آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • بیماری های آگلونما و روش درمان
    بیماری های آگلونما و روش درمان مهر 23, 1403
  • غذاهای سرد مزاج
    لیست غذاهای طبع سرد مهر 23, 1403
  • برنامه غذایی عروس هلندی
    برنامه غذایی عروس هلندی؛ راهنمای کامل مهر 23, 1403
صفحه پیدا نشد!
میوه‌ های جنگل آمازون
انواع میوه جات
4.8/5 - (22 امتیاز)
6

میوه‌ های جنگل آمازون که طعم آن ها شما را شگفت زده می کند!

مینا اسماعیل بیگی 11 مرداد 1401 10 دقیقه
۴ نفر
مناسب برای
غذای اصلی
نوع
متوسط
سطح
30 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
پخت

احتمالا درباره جنگل زیبا و پر رمز و راز آمازون با آن همه تنوع زیستی بسیار شنیده‌اید. برای خیلی از افراد اولین چیزی که پس از شنیدن نام آمازون به ذهنشان خطور می‌کند، حیوانات جنگل آمازون و یا خطرات جنگل آمازون است. اما همه گیاهان و درختان عجیب و خیره‌کننده و حیوانات ریز و درشتی که در آن زندگی می‌کنند، حتی شرایط آب و هوایی فوق‌العاده‌ای که در این جنگل انبوه حکمفرماست، همه و همه عظمت خالق مهربان ما را نشان می‌دهند. جدا از اینکه واقعا حقایق جالب در مورد جنگل آمازون گسترده است و ذهن کنجکاو ما را همیشه به سوی خود جلب کرده، این جنگل میوه ‌های رنگارنگ و دلپذیری را در دل خود پرورانده است. بنابراین مهیا شوید تا در سفری هیجان‌انگیز، با میوه ‌های جنگل آمازون آشنا شویم.

آشنایی با مجموعه ای عجیب از میوه‌ های جنگل آمازون

در آمازون اسرارآمیز، میوه ‌های جنگلی بسیار زیادی در شکل‌های عجیب، جذاب و متنوع با رنگ‌هایی خیره‌کننده وجود دارند. بسیاری از میوه‌هایی که در این جنگل یافت می‌شوند، شبیه به هیچ میوه دیگری نیستند، کاملا فرم عجیب و غریبی داشته و بیشتر آنها دارای طعم‌های فوق‌العاده خوشمزه هستند. البته بسیاری از میوهای آمازون فاسد‌شدنی بوده و بخوبی ارسال نمی‌شوند. بنابراین احتمالا خیلی از میوه ‌های هندی و یا میوه‌ های مالزی را با میوه‌ های آمازون اشتباه می‌گیریم. به هر جهت شاید هرگز نتوانیم پا به این جنگل زیبا بگذاریم و از نزدیک این میوه‌ها را لمس کرده یا بخوریم. اما دست کم می‌توانیم با نام و مشخصات آنها آشنا شده و تصویری از آنها به خاطر بسپاریم، که اگر روزی آنها را در فروشگاه دیدیم، با اشتیاق آنها را تشخیص داده و نخورده از دنیا نرویم! اکنون با مجموعه جذاب میوه ‌های جنگل آمازون همراه ما باشید:

آکای بری (Acai berry)

آکای بری

ارزش غذایی آکای بری که یکی از میوه های آمازونی است به شرح زیر است:

مواد مغذی آکایبری با وزن 3 گرم
کالری 20
چربی 1.5  میلی‌گرم
کربوهیدرات 1  میلی‌گرم
فیبر 1  میلی‌گرم
کلسیم  6 میلی‌گرم

این میوه اندازه کوچکی با قطر حدود 1 تا 2 سانتی‌متر دارد و رنگ آن بنفش تیره است. طعم آکای‌بری ترکیبی از شکلات و انواع دیگر توت‌ها، با مزه کمی از فلز توصیف شده است. این میوه بعنوان یک غذای فوق‌العاده، فوایدی مانند بهبود وضعیت پوست و کاهش وزن را شامل می‌شود. بطور خاص، آنتی‌اکسیدان آنتوسیانین که در آکای‌بری فراوان است، ممکن است استرس اکسیداتیو و التهاب را کاهش داده و سلامت مغز را ارتقا دهد. آکای‌بری سرشار از اسیدهای چرب به ویژه اسیدهای اولئیک، پالمتیک و لینولئیک است. همچنین حاوی 19 اسید‌آمینه و چندین استرول از جمله کامپسترول، استیگماسترول و بتا‌سیتوسترول است. نکته قابل توجه این است که این توت حاوی ‌آنتی‌اکسیدان بیشتری نسبت به سایر انواع توت‌های معمولی است. از دیگر فواید آکای‌بری:

