آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه پاچینی
آموزش آشپزی
3.3/5 - (3 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه پاچینی؛ یک فست فود خوشمزه و راحت

مینا اسماعیل بیگی 30 آبان 1401 5 دقیقه

طرز تهیه پاچینی مرغ؛ یکی از انواع رسپی‌های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با طعم‌های متفاوتی تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه و مقوی هم کم هزینه است و هم راحت و سریع آماده می‌شود. شما می‌توانید در تولد‌ها و مهمانی‌ها کنار غذاهایتان، پاچینی مرغ را تهیه کنید. همچنین می‌توان این غذا را به عنوان وعده شام همراه با سس گوجه فرنگی میل کرد. برای تزیین این غذا بعد از پخت، فویل دور استخوان‌های کتف بپیچید تا مجلسی تر به نظر بیاد و خوردن آن با دست راحت تر باشد. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه پاچینی را به طور مفصل به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه پاچینی با ران مرغ
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 60 دقیقه
زمان پخت 30 دقیقه
درجه سختی متوسط
میزان کالری در هر 100 گرم             358 کیلوکالری

پاچینی بال مرغطرز تهیه پاچینی بال مرغ

حتما شما هم در منوی رستوران اسم غذای پاچینی را دیده‌اید و احتمالا سفارش هم داده‌اید. شاید از خودتان بپرسید اصلا پاچینی چیست؟ پاچینی در واقع قسمت بازوی مرغ یا کتف مرغ یا همان قسمت بالای بال مرغ است که با پودر سوخاری و ادویه‌جات مختلف مزه‌دار و طبخ می‌شود.

مواد لازم برای پاچینی

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر پاچینی تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری پاچینی تهیه کنید، کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
کتف یا بازوی مرغ 12 عدد
پودر آویشن نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ هم زده 2 عدد
آب پیاز رنده شده مقداری
زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق غذاخوری
کنجد سفید بو داده 1 لیوان دسته دار فرانسوی
روغن مایع به میزان لازم
نمک، فلفل و پودر فلفل پاپریکا به میزان لازم

مراحل طرز تهیه پاچین مرغ بدون فر

برای آن که پاچینی سرخ شده و خوشمزه داشته باشید، کافیست مراحل زیر را با دقت دنبال کنید:

  • مرحله اول: برای آماده کردن گوشت جهت تهیه پاچینی کتف را با یک دست بگیرید و با دست دیگر با نوک یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین استخوان بکشید تا قسمت بالای استخوان کتف به اصطلاح لُخت شود و گوشت به صورت توپی در انتهای استخوان جمع شود. سپس به مدت ۲ ساعت کتف‌های آماده شده را در آب پیاز، کمی آبلیمو و زعفران بخوابانید تا مزه‌دار شوند.
  • مرحله دوم: در مرحله بعد، کنجد، آویشن، پودر فلفل پاپریکا، پودر فلفل سیاه تازه و آسیاب شده و نمک را در یک ظرف با هم مخلوط کنید. در یک ظرف جداگانه تخم مرغ‌ها را بشکنید و آن را کنار بگذارید. اگر طعم پاچینی را تند دوست دارید، می‌توانید مقداری پودر فلفل قرمز هم به ادویه پاچینی اضافه کنید.طرز تهیه پاچین مرغ بدون فر
  • مرحله سوم: کتف‌ها را یکی یکی ابتدا به تخم مرغ آغشته کنید و سپس در ظرف حاوی ادویه و کنجد بغلتانید. حالا دوباره کتف‌ها را در ترکیب کنجد و ادویه بغلتانید تا سطح آن‌ها کاملا با کنجد و ادویه‌جات پوشیده شوند.
  • مرحله چهارم: در یک قابلمه کوچک مقداری روغن مایع بریزید و اجازه دهید حسابی داغ شود. صبر کنید تا پاچینی‌ها در روغن داغ سرخ شوند و سطح روی آن‌ها طلایی شود. توجه داشته باشید که در این مرحله مقدار روغن باید زیاد باشد تا پاچینی‌ها در روغن غوطه‌ور شوند. سپس با کفگیر سوراخ‌دار آن‌ها را از روغن بیرون بیاورید و روی حوله تمیز کاغذی بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. در انتها نیز پاچینی را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید. می‌توانید در کنار پاچینی، طرز تهیه پنیر سوخاری و طرز تهیه پیاز سوخاری را نیز یاد بگیرید و آن را در کنار این غذای خوشمزه میل کنید.

