انواع مربای مجلسی، برای مجالس صبحانه
مربا یکی از خوراکی های محبوب در سراسر جهان محسوب می شود. مرباها تنوع بسیار زیادی دارند و با مواد اولیه متفاوتی درست می شوند. در ایران نیز مربا معمولاً در وعده صبحانه سرو می شود. هرچند در برخی مناطق، برخی مرباها را در کنار غذا نیز قرار می دهند. در این مطلب از اسنپ فود قصد داریم به معرفی و ارائه مواد اولیه انواع مرباهای مجلسی بپردازیم. اگر شما نیز طرفدار این وعده شیرین و خوشمزه هستید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
مرباهای مجلسی و خوشمزه ایرانی
مرباهای ایرانی همیشه طرفداران زیادی داشته است. برخی از این مرباها نسبت به بقیه مجلسی تر هستند و علاوه بر طعم خوب، ظاهر بسیار جذابی دارند. همچنین طرز تهیه آنها ممکن است کمی پیچیده و خاص تر باشد. در ادامه به معرفی انواع مربای مجلسی بپردازیم.
مربای پوست پرتقال مجلسی
مربای پوست پرتقال یکی از خاص ترین مرباهاست که می توانید به سادگی در منزل تهیه کنید. درست کردن مربا به طور کلی پیچیدگی خاصی ندارد. فقط به زمان نیاز دارد. این مربا نیز همانطور که از نام آن برمیآید با پوست پرتقال و قاعدتاً شکر تهیه می شود. مربای پوست پرتقال یک انتخاب عالی برای وعده صبحانه است. همچنین علاوه بر ظاهر جذاب، طعم بسیار خاصی دارد.
مربای انار
مربای انار یکی دیگر از مرباهای مجلسی محبوب است. این مربا را می توانید در زمستان و پاییز تهیه و برای همه سال نگهداری کنید. انار همیشه جزء میوه های خاص بوده است. جالب است بدانید که این میوه در خارج از ایران گاهی جزء میوه های کمیاب و مجلسی محسوب می شود.
انار به دلیل طعم ترشی که دارد وقتی به آن شکر اضافه می شود، طعم بسیار جذابی پیدا می کند و خیلی از افراد که خیلی به شیرینی جات علاقه ندارند به این مربا علاقه مند می شوند.
مربای زغال اخته
زغال اخته یکی از میوه های ترش مزه و خوش رنگ است که تنها به مدت یک الی دو ماه در بازار وجود دارد. در همین زمان می توانید از فرصت استفاده کنید و با این میوه خوشمزه مربا درست کنید. این مربا نیز به دلیل خاص بودن میوه آن، جزء مرباهای مجلسی است. طعم ترش و شیرین این مربا از نظر خیلی از افراد دلچسب است. همچنین ترکیب آن با شوری نان بی نظیر می شود.
مربای گل محمدی
مربای گل محمدی یکی از مرباهای سنتی ایرانی است که در خارج از ایران نیز طرفداران بسیاری دارد. این مربا با گل سرخ یا همان گل محمدی درست می شود. این مربا یکی از محبوب ترین مرباهای شهر تبریز است. تا چند سال پیش این مربا معمولاً به شکل سنتی و در خانه ها درست می شود. اما اخیراً توسط شرکت های مختلف نیز به صورت کارخانه ای نیز تهیه شده و در بازار وجود دارد. اگر به عطر گل سرخ علاقه دارید این مربا شما را به وجد خواهد آورد.
مربای موز
ممکن است اولین بار باشد که نام مربای موز را می شنوید. این مربا شبیه به یک دسر موزی است. مربای موز همه خواص موز را در خود دارد. البته باید توجه کنید که به دلیل داشتن شکر فراوان برای افراد مبتلا به دیابت گزینه مناسبی نیست و بهتر است به مقدار مصرف آن توجه شود. لازم به ذکر است که مربای موز نسبت به مرباهای دیگر ماندگاری کمتری دارد. بنابراین بهتر است به مقدار کم آن را درست کنید تا پیش از خراب شدن، مصرف شود.