  • خطر ابتلا به بیماری‌های مغزی مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر و پارکینسون را کاهش می‌دهد.
  • فیبر و چربی‌های مفید موجود در آکای‌بری از سلامت قلب حمایت می‌کند.
  • میزان کلسترول HDL (خوب) را افزایش داده و کلسترول LDL (بد) را کاهش می‌دهد.
  • به کاهش سطح قند خون در افراد دارای اضافه وزن کمک می‌نماید.
  • آنتوسیانین موجود در این میوه فعالیت‌ ضد سرطانی داشته، تشکیل تومور را مهار می‌کند و از تکثیر سلوهای سرطانی جلوگیری می‌نماید.

بوکاری (Bacuri)

بوکاری

در هر 1 عدد بوکاری مقدار کالری 39 کیلوکالری و مابقی مواد مغذی به شرح زیر است:

مواد مغذی باکوری در 1 عدد
کالری 39
کربوهیدرات 7.1  گرم
پروتئین 1.0  گرم
فیبر غذایی 2.0  گرم
چربی کل 1.0  گرم

باکوری یکی دیگر از میوه‌ های جنگل آمازون است که برزیلی‌ها آن را بسیار دوست می‌دارند. بطور وحشی روی درختان بلند در سراسر حوضه آمازون رشد می‌کند. باکوری دارای پوست ضخیم، چسبنده و اغلب خالدار است. این میوه هم شیرین و هم ترش است که طعمی غیرعادی اما خوشمزه به آن می‌بخشد. باکوری فواید بسیاری برای سلامتی داشته و در بستنی، ژله، شیرینی، کیک و پوره استفاده می‌شود. این میوه حاوی مقادیر قابل‌توجهی فسفر، آهن و ویتامین C است. کره باکوری دارای رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی است و همانطور که انتظار می‌رود مانند کره نرم است. از خواص آن:

  • کره باکوری یک داروی گیاهی بوده و بعنوان درمانی موثر برای نیش عنکبوت و مار در نظر گرفته می‌شود.
  • در درمان گوش درد استفاده می‌شود.
  • معجزه آسا برای علائم روماتیسم و ​​آرتریت محسوب می‌شود.
  • کره باکوری برای از بین بردن لکه‌‌های پوستی و بازسازی بافت‌های زخمی به کار می‌رود.

گوارانا (Guarana)

گوارانا

اگر میوه گوارانا را می‌پسندید، بد نیست با جدول ارزش غذایی آن آشنا شوید:

مواد مغذی باکوری با وزن 100 گرم
کالری 48
چربی کل 0  گرم
سدیم 5  گرم
کربوهیدرات 4  گرم

گوارانا به دلیل افزایش متابولیسم و کاهش وزن، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. این میوه لاغری، نوعی محرک بوده و دقیقا به همین دلیل آمازونیایی‌ها گوارانا را می‌خورند! این میوه کوچک در واقع نوعی توت است که رنگ قرمز دارد و در حوضه رودخانه آمازون می‌روید. قبایل آمازونی برای قرن‌ها از گوارانا برای خواص درمانی آن استفاده می‌کردند. این میوه حاوی طیف قابل‌توجهی از محرک‌ها مانند کافئین، تئوفیلین و تئوبرومین است. گوارانا همچنین دارای آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند تانن‌ها، ساپونین‌ها و کاتچین‌هاست. امروزه 70 درصد گوارانای تولید شده، توسط صنعت نوشابه‌سازی در نوشابه ‌های غیرالکلی و انرژی‌زا استفاده می شود. همچنین از نظر تاریخی، گوارانا توسط قبایل آمازون به عنوان مسکن استفاده می‌شد.