 طرز تهیه پاچینی در جوجه گردان

پاچینی را در دستگاه جوجه گردان نیز طبخ می‌کنند که بسیار خوشمزه و ترد می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذا که با جوجه گردان تهیه می‌شود، صرف کنید. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه در جوجه گردان را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
کتف مرغ 500 گرم
بال مرغ 500 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
فلفل دلمه 1 عدد
آب لیمو به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سس مایونز یا ماست به مقدار لازم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

برای طرز تهیه پاچینی روی منقل یا جوجه گردان، کافیست مراحل زیر را با دقت دنبال کنید:

  • مرحله اول: ابتدا کتف و بال مرغ را می‌شوییم و در آب کش می‌گذاریم تا آب آن خارج شود. وقتی کاملا خشک شد کتف و بال‌ها را در ظرف مناسب و بزرگی می‌ریزیم.
  • مرحله دوم: پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را خرد کرده و در کاسه‌ای نسبتا بزرگ بریزید. در ادامه آب لیمو، زعفران دم کرده، روغن زیتون نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل سس مایونز یا ماست را به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
  • مرحله سوم: مواد پیاز را به ظرف مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. به یاد داشته باشید که استفاده از مایونز و یا ماست اجازه نمی‌دهد پاچینی شما سفت و خشک شود. تقریبا ۳ ساعت زمان بدهید و بگذارید مواد خوب مزه دار شوند. بهتر است درب ظرف در این مدت بسته باشد یا از سفلون استفاده کنید تا هوا نگیرد.
  • مرحله چهارم: کتف‌ها و بال‌ها را به سیخ مخصوص بکشید و در دستگاه جوجه گردان قرار دهید. در این مرحله پاچینی شما آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.طرز تهیه پاچینی در جوجه گردان

حالا طرز تهیه پاچینی با جوجه گردان را نیز می‌دانید و  پیشنهاد می‌کنیم که در کنار این غذا، طرز تهیه بادمجان سوخاری را نیز یاد بگیرید.

فوت و فن های طرز تهیه پاچینی سوخاری

برای این که پاچینی خوشمزه‌تر و باکیفیت بهتری داشته باشید، حتما نکات زیر را در هنگام پخت و نگهداری آن مدنظر داشته باشید:

  • برای درست کردن پاچینی در فر یا توستر، پاچینی‌ها را در سینی فر یا توستر بچینید و دور استخوان را با آلومینیوم مخصوص آشپزی بپوشانید. سینی را در طبقه وسط فر یا توستر بگذارید و پاچینی را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه دقیقه در درجه ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گریل کنید.
  • سس مخصوص پاچینی معمولا سس کچاپ تند یا معمولی و یا سس بوفالو است که برای سرو در کنار انواع غذاهای سوخاری و کبابی مثل بال مرغ سوخاری یا کبابی یک انتخاب بی‌نظیر است.
  • حرارت شما باید کاملا متوسط باشد تا مرغ‌ها خوب مغز پخت شوند.
  • برای درست کردن پاچینی می‌توانید بازو یا همان کتف مرغ را به صورت آماده از فروشگاه‌های زنجیره‌ای یا هایپرمارکت و مغازه‌های مرغ فروشی تهیه کنید.
  • ترکیبات ادویه پاچینی کاملا سلیقه‌ای است و با توجه به ذائقه خود می‌توانید از فلفل سیاه، پودر زنجبیل، آویشن، پودر زیره، پودر سیر، پاپریکا و کنجد استفاده کنید.

از فست فود پاچینی ساده نگذرید…

پاچینی یکی از غذاهای سریع، خوشمزه و کم هزینه است که این روزها جای خود را در سفره خانواده های ایرانی باز کرده و طرفداران زیادی دارد. برای تهیه پاچینی لازم است ابتدا بال و کتف مرغ را مرینیت کرده و سپس به صورت سرخ شده یا کبابی بپزید که در بالا هر دو روش پخت این غذای خوشمزه را به شما آموزش دادیم. حال، اگر هوس این غذای خوشمزه را کرده‌اید اما زمان و حوصله تهیه آن را ندارید، می‌توانید از سفارش آنلاین غذا اسنپ فود استفاده کنید.

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود