آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه بقچه بادمجان خوشمزه و مجلسی
آموزش آشپزی
5/5 - (1 امتیاز)
2

طرز تهیه بقچه بادمجان خوشمزه و مجلسی

مینا اسماعیل بیگی 21 مرداد 1401 5 دقیقه

به تازگی غذاهای لقمه‌ای و کوچک طرفداران بسیاری در میان مهمانان و حتی برگزارکنندگان مجالس پیدا کرده‌اند. با توجه به اینکه در عصر حاضر بیشتر افراد به فکر تناسب اندام خود هستند، غذاهای کوچک و لقمه‌ای بیشتر مورد استقبال آنها قرار می‌گیرد. بقچه بادمجان نیز یکی از همین غذاهای فینگرفودی به حساب می‌آید. برای یادگیری طرز تهیه بقچه بادمجان این مقاله را تا انتها دنبال کنید.

بقچه بادمجان با مرغ

بقچه بادمجان جزء غذاهای ساده ولی بین‌المللی است که مورد پسند افرادی قرار می‌گیرد که به بادمجان علاقه دارند. خوشبختانه مواد اولیه این غذا خیلی خاص و غیرقابل تهیه نیستند بنابراین دستور پخت بقچه بادمجان وقت زیادی از شما نخواهد گرفت.

محبوبیت  این غذای خاص باعث شده بسیاری از افراد در مهمانی‌های خود از بقچه بادمجان برای پذیرایی استفاده کنند. توجه داشته باشید این غذای خوشمزه و لقمه‌ای را می‌توان را به عنوان یک فینگر فود یا پیش غذا در انواع مهمانی‌ها و مراسم‌ها استفاده و تهیه کرد.

در ضمن بقچه بادمجان هم با نان و هم با برنج سرو می‌شود. در بخش‌های بعدی مواد اولیه و مراحل طرز تهیه بقچه بادمجان را به طور کامل شرح می‌دهیم.

بقچه بادمجان
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 1 ساعت
زمان پخت غذا 90 دقیقه
میزان سختی کم

مواد لازم برای تهیه بقچه بادمجان ساده

بقچه بادمجان ساده

آیا به صیفی‌جات علاقه‌مند هستید؟ بقچه بادمجان برای افرادی مناسب است که طعم خاص صیفی‌جات را دوست دارند و غذاهای درست‌شده با بادمجان را میل می‌کنند. بنابراین بقچه بادمجان برای کسانی که این نوع صیفی‌جات را دوست دارند گزینه خوبی خواهد بود.

البته مواد درون این بقچه را می‌توان بر حسب سلیقه خاص افراد و مهمانان تغییر داد. به طور کلی بعد از اینکه بادمجان را آماده کردید و مواد درون این بقچه نیز تهیه شد، شما می‌توانید بقچه‌های بادمجان خود را از مواد دلخواهتان پر کنید و در نهایت اجازه دهید به طور کامل بپزد.

در این بخش مواد اولیه تهیه بقچه بادمجان برای ۴ نفر را نام می‌بریم:

مواد لازم مقدار لازم
پیاز 3 عدد در سایز متوسط
بادمجان قلمی 7 عدد
رب 2 قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی به اندازه دلخواه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه به اندازه کافی
پودر سیر به مقدار دلخواه
خلال چوبی به تعداد لازم
مرغ چرخ کرده 350 گرم

مراحل و طرز تهیه بقچه بادمجان بدون فر

بعد از اینکه مواد اولیه برای تهیه این غذای خاص را آماده کردید نوبت به پشت سر گذاشتن مراحل تهیه آن است. روش تهیه بقچه بادمجان شاید وقت‌گیر باشد ولی خیلی سخت نیست حتی طرز تهیه این غذای فینگر فودی از طرز تهیه بسیاری از غذاها مثل طرز تهیه رول کوکو سبزی راحت‌تر است. با ما همراه باشید تا مراحل تهیه بقچه بادمجان را توضیح دهیم:

  • مرحله اول: بادمجان‌ها را با ضخامت 4 الی 5 میلی‌متری برش دهید و به آنها نمک بزنید. در ادامه به مدت 20 الی 30 دقیقه آنها را به حال خود بگذارید. با این کار تلخی بادمجان گرفته می‌شود.
  • مرحله دوم: در این مرحله 2 عدد از پیازها را با دانه‌های کوچک رنده کنید و با مرغ چرخ کرده، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید.
  • مرحله سوم: مواد ذکر شده در بخش قبلی را به صورت گردو و توپی درآوردید. در ادامه این کوفته‌های کوچک را در روغن سرخ کنید.
  • مرحله چهارم: بادمجان‌ها را آبکشی کنید و بعد از خشک شدن کامل، آنها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
  • مرحله پنجم: دو ورقه از بادمجان‌ها را به صورت + بر روی هم بگذارید و یکی از آنها کوفته‌های سرخ شده در وسط آن قرار دهید. سپس با گوجه گیلاسی و خلال این بقچه را سفت کنید.
  • مرحله ششم: اکنون باید سس اصلی بقچه بادمجان را تهیه کنید. پیازی را به صورت نگینی خرد و با روغن سرخ کنید. با اضافه کردن رب و نمک و سایر ادویه‌ها سس خود را تفت دهید تا مواد طعم خامی خود را از دست بدهند.
  • مرحله هفتم: بقچه‌های بادمجان آماده شده را درون ظرف سس قرار دهید و درب آن را بگذارید. کافی است 15 الی 20 دقیقه برای پخته شدن این غذای لذیذ منتظر بمانید.

طرز تهیه بقچه بادمجان با پنیر پیتزا

طرز تهیه بقچه بادمجان با پنیر پیتزا

برای تهیه بقچه بادمجان با گوشت بهتر است بقچه‌های آماده شده خود را درون فر قرار دهید. در طرز تهیه بقچه بادمجان در فر شما بعد از پشت سر گذاشتن 7 مرحله ذکر شده در بالا، باید بقچه‌های بادمجان را در ظرف مخصوص فر بچینید و کمی پنیر پیتزا بر روی آن بریزید.

سپس بقچه‌های بادمجان را به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه قرار دهید. بقچه بادمجان با پنیر پیتزا در واقع یکی از خاص‌ترین فینگرفودها به حساب می‌آید که نمی‌توان آن را با برنج سرو کرد. بنابراین برای بعد میل کردن این غذای لذیذ بهتر است نان نیز تهیه کنید.

طرز تهیه بقچه بادمجان ترکی

پیش از این نیز گفتیم این غذای لذیذ و فینگرفود خوشمزه یکی از غذاهای بین‌المللی به حساب می‌آید که در کشور ایران و ترکیه طبخ می‌شود. برای طرز تهیه بقچه بادمجان ترکی از گوشت چرخ‌کرده استفاده می‌شود. کلیه مواد اولیه و مراحل طرز تهیه بقچه بادمجان ترکی شبیه به بقچه بادمجان ایرانی است.

ناگفته نماند تنها تفاوت این 2 دستور پخت گوشت و مرغ چرخ شده خواهد بود. در کشور ایران این غذای لذیذ را با مرغ نیز درست می‌کنند در حالی در روش ترکی تهیه بقچه بادمجان تنها از گوشت چرخ کرده استفاده می‌شود.

طرز تهیه بقچه بادمجان ترکی

به هر حال روش تهیه و مراحل پخت این غذاها یکسان خواهد بود. همان‌طور که طرز تهیه فینگر فود ته چین ایرانی و ترکی تا حد زیادی شبیه به یکدیگر هستند.

بقچه بادمجان را آنلاین سفارش دهید

شاید بعد از یاد گرفتن و مطالعه طرز تهیه بقچه بادمجان با خود فکر کنید، تهیه این غذای لذیذ سخت است و زمان زیادی نیاز دارد یا حتی ممکن است بعد از کلی زحمت به نتیجه دلخواه خود دست پیدا نکنید و تنها وقت و هزینه شما به هدر برود. ولی چاره چیست؟

اگر از غذاهای فینگر فودی ساده، عادی و رایج خسته شده‌اید و به دنبال غذای فینگرفودی خاصی هستید، توصیه می‌کنیم از بقچه بادمجان کمک بگیرید ولی اگر زمان کافی برای تهیه این غذا را ندارید از سرویس سفارش آنلاین غذا اسنپ فود بهره‌مند شوید تا این غذای لذیذ را بتوانید درب منزل خود و در زمان دلخواهتان دریافت کنید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

نظرات(2 دیدگاه)

behranizadeh
10 آبان 1402

سلام بقچه‌های بادمجان درست کنم چیکار کنم بادمجان ها تلخ نشن اخ خیلی زود تلخ میشن بعد میشه در مواد اولیه از مرغ و گوشت همزمان استفاده کنیم خوشمزه میشه یا جدا جدا مواد داخلش بریزم

  • snappfoodadmin
    10 آبان 1402

    سلام وقت تهیه و درست کردن غذای بقچه های بادمجان برای رفع و حل تلخی بادمجان ها بعد شستن آنها،بادمجان را نمک بزنید و اجازه دهید آب اضافه آنها خارج شود اینکار باعث میشود تلخی بادمجان گرفته شود اگر خواستید زمان سرخ شدن بادمجان کمتر روغن بگیرند به آنها نمک بزنید یا ماست یا سفیده تخم مرغ بزنید.برای مواد داخلی بقچه بادمجان سلیقه ای است میتوانید از مرغ و گوشت همزمان استفاده کنید یا جدا جدا داخل بقچه بپیچید

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود