طرز تهیه پیتزا تک نفره با نان ساندویچی
یکی از مهمترین دلایل محبوبیت پیتزاها در سراسر جهان، علاوه بر خوشمزگی آنها، پخت سریع و راحت این غذاست. اما تهیه پیتزا در منزل به این راحتیها هم نخواهد بود. زیرا تهیه و آماده کردن یک خمیر لطیف و با کیفیت راز و رمزهای بسیاری دارد که گاهی رعایت همه آنها کار سخت و حوصله سربری خواهد بود.
از طرفی تهیه پیتزا از رستورانها هم همیشه گزینه در دسترسی نخواهد بود. بهترین راه حل برای داشتن پیتزاهای خوشمزهای که به سرعت آماده شوند و طعم دلنشینی داشته باشند، طرز تهیه مینی پیتزا با نان همبرگر است.
با استفاده از این دستور پخت شما میتوانید انواع پیتزاهایی که دوست دارید را در سریعترین زمان ممکن در خانه تهیه کنید. با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد طرز تهیه پیتزا همبرگر بدانید. آشنایی با انواع پیتزاها ایدههای بسیار خوشمزهای را برای شما به همراه خواهد داشت؛ مقاله طرز تهیه انواع پیتزا در بلاگ اسنپ فود را از دست ندهید!
طرز تهیه پیتزا تک نفره با نان ساندویچی
همان طور که پیشتر هم اشاره کردیم، در این نوع پیتزا خبری از دردسرهای خمیر درست کردن نیست و شما با خیال راحت میتوانید پیتزا مورد علاقه خود را آماده کنید. در کشور ترکیه استفاده از نان باگت یا نان ساندویچی به عنوان خمیر پیتزا کار رایج و متداولی است. به همین دلیل گاهی این نوع پیتزا را به نام پیتزا باگت ترکیهای می شناسند. طرز تهیه پیتزا باگت ترکیهای نکات مهمی دارد که ما همه آنها را برای شما توضیح خواهیم داد.
میزان کالری در هر 100 گرم | 240 کیلو کالری |
مدت زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
مدت زمان پخت | 10 تا 15 دقیقه |
تعداد نفرات | 3 نفر |
مواد مورد نیاز برای طرز تهیه مینی پیتزا با نان همبرگر
نان همبرگر | 5 عدد |
قارچ | 150 گرم |
فلفل دلمه | 1 عدد کوچک |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
سوسیس / ژامبون | به میزان دلخواه |
زیتون | 50 گرم |
گوجه گیلاسی | 50 گرم |
سس گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه مینی پیتزا با نان همبرگر
بعد از آماده کردن مواد اولیه، وقت را تلف نکرده و به سرعت شروع به درست کردن این پیتزا با همبرگر جذاب میکنیم:
- مرحله اول
نانهای همبرگر را با دقت از وسط نصف میکنیم. هر طرف نان را با کمک گرفتن از وردنه یا با کف دست صاف و یکدست میکنیم. مقداری از خمیر وسط نان برگر را خارج میکنیم تا کمی گود شود و بتوانیم مواد تشکیل دهنده پیتزا را داخل آن بریزیم.
- مرحله دوم
بعد از اینکه به خوبی نانهای ساندویچی تخت شدند، مقداری سس گوجه فرنگی را روی سطح نان ریخته و پخش میکنیم. شما برای تهیه این پیتزا میتوانید از انواع سسها استفاده کنید؛ مثل سسهای تند، مایونز، فرانسوی، سیر و … . حتی اگر هیچ کدام از این سسها در دسترس شما نبود، دو عدد گوجه فرنگی را پوره کرده و به آن نمک، فلفل، روغن زیتون و سیر له شده اضافه کنید. به همین راحتی یک سس خوش عطر و طعم برای پیتزا شما آماده میشود.
- مرحله سوم
مقداری پنیر پیتزا روی سس ریخته و سپس سوسیس و ژامبون خرد شده را نیز اضافه میکنیم. زیتون، گوجه گیلاسی، فلفل دلمه و قارچ را شسته و به صورت نگینی خردشان میکنیم. مجدد کمی پنیر روی مواد پیتزا ریخته و سپس سبزیجات نگینی شده را روی پنیر میچینیم.
شما در تهیه این نوع پیتزا میتوانید از هر نوع ماده غذایی که دوست دارید استفاده کنید، فقط توجه داشته باشید که مواد کاملا روی سطح نان قرار گرفته و از کنارههای آن بیرون نریزد.
- مرحله چهارم
پیتزا مینیهای آماده شده را داخل سینی فر چیده و آن را داخل فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار میدهیم. توجه داشته باشید که نیازی به چرب کردن کف سینی ندارید زیرا نانهای برگر قبلا پخته شدند و به همین دلیل به سینی شما نمیچسبند.
نانهای ساندویچی بعد از قرار گرفتن در فر بسیار ترد و جذاب میشوند. بعد از حدود 10 تا 15 دقیقه پیتزا با همبرگر ما آماده است. کاملا حق دارید از سریع و راحت بودن این فست فود شگفت زده شوید!
طرز تهیه پیتزا با نان ساندویچی بدون فر
یکی دیگر از دغدغههایی که همیشه برای درست کردن پیتزا در خانه با آن مواجه هستیم، دنگ و فنگهای مربوط به فر است! گاهی استفاده از فر چندان راحت نیست یا اصلا فر در دسترس ما نیست، پیتزا با نان نان ساندویچی در این شرایط هم بهترین انتخاب خواهد بود؛ زیرا به راحتی میتوان آن را بدون نیاز به فر هم آماده کرد.
پیتزا با نان باگت در ماکروفر حدودا 20 دقیقهای آماده خواهد شد اما اگر امکان استفاده از ماکروفر هم وجود ندارد، طرز تهیه پیتزا با نان باگت در تابه شما را نجات خواهد داد!
مینی پیتزاها را با همان شیوهای که توضیح دادیم آماده کرده، سپس کف تابه را با کمی کره با روغن چرب میکنیم. مینی پیتزاها را کف آن چیده و در تابه را میگذاریم. شعله را در کمترین حالت قرار میدهیم تا پیتزا مینیها به خوبی پخته شده و پنیرشان آب شود.
استفاده از شعله پخش کن نیز به پخت بهتر پیتزاها کمک خواهد کرد. بعد از حدود 15 تا 20 دقیقه پیتزاهای ما آماده هستند. اگر این شیوه پخت پیتزا برای شما جالب توجه است، مقاله پیتزا تابهای شما را با آن بیشتر آشنا خواهد کرد.
فوت و فنهای پیتزا خانگی
یکی از اصلیترین تفاوتهای پیتزاهای خانگی در مقایسه با پیتزاهای رستورانی، کش آمدن بهتر پنیر در پیتزاهای رستورانی است. کش نیامدن پنیر علتهای مختلفی دارد که میتوان برخی از آن را از بین برد. اولین عامل کیفیت پنیر پیتزا است؛ اگر از پنیر مرغوب و با کیفیت استفاده کنید احتمال کش آمدن پنیر پیتزا بیشتر خواهد شد. نکته مهم دیگری که در این زمینه وجود دارد، داغ بودن فر هنگام گذاشتن پیتزا داخل آن است. اگر فر به اندازه کافی داغ نباشد بافت پنیر به خوبی آب نخواهد شد.
استفاده از پنیر یخ زده نیز یکی دیگر از علتهای کش نیامدن پنیر پیتزا خواهد بود. حتما 1 تا 2 ساعت قبل پنیر پیتزا را از فریزر خارج کنید تا کاملا یخ آن باز شود. اگر مواد روی پیتزا شما خیلی زیاد و حجیم باشد نیز پنیر پیتزا کش نخواهد آمد، در نتیجه در اضافه کردن مواد روی پیتزا زیاده روی نکنید و همچنین سطح روی مواد را به خوبی با پنیر پیتزا بپوشانید.
آخرین نکته اینکه اجازه ندهید مدت زمان پخت پیتزا خیلی طولانی شود زیرا این کار هم عاملی برای خشک شدن پنیر و کش نیامدن آن میشود و هم علتی برای خشک شدن پیتزا و پایین آمدن کیفیت آن میشود.
سفارش آنلاین غذا با اسنپ فود
ما در این مقاله به طرز تهیه مینی پیتزا با نان همبرگر پرداختیم و به طور کامل در مورد این فست فود معروف ترکیهای صحبت کردیم. همان طور که اشاره شد، این نوع پیتزا جذاب به زمان زیادی نیاز ندارد و با هر مواد اولیهای که در دسترس دارید میتوانید آن را درست کنید.
اما گاهی به راه حل سریعتری برای رفع گرسنگی نیاز داریم؛ بی شک در این موارد سفارش غذا از اسنپ فود تنها گزینه خواهد بود! اگر این دستور پخت را امتحان کردید حتما نظرات خود را در رابطه با آن با ما در میان بگذارید. مشتاقانه منتظر دریافت پیامها و پیشنهادات شما هستیم.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402