پیشگیری از اسراف غذا وقتی در رستوران غذا میخوریم
معضل اسراف مواد غذایی نگرانیهای زیادی را در سرتاسر جهان برانگیخته است. یکی از نقاطی که میتوان اسراف مواد غذایی را در آن به مقدار قابل توجهی کاهش داد، غذاخوریها و رستورانهاست. شاید اجتناب از اسراف غذا هنگام غذا خوردن در بیرون از خانه بسیار دشوار به نظر برسد، زیرا بسیاری از رستورانها وعدههای حجیمی را سرو میکنند و مشتریها اغلب کنترل چندانی بر مواد تشکیلدهنده و روشهای پختوپز استفاده شده در رستورانها ندارند. با این حال اقدامات زیادی وجود دارد که میتوان برای کاهش ضایعات مواد غذایی در حین صرف غذا در بیرون از منزل انجام داد. در ادامه چند ترفند ساده در این مورد را با هم بررسی خواهیم کرد.
از قبل برنامه ریزی کنید
یکی از موثرترین راههای کاهش اسراف مواد غذایی در رستورانها این است که پیش از رفتن به رستوران منوی آن را به صورت آنلاین بررسی کنید و تصمیم بگیرید که قصد دارید چه غذایی را سفارش دهید. با این روش از سفارش غذای اضافی و سفارشهای هیجانی در رستوران جلوگیری میکنید.
با هم سفارش دهید
یکی دیگر از استراتژیهای کاربردی برای کسانی که حجم غذاهای سرو شده در رستورانها برای یک وعدهشان زیاد است سهیم شدن آن با بقیه میز است. با این روش همه میتوانند بدون سفارش دادن غذای اضافی از غذاهای مختلف تست کنند و تمام غذایی که سفارش داده شده است هم مصرف میشود.
غذاهای کم حجمتری سفارش دهید
بسیاری از غذاخوریها و رستورانها غذاها را در حجمهای مختلفی سرو میکنند و شما میتوانید به اندازهای که میتوانید میل کنید سفارش دهید. یا در رستورانهایی که غذاهای کبابی دارند غذایتان را بدون چلو سفارش دهید.
باقیمانده غذاها را با خود ببرید
اگر غذایتان را تمام نکرده باشید، آن غذا سر از زبالهها در خواهد آورد. اغلب رستورانها به شما ظروف مناسبی برای به همراه بردن غذای باقیماندهتان میدهند تا بتوانید آن را در فرصت دیگری تمام کنید. پس هر وقت نتواستید غذایتان را تا آخر میل کنید از کارکنان رستوران بخواهید تا مابقی آن را برای شما بستهبندی کنند تا به خانه ببرید.
از سوال کردن نترسید
اگر در منوی رستوران غذای جدیدی دیدید که از طعم یا مواد اولیه استفاده شده در آن اطلاع ندارید، در موردش سوال کنید. این پرسش کمک میکند تا غذایتان را با آگاهی سفارش دهید و پس از آماده شدن آن با غذایی که دوست ندارید و نمیتوانید میل کنید، غافلگیر نشوید.
پیشگیری از اسراف مواد غذایی امری ضروری است که همه باید در آن مشارکت کنیم. چه بخواهیم در خانه غذا درست کنیم و چه بخواهیم وعده غذاییمان را با دوستان یا خانواده در رستورانها و غذا خوریها میل کنیم، میتوانیم با رعایت نکاتی ساده از هدر رفتن مواد غذایی جلوگیری کنیم. در رستورانها با انجام دادن همین پنج گام ساده میتوان از حجم زیادی از اسراف پیشگیری کرد و اثر آن را بر محیط زیست مشاهده کرد.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402