گوارانا مملو از ترکیباتی بوده که خواص آنتی‌اکسیدانی دارند و آنتی‌اکسیدان‌ها مهم هستند زیرا مولکول‌های بالقوه مضر به نام رادیکال‌های آزاد را خنثی می‌کنند. این مولکول‌ها می‌توانند با بخش‌هایی از سلول‌های شما تعامل داشته و باعث آسیب‌های مرتبط با افزایش سن، بیماری‌های قلبی و سرطان‌ها شوند. دیگر فواید گوارانا:

  • خواص آنتی‌اکسیدانی گوارانا با رشد سلول‌های سرطانی مبارزه کرده و خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.
  • می تواند خستگی را کاهش داده و تمرکز را بهبود بخشد.
  • به شما کمک می‌کند تمرکز و انرژی ذهنی را حفظ کنید.
  • گوارانا ممکن است توانایی شما در یادگیری و به خاطر سپردن را بهبود بخشد.
  • بعنوان یک تقویت‌کننده معده برای درمان مشکلات گوارشی مانند اسهال مزمن و یبوست استفاده شده است.
  • به دلیل خواص ضدمیکروبی قوی، در صنایع آرایشی و بهداشتی بعنوان ماده تشکیل‌دهنده کرم‌های ضد پیری، لوسیون‌ها، صابون‌ها و محصولات مو به کار می‌رود.
  • گوارانا با استرس اکسیداتیو که موجب اختلالات چشمی مانند دژنراسیون ماکولا، آب‌مروارید و گلوکوم می‌شود مبارزه می‌نماید.

پیتانگا (Pitanga یا surinam cherry)

پیتانگا

جدول ارزش غذایی و مواد مغذی در هر 173 گرم پیتانگا در متن زیر آورده شده است:

مواد مغذی پیتانگا با وزن 173 گرم
کالری 57
پروتئین 1.4  گرم
کلسیم 16  میلی‌گرم
پتاسیم 178  میلی‌گرم
ویتامین C 46  میلی‌گرم

پیتانگا یکی دیگر از میوه ‌های جنگل آمازون، با نام گیلاس سورینام نیز شناخته می‌شود. این میوه دارای رنگی قرمز بوده، بسیار مقوی است و سرشار از ویتامین C و کلسیم می‌باشد. پیتانگا اغلب بصورت آب‌میوه درآمده و در برزیل بسیار محبوب است. هر میوه آن دارای هفت یا هشت خط عمودی است که آن را شبیه به یک کدو تنبل کوچک می‌کند. همانطور که میوه رشد می‌کند، از سبز به قرمز رنگ عوض می‌کند. دارای پوستی نازک و گوشت نارنجی‌رنگ است. هر چه میوه پیتانگا تیره‌تر باشد، ترکیبات گیاهی بیشتری داشته و دارای بالاترین پتانسیل آنتی‌اکسیدانی، کاروتنوئیدها و ترکیبات فنلی است. از مزایای پیتانگا می‌توان به درمان سوزش سر دل، فشار خون پایین، قولنج، برونشیت و معده‌درد اشاره کرد. دیگر فواید آن:

  • دارای خواص آنتی‌اکسیدانی بوده و پتانسیل پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان را دارد.
  • گیلاس سورینام سرشار از ویتامین C بوده و به محافظت در برابر برخی از انواع آسیب‌های سلولی کمک می‌نماید.
  • برای ساخت کلاژن، پروتئین اصلی که برای بهبود زخم ضرورت دارد، مفید است.
  • منبع خوبی از ویتامین A بوده و این ویتامین برای بینایی و سیستم ایمنی بدن ضروری است.
  • عصاره‌ برگ و میوه پیتانگا به کند کردن رشد سلول‌های سرطانی و افزایش مرگ آنها کمک می‌نماید.

آسرولا (Acerola)

آسرولا

با جدول ارزش غذایی آسرولا، یکی از میوه های جنگل آمازون آشنا می‌شویم و بعد به سراغ خواص دیگر ویژگی‌های این میوه می‌رویم:

مواد مغذی آسرولا با وزن 100  گرم
کالری 32
پروتئین 0.4  گرم
کربوهیدرات 7.7  گرم
سدیم 7  میلی‌گرم
پتاسیم 146  میلی‌گرم

در حالیکه پیتانگا را گیلاس برزیلی می‌نامند، میوه آسرولا را گیلاس آمازون می‌دانند. اعتقاد بر این است که این گیاه بوته‌مانند از جنوب مکزیک و کارائیب سرچشمه گرفته است. آسرولا به دلیل فواید برجسته‌ای که دارد شناخته شده و از جمله این فواید می‌توان به داشتن 20 تا 30 برابر، ویتامین C بیشتر نسبت به پرتقال اشاره کرد. این میوه بسیار زود فاسد می‌شود، بنابراین فقط در برزیل می‌توانید آن را تازه پیدا کنید. این میوه جذاب در طب مدرن و سنتی مورد استفاده قرار می ‌گیرد. کاربردهای سنتی آن شامل درمان بیماری‌های کبد، اسهال، اسهال خونی، سرفه و سرماخوردگی است. دیگر خواص آن:

