آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
انواع پای و تارت
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

تارت سیب؛ شیرینی برای تمام فصول

مینا اسماعیل بیگی 28 اسفند 1401 8 دقیقه

 

تارت‌ها یکی از معروف‌ترین انواع شیرینی‌ها هستند که می‌توان آن‌ها را به آسانی در خانه تهیه کرد. تارت‌ها انواع مختلفی دارد و به شیوه‌های مختلف تهیه می‌شوند. تارت‌های میوه‌ای یکی از محبوب‌ترین‌ها هستند و می‌توان آن را با انواع میوه‌ها تهیه کرد.

تارت سیب؛ دسر چهارفصل

سیب یکی از میوه‌هایی است که در تمام طول سال به آسانی در دسترس است. به همین دلیل شما می‌توانید در هر فصلی از سال که هوس یک تارت میوه‌ای کردید، یک تارت سیب خوشمزه درست کنید. در ادامه این مقاله ما به شما طرز تهیه چند نوع مختلف از تارت سیب را آموزش می‌دهیم.

 

طرز تهیه تارت سیب

در این قسمت از مقاله با طرز تهیه تارت سیب با فر و طرز تهیه تارت سیب بدون فر همراه شما هستیم.

برای تهیه تارت سیب به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

 

 

آرد 2 پیمانه
شکر نصف پیمانه
کره 100 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
تخم مرغ 1 عدد
وانیل نصف قاشق چای‌خوری
سیب 4 عدد
شکر سفید یا قهوه‌ای 1 قاشق سوپ‌خوری
کره 20 گرم
دارچین 1 قاشق غذاخوری
هل 1 قاشق چای‌خوری

 

 

جدول جزئیات طرز تهیه تارت سیب:

میزان کالری در هر 100 گرم 412
زمان آماده‌سازی 1 ساعت و نیم
زمان لازم برای پخت 40 دقیقه تا 1 ساعت
تعداد نفرات 5 نفر

 

 

طرز تهیه تارت سیب مرحله به مرحله

مرحله اول: طرز تهیه خمیر تارت سیب

برای تهیه خمیر تارت سیب به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مراحل طرز تهیه خمیر تارت سیب:

۱. آرد الک شده و وانیل را در یک ظرف گود مناسب بریزید.

۲. کره را به تکه‌های کوچک تبدیل کنید و به آرد اضافه کنید و آن را با دست ورز دهید.

۳. پس از این که خمیر شکل گرفت، از ورز دادن آن دست بکشید. خمیر را داخل نایلون بگذارید و در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. پس از یک ساعت آن را از یخچال خارج کنید و با وردنه باز کنید.

  1. 4. کف قالب را چرب کنید و 3/2 خمیر را داخل آن پهن کنید و با دست لبه‌های خمیر را به دیواره قالب بچسبانید. خمیر را کنار بگذارید و به سراغ آماده‌سازی مواد داخل تارت بروید.

 

مرحله دوم:  آماده‌سازی مواد داخل تارت سیب

  1. سیب‌ها را پوست بکنید و به صورت اسلایس های نازک خرد کنید.
  2. کره را داخل تابه بیندازید. سپس سیب‌ها را داخل آن تفت دهید تا آبش چیده شود.
  3. هل و دارچین را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  4. تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.
  5. پس از خنک شدن سیب‌ها، آن‌ها را روی خمیر داخل قالب بریزید.
  6. باقی‌مانده خمیر را به شکل نواری ببرید و روی سیب‌ها بچینید.

 

 

 

مرحله سوم: پخت تارت

پخت تارت با فر:

۱. تارت را داخل فر قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه اجازه دهید تا پخته شود.

۲. پس از طلایی شدن دور خمیر می‌توانید آن را از فر خارج کنید.

۳. تارت را پس از سرد شدن میل کنید.

 

وقتی روی تارت طلایی شود، زمان خارج کردن از فر فرارسیده است.

 

طرز تهیه تارت سیب بدون فر:

۱. یک قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار دهید.

۲. داخل آن، یک پایه فلزی بگذارید و بعد در قابلمه را ببندید تا گرم شود.

۳. پس از گرم شدن قابلمه بزرگ، قالب تارت را روی پایه فلزی قرار دهید. در قابلمه را دم‌کنی بپیچید و قابلمه را روی شعله‌پخش‌کن قرار دهید.

۴. یک ساعت زمان دهید تا تارت پخته شود و در این فاصله در آن را باز نکنید.

