طرز تهیه پنکیک صبحانه
با دنبال کردن طرز تهیه پنکیک میتوانید به راحتی صبحانهای ساده و سریع و خوشمزه را آماده کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. خبر خوب این که پنکیک بهسادگی درست میشود و مواد اولیه ساده و محدودی، نیاز خواهد داشت. شما میتوانید بهراحتی پنکیک را جایگزین نان کنید و بههمین دلیل، گزینهای بسیار مناسب و جذاب برای زمانی است که برای صبحانه نان تازه در اختیار ندارید. همین طور با نگاهی گذرا میتوانید انواع پنکیک را در منوی صبحانهی بسیاری از کافههای نزدیک به محل خود پیدا کنید. بنابراین اگر حوصلهی آشپزی و پیروی از طرز تهیه پنکیک زیر ندارید، این فرصت برای شما فراهم آمده است که با چند کلیک ساده آن را از اسنپفود سفارش دهید.
پنکیک صبحانه | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 5 دقیقه |
زمان پخت غذا | 8 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه پنکیک ساده تابه ای
تهیه پنکیک اصلا سخت نیست و تنها با چند ماده اولیه ساده میتوانید آن را تهیه کنید. بنابراین، اگر دوست دارید تا یک صبحانه تاریخی و قدمتدار را آماده کنید، در ادامه با ما همراه باشید. در ادامه به مواد لازم و مراحل تهیه این صبحانه خوشمزه و اساطیری اشاره شده است:
مواد اولیه برای طرز تهیه پنکیک صبحانه
مواد اولیهی پنکیک از این قرار است، البته اگر به دنبال یک صبحانه رژیمی هستید، پیشنهاد میکنیم که میزان شکر را از مواد اولیه کاهش دهید.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آرد | 1 تا 1.5 پیمانه |
شیر | 1 پیمانه |
کره | 30 گرم |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
نمک | نوک قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه پنکیک صبحانه سریع و خوشمزه
مراحل طرز تهيه پنكيك ساده و خوشمزه، به شرح زیر است:
- مرحله اول: شکر و تخممرغ را با هم مخلوط میکنیم؛ بهصورتیکه شکر کاملا در تخممرغ حل شده و مایه به رنگ کرم دربیاید.
- مرحله دوم: سپس نوبت آن میرسد که وانیل را اضافه کنیم.
- مرحله سوم: اکنون شیر و کره را اضافه میکنیم.
- مرحله چهارم: نمک و آرد و بیکینگپودر را با هم خوب مخلوط کرده و به مایع اضافه میکنیم.
- مرحله پنجم: حالا این مخلوط را آنقدر هم میزنیم که آرد کاملاً حل شده و به شکل گلوله گلوله درنیاید.
- مرحله ششم: در این مرحله دقت داشته باشید که اگر مخلوط زیاد از حد سفد شد، میتوانید مقداری شیر به آن اضافه کنید. به همین ترتیب اگر مایه شما زیاد از حد شل بود، باید مقداری آرد به آن اضافه نمایید.
- مرحله هفتم: مایع را در جای خنک میگذاریم تا جا بیفتد. باید روی آن چند تا حباب بزند.
- مرحله هشتم: تابه را گرم میکنیم و کف آن کمی روغن میمالیم؛ در حدی که فقط چرب شود.
- گرمای تابه را تست میکنیم؛ بهاین صورت که مقداری از مایع را کف تابه میریزیم؛ اگر مایع خود را گرفت، تابه حاضر است.
- مرحله نهم: با قاشق غذاخوری یا اسکوپ بستنی از مایه برمیداریم و کف تابه میریزیم.
- مرحله دهم: مایهی ریختهشده کف تابه نیاز به پهنکردن ندارد و خودش بعد از لحظاتی شکل میگیرد.
- مرحله یازدهم: زیر پنکیک و لبههای آن باید طلایی شود؛ سپس آن را برمیگردانیم که روی آن هم خود را بگیرد و به عبارتی پخته شود. صبر کردن برای طلایی رنگ شدن لایه رویی، در طرز تهیه گرانولا هم باید مورد توجه قرار بگیرد.
- مرحله دوازدهم: بهترین نشانه برای زمان برگرداندن پنکیک وقتی است که روی آن حباب میزند؛ با این توضیح که باید صبر کنیم یکیدو تا حباب بترکد و سپس آن را برگردانیم.
- مرحله سیزدهم: اجازه میدهیم طرف دیگر پنکیک هم طلایی شود. طرف دوم پنکیک سریعتر پخته میشود.
- مرحله چهاردهم: پنکیک را باید داغ یا گرم نوش جان کنید. اگر پنکیکهایی که ابتدا درست کردید سرد شد، میتوانید آنها را در ماکروویو گرم کنید.
طرز تهیه پنکیک شکلاتی
طرز تهیه پنکیک شکلاتی تفاوت چندانی با دستور پخت پنكيك ساده ندارد. تنها کاری که باید بکنید این است که بعد از حاضرشدن پنکیک، بهمقدار دلخواه روی آن شکلات بریزید. میتوانید روی پنکیک را با میوه و مغزهای مختلف تزئینن کنید. همینطور میتوانید روی پنکیکها شکلات بریزید و آنها را رول کنید. برای ثابتنگهداشتن رولها میتوانید از خلالدندان استفاده کنید. در این میان، پیشنهاد میکنیم که حتما طرز تهیه شکلات صبحانه را نیز دنبال کرده و بتوانید در منزل، به راحتی این صبحانه خوشمزه را آماده کنید.
طرز تهیه پنکیک سیب و میوه
شما میتوانید پنکیکها را با انواع میوه تزئین کنید. دستور پخت پن کیک میوه تفاوت چندانی با پنکیک ساده ندارد. فقط کافی است بین پنکیکها برشهای میوه قرار دهید. این نوع پنکیک میوهای، طعمی به مراتب خوشمزهتر داشته و میل کردن آن، موجب احساس طراوت بیشتری در شما خواهد شد.
اگر دوست داشتید میتوانید سیب را بهصورت نازک و افقی برش بزنید و سپس هستهی سیب را از آن جدا کنید. برشها را در مقدار کمی دارچین بغلطانید. سپس برش نازک سیب را داخل مایهی پنکیک بیندازید و آن را بیرون بیاورید و کمی تفت دهید و با فاصلهای اندک مایهی پنکیک را با قاشق غذاخوری یا اسکوپ بستنی روی آن بریزید و باقی مراحل قبل را طی کنید.
شما میتوانید این کار را با دیگر میوههای دلخواهتان هم در دستور پخت پنکیک انجام دهید. طبیعتاً افزودن دارچین یا هر چاشنی دیگر بنا به صلاحدید خودتان است. اگر طرز تهیه کرپ نوتلا را دنبال کرده باشید، حتما میدانید که اضافه کردن میوههای مختلف، به ویژه میوههای آبدار تابستانی به این صبحانه خوشمزه نیز جایگاهی عالی دارد.
چند راز کوچک درباره ی طرز تهیه پنکیک
برای آن که بتوانید بهترین نوع پنکیک را در منزل آماده کرده و طعم و شکل ظاهری آن بی نقص باشد، این فوت و فنهای ریز و در عین حال مهم را در نظر بگیرید:
- بعد از آمادهشدن پنکیک میتوانید مقداری کره روی آن بمالید؛ طعم دلچسبی به پنکیک شما خواهد داد.
- کف تابه را با کره چرب نکنید؛ کره بهسرعت میسوزد.
- از همزدن زیاد مایهی پنکیک خودداری کنید؛ همزدن زیاد مایع پنکیک شما را سفت خواهد کرد. پنکیک باید نرم و اسفنجی باشد.
- در صورت تمایل به طرز تهیه پنکیک بدون شیر، شما میتوانید بهجای شیر از ماست یا شیر سویا هم استفاده کنید. در حقیقت به طور کلی در طرز تهیه کیک بدون شیر، میتوان از جایگزینهای آن استفاده کرد و حتی گاهی اوقات از شیر خشک به جای شیر تازه در تهیه کیک و شیرینی، استفاده میشود.
برای تهیه پنکیک از اسنپ فود کمک بگیر…
همان طور که در بالا مشاهده کردید برای تهیه پنکیک، مواد اولیه ساده و در دسترسی نیاز است. البته در صورتی که بخواهید تنوع بیشتری به طعم پنکیک خود بدهید، احتمالا به مواد اولیه متفاوتی نیز وابسته به آن، نیاز خواهید داشت. اگر تصمیم به پخت پنکیک گرفتید و مواد اولیهی آن را نداشتید، نگران یا منصرف نشوید. میتوانید با سرزدن به اسنپفود، تمامی مواد اولیه را بهصورت آنلاین از سوپرمارکتهای اسنپفود تهیه کنید. همچنین اگر زمان درست کردن پنکیک را ندارید، میتوانید از طریق سفارش آنلاین کافه دست به کار شده و از بهترین کافهی محل خود یک پنکیک خوشمزه را سفارش دهید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402