  • به دلیل غنی بودن از ویتامین C، برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده می‌شود.
  • به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین C در آن، برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف می‌شود.
  • برای درمان لکه‌های پوستی و افزایش خاصیت ارتجاعی آن مفید است.
  • بعنوان یک دهان‌شویه ضدمیکروبی استفاده می‌شود.
  • می‌تواند به سلامت دستگاه گوارش کمک نماید.

گراویولا (Graviola)

گراویولا

برای آشنایی با جدول ارزش غذایی گراویولا، متن زیر را مطالعه کنید:

مواد مغذی گراویولا با وزن 100  گرم
کالری 66
پروتئین 1  گرم
کربوهیدرات 16.8  گرم
فیبر 3.3  گرم

گراویولا که با نام سورسوپ نیز شناخته می‌شود، از دیگر میوه‌ های جنگل آمازون بوده که درختی کوچک و همیشه‌ سبز می‌باشد. میوه آن بعنوان یک مکمل غذایی عمل کرده و مردم برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از آن استفاده می‌کنند. میوه گراویولا سبزرنگ بوده و پوستی خاردار دارد. همچنین پالپ آن خامه‌ای و سفید بوده و با دانه‌های سیاه پوشیده شده است. طعم این میوه از ترش تا شیرین متغیر بوده و بیشتر به شکل آب‌میوه و شربت به فروش می‌رسد. دیگر فواید آن:

  • بعنوان یک داروی طبیعی در مبارزه با ویروس‌ها و برخی از انواع سرطان به کار می‌رود.
  • عصاره گراویولا دارای ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بوده که با از بین بردن رادیکال‌های آزاد، سلول‌های بدن را سالم نگه می‌دارد.
  • دارای خواص ضد التهابی بوده و درد را تسکین می‌دهد.
  • به کاهش قند خون و فشار خون کمک می‌کند.
  • به پیشگیری از زخم‌های پوشش معده، مری یا روده کوچک کمک می‌نماید.
  • کارشناسان بهداشت گراویولا را یک درمان جایگزین برای تبخال می‌دانند.
  • لنفوسیت‌های T را که سلول‌های سرطانی و سایر سلول‌های آسیب‌دیده را از بین می‌برند، افزایش می‌دهد.

میوه اژدها (Dragon Fruit)

میوه اژدها

آشنایی با ارزش غذایی میوه اژدها که یکی از میوه های جنگل آمازون است می‌تواند برای شما مفید باشد:

مواد مغذی میوه اژدها با وزن 100  گرم
کالری 60
پروتئین 1.18 گرم
فیبر غذایی 2.9  گرم
کلسیم 18  گرم
ویتامین C 2.5  میلی‌گرم
کربوهیدرات 12.94  گرم

میوه اژدها که به آن پیتاهایا یا پیتایا نیز می‌گویند، به دلیل فواید فوق‌العاده‌ای که برای سلامتی دارد، به نوعی ابرمیوه محسوب می‌شود. این میوه سرشار از ویتامین‌های C، B1، B2 و B3 بوده و همچنین آهن، کلسیم و فسفر دارد. طعم شیرین و لذیذی داشته و داخل آن دانه‌های سیاه‌رنگی وجود دارد که خوراکی هستند. میوه اژدها حاوی چندین آنتی‌اکسیدان، اسید‌های چرب مفید و مواد معدنی بوده که در مجموع برای سلامت بدن بسیار مهم هستند. از دیگر خواص این میوه می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • به کنترل گلوکز خون در افراد مبتلا به پیش دیابت و دیابت نوع 2 می‌پردازد.
  • خوردن آن اثر پروبیوتیکی بر بدن دارد که عمل هضم را بهبود بخشیده و باکتری‌های مفید روده را تغذیه می‌کند.
  • دانه‌های کوچک میوه اژدها حاوی اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 9 و روغن‌های طبیعی است.