مربای بالنگ یکی از بهترین مرباهای مجلسی
بالنگ یک گیاه است که خیلی اوقات در غذاهای مختلف از آن استفاده می شود. با این گیاه نیز می توان مربای خوشمزه تهیه کرد. اگر به طعم این سبزی علاقه دارید، حتماً مربای آن را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. مربای بالنگ نیز جزء مرباهای خاص و مجلسی محسوب می شود و طعم منحصر به فردی دارد. هرچند ممکن است مورد علاقه همه نباشد.
مربای به زعفرانی
ایرانی ها معمولاً برای غذاهایی که در مجالسی و مهمانی ها سرو می شوند، زعفران زیادی لحاظ می کنند. این مورد می تواند برای مربا نیز صادق باشد. مربای به، به طور کلی جزء مرباهای پرطرفدار است و خیلی از افراد برای صبحانه ترجیح می دهند از این مربا میل کنند. اما شما می توانید با اضافه کردن مقداری زعفران عطر و طعم این مربا را بهتر از قبل کنید. زعفران همیشه بهترین انتخاب برای خوشمزه تر شدن هر چیزی است. مربای به زعفرانی می تواند نظر خیلی از افراد را جلب کند.
مربای هویج زعفرانی
مربای هویج نیز همانند مربای به جزء پرطرفدارترین مرباها محسوب می شود. با اضافه کردن زعفران به این مربا نیز می توانید آن را از حالت معمولی خارج کرده و طعم جدید به آن ببخشید. مربای هویج زعفرانی با توجه به وجود هویج می تواند با سلیقه خیلی از افراد مطابق باشد.
مربای آووکادو
آووکادو جزء میوه های خاص دسته بندی می شود. با این میوه همانند بسیاری از میوه های دیگر می توانید مربا درست کنید. مربای آووکادو علاوه بر طعم شیرین مربا، کمی چرب است. به همین دلیل ممکن است باب طبع همه نباشد. میوه آووکادو کمی حالت چرب دارد. خیلی از افراد این میوه را با نان تست در وعده صبحانه میل می کنند. اگر قصد داشته باشید در فصول دیگر این میوه جذاب را در وعده صبحانه خود نگه دارید، می توانید با آن مربا درست کنید.
مربای کیوی
کیوی یک میوه ترش و خوشمزه است که بافت متفاوتی دارد. ترکیب کیوی با آب و شکر به این مربا طعم هیجان انگیزی می بخشد. مربای کیوی جزء آن مرباهایی است که همیشه و به راحتی در دسترس نیست. بنابراین می توانید خودتان آن را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. مربای کیوی علاوه بر آنچه گفته شد برای کودکان نیز بسیار جذاب است و می تواند وعده مناسبی برای آنها باشد.
مربای گوجه
مربای گوجه یک مربای خاص و منحصر به فرد است. ممکن است این مربا کمی عجیب باشد اما در خارج از ایران طرفداران بسیاری دارد. برای درست کردن این مربا باید آن را به شکل پوره درآورده و سپس به آن شربت آب و شکر غلیظ شده را بیفزایید. البته خیلی از افراد ترجیح می دهند که این گوجه را به شکل درشت برش بزنند. این مورد بستگی به سلیقه شما دارد. مربای گوجه یک مربای خوشرنگ و خوشمزه است.
جمع بندی
همانطور که خواندید تنوع مرباها بسیار زیاد است. زیرا تقریباً با هر میوه ای می توان یک نوع مربا درست کرد. اگر شما به این خوراکی شیرین علاقه دارید می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. درست کردن انواع مربای مجلسی هیچ گونه پیچیدگی خاصی ندارد تنها کافی است آن را با حوصله درست کنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402