طرز تهیه ژله رولی + ژله رولی با خامه و شیر
ژله بستنی، یک ترکیب پرکالری و لذیذ است که میتوان آن را به صورتهای مختلفی سرو کرد. برای مثال؛ سرو تک نفره در لیوانهای دسر یا سرو یک تکه قالبی، از شکلهای متداول این دسر هستند، اما اگر ظرفهای سرو تک نفره در اختیار ندارید، پیشنهاد میکنیم از طرز تهیه ژله رولی استفاده کنید تا هم یک پذیرایی شکیل داشته باشید و هم سرو این دسر را راحتتر کرده باشید. با اسنپ فود، همراه باشید.
ژله رولی | |
تعداد نفرات | 6 نفر |
زمان آماده سازی | 20 دقیقه |
زمان پخت غذا | 1 ساعت |
میزان سختی | سختی کم |
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم (ژله بستنی) | بین 250 تا 300 کالری |
ژله رولی با انواع رنگ ژله
طرز تهیه ژله رولی، ظرافتهای خاصی دارد که در صورت رعایت آنها، یک دسر مجلسی و فوقالعاده شیک خواهید داشت. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه این دسر خوشترکیب و خوشمزه را با هم میبینیم:
مواد لازم برای تهیه ژله رولی
مواد لازم برای تهیه ژله رولی، بسیار ساده و به این شرح است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
ژله با طعم دلخواه | 1 بسته |
بستنی وانیلی | نصف پیمانه |
آب جوش | 1 لیوان |
مراحل طرز تهیه ژله رولی
برای تهیه ژله رولی با بستنی، پیش از هر چیز، بستنی را از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شده و هم دمای محیط شود. سپس، این مراحل را انجام دهید:
- مرحله اول: پودر ژله و آب جوش را مخلوط کرده و ترکیب حاصل را به روش بنماری حرارت دهید تا کاملا یکدست و شفاف شود.
- مرحله دوم: ژله را از روی حرارت بردارید و بستنی را به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید.
نکته: همین اندازه که بستنی آب شده و روی لایه قبلی کف کند، کافیست، زیاد مخلوط کردن ژله و بستنی، مانع دو رنگ شدن ژله رولی شما میشود.
- مرحله سوم: داخل یک سینی مناسب با ابعاد تقریبی 15 در 20 را با یک کیسه فریزر یا سلفون بپوشانید و مایه ژله را به طور یکدست داخل آن بریزید و در یخچال بگذارید.
نکته: دقت کنید که قطر مایه ژله زیاد نشود، چون در این صورت، هنگام پیچیدن رول ژله، ترک برمیدارد.
- مرحله چهارم: نیم ساعت بعد، ژله، آماده رول کردن است. یعنی حالت اسفنجی دارد و وقتی به سطح آن دست میزنید، بستنی، کمی به دست شما میچسبد. آن را از یخچال خارج کرده و به صورت طولی، برشهایی به ابعاد 2 در 20 روی آن ایجاد کنید.
نکته: در طرز تهیه ژله رولی، زمان خارج کردن ظرف از یخچال، بسیار مهم است. قبل از 30 دقیقه، ژله حالت منسجمی ندارد و بیش از این زمان هم ژله بیش از اندازه سفت میشود.
- مرحله پنجم: حالا هر برش را به سادگی، شبیه رولت بپیچید و آنها را در ظرف سرو کنار هم قرار دهید. برای نیم تا یک ساعت دیگر، ظرف سرو را داخل یخچال بگذارید تا ژلهها کاملا خودشان را بگیرند.
اگر از چند رنگ ژله متنوع استفاده کنید، سینی ژله رولی شما، بسیار زیباتر و شکیلتر خواهد شد. به علاوه، اگر به ژلههای رنگارنگ علاقمندید، از شما دعوت میکنیم تا طرز تهیه ژله ویترینی را هم ببینید.
ژله رولی با خامه
میتوانید در دستوری که خواندید، خامه را جایگزین بستنی کنید. البته در این حالت، ژله رولی، شیرینی کمتری خواهد داشت که میتوان برای جبران آن، 1 قاشق شکر به مواد اضافه کرد.
ژله رولی با شیر
در این دستور کافیست شیر را جایگزین بستنی کنید. البته دقت داشته باشید که شیر باید کمی گرم باشد تا در هنگام ریختن روی ژله داغ، نبرد و دانه دانه نشود. در کنار این مطلب، پیشنهاد میکنیم که اگر به ژلههای شیک علاقه دارید، طرز تهیه ژله دو رنگ را نیز امتحان کنید.
ژله رولی گل رز
برای اینکه رولهایی به شکل گل رز داشته باشید، یک طرف برشهای طولی را به صورت صاف و طرف دیگر را به شکل هلالی یا دالبر، برش بزنید. راه دیگر این است که ژله رولی را به صورت مارپیچی بپیچانید تا لبههای دالبری ایجاد کنید. اگر از ژلههای قرمز، نارنجی یا صورتی استفاده کنید، یک سینی ژله رولی گل رز خواهید داشت.
ژله های رولی، داستان جدید ژله های رنگارنگ…
طرز تهیه ژلههای رولی را یاد بگیرید و آنها را در رنگهای مختلف تهیه کنید. این ژلهها برای مهمانیها بسیار مناسب و شکیل به نظر میرسند و می توانید آنها را به صورت گل رز و با بستی، شیر یا خامه تهیه کنید. البته، اگر فرصت شما محدود است، میتوانید از سرویس اسنپ فود کمک بگیرید. سفارش آنلاین شیرینی اسنپ فود در خدمت شماست تا در کمترین زمان ممکن، یک پذیرایی تمام عیار برای مهمانیهای شما تدارک ببیند.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402