آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
انواع پای و تارت
2.5/5 - (2 امتیاز)
بدون نظر

تارت گلابی؛ دسر محبوب فرانسوی.

مینا اسماعیل بیگی 28 اسفند 1401 7 دقیقه

 

یکی از شیرینی‌های ساده و محبوب بین همه سنین، تارت‌های میوه‌ای هستند. این نوع شیرینی در سراسر دنیا طرفداران خاص خودش را دارد. آماده کردن این شیرینی‌ها بسیار ساده است و می‌توان آن را در خانه به‌سادگی آماده کرد.

یکی از میوه‌هایی که می‌توان برای درست کردن تارت از آن استفاده کرد، گلابی است. برای تهیه تارت گلابی می‌توانید از میوه تازه و یا کمپوت آن نیز استفاده ‌کنید. در ادامه این مقاله ما قصد داریم تا طرز تهیه چند نوع تارت گلابی را به شما آموزش دهیم. پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه تارت گلابی؛ از صفر تا صد.

برای تهیه  یک تارت گلابی خوشمزه به مواد اولیه زیر احتیاج دارید:

مواد مورد نیاز میزان لازم
شکر 1و نیم لیوان
کره 50 گرم
گلابی خرد شده به مقدار لازم
آرد 2لیوان
ماست 3قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1عدد
کره 100 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
وانیل 2/1 قاشق چای‌خوری

جدول جزئیات طرز تهیه تارت گلابی:

میزان کالری در هر 100 گرم 372
زمان آماده‌سازی 1ساعت
زمان لازم برای پخت 30 دقیقه
تعداد نفرات 4نفر

 

مراحل طرز تهیه پای گلابی

مرحله اول: تهیه خمیر

۱. در مرحله اول آرد را داخل یک ظرف بریزید و بعد کره را به تکه‌های مکعبی کوچک تقسیم کنید و آن را به آرد اضافه کنید.

۲. با استفاده از نوک انگشتان کره را با آرد ترکیب کنید تا به شکل خرده‌های نان درآید.

۳. حالا تخم مرغ، ماست، نصف لیوان شکر، بیکینگ پودر و وانیل را به آرد و کره بیفزایید و با هم کمی مخلوط کنید. توجه کنید نباید خمیر را چنگ بزنید فقط به آرامی با انگشت ورز دهید.

۴. خمیر را برای ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند

۵. سپس خمیر را از یخچال خارج کنید. روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کنید.

۶. قالب را چرب کنید. خمیر را داخل قالب پهن کنید و با انگشت به دیواره‌های قالب بچسبانید.

 

مرحله دوم: آماده کردن محتویات داخل تارت

۱. گلابی‌ها را پوست بکنید و برش‌های نازک بزنید. سپس آن‌ها را روی خمیر بچینید.

۲‌. روی گلابی‌ها شکر بپاشید. سپس ۵۰ گرم کره ذوب‌شده را نیز روی آن بریزید.

مرحله سوم: پخت تارت

۱. فر را تا دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. تارت را داخل فر قرار دهید و زمان را روی ۲۰ الی ۳۰ دقیقه تنظیم کنید.

۲. پس از گذشت این مدت‌زمان، در صورتی که اطراف خمیر طلایی شده بود، آن را از فر خارج کنید

۳. برای اینکه روی تارت هم طلایی شود، چند دقیقه حرارت بالایی فر را روشن کنید.

 

تارت گلابی و بادام؛ خوش طعم و خوش عطر

برای تهیه تارت گلابی و بادام به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد مورد نیاز میزان لازم
آرد 200 گرم
کره 100 گرم
شکر 80 گرم
نمک 4/1 قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر بادام 70 گرم
شکر 80 گرم
آرد 1ونیم قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
کره 100 گرم
وانیل 4/1 قاشق چای‌خوری
گلابی 4عدد متوسط

 

جدول جزئیات طرز تهیه تارت گلابی و بادام:

میزان کالری در هر 100 گرم 420
زمان آماده‌سازی 1 ساعت و نیم
زمان لازم برای پخت 65 دقیقه
تعداد نفرات 4نفر

 

مراحل طرز تهیه تارت گلابی و بادام

مرحله اول: آماده کردن خمیر

آماده کردن خمیر تارت بسیار آسان است. ترکیبات اصلی آن هم کره و آرد است. غذاها و دسرهای متعددی هستند که خمیر آن ها به سادگی تهیه می شود. برای مثال می توانید طرز تهیه خاچاپوری را امتحان کنید.

در ادامه مطلب مراحل آماده کردن خمیر تارت را برای شما آماده کرده‌ایم.

۱. آرد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید، سپس ۸۰ گرم شکر را به آن اضافه کنید.

۲. در مرحله بعدی نمک را اضافه کنید‌. سپس کره را به مکعب‌های کوچک تقسیم کنید و سپس به ترکیب آرد اضافه کنید.

۳. در این مرحله با نوک انگشتانتان تکه‌های کره را با آرد مخلوط کنید. توجه داشته باشید که نباید خمیر را چنگ بزنید و فقط باید کره را نرم کنید تا با بافت آرد و شکر ترکیب شود.

۳‌. در این مرحله زرده تخم مرغ را به خمیر اضافه کنید و با قاشق خمیر را روی زرده تخم مرغ ببرید و با هم مخلوط کنید.

۴. اگر خمیر چسبندگی لازم را نداشت، دو قاشق آب یخ به آن اضافه کنید.

۵. خمیر را جمع کنید. آن را گرد کنید، سپس آن را داخل نایلون بپیچید و بعد یک ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید.

۶. بعد از گذشت یک ساعت، خمیر را از یخچال خارج کنید. روی سطح را آرد پاشی کنید، سپس خمیر را با وردنه باز کنید.

۷. حالا خمیر را داخل قالب قرار دهید و بعد لبه‌های آن را با انگشت به دیواره‌های قالب بچسبانید و بعد اضافه‌ها را ببرید.

۸. با چنگال داخل خمیر چند سوراخ ایجاد کنید. بهتر است خمیر را در این مرحله هم یک ساعتی داخل یخچال بگذارید.

۹. روی خمیر را کاغذ روغنی پهن کنید. روی کاغذ روغنی نخود یا لوبیا بریزید تا خمیر هنگام پخت پف نکند.

۱۰. خمیر را داخل فر که در دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است، قرار دهید. ۲۵ دقیقه زمان دهید تا خمیر کمی طلایی شود.

۱۱. خمیر را از فر خارج کنید و کنار بگذارید و به سراغ آماده کردن مواد داخل تارت بروید.

 

مرحله دوم: آماده کردن مواد داخل تارت

۱. کره نرم شده را در ظرفی همراه با شکر مخلوط کنید و با لیسک هم بزنید.

۲. آرد بادام را به مخلوط بیفزایید و سپس با همزن هم بزنید.

۳. در این مرحله دو قاشق آرد سفید را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

۴. یک تخم مرغ به مخلوط بیفزایید و با همزن هم بزنید تا خوب ترکیب شود. دقت کنید بعد از افزودن تخم مرغ مخلوط را در حد چند ثانیه هم بزنید تا در هنگام پخت، تخم مرغ پف نکند. سپس وانیل را اضافه کنید.

۵. کرم به‌ دست آمده را روی خمیر پهن کنید.

۶. گلابی‌ها را پوست بکنید و هسته‌های آن را خارج کنید. سپس آن‌ها را به اسلایس‌های نازک برش بزنید و روی خمیر بادام بچینید.

۷. می‌توانید کمی خلال بادام در قسمت‌هایی گلابی نچیدید، بریزید.

۸. قالب را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید و ۴۰ دقیقه زمان بدهید تا پخته شود.

۹. روی تارت که کاملاً طلایی شد، آن را از فر خارج کنید. پس از سرد شدن آن را از قالب خارج کرده و نوش جان کنید.

می‌توانید روی تارت گلابی و بادام را با خلال بادام تزیین کنید.

 

نکاتی که به شما در تهیه این تارت کمک می‌کند:

۱. در قسمت تهیه کرم بادام، از زدن بیش از اندازه کرم بعد از افزودن تخم مرغ خودداری کنید.

۲. از آرد بادام خشک برای تهیه کرم بادام استفاده کنید.

۳. می‌توانید تارت با گلابی تازه یا کمپوت شده را با همین دستور تهیه کنید.

۴. اگر گلابی‌ها سفت هستند، بهتر است اول آن‌ها را با کمی آب و شکر نیم‌پز کنید.

۵. می‌توانید خمیر تارت را از یک روز قبل آماده کنید و در یخچال نگه‌دارید.

 

 طرز تهیه چیز تارت گلابی با دستور پخت آسان

برای تهیه چیز تارت گلابی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد مورد نیاز میزان لازم
کره 125 گرم
پودر قند الک شده نیم پیمانه
تخم مرغ 1عدد
نمک 1پنس
وانیل کمی
بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
آرد به مقدار لازم
شیر 500 میلی‌لیتر
پودر پودینگ وانیلی 1 بسته
پنیرماسکارپونه 500 گرم
روغن مایع 1 قاشق چای‌خوری
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
آب‌لیمو طبیعی یک و نیم قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ 1عدد
زرده تخم مرغ 3عدد
وانیل کمی
سفیده تخم مرغ 3عدد
پودر کرم تارتار یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
نمک یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
گلابی 3عدد

 

جدول جزئیات طرز تهیه چیز تارت گلابی:

میزان کالری در هر 100 گرم 465
زمان آماده‌سازی 2ساعت
زمان لازم برای پخت 1 ساعت و 15 دقیقه
تعداد نفرات 5نفر

 

مراحل تهیه چیز تارت گلابی

مرحله اول: خمیر چیز تارت گلابی

۱. کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.

۲. کره را داخل یک ظرف بریزید و پودر قند و وانیل را به آن اضافه کنید. مخلوط را با همزن برقی خوب هم بزنید تا پف کند.

۳. تخم مرغ و نمک را اضافه کنید و هم بزنید.

۴. نصف پیمانه آرد را با بیکینگ پودر الک کنید و به تخم مرغ بیفزایید.

۵. خمیر را با لیسک زیرورو کنید تا مواد به خوبی به هم دست دهد و ترکیب شود و خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.

۶. خمیر را با وردنه باز کنید.

۷. کف قالب را کاغذ روغنی پهن کنید. خمیر را داخل قالب بگذارید و با فشار دست آن را به دیواره‌ها بچسبانید.

۸. کف خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا هنگام پخت پف نکند.

چیز تارت گلابی را می‌توانید با پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه تهیه کنید.

مرحله دوم: محتویات داخل تارت

۱. گلابی‌ها را پوست بکنید و به اسلایس‌های نازک برش بزنید و روی خمیر بچینید. پیشنهاد می‌کنیم از کمپوت گلابی استفاده کنید تا آب نیندازد؛ اما اگر از گلابی تازه استفاده می‌کنید، بهتر است آن را با مقداری آب و شکر بپزید و وقتی کمی نرم شد، آن‌ها را خنک کنید و روی خمیر بچینید.

۲. در یک قابلمه، شیر و پودینگ را مخلوط کنید و سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

۳. پودینگ را به خوبی هم بزنید تا غلیظ شود و بعد آن را از روی حرارت بردارید. به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً سرد شود.

۴. در مرحله بعد، پنیر ماسکارپونه، روغن، نشاسته، زرده تخم مرغ  را به همراه وانیل به پودینگ اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

۵. کرم پنیری را روی گلابی‌ها بریزید و سطح آن را صاف کنید.

۶. فر را تا دمای ۱۶۰ درجه گرم کنید و سپس تارت را داخل آن قرار دهید و یک ساعت فرصت دهید تا بپزد.

۷. پس  از سفت شدن کناره‌های تارت، آن را از فر خارج کنید.

 

مرحله چهارم: تهیه مرنگ

۱. یک کاسه بزرگ بردارید. سفیده تخم مرغ را به همراه نمک و پودر تارتار را داخل ظرف بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا پف کند.

۲. شکر را کم کم به آن اضافه کنید و هم‌زمان هم بزنید تا سفیده تخم مرغ شکل بگیرد.

۳. مایه مرنگ را روی تارت به صورت یکدست بریزید.

۴. برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر تارت را داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی شود.

۵. پس از خارج کردن کیک از فر به آن فرصت دهید تا خشک شود. سپس آن را در یخچال قرار دهید و بگذارید شب تا صبح داخل یخچال بماند. بعد از این استراحت طولانی تارت را از قالب خارج کنید و در ظرف سرو قرار دهید.

 

تارت گلابی؛ یک دسر فرانسوی فوق‌العاده

در این مقاله ما به شما طرز تهیه ۳ نوع تارت گلابی مختلف را آموزش دادیم. شما می‌توانید با استفاده از هرکدام از این دستورها، یک دسر فوق‌العاده را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

دسرهای دیگری هم هست که می‌توانید به‌آسانی آن را برای دورهمی‌ها و میهمانی‌ها تهیه کنید. مثلاً فلن یک دسر سوئدی کاراملی است. طرز تهیه فلن کیک بسیار آسان است و شما می‌توانید آن را به‌سادگی در خانه درست کنید. در صورتی که فرصت درست کردن دسر و شیرینی را ندارید می‌توانید از سفارش شیرینی آنلاین هم برای صرفه‌جویی در زمان استفاده کنید. امیدواریم که با این طرز تهیه‌ها بتوانید خوشمزه‌ترین تارت‌ها را در خانه تهیه کنید. نوش جان!

 

 

 

 

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود