طرز تهیه پیتزای کالیفرنیا
نان گردی همچون قرص ماه؛ موادی که همچون رنگین کمان، از هر رنگی به زیبایی روی آن نقاشی شده است، مثلثهایی هم اندازه که گویی ساعتها اندازهگیری شدهاند، با هر بار گاز زدن کشش آن را خواهید دید و جذب آن خواهید شد و اشتهایتان را چند برابر میکند.
همه اینها در مورد پیتزا است! غذایی که در خانواده فست فودها به مراتب از بقیه آنها پرطرفدارتر و محبوبتر است. اگر از مردم بپرسید که از بین ساندویچ فلافل، همبرگر، سیب زمینی و پیتزا و.. کدام را میپسندید، در نود درصد مواقع پیتزا انتخاب اول آنها است، اگر انتخاب اول نباشد قطعا دوم است.
اما واقعا چه چیز آنقدر پیتزا را محبوب کرده است؟ آیا شکل و شمایل آن است؟ یا بوی پنیر و قارچ به کار رفته در آن؟ یا مزه و لذت خوردن آن؟ شاید هم همه موارد! در هر صورت حق دارید که پیتزا را جزو غذای مورد علاقه خود انتخاب کنید.
همانطور که میدانید، پیتزا زادهی ایتالیا است، کشور فرهنگ، تاریخ و غذاهای رنگارنگ که غذاهای لذیذی را به سراسر دنیا هدیه کرده است اما پیتزا در ایتالیا نماند و قدم به کشورهای دیگر نیز گذاشت. با ورود پیتزا به هر کشوری من جمله آمریکا، دستورهای پخت متفاوتی برای آن ابداع شد. در آمریکا پیتزا به شکلهای مختلفی طبخ میشود که یکی از دیگری خوشمزهتر است. در ادامه دستور یکی از پیتزاهای خوشمزه آمریکا، یعنی طرز تهیه پیتزا کالیفرنیا را بررسی خواهیم کرد.
طرز تهیه پیتزای کالیفرنیا
دستور پخت هر پیتزا را که نگاه کنید، خمیر با آرد گندم، سس گوجهفرنگی و پنیر پیتزا را به عنوان مواد اولیه و ثابت آن خواهید دید. پیتزا کالیفرنیا نیز این چنین است. این پیتزا در کالیفرنیا آمریکا ابداع شد و در دستور آن از شامپاین نیز استفاده میشود. اما ما طرز تهیه پیتزا کالیفرنیا بدون شامپاین را قدم به قدم باهم پیش میبریم.
کالری موجود در 100 گرم | 250 کالری |
زمان آمادهسازی
|
45 دقیقه، بدون نظر گرفتن زمان آماده سازی خمیر |
زمان پخت | 10 دقیقه |
تعداد نفرات | 6 نفر |
مواد لازم و طرز تهیه خمیر
آب گرم | 1 فنجان |
مخمر خشک فعال | 1 قاشق غذاخوری |
عسل | نصف قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 5/2 قاشق غذاخوری |
آرد گندم | 2 لیوان به اضافه 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 4/3 قاشق غذاخوری نمک |
طرز تهیه خمیر
- مرحله اول
برای خمیر، عسل، مخمر، آب و روغن زیتون را در کاسه همزن برقی مجهز به قلاب خمیر مخلوط کنید، 3 پیمانه آرد سپس نمک را اضافه کنید و در حین هم زدن، 1 پیمانه آرد دیگر یا به اندازه ای که خمیر نرمی به دست آید، اضافه کنید.
- مرحله دوم
خمیر را با سرعت کم تا حدود 10 دقیقه ورز دهید تا یکدست شود و در صورت لزوم آرد بپاشید تا به کاسه نچسبد. اگر دستگاه ندارید و به کمک دست خمیر را ورز میدهید حدود نیم ساعت این عمل را انجام دهید و تا زمانی که خمیر یکدست شود ادامه دهید.
- مرحله سوم
وقتی خمیر آماده شد آن را روی تخته آرد پاشی شده باز کنید و با دست ورز دهید. خمیر را در ظرفی که کمی با روغن چرب شده است چند بار ورز دهید تا روغن به خمیر برسد. سپس ۱ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا استراحت کند.
- مرحله چهارم
سپس خمیر را به شکل ۶ توپ در آورید و ۱۰ دقیقه دیگر به آن استراحت دهید. یا میتوانید چند ساعت دیگر در یخچال قرار دهید. هر چه خمیر بیشتر استراحت کند، پخت و طعم بهتری خواهد گرفت.
- مرحله پنجم
اگر خمیر را در یخچال قرار دادهاید، ۳۰ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد. سپس هر توپ را به شکل دایره صاف کنید و روی سینی چرب شده مخصوص قرار دهید.
مواد لازم و طرز تهیه روی پیتزا
پنیر موزارلای رنده شده | 2 فنجان |
ژامبون خرد شده یا به صورت نوار برش داده شده | 6 برش |
گوجه فرنگی | 4 عدد متوسط |
پیاز قرمز خلالی کوچک خرد شده | 2 عدد متوسط |
7-6 قارچ ورقه شده | 2 فنجان |
زیتون سیاه ورقه شده | 2 فنجان |
سیر | 3 حبه |
نمک، فلفل، آویشن | به مقدار لازم |
تاپینگهای دیگری که بسته به ذائقه خوت میتوانید اضافه کنید: برگهای ریحان، پپرونی، سوسیس، فلفل دلمهای قرمز یا زرد
- مرحله اول
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه روشن کنید تا گرم شود.
- مرحله دوم
برای تهیه سس پیتزا، پوست گوجه فرنگیها را بکنید و له کنید. مقداری روغن زیتون در تابه بریزید و سه حبه سیر را در آن خرد کنید. کمی آن را تفت دهید، سپس گوجه فرنگیهای خرد شده را به آن اضافه کنید.
- مرحله سوم
کمی نمک، فلفل و آویشن را به مخلوط اضافه کنید. ترکیب را تا زمانی که آب گوجه فرنگی تبخیر شود ادامه دهید. وقتی که ترکیب حالت سس به خود گرفت و غلیظ شد، آن را از روی گاز بردارید.
- مرحله چهارم
ژامبونها را خرد کنید یا به شکل برشهای کوچک در آورید. قارچها و زیتونها را نیز ورقهای خرد کنید. پیاز را به شکل خلالهای کوچک برش دهید.
- مرحله پنجم
روی خمیر را با سس آماده بپوشانید، سپس پنیر پیتزا، ژامبون، گوجه فرنگی، قارچ، پیاز و زیتون را روی خمیر بریزید.
سپس سینی را در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد. سپس با سس دلخواه آن را سرو کنید.
نکاتی که لازم است بدانید:
- اگر ترجیح میدهید که پیتزا تند باشد، میتوانید از پنیر چدار برای پیتزا استفاده کنید اما پنیر چدار کشش کمی دارد و شاید باب میل شما نباشد. مناسبترین پنیر برای پیتزا، پنیر موزارلا است که از لحاظ کشش و مزه، برتری دارد و بسیار هم سبک است.
- هنگام پخت پیتزا، مراقب باشید که مدت زمان زیادی در فر نپزد، چرا که یکی از علل اصلی خشک شدن پیتزا همین موضوع است، به خصوص اگر خمیر پیتزا نازک باشد.
- از دلایل دیگر، میتوان به ورز دادن بیش از اندازه خمیر و استفاده از آرد زیاد است، هر چقدر مقدار آرد زیاد باشد از کیفیت خمیر کاسته میشود.
- هنگام خرد کردن تاپینگهای پیتزا، سعی کنید که قطعات ریز باشند، چرا که اگر تکهها بزرگ باشند، حرارت به پنیر نمیرسد و پنیر باز نمیشود، در نتیجه کش نمیآید. از طرفی از کیفیت پنیر پیتزا و دمای مناسب فر مطمئن شوید. دما باید مناسب باشد، چرا که دمای پایین سبب آب نشدن پنیر، و دمای بالا نیز خمیر را خشک میکند.
- یکی دیگر از ترفندهای کش آمدن پنیر، مرطوب بودن آن است، قبل از افزودن به خمیر آن را کمی خیس کنید.
پیتزا کالیفرنیا را میتوانید با سس فرانسوی، کچاب، تند، باربیکیو، هوموس و سالسا سرو کنید و به جذابیت مزه ان اضافه کنید.
ختم کلام
در طرز تهیه انواع پیتزا میتوانید دستورهای انواع پیتزا را مشاهده کنید و لیست پیتزاهای مورد علاقه خود را گسترش دهید. فقط کافی است نگاهی به دستورالعملهای ما بیندازید؛ آنگاه تمام سلولهای بدنتان خواستن و خوردن پیتزا را فریاد میزنند و شما نیز نباید نسبت به این فریادها بیتفاوت باشید! در این هنگام چه میکنید؟ ممکن است بگویید که حس و حال پیتزا درست کردن را ندارید؛ اصلا جای نگرانی نیست، چرا که با سفارش غذا آنلاین میتوانید لذیذترین فست فودها و پیتزاها را در سریعترین زمان ممکن به سلولهای خود برسانید!
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402