طرز تهیه صبحانه انگلیسی به شیوه کافه ها، رستوران ها و هتل ها

صبحانه انگلیسی چیزی فراتر از یک وعده غذایی است و شما را به فرهنگی غنی که سادهترین مواد اولیه را به طعمی بینظیر تبدیل میکند، خواهد برد. صبحی آرام را در یک کافه دنج یا هتلی لوکس در لندن تصور کنید؛ جاییکه عطری وسوسهانگیز از بیکن سرخشده، تخممرغهای طلایی و نان تست کرهای شما را به سمت میز صبحانه دعوت میکند. در این مقاله، با طرز تهیه صبحانه انگلیسی به سبک کافهها، رستورانها و هتلها آشنا خواهید شد. تا پایان این مقاله یاد میگیرید چطور با استفاده از مواد اولیه ساده، صبحانه انگلیسی باکیفیتی داشته باشید.
بشقاب انگلیسی به سبک کافه رستوران ها
مردم برخی کشورها با توجه به ذائقه خود در منوی صبحانه انگلیسی تغییراتی ایجاد میکنند. در کافهها و رستورانها، بیکنها ترد و برشته هستند، سوسیسها کاملا پخته و خوشطعماند و تخممرغها بهصورت نیمرو و عسلی آماده میشوند. شما هم میتوانید همین تجربه خوشمزه از «صبحونه انگلیسی» یکی از مشهورترین و محبوبترین صبحانه های گرم را در خانه داشته باشید؛ البته با این تفاوت که همه مواد را میتوانید طبق سلیقه خود تنظیم کنید و بهراحتی از این صبحانه لذت ببرید.
مواد لازم طرز تهیه صبحانه انگلیسی
برای تهیه بشقاب انگلیسی به این مواد نیاز دارید که اغلب در هر آشپزخانهای پیدا میشوند و بهراحتی قابل تهیه هستند:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سوسیس | دو عدد |
بیکن | دو تا چهار عدد |
گوجهفرنگی کوچک | دو عدد |
تخممرغ | یک عدد |
نان تست | یک یا دو تکه |
لوبیا یا کنسرو لوبیا | یک پیمانه |
قارچ | 100 گرم |
کره یا روغن | بهمقدار کافی |
ادویه ( نمک، فلفل، زردچوبه) | بهمقدار کافی |
پیاز | یک عدد |
رب گوجهفرنگی | بهمقدار کافی |
سس کچاب | بهمقدار کافی |
طرز تهیه صبحانه انگلیسی
قبل از شروع، تمام مواد لازم را آماده کنید تا در حین پخت بهراحتی به آنها دسترسی داشته باشید. در طرز تهیه صبحانه انگلیسی، مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول
ابتدا خوراک لوبیا را آماده کنید. پیاز را در تابهای تفت دهید و با مقداری رب، سس کچاپ، زردچوبه و دیگر ادویههای دلخواه طعمدار کنید. سپس آب و لوبیا را اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملاً جا بیفتد. اگر زمان کمی دارید، از کنسرو لوبیا استفاده کنید.
مرحله دوم
حالا نوبت سوسیس است. برای سرخکردن سوسیس میتوانید از روغن کنجد، کره، روغن زیتون یا روغن هسته انگور استفاده کنید. شعله گاز را در حالتی ملایم تنظیم کنید و هر از گاهی به سوسیسها سر بزنید و آنها را پشتورو کنید تا کاملاً سرخ شوند.
مرحله سوم
حالا بیکنها را آماده کنید. برای پخت بهتر بیکنها خراشهای کوچکی روی آنها بیندازید. سپس روغن را داغ کنید و قطعات کوچک بیکن را داخل روغن قرار دهید. سرخکردن بیکن با حرارت ملایم تقریباً ۳ الی ۴ دقیقه زمان میبرد. برای طعمدار شدن آنها میتوانید از فلفل، نمک و ادویههای دلخواه استفاده کنید.
مرحله چهارم
در بشقاب صبحانه انگلیسی از گوجه فرنگیهای کوچک استفاده کنید. گوجهها را قاچ کنید و به آنها فلفل و نمک بزنید. میتوانید گوجه فرنگی را بهصورت خام یا سرخشده سرو کنید.
مرحله پنجم
ماهیتابه را روی شعله گاز قرار دهید. سپس مقداری کره و یا روغن در ماهیتابه بریزید. تخممرغها را بشکنید و به آن نمک و فلفل بزنید. کمی صبر کنید تا تخممرغها بپزند.
مرحله ششم
قارچها را خرد کرده و به میزان دلخواه گریل کنید. توجه داشته باشید که اگر قارچها خشک نشده و تاحدی آبدار باشند، طعم بهتری خواهند داشت.
مرحله هفتم
نانهای تست را سرخ کنید و روی پارچهای تمیز قرار دهید. این کار باعث میشود روغن اضافه نان گرفته شود.
مرحله هشتم
طرز تهیه صبحانه انگلیسی به پایان رسید و اکنون ترکیبهای مورد نیاز صبحانه انگلیسی آماده شده است. وقت آن رسیده است تا تمامی مواد را به شکلی زیبا در بشقابی بزرگ چیدمان کنید. بله؛ به همین سادگی بشقاب صبحانه انگلیسی شما آماده است. نوش جان!
این صبحانه را باید بلافاصله پس از آمادهشدن سرو کنید تا طعم و تازگی آن حفظ شود. هر ماده باید گرم و تازه باشد تا بهترین تجربه را ارائه دهد. در ادامه، پیشنهاد میکنیم که بعد از این مطلب، با انواع صبحانه رژیمی برای بهبود سلامتی بدن نیز آشنا شوید.
نکات تکمیلی
طرز تهیه انواع صبحانه های انگلیسی کار سختی نیست؛ اما برای شباهت این صبحانه به غذاهای کافهها و رستورانها بهتر است با بعضی نکات آشنا شوید. دانستن این نکات به شما کمک میکند یک بشقاب انگلیسی مطابق با ذائقه شخصی داشته باشید:
- هنگام پخت نیمرو در این صبحانه توجه داشته باشید زرده تخممرغ سفت نشود؛ زیرا در دستور اصلی این صبحانه، تخممرغ باید بهصورت عسلی پخته شده باشد. زرده تخممرغ باید مانند یک سس روان درون بشقاب صبحانه احساس شود.
- اگر گیاهخوار هستید، میتوانید از سوسیس گیاهی یا توفو استفاده کنید.
- بهطور کلی، صبحانه انگلیسی رستوران صبحها سرو میشود؛ اما شما میتوانید این بشقاب غذا را بهعنوان ناهار، میانوعده یا حتی شام میل کنید.
- در صورتی که در منزل خوراک لوبیا را تهیه میکنید، برای جلوگیری از نفخ لوبیا چند ساعت قبل آن را در آب بخیسانید.
روش نگهداری باقی مانده صبحانه
اگر بخشی از صبحانه انگلیسی باقی ماند، میتوانید آن را در یک ظرف دربسته نگهداری کنید. موادی مانند سوسیس، بیکن و لوبیا بهخوبی در یخچال برای 2 تا 3 روز دوام میآورند. تخممرغ و قارچ بهتر است همان روز مصرف شوند، زیرا پس از نگهداری کیفیت خود را از دست میدهند. برای نگهداری باقیمانده صبحانه، مطمئن شوید مواد کاملاً سرد شدهاند و سپس آنها را در یخچال قرار دهید. بهتر است هر بخش را در ظرف جداگانهای قرار دهید تا طعمها با هم قاتی نشوند.
نحوه گرم کردن مجدد
برای گرمکردن مجدد صبحانه انگلیسی، از مایکروویو یا تابه استفاده کنید. لوبیا را در مایکروویو و مواد پروتئینی مانند سوسیس و بیکن را در تابه و با کمی روغن روی حرارت ملایم گرم کنید تا تردی خود را حفظ کنند. نان تست بهتر است تازه آماده شود؛ اما اگر باقی ماند، میتوانید آن را در توستر گرم کنید. از گرمکردن تخممرغهای پختهشده خودداری کنید؛ زیرا بافت آنها تغییر میکند.
حالا طرز تهیه صبحانه انگلیسی را میدانید…
در این مطلب طرز تهیه صبحانه انگلیسی کافهای را یاد گرفتید. در صورتی که میخواهید صبحانه انگلیسی میل کنید، اما وقت کافی برای تهیه آن را ندارید، میتوانید از کافه آنلاین اسنپفود کمک بگیرید. اگر برای تهیه بشقاب انگلیسی تجربیات منحصربهفردی دارید، دعوت میکنیم تجربههای خود را در قسمت نظرات با ما بهاشتراک بگذارید. برای دستورالعملهای آشپزی بیشتر و یادگیری نکات مهم پخت انوع غذاهای ایرانی و بینالمللی، باقی مقالات اسنپفود را از دست ندهید!