کاموکامو (Camu Camu)

کاموکامو

با مواد تشکیل دهنده و مغذی این میوه آشنا شوید تا به سراغ خواص ویژگی‌های آن برویم:

مواد مغذی کاموکامو با وزن100  گرم
پروتئین 0.4  گرم
چربی 0.2  گرم
ویتامین C 2145  میلی‌گرم
کلسیم 15.7  میلی‌گرم
آهن 0.5  میلی‌گرم

کاموکامو از میوه ‌های جنگل‌ آمازون در پرو بوده که در امتداد سواحل رودخانه رشد می‌کند. این میوه به خاطر ویتامین C فوق‌العاده بالایی که دارد معروف است. ثابت شده که کاموکامو بالاترین میزان ویتامین C را دارد (60 برابر بیشتر از ویتامین C موجود در یک پرتقال). مزه این میوه بسیار ترش بوده و شبیه لیموترش تلخ می‌باشد. یافتن میوه کاموکامو در خارج از پرو دشوار است. در نتیجه کاموکامو اغلب در قالب پودر درآمده و در اسموتی‌ها، شیک‌ها، ماست‌ها، مکمل‌ها، قرص‌ها، پوره‌ها و آب‌میوه‌ها یافت می‌شود. از فواید این میوه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حاوی مقادیر زیادی ویتامین C، مواد معدنی، آنتی‌اکسیدان‌ها و پلی‌فنول‌هاست و مصرف آن باعث کاهش رسوب چربی در کبد و شکم و ایجاد تغییرات مفید در میکروبیوم روده می‌شود.
  • وزن را همراه با سطوح گلوکز خون، کلسترول تام، تری‌گلیسیرید، کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) و انسولین کاهش می‌دهد.

میوه کاکائو (Cocoa)

میوه کاکائو

یکی از بهترین میوه های جنگل آمازون میوه کاکائو است که در ادامه به آن اشاره می‌کنیم:

مواد مغذی در میوه کاکائو با وزن28  گرم
کالری 175
پروتئین 3  گرم
فیبر 5  گرم
چربی 15 گرم

درخت کاکائو بومی جنگل‌های آمازون است و میوه کاکائو روی این درختان می‌روید. در واقع میوه‌ درخت کاکائو غلافی است که حاوی دانه‌های کاکائو که پایه تولید شکلات هستند می‌باشد. مردم مایاها و آزتک‌ها نوشیدنی‌های تلخی را در مراسم‌های مذهبی با میوه کاکائو درست می‌کردند و آن را نوشیدنی خدا می‌دانستند! میوه کاکائو عمدتا به شکل شکلات مصرف می‌شود. مصرف شکلات نیز اخیرا در سطح جهانی افزایش یافته، بطوری که شکلات تلخ به دلیل غلظت بالای کاکائو و خواص بیشتر در مقایسه با شکلات معمولی یا شیری، بطور فزاینده‌ای بیشتر است.

کاکائو بعنوان یک ابرغذا، منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌هاست. همچنین حاوی سطح بالایی از فلاونوئیدها بوده که اثرات مفیدی بر سلامت قلب و عروق دارد. در واقع یک سری اثرات مفید بر روی سیستم قلبی عروقی وجود دارد که با مصرف منظم غذاها و نوشیدنی‌های حاوی کاکائو بدست می‌آید و بهبود فشار خون، عملکرد عروق و پلاکت‌ها و مقاومت به انسولین را شامل می‌شود. از خواص دیگر:

  • مصرف شکلات با کاهش خطر انفارکتوس میوکارد و بیماری ایسکمیک قلب مرتبط است.
  • کاکائو در درمان بیماری‌های مغزی مانند سکته مغزی نقش دارد.
  • می‌تواند هضم و جذب کربوهیدرات در روده را کاهش دهد.
  • از آسیب اکسیداتیو و التهابی مرتبط با دیابت نوع 2 جلوگیری می‌کند.
  • مصرف کاکائو با آلرژی ارتباط معکوس دارد.

میوه های جنگل آمازون روی میز شما…

دانستیم جنگل آمازون میوه ‌های عجیب وغریب و مفید زیادی دارد که توضیح درباره همه آنها در حوصله این مقاله نمی‌گنجد. در واقع برای آشنایی با تمام آنها می‌توان کتابی هیجان‌انگیز نوشت! البته ما در این مطلب سعی کردیم معروف‌ترین و محبوب‌ترین این میوه‌ها را به شما معرفی کنیم. اکنون خبر خوب این است که شما می‌توانید با سفارش آنلاین میوه از اسنپ‌فود، هر نوع میوه‌ای را که دلتان تمنا می‌کند، از میوه‌ های استوایی گرفته تا میوه‌ های مخصوص گیلان و مازندران را سفارش دهید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2734 مقالات

ارسال نظرات

نظرات(6 دیدگاه)

manie kamalifar
24 مرداد 1402

سلام درخت کاکائو و میوه کاکائو داریم اخه مگه میشه این درخت کاکائو کجا رشد میکنه

  • snappfoodadmin
    24 مرداد 1402

    سلام درخت کاکائو بومی جنگل‌های آمازون و میوه کاکائو روی این درختان می‌روید. میوه‌ درخت کاکائو غلافی که دارای دانه‌های کاکائو که پایه تولید شکلات هستند . میوه کاکائو عمدتا به شکل شکلات مصرف می‌شود.کاکائو یک غذا حساب می شود چون منبع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها است .حاوی سطح بالایی از فلاونوئیدها بوده که اثرات مفیدی بر سلامت قلب و عروق دارد.مصرف منظم غذاها و نوشیدنی‌های حاوی کاکائو سلامتی سیستم قلبی عروقی بدست می‌آید و بهبود فشار خون، عملکرد عروق و پلاکت‌ها و مقاومت به انسولین را میوه کاکائو فراهم میکند.

فکریپور آمنه
24 مرداد 1402

سلام میوه کاموکامو چه نوع میوه ای هستش چه خواصی کاموکامو دارد

  • snappfoodadmin
    24 مرداد 1402

    سلام خو اص و فایده کاموکامو: میوه کاموکامو مقادیر زیادی ویتامین C، مواد معدنی، آنتی‌اکسیدان‌ها و پلی‌فنول‌هاست دارد و مصرف این میوه باعث کاهش رسوب چربی در کبد و شکم و ایجاد تغییرات مفید در میکروبیوم روده می‌شود.میوه کاموکامو وزن را همراه با سطوح گلوکز خون، کلسترول تام، تری‌گلیسیرید، کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) و انسولین کاهش می‌دهد.کاموکامو بالاترین میزان ویتامین C را دارد (60 برابر بیشتر از ویتامین C موجود در یک پرتقال).کاموکامو از میوه ‌های جنگل‌ آمازون در پرو که در امتداد سواحل رودخانه رشد می‌کند مزه این میوه بسیار ترش بوده و شبیه لیموترش تلخ می‌باشد.کاموکامو اغلب در قالب پودر درآمده و در اسموتی‌ها، شیک‌ها، ماست‌ها، مکمل‌ها، قرص‌ها، پوره‌ها و آب‌میوه‌ها یافت می‌شود.

mehri namdarie
24 مرداد 1402

سلام آکای بری چه نوع میوه ی هستش و چه خواصی دارد

  • snappfoodadmin
    24 مرداد 1402

    سلام خواص و خاصیت میوه آکای بری :خطر ابتلا به بیماری‌های مغزی مرتبط با افزایش سن آلزایمر و پارکینسون را میوه آکای بری کاهش می‌دهد. فیبر و چربی‌های مفید موجود در آکای‌بری از سلامت قلب حمایت می‌کند.آکای بری میزان کلسترول HDL (خوب) را افزایش داده و کلسترول LDL (بد) را کاهش می‌دهد. آبمیوه و میوه آ کای بری به کاهش سطح قند خون در افراد دارای اضافه وزن کمک می‌نماید.خواص آکای بری آنتوسیانین موجود در این میوه فعالیت‌ ضد سرطانی داشته، تشکیل تومور را مهار می‌کند و از تکثیر سلوهای سرطانی جلوگیری می‌نماید. میوه آکای بری اندازه کوچکی با قطر حدود 1 تا 2 سانتی‌متر دارد و رنگ آن بنفش تیره است. طعم آکای‌بری ترکیبی از شکلات و انواع دیگر توت‌ها، با مزه کمی از فلز است.آنتی‌اکسیدان آنتوسیانین میوه آکای بری زیاد است و استرس اکسیداتیو و التهاب را کاهش داده و سلامت مغز را ارتقا دهد. آکای‌بری سرشار از اسیدهای چرب به ویژه اسیدهای اولئیک، پالمتیک و لینولئیک است. دارای 19 اسید‌آمینه و چندین استرول از جمله کامپسترول، استیگماسترول و بتا‌سیتوسترول است.توت آکای بری حاوی ‌آنتی‌اکسیدان بیشتری نسبت به سایر انواع توت‌های معمولی است

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود