طرز تهیه گمج کباب رشتی به صورت مرحله به مرحله
اگر با شنیدن طرز تهیه گمج کباب رشتی به یاد غذاهای کبابی افتادهاید، باید بگوییم که سخت در اشتباه هستید و گمج کباب نوعی خورش معروف گیلانی است. این خورشت ترشمزه، هم با گوشت قرمز و هم با مرغ و بوقلمون قابل طبخ است. البته، در صورت استفاده از مرغ با نام خورش طلاکوبه غورابه شناخته میشود. دلیل نامگذاری این غذا به گمج کباب، استفاده از نوعی دیگ گلی محلی به نام گمج است و وقتی که این غذا داخل چنین ظرفی پخته میشود، عطر و طعم فوقالعادهتری پیدا میکند. در ادامه، جدول مشخصات غذایی گمج کباب را با هم میبینیم:
گمج کباب |
|
تعداد نفرات | 3 نفر |
زمان آماده سازی | 15 دقیقه |
زمان پخت غذا | 1 ساعت و 30 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه گمج کباب رشتی
احتمالا با دیدن دستور پخت گمج کباب گیلانی به یاد خورشت فسنجان بیفتید. البته حق دارید، زیرا مواد و ظاهر این دو خورشت شباهت زیادی به هم دارند، جز اینکه در دستور پخت گمج کباب از سبزیجات مختلف استفاده میشود و خبری از چاشنیهایی مانند زعفران یا شکر نیست. به علاوه، نحوه پخت این دو خورشت هم با هم متفاوت است. در ادامه، مواد لازم و مراحل درست کردن گمج کباب را با هم میخوانیم:
مواد لازم برای تهیه گمج کباب
برای تهیه این خورش خوشمزه شمالی، مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوشت قورمه ای بدون چربی | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد |
پودر گردو | 60 گرم |
آب | نصف لیوان |
آب انار ترش | 1 فنجان |
رب انار | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سبزی گمج شامل تره، جعفری و گشنیز خرد شده | 1 فنجان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه گمج کباب
طرز تهیه گمج کباب رستورانی را در ادامه دنبال کنید:
- مرحله اول: ابتدا قابلمهای مناسب را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
- مرحله دوم: پیاز را نگینی کرده و در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. پس از آن، گوشت خرد شده را هم به پیاز اضافه کرده و مقداری تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
- مرحله سوم: حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و مقداری تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
- مرحله چهارم: در ادامه طرز تهیه گمج کباب گیلانی ، سبزیهای خورش را به صورت ساطوری ریز خرد کنید. سبزیها را با بقیه مواد داخل قابلمه کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهند و کمی سرخ شوند.
- مرحله پنجم: حالا گردو را اضافه کنید و پس از یک تفت مختصر، رب انار و آب انار را هم داخل قابلمه بریزید.
- مرحله ششم: کمی محتویات قابلمه را هم بزنید. سپس، درب قابلمه را گذاشته و 15 دقیقه صبر کنید تا مواد خورشت با هم بپزند و مزهها به خورد هم بروند.
- مرحله هفتم: حالا یکی دو لیوان آب جوش داخل قابلمه ریخته و دوباره درب آن را بگذارید تا به طور کامل بپزد.
نکته: برای اینکه گمج کباب خوب روغن بیندازد، میتوانید در حین پخت چند تکه یخ هم به محتویات قابلمه اضافه کنید.
- مرحله هشتم: در نهایت اجازه دهید خورشت به غلظت مناسب رسیده و کاملا روغن بیندازد. در 15 دقیقه پایانی پخت، کمی از خورشت بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
با تهیه گمج کباب، به سفره گیلانیها سفر کنید…
طرز تهیه گمج کباب رشتی را برای شما توضیح دادیم و پیشنهاد ما این است که حتما این غذای خوشمزه را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. البته، اگر هوس خوردن این غذا یا چند غذای خوشمزه شمالی را کردهاید، اما امکانات یا زمان کافی برای پخت آنها را در منزل ندارید، اصلا نگران نباشید و سری به اسنپ فود بزنید. شما میتوانید از طریق سفارش انلاین غذا ، انواع غذاهای خوشمزه شمالی را به صورت اینترنتی سفارش داده و در مدت زمان کوتاهی تحویل بگیرید.
جدیدترین ها
آبان 29, 1403
آبان 29, 1403
آبان 28, 1403
آبان 28, 1403
پیشنهاد سردبیر
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402