طرز تهیه لواشک انار خانگی در فر

طرز تهیه لواشک انار در فر
3.5/5 - (14 امتیاز)

طرز تهیه لواشک انار در فر یکی از مراسم پاییزی است. با مایل‌شدن آفتاب و زردشدن برگ درختان کم‌کم انارها هم از راه می‌رسند و بهترین زمان برای تدارک یک خوراکی خوشمزه فراهم می‌شود. طرز تهیه لواشک انار در فر بسیار ساده است و وقت چندانی از شما نمی‌گیرد، اما درعوض، شما می‌توانید از ثمره‌ی این زمان و زحمت اندک در طول سال بهره‌مند شوید. بااینکه این روزها شما می‌توانید انواع لواشک را به‌صورت حاضر و آماده و با بسته‌بندی مناسب در بازار پیدا کنید، اما لواشک خانگی با شکل صنعتی آن یک دنیا تفاوت دارد؛ پس بهتر است برای لذت‌بردن از این خوراکی خودتان دست‌به‌کار شوید. برای آموزش طرز تهیه لواشک انار در فر با ما در این مطلب اسنپ‌فود همراه باشید.

خواص لواشک انار

خواص لواشک انار

خواص لواشک انار

لواشک جزو خوراکی‌ها پرطرفدار است؛ جزو دسته‌ی خوشمزه‌ها. این خوراکی سنتی هنوز هم جایگاه ویژه‌ای در میان افراد مختلف دارد و اغلب افراد دست رد به آن نمی‌زنند. جدای از خوشمزه‌بودن این خوراکی، نباید از خواص و فواید آن غافل شد. لواشک انار سرشار از ریزمغذی‌هاست. فهرست بلندبالای خواص لواشک انار از این قرار است:

  • منبعی سرشار از ویتامین‌های A و B و C.
  • سرشار از مواد معدنی پتاسیم و کلسیم و آهن؛ املاح موجود در میوه با تبدیل‌شدن آن به لواشک از بین نمی‌رود، بلکه غلظت بیشتری پیدا می‌کند.
  • یک آنتی‌اکسیدان بسیار قوی.
  • حاوی مولکول یورولیتین A است و به بازسازی سلول‌ها، تقویت ماهیچه‌ها و جلوگیری از پیری بسیار کمک می‌کند.
  • کلسترول بد و عوره را کنترل و سموم بدن را دفع می‌کند.
  • حاوی فیبر است و در مقایسه با آبمیوه، برای دستگاه گوارش بسیار مناسب است.
  • به‌دلیل اسیدیته‌ی بالا هضم غذا را بهبود می‌بخشد و کمک می‌کند بیشتر کالری غذا جذب شود؛ درنتیجه، برخلاف تصور، مصرف آن برای افراد لاغر هم مفید است.
مواد اولیه برای لواشک انار

مواد اولیه برای لواشک انار

مواد لازم برای طرز تهیه لواشک انار در فر

  • آب انار: ۲ لیوان
  • دانه‌ی انار: ۲ لیوان
  • به: یک عدد بزرگ
  • نمک: یک قاشق مرباخوری
  • روغن: یک قاشق مرباخوری
  • آبلیمو: سه قاشق غذاخوری

همه‌ی این مواد اولیه به‌راحتی در هر خانه‌ای پیدا می‌شود. شما می‌توانید مواد لازم برای طرز تهیه لواشک انار در فر را به‌راحتی از سوپرمارکت‌های آنلاین اسنپ‌فود سفارش دهید. برای این کار کافی است روی این لینک کلیک کنید:

سوپرمارکت آنلاین اسنپ‌فود

لواشک انار خانگی در فر

لواشک انار خانگی در فر

طرز تهیه لواشک انار در فر

  • انارها را نمک بزنید و به‌مدت دو ساعت اجازه دهید بماند.
  • دانه‌های انار را در مخلوط‌کن بریزید؛ سپس مخلوط را داخل قابلمه بریزید.
  • به را به قطعات ریز خرد کنید و به‌همراه آبلیمو، آب انار و روغن به عصاره‌ی انار داخل قابلمه اضافه کنید؛ اجازه دهید برای مدتی بجوشد.
  • بعد از ۳۰ دقیقه، اگر مخلوط شما به غلظت مناسب رسیده بود، شعله را خاموش کنید و اجازه دهید خنک شود.
  • مواد را از صافی رد کنید که هسته‌های انار و الیاف اضافی به گرفته شود.
  • سینی فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و سپس مواد را به‌آرامی روی آن بریزید؛ می‌توانید از کاغذ روغنی شیرینی‌پزی استفاده کنید.
  • سینی را در فر قرار دهید و دمای فر را روی ۱۲۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید.
  • اجازه دهید برای یک تا دو ساعت در فر بماند که حالت جامد به خود بگیرد.
  • لواشک‌ها را از فر بیرون بیاورید که خنک شود.
  • اگر قسمت‌هایی از لواشک شما هنوز خشک نشده بود، اجازه دهید برای دو ساعت خنک شود و سپس دوباره آن را داخل فر قرار دهید؛ این کار از خشک‌شدن زیاد از حد کناره‌های لواشک جلوگیری می‌کند.
  • روی لواشک‌ را با کاغذ روغنی بپوشانید و به‌صورت نواری برش بزنید؛ این کار از چسبیدن لبه‌های لواشک به هم جلوگیری می‌کند.
  • حالا می‌توانید لواشک‌ها را که به‌صورت نواری برش خورده است رول کنید و آن‌ها به‌صورت دلخواه‌تان تزئین کنید.
  • علاوه بر نمک می‌توانید از گلپر هم استفاده کنید؛ بعد از ریختن لواشک روی سینی فر می‌توانید به‌اندازه‌ی دلخواه روی آن گلپر بپاشید.

اگر از طرفداران این خوراکی خوشمزه هستید به شما پیشنهاد می‌کنیم حتماً این مطلب را هم بخوانید:

طرز تهیه لواشک آلو در فر