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه تارت سیب کاراملی

برای طرز تهیه تارت سیب کاراملی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

خامه ترش نصف پیمانه
کره 1 پیمانه
نمک نصف قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چای‌خوری
آرد 2 پیمانه
سیب 4 عدد
شکر 50 گرم

 

جدول جزئیات طرز تهیه تارت سیب کاراملی:

میزان کالری در هر 100 گرم 465
زمان آماده‌سازی 1 ساعت و نیم
زمان لازم برای پخت 30 دقیقه
تعداد نفرات 5 نفر

 

 

طرز تهیه خمیر تارت سیب کاراملی

۱.  در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم ترکیب کنید.

۲. کره‌ها را مکعبی خرد کنید و داخل ظرف آرد بریزید و با کمک انگشتانتان آرد و کره را با هم مخلوط کنید.

۳. خامه ترش را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

۴. خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار دهید و آن را ورز دهید.

۵. خمیر را داخل نایلون بگذارید و حداقل نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

 

مراحل طرز تهیه تارت سیب کاراملی:

۱. شکر را داخل یک ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس کره را به آن اضافه کنید.

۲. سیب‌ها را پوست بگیرید و دانه‌های آن را جدا کنید. سپس به اسلایس‌های نازک برش بزنید

۳. سیب‌ها را با شکر ذوب شده مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید. شعله را کم کنید و صبر کنید تا سیب‌ها نیم‌پز شوند و آب آن‌ها چیده شود.

۴. پس از اینکه سس سیب غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.

 

 

مرحله سوم: آماده کردن تارت

۱. در این مرحله خمیر را از یخچال خارج کنید. یک‌سوم از خمیر را جدا کنید و کنار بگذارید. باقی‌مانده خمیر را با وردنه باز کنید.

۲. سپس قالب را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. خمیر را داخل قالب پهن کنید و با دست آن را صاف کنید و قسمت‌های اضافه آن را بردارید.

۳. مواد داخل پای سیب را که از قبل آماده کردید، روی خمیر بریزید.

۴. باقی‌مانده خمیر را که کنار گذاشته بودید با وردنه باز کنید و آن را به نوار‌های عریض برش بزنید و آن‌ها را روی تارت بچینید.

۵. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه گرم کنید و بعد تارت را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.

۶. پس از پخته شدن، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود، سپس آن را از قالب خارج کنید. می‌توانید روی تارت پودر قند الک کنید و آن را تزئین کنید.

 

 

 

 

طرز تهیه تارت سیب رژیمی

برای تهیه تارت سیب رژیمی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

آرد گندم 200 گرم
کره 175 گرم
تخم مرغ 3 عدد
خامه نصف فنجان
وانیل 1 قاشق غذاخوری
سیب 3 عدد

 

جدول جزئیات طرز تهیه تارت سیب رژیمی:

میزان کالری در هر 100 گرم 378
زمان آماده‌سازی 1 ساعت
زمان لازم برای پخت 1 ساعت
تعداد نفرات 5 نفر

 

 

مراحل طرز تهیه تارت سیب رژیمی

۱. آرد گندم و کره را با هم مخلوط کنید. در حین هم زدن دو قاشق آب یخ به آن بیفزایید تا خمیر چسبنده شود.

۲. روی تخته آرد بریزید و خمیر را با وردنه روی آن باز کنید.

۳. خمیر را داخل قالب لبه‌دار پهن کنید، به طوری که لبه‌ها از قالب بیرون بزند.

۴. به مدت ۱۵ دقیقه خمیر  را به حال خود رها کنید. سپس با چنگال کف خمیر را کمی برش دهید.

۵. روی خمیرکاغذ پهن کنید و روی آن لوبیا بریزید تا پف نکند.

۶. فر را روی دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید. پس از گرم شدن فر، خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

۷. سپس خمیر را از فر خارج کنید. لوبیا‌ها را از روی آن بردارید و خمیر را از قالب جدا کنید.

۸. حالا دوباره آن را داخل فر قرار دهید تا طلایی شود. سپس آن را از فر خارج کنید و زمان بدهید تا خنک شود.

۹. در یک کاسه تخم مرغ، وانیل و خامه را خوب باهم مخلوط کنید.

۱۰. سیب‌ها را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید و داخل خمیر بچینید. سپس مخلوط خامه و تخم مرغ را روی سیب‌ها بریزید و بعد تارت را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

۱۱. تارت را ۴۵ دقیقه درون فر بپزید. زمانی که روی آن طلایی شد، تارت را از فر خارج کنید.

می‌توانید این دسر رژیمی را گرم نوش جان کنید.

 

تارت میوه‌ای لاکچری به سبک ترکیه

برای تهیه تارت سیب به روش ترکیه‌ای به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

کره 150 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شکر نصف پیمانه
وانیل 5 گرم
آرد دو و نیم پیمانه
شیر 4 پیمانه
شکر برای کرم 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد برای کرم 4 قاشق غذاخوری
نشاسته 4 قاشق غذاخوری
کره برای کرم 1 قاشق غذاخوری
کرم شانتی یا پودر خامه 75 گرم
پودر پسته به مقدار لازم
توت فرنگی به مقدار لازم
کیوی به مقدار لازم
موز به مقدار لازم

 

جدول جزئیات طرز تهیه تارت میوه‌ای لاکچری به سبک ترکیه :

میزان کالری در هر 100 گرم 439
زمان آماده‌سازی 1 ساعت
زمان لازم برای پخت 30 دقیقه
تعداد نفرات 6 نفر

 

 

مراحل طرز تهیه تارت میوه‌ای لاکچری به سبک ترکیه‌

مرحله اول: تهیه خمیر

آماده کردن خمیر تارت بسیار آسان است. ترکیبات اصلی آن هم کره و آرد است. غذاها و دسرهای متعددی هستند که خمیر آن ها به سادگی تهیه می شود. برای مثال می توانید طرز تهیه خاچاپوری را امتحان کنید.

در ادامه مطلب مراحل آماده کردن خمیر تارت را برای شما آماده کرده‌ایم.

 

۱. کره را به دمای محیط برسانید و بعد آن را داخل یک ظرف بریزید. سپس تخم مرغ، وانیل و شکر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

۲. آرد را الک کنید و کم کم به کره و تخم مرغ بیفزایید. هم‌زمان خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست شود.

۳. اضافه کردن آرد را تا جایی ادامه دهید که خمیر به دست نچسبد.

۴. خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید. قالب‌های کوچک را چرب کنید و تکه‌های خمیر که تقریباً به اندازه یک گردو است را داخل آن‌ها قرار دهید.

۵. خمیر را با دست به دیواره‌ها فشار دهید تا شکل قالب را به خود بگیرد.

۶. سپس قالب‌ها را داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید تا کمی طلایی شود.

تارت میوه‌ای ترکیه، یک شیرینی زیبا و خوشمزه است.

مرحله دوم: آماده کردن مواد داخل تارت:

۱. شیر، شکر، زرده تخم مرغ، آرد و نشاسته را در یک قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید.

۲. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و آن را هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود سپس کره را به آن بیفزایید.

۳. حالا تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم تا خنک شود. سپس آن را به یخچال منتقل کنید‌.

 

 

مرحله سوم: سر هم کردن تارت

۱. تارت‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا سرد شود. سپس آن‌ها را از قالب خارج کنید.

۲. کرم شانتی را به مخلوط شیر و تخم مرغ بیفزایید. سپس آن را با همزن بزنید تا فرم بگیرد.

۳. حالا آن را داخل قیف با ماسوره شکوفه‌ای بریزید و درون تارت را با آن پر کنید.

۴. در این مرحله نوبت آن است که با استفاده از میوه‌ها و پودر پسته و شکلات آب‌شده، تارت‌ها را تزئین کنید‌.

 

تارت سیب؛ بهترین دسر، در کوتاه‌ترین زمان

در این مقاله طرز تهیه چند نوع تارت سیب را به شما آموزش دادیم. شما می‌توانید هرکدام از دستورها را به آسانی در خانه تهیه کنید. سیب میوه چهارفصل است اما حتی اگر سیب در دسترس نبود، می‌توانید از کمپوت سیب برای تهیه تارت سیب استفاده کنید. شما می‌توانید از دسرهای دیگری مانند فلن کیک نیز برای دورهمی‌ها و مهمانی‌هایتان استفاده کنید. فلن کیک، یک دسر سوئدی دولایه است که از یک لایه کارامل و یک لایه کیک تشکیل شده است. طرز تهیه فلن کیک نیز مانند تارت سیب بسیار آسان است و شما می‌توانید به سادگی آن را در منزل تهیه کنید. اگر فرصت کافی برای درست کردن شیرینی و دسر را ندارید، می‌توانید از سفارش آنلاین شیرینی برای صرفه‌جویی در زمان استفاده کنید و بهترین شیرینی‌‌ها و دسر‌ها را درب منزل تحویل بگیرید.

 

 

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود