آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه فست فودها
5/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه پیتزا زبان گوساله

مینا اسماعیل بیگی 01 شهریور 1402 6 دقیقه

پیتزا یکی از انواع غذاهای بین المللی است که در همه دنیا محبوبیت بسیاری دارد. کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که این غذای خوشمزه را دوست نداشته باشد؛ هر کس می‌تواند پیتزا مخصوص به خودش را با موادی که دوست دارد درست کرده و از آن لذت ببرد.

پیتزا زبان از خوشمزه‌ترین پیتزاهایی است که حتما باید آن را امتحان کنید! شما می‌توانید پیتزا زبان(Beef togue) را با زبان گاو یا گوساله به همراه سس مخصوص آن را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر و بوی خوب آن شگفت زده شوید.

عکس پیتزا زبان

به دلیل مواد مغذی موجود در زبان گوساله و گاو این غذا سرشار از خواص مفید برای بدن شما خواهد بود. با ما همراه باشید تا با هم یک پیتزا زبان گاو لذیذ درست کنیم. اگر دنیای پیتزاها برای شما لذت بخش است، پیشنهاد می‌کنیم مقاله معرفی انواع پیتزا را در بلاگ اسنپ فود از دست ندهید!

طرز تهیه پیتزا زبان گوساله

برای درست کردن هر نوع غذایی ما نیاز داریم تا اطلاعات کاملی درباره آن و موادی که برای تهیه آن نیاز است، داشته باشیم. پخت پیتزا زبان به 4 مرحله اصلی تقسیم می‌شود؛ آماده کردن خمیر، پخت زبان، تهیه سس و در آخر درست کردن پیتزا. هر سوالی که در مسیر درست کردن پیتزا زبان جذاب داشته باشید، با توضیح این جهار مرحله پاسخ داده خواهد شد.

میزان کالری در هر 100 گرم 270 کیلو کالری
مدت زمان آماده سازی 45 تا 60 دقیقه
مدت زمان پخت 45 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر

 

تهیه خمیر پیتزا به عنوان اولین قدم

برای پخت هر نوع پیتزا اول باید خمیر آن را آماده کنیم. شما می‌توانید خمیر پیتزا را به صورت آماده نیز تهیه کنید اما اگر دوست دارید خودتون آن را درست کنید در این بخش ما تمامی نکاتی رو که برای تهیه یک خمیر باکیفیت لازم است را آورده‌ایم .

  • مواد اولیه لازم برای تهیه خمیر پیتزا
آب 1 پیمانه
پودر خمیر مایه 1 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 7 قاشق غذا خوری
آرد 2 پیمانه

 

  • مرحله اول

بعد از آماده کردن مواد اولیه، ابتدا برای تهیه یک خمیر پیتزا فوق‌العاده، آب را ولرم می‌کنیم ودرون یک کاسه می‌ریزیم. سپس خمیر مایه و شکر را به آب ولرم اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم. بعد از این مرحله مایه خمیر را کنار می‌گذاریم تا به خوبی پف کند.

ضخامت خمیر پیتزا از نکاتی است که نباید از آن غافل شد.

  • مرحله دوم

در مرحله بعد روغن را به مواد اولیه اضافه می‌کنیم و خوب همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. در این بخش آرام آرام با صبر و حوصله آرد را به بقیه مواد اضافه می‌کنیم، تا یک خمیر نرم و یکدست به دست بیاید. سپس خمیر به دست آمده را به آرامی با دست ورز می‌دهیم. در انتهای کار لازم است خمیر یک تا دو ساعت استراحت کند تا آماده شود.

راز و رمز پخت زبان برای پیتزا زبان گاو

پخت زبان گاو یا گوساله به نحوی که بوی بد آن از بین برود و جدا کردن پوست زبان نکات مهمی دارد که نباید از آن‌ها غافل شد.

  • مواد اولیه برای پخت زبان
زبان گاو یا گوساله به مقدار لازم
هویج 1 عدد
سیر 3 حبه
ساقه کرفس 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

 

  • مرحله اول

دراین مرحله ابتدا زبان را به دقت شسته و درون قابلمه می‌گذاریم وبه مقدار لازم آب به آن اضافه می‌کنیم. سپس قابلمه را بر روی گاز قرار داده تا زبان بخار پز شود.

پخت زبان برخلاف تصورتان بسیار راحت و دلنشین خواهد بود.

  • مرحله دوم

هویج و ساقه کرفس را خرد کرده و به همراه حبه‌های سیر که لهشان کردیم به قابلمه اضافه می‌کنیم. حتما دقت داشته باشید که این مواد را خرد کنید تا به خوبی بوی زبان‌ گرفته شود. در همین مرحله نمک وفلفل را نیز می‌ریزیم.

  • مرحله سوم

زبان‌ حدودا به چهار ساعت زمان لازم دارد تا به خوبی پخته شود. احتمالا در بسیاری از مواقع شما زمان کافی برای پخت زبان را نخواهید داشت. با سفارش غذا آنلاین ، این پیتزا خوشمزه را در کمرین زمان ممکن به دست شما می‌رساند؛ اما اگر تصمیم گرفتید خودتان آن را تهیه کنید زمان کافی برای پخت زبان صرف کنید.

بعد از پخته شدن زبان، پوست آن را کاملا جدا می‌کنیم. نکته مهم برای این کار این است که تا وقتی زبان کاملا داغ است باید پوست آن را جدا کنید تا به راحتی و به سرعت پوست آن جدا شود. می‌توانید در این بخش از پخت پیتزا زبان گاو، زبان را ریش ریش کرده یا تکه تکه کنید؛ این کاملا به سلیقه شما بستگی دارد!

آماده کردن سس مخصوص، مرحله‌ای مهم در طعم پیتزا زبان

سس کف پیتزا جزو مهمی از طرز تهیه پیتزا زبان است؛ زیرا این سس نقش مهمی در طعم و لذیذ بودن پیتزا شما دارد. بنابراین در درست کردن آن کوتاهی نکنید!

با یک سس خوشمزه، طعم پیتزا زبان فوق العاده خواهد شد.

  • مواد لازم برای تهیه سس مخصوص پیتزا زبان گاو
سس گوجه فرنگی یا گوجه پوره شده 2 قاشق غذا خوری
کره 20 گرم
زیره سیاه نصف قاشق مربا خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم

 

برای درست کردن سس مخصوص پیتزا زبان باید ابتدا کره، فلفل قرمز، نمک و زیره سیاه رو کمی تفت دهیم. توجه کنید که کره خیلی زود می‌سوزد؛ بنابراین زمان تفت دادن نباید طولانی شود. سپس در مرحله بعد سس گوجه یا گوجه پوره شده را به کره اضافه می‌کنیم و چند دقیقه همه مواد را با هم مجددا تفت می‌دهیم.

مرحله‌ی نهایی پخت پیتزا زبان

بعد از اینکه همه بخش‌های تشکیل دهنده پیتزا زبان گاو آماده شدند، به سرعت به سراغ درست کردن خود پیتزا می‌رویم چون بیشتر از این نمی‌توان منتظر این پیتزای بی‌نظیر ماند!

زبان ریش شده یا تکه شده به میزان لازم
خمیر پیتزا به اندازه قالب مورد نظر
پیاز 1 عدد کوچک
پنیر پیتزا 300 گرم
سس مخصوص 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

  • مرحله اول

ابتدا باید کف ظرف یا قالب پیتزا را کمی روغن زده و روی آن مقداری آرد بپاشیم تا خمیر پیتزا به کف ظرف یا قالب نچسبد. خمیر را بر روی سطح ظرف پخش می‌کنیم به طوری که تمام سطح ظرف را بگیرد. دقت کنید که ضخامت خمیر در همه قسمت‌ها یکسان باشد.

ضخامت خمیر تا حدی به سلیقه شما هم بستگی دارد اما باید بدانید که اگر خمیر شما خیلی ضخیم پهن شود، علی رغم اینکه ممکن است بین آن به خوبی پخته نشود، طعم خمیر نیز بر پیتزا غالب می‌شود که چندان دلپذیر نخواهد بود. نازک بودن بیش از حد خمیر نیز پیشنهاد نمی‌شود چرا که ممکن است خیلی سریع خشک شود.

  • مرحله دوم

مقداری از سس مخصوصی را قبل‌تر آماده کردیم بر روی سطح خمیر می‌زنیم. حدود 100 گرم از پنیر پیتزا را روی سس ریخته و سپس روی آن تکه‌های زبان ( یا زبان ریش ریش شده) را می‌چینیم.

اضافه کردن مواد مختلف به سلیقه شما بستگی دارد.

  • مرحله سوم

بقیه پنیر باقی مانده را روی زبان‌ها می‌ریزیم. پیاز را حلقه‌ای برش داده و سپس حلقه‌های پیاز را روی پنیر اضافه می‌کنیم. شما برای سطح پیتزا می‌توانید از زیتون، فلفل دلمه‌ای نگینی، قارچ و یا ذرت نیز بر حسب علاقه خود نیز استفاده کنید.

  • مرحله چهارم

قالب یا ظرف پیتزا را به مدت سی تا چهل و پنج دقیقه داخل فر می‌گذاریم تا با دمای 180 درجه بپزد و پنیر آن به خوبی آب شود . باید حواسمان به خمیر باشد تا نسوزد. اگر علاقه دارید که پیتزای شما برشته شود، می‌توانید پنج دقیقه آخر شعله بالا فر را نیز روشن کنید.

پیتزا زبان گاو یا گوساله خوشمزه و لذیذ ما حاضر است! اگر درست کردن پیتزا زبان به نظرتان خیلی زمان لازم دارد و شما به غذاهای سریع‌تر وفوری‌تری نیاز دارید، پیشنهاد ما به شما پای گوجه فرنگی است. این غذا علاوه بر این که به سرعت آماده می‌شود، طعم عالی هم دارد.

سخن آخر

ما در این مقاله به طور کامل به طرز تهیه پیتزا زبان پرداختیم و مراحل آماده سازی آن را مرحله به مرحله توضیح دادیم. حالا همه نکات لازم برای پخت پیتزا زبان گاو در اختیار شماست! به راحتی می‌توانید این پیتزا متفاوت و خوشمزه را برای خانواده و دوستان خود درست کنید و از میل کردن آن در کنار هم لذت ببرید. قطعا طعم عالی و عطر فوق العاده این پیتزا شما را معتاد به آن می‌کند. حتما بعد از تجربه تهیه و امتحان کردن پیتزا زبان نظرات خود را درباره آن با ما به اشتراک بگذارید.

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود