و شیر، به گرم کردن این ترکیب اکتفا کنید و نگذارید شیر بجوشد. در ادامه، هل، گلاب و زعفران را به شهد اضافه کنید و آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
در صورت استفاده از شیر در حلوا سه آرد، رنگ این حلوا روشنتر میشود و لازم است که پیش از تیره شدن رنگ آرد، تفت دادن آنها را متوقف کنید.
حلوای سه ارد با شیره انگور
در این دستور، به ازای یک پیمانه از هر یک از سه آرد، گندم، نخودچی و آرد برنج، 2 پیمانه شیره انگور، نصف پیمانه گلاب و مقداری روغن یا کره حیوانی لازم است.
تمام مراحل مطابق طرز تهیه حلوا سه آرده است، با این تفاوت که برای شهد این حلوا باید شیره انگور و گلاب را با هم ترکیب کرده و به تدریج به ترکیب آردهای تفت داده شده در روغن اضافه کنید.
حلوا سه آرده، میزبان سفره های افطار شما
در تهیه تمام حلواها این نکته را در نظر داشته باشید که حلوا همیشه بعد از سرد شدن، کمی شیرینتر میشود، بنابراین از اضافه کردن میزان شکر، خودداری کنید. امیدواریم این حلوای لذیذ را در منزل تهیه کنید و لحظات خوشی را برای خود و اطرافیانتان رقم بزنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402