طرز تهیه کوکوی اشپل گیلانی به 3 روش مختلف
اشپل یا تخم ماهی، یک ماده غذایی مفید است که در بعضی از انواع غذاهای گیلانی مانند طرز تهیه کوکوی اشپل گیلانی از آن استفاده میشود. این تخمهای ریز، منبعی غنی از ویتامین B12 و اسیدهای چرب امگا 3 هستند. در عین حال، اشپل کلسترول بالایی دارد و باید میزان مصرف آن در رژیم غذایی روزانه، کاملا کنترل شود.
حالا اگر شما هم دوست دارید به طبخ انواع کوکوها و کتلتهای خود تنوعی بدهید و یک قدم جدید دراینباره بردارید، طرز تهیه کوکوی اشپل گیلانی به 3 روش مختلف را در این مقاله از مجله اسنپ فود بخوانید. در ادامه، جدول مشخصات غذایی کوکو اشپل با برگ سیر آمده است:
کوکوی اشپل گیلانی با برگ سیر |
|
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت غذا | 20 دقیقه |
میزان سختی | کم |
میزان کالری در یک تکه کوکوی اشپل ماهی (115 گرم) | 204 کالری |
طرز تهیه کوکوی اشپل گیلانی با برگ سیر
ترکیب طعم اشپل ماهی با برگ سیر، یک ترکیب بینظیر در میان انواع غذاهای گیلانی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید. این نکته را هم به یاد داشته باشید که برای انسجام بهتر کوکو اشپل، میتوانید مقداری آرد به مواد آن اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه کوکوی اشپل گیلانی با برگ سیر
برای تهیه کوکوی اشپل ماهی با برگ سیر، مواد اولیه جدول زیر را فراهم کنید و توجه داشته باشید که معمولا برای درست کردن کوکوی اشپل گیلانی، از تخم ماهی سفید استفاده میشود. اما کوکوی اشپل ماهی سالمون یا بقیه ماهیها هم طعم خاص خود را دارند.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
اشپل ماهی سفید | 300 گرم |
برگ سیر تازه | نصف لیوان |
تخم مرغ | 2 عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کوکوی اشپل گیلانی با برگ سیر
دستور پخت کوکوی اشپل گیلانی با برگ سیر به ترتیب مراحل زیر است:
- مرحله اول: ابتدا برگ سیرها را شسته، به صورت ساطوری و ریز خرد کرده و کنار بگذارید.
- مرحله دوم: در ادامه، اشپل ماهی را هم با آب سرد بشویید و پوست نازک روی تخمها و رگههای آنها را جدا کنید. اشپلها را داخل کاسهای مناسب ریخته و با چنگال بزنید تا بافت آنها باز شود.
- مرحله سوم: حالا برگ سیر ساطوری را با مقداری نمک و فلفل سیاه داخل کاسه ریخته و تخم مرغها را هم اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
- مرحله چهارم: تابهای مناسب را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق پهن کنید.
- مرحله پنجم: شعله گاز را کم کرده و درب تابه را بگذارید تا کوکوی اشپل کاملا مغزپخت شود. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، کوکو را به شکل دلخواه برش زده و تکههای آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.
طرز تهیه کوکوی اشپل گیلانی با سیب زمینی
زمان پخت کوکوی اشپل گیلانی با سیب زمینی حدود 40 دقیقه است و شما با مواد اولیه جدول زیر میتوانید برای 6 نفر کوکو درست کنید. ضمنا، به یاد داشته باشید که در صورت استفاده از همزن برقی، میتوانید مایه کوکوی یکدستتری داشته باشید و کوکو پف بهتری خواهد داشت.
مواد لازم برای تهیه کوکوی اشپل گیلانی با سیب زمینی
برای تهیه این کوکو خوشمزه شمالی، مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
اشپل ماهی | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیب زمینی | 3 عدد |
سبزی شامل (تره، جعفری، شوید و نعنا) | 400 گرم |
تخم مرغ | 5 عدد |
سیر | 4 حبه |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کوکو اشپل گیلان با سیب زمینی
برای درست کردن کوکو اشپل گیلانی با سیب زمینی، مطابق روش زیر عمل کنید:
- مرحله اول: ابتدا سبزیها را شسته، خرد کنید و کنار بگذارید. سپس، سیر، پیاز و سیب زمینیها را هم به صورت ریز رنده کرده یا چرخ کنید.
- مرحله دوم: مواد رنده شده و سبزیجات خرد شده را داخل کاسهای مناسب ریخته و اشپل ماهی تمیز شده را به آن اضافه کنید. در ادامه، تخم مرغ، ادویهها و نمک را هم اضافه کرده و مواد کوکو را هم بزنید.
- مرحله سوم: حالا مواد کوکو را در تابهای مناسب و با مقداری روغن در حرارت ملایم سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکوها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود.
طرز تهیه کوکوی اشپل گیلانی با سبزی
این رسپی که در واقع نوعی کوکو سبزی است، با وجود اشپل ماهی، طعم متفاوتی پیدا میکند و میتواند وعده غذایی مغذیتری باشد. پخت این مدل کوکو اشپل حدود نیم ساعت طول میکشد. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه این کوکوی خوشمزه شمالی را با هم میخوانیم:
مواد لازم برای تهیه کوکو اشپل با سبزی
برای تهیه این کوکو اشپل خوشمزه، مواد اولیه جدول زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
اشپل ماهی | 1 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
سیر | 3 حبه |
سبزیجات معطر شامل (جعفری، نعنا و شوید) | 100 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
آرد ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
پودر تخم گشنیز | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مراحل تهیه کوکوی اشپل با سبزی (کوکو سبزی با اشپل ماهی)
دستور تهیه این کوکوی شمالی خوشمزه به ترتیب مراحل زیر است:
- مرحله اول: ابتدا مطابق روشی که در طرز تهیه کوکو اشپل با برگ سیر آمد، اشپلها را تمیز کرده و داخل کاسهای مناسب بریزید. سپس آنها را با چنگال بزنید تا بافت یکدستی پیدا کنند.
- مرحله دوم: در ادامه کار، سیر و پیاز رنده شده و سبزیجات خرد شده را هم در کاسه ریخته و با اشپل ماهی مخلوط کنید.
- مرحله سوم: حالا تخم مرغها را در کاسه بشکنید و در صورت نیاز، چند قطره آب سرد اضافه کنید تا مواد کوکو ترکیب یکدستتری پیدا کند.
نکته: هر چقدر مواد کوکو را بیشتر هم بزنید، بافت کوکو اشپل شما بهتر شده و پف بیشتری خواهد کرد.
- مرحله چهارم: در نهایت، ادویههای لازم را به مایه کوکو اضافه کرده و آن را در تابهای مناسب با مقداری روغن سرخ کنید. حرارت شعله باید کم باشد تا کوکو اشپل کاملا مغزپخت شود.
طعم انواع غذاهای گیلانی را با اسنپ فود امتحان کنید…
طرز تهیه کوکوی اشپل گیلانی را به 3 روش مختلف برای شما توضیح دادیم. پیشنهاد میکنیم یکی از این 3 کوکو خوشمزه را انتخاب کرده و آن را برای شام یا ناهار خود تهیه کنید. البته، اگر به غذاهای گیلانی علاقه داشته باشید، میتوانید انواع غذاهای گیلانی را از سفارش آنلاین غذا اسنپ فود سفارش داده و در محل آدرس خود تحویل بگیرید. با سفارش غذا به صورت آنلاین، زحمت تهیه غذا کم شده و در وقت خود صرفهجویی میکنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402