آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل ارکیده و روش‌های نگهداری و پرورش
    گل ارکیده و روش‌های نگهداری و پرورش آبان 11, 1403
  • پنیر پارمزان
    پنیر پارمزان چیست و چه تفاوتی با پنیر پیتزا دارد؟ آبان 9, 1403
  • خواص سداب
    گیاه سداب چیست و چه خواصی دارد؟ آبان 9, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه فست فودها
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه پیتزا شیکاگو

مینا اسماعیل بیگی 26 مرداد 1402 6 دقیقه

 

پیتزا شیکاگو انتخابی متفاوت برای کسانی است که به دنبال امتحان کردن تجربه‌های جدید و غذاهای خوشمزه هستند. در لحظات آغارین آشنایی شما با پیتزا شیکاگو، ‌ممکن است رغبتی به خوردن آن نداشته باشید،‌ چرا که ظاهر متفاوتی دارد و مشابه پیتزاهای دیگر نیست. اما از روی ظاهر قضاوت نکنید! پیتزا شیکاگو را امتحان کنید و عاشق‌ آن شوید.

در میان انواع پیتزا دیپ دیش یا deep dish، پیتزا شیکاگو از معروف‌ترین آن‌هاست و همواره در رقابت با پیتزا نیویورکی قرار دارد. پیتزا شیکاگو همانطور که از نامش پیداست، اولین بار در شیکاگوی آمریکا تهیه شده است. در گذشته آن را با خمیر ضخیمی از آرد ذرت و روغن زیتون آماده می‌کردند. از ویژگی‌های خاص پیتزا شیکاگو این است که اطراف خمیر را به طرف داخل رول می‌کنند و از خمیر با ضخامت زیاد استفاده می‌کنند. هر چند که نوع نازک آن نیز طبخ می‌شود.

عکس پیتزا شیکاگو

شاید برایتان سوال باشد که دیپ دیش به چه معناست؟ اصطلاح دیپ دیش به پیتزاهایی گفته می‌شود که از خمیر کلفت و ضخیم تهیه می‌شوند و با این وجود مزه خیلی خوبی هم دارند، در تضاد با همین اصطلاح، تین کراست یا thin crust نیز وجود دارد که به معنای پیتزاهایی با خمیر نازک است.

طرز تهیه پیتزا شیکاگو

در ابتدای طرز تهیه پیتزا شیکاگو، لازم است که خمیر پیتزا را با هم آماده کنیم و به نکاتی که لازم است در هنگام تهیه آن بدانیم، توجه کنیم.

میزان کالری موجود در 100 گرم 265 کالری
زمان آماده سازی با احتساب آماده کردن خمیر 2 ساعت الی یک شبانه روز
زمان پخت 10-15 دقیقه
تعداد نفرات 2 نفر

 

 

مواد لازم برای خمیر پیتزا وطرز تهیه آن

آرد 3.5 پیمانه
آرد ذرت 2/1 پیمانه
نمک 1 و 4/1 پیمانه
شکر دانه ریز 1 قاشق غذاخوری
مخمر 2 و 4/1 قاشق چایخوری
آب ولرم 1 و 4/1 پیمانه
گرم کره بدون نمک ۱۱۵
روغن زیتون ۲ قاشق چایخوری

 

  • مرحله اول: آرد، آرد ذرت، نمک، شکر و مخمر را در کاسه میکسر خود که قلاب خمیر دارد، مخلوط کنید. اگر همزن پایه ندارید از همزن دستی و اگر همزن ندارید از یک کاسه بسیار بزرگ استفاده کنید. همه این کارها را با دست نیز می‌توانید انجام دهید.
  • مرحله دوم: وقتی خوب هم زدید، آب ولرم و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید. دقت کنید که آب نباید خیلی داغ باشد، چرا که مخمر را از بین می‌برد. همچنین اگر کره را ذوب کردید، مراقب باشید که خیلی داغ نباشد. اگر آن را در مایکروویو ذوب کردید قبل از اضافه کردن، بگذارید 5 دقیقه بماند، مواد خمیر را هم بزنید تا مرطوب شود و با سرعت کم خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود.
  • اگر خمیر سفت بود، یک قاشق آب ولرم به آن اضافه کنید، و اگر نرم بود، یک قاشق آرد اضافه کنید و هم بزنید.

پیتزا شیکاگو به همراه پنیر رنده شده چدار

  • مرحله سوم: خمیر را از کاسه بردارید و به شکل توپ درآورید و یک کاسه بزرگ همزن را با روغن زیتون چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار دهید تا خمیر به روغن آغشته شود. روی ظرف را بپوشانید و در یک محیط گرم یا دمای اتاق به مدت 1 یا 2 ساعت تا زمانی که حجم آن دو برابر شود، قرار دهید.
  • مرحله چهارم: هنگامی که خمیر آماده شد، سطح بزرگی را آرد پاشی کنید، خمیر را از کاسه بردارید، آن را به آرامی با مشت بکوبید تا حباب‌های هوا از بین برود و خمیر را به شکل یک مستطیل بزرگ پهن کنید. سپس آن را نصف و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
  • مرحله پنجم: دو قسمت خمیر را به صورت گلوله در آورید و دوباره در کاسه چرب شده خود با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا در فاصله‌ای که سس را درست می کنید، پف کند.

مواد لازم در تهیه پیتزا شیکاگو

مواد لازم برای روی پیتزا و همچنین سسی که در پیتزا استفاده می‌شود به شرح زیر است:

گوجه فرنگی 3 عدد
کره 100 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
نمک و فلفل به مقدار کافی
پونه کوهی 1.5 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 2 عدد
شکر 1 قاشق سر خالی چایخوری
قارچ 1.5 لیوان ورقه‌ای خرد شده
زیتون سیاه 1 لیوان ورقه‌ای خرد شده
پپرونی 100 گرم
ژامبون 120 گرم
خمیر پیتزا 250 گرم
کره 80 گرم

 

طرز تهیه سس پیتزا شیکاگو:

  • مرحله اول: کره را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا آب شود، نمک، پیاز خلالی خرد شده، پونه کوهی و تکه های فلفل قرمز را اضافه کنید، پس از اینکه پیاز کمی سرخ شد، بعد از حدود 5 دقیقه سیر، گوجه فرنگی و شکر را اضافه کنید.
  • مرحله دوم: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید بجوشد تا زمانی که آب گوجه فرنگی بخار شود. جوشیدن باید تا زمان غلیظ شدن سس، ادامه یابد.
  • مرحله سوم: می‌توانید سس را تا ۲ روز در ظرف محکم در یخچال نگهداری کنید، اگر قصد دارید پیتزا را یک روز دیگر درست کنید، می‌توانید این سس را تا ۲ ماه نیز به حالت منجمد نگه داری کنید.

مراحل تهیه پیتزا شیکاگو

  • مرحله اول: گلوله‌های خمیر که در یخچال نگهداری کرده‌اید را از نیم ساعت قبل خارج کنید، سپس روی سطح آرد پاشی شده با وردنه صاف کنید و به شکل دایره 30 سانتی متری درآورید.
  • مرحله دوم: روی یک قالب کیک به عمق حداقل 5 سانتی متر قرار دهید (می‌توانید از قالب کیک استفاده کنید) و با انگشتان خود خمیر را داخل قالب فشار دهید و مطمئن شوید که خوب و محکم در داخل قالب قرار می‌گیرد و خمیر اضافی را با یک چاقوی کوچک از لبه‌های آن جدا کنید و خمیر دوم را روی آن بکشید.

در پیتزا شیکاگو خمیر به داخل رول شده است.

  • مرحله سوم: لبه‌های خمیر را با کمی روغن زیتون چرب کنید، هر پیتزا را با پنیر و سپس پپرونی، ژامبون، قارچ، زیتون سیاه یا تاپینگ‌های دلخواه خود پر کنید. سپس از سس درست شده روی آن بریزید و خمیر را با سس بپوشانید. در انتها پنیر پارمیزان رنده شده را روی خمیر بریزید. به جای پنیر پارمزان، می‌توانید از موزارلا، چدار، پرولوون، ریکوتا و امنتال استفاده کنید.
  • مرحله چهارم: سپس قالب را به مدت 10-15 دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. به محض اینکه پیتزا قهوه‌ای شد، آن را از فر خارج کنید. می‌توانید با سس تهیه شده، پیتزا شیکاگو را سرو کنید و از آن لذت ببرید.

نکاتی که لازم است بدانید…

مراحل لازم برای تهیه پیتزا شیکاگو را دیدید؛ ممکن است برایتان سوال پیش بیاید که چرا با وجود طی کردن مراحل، آن هم قدم به قدم پیتزا خشک می‌شود یا کش پیدا نمی‌کند؟

از دلایل خشک شدن پیتزا می‌توان به ورز دادن بیش از حد خمیر، خشک بودن خمیر، زیاده روی در استفاده از وردنه و آرد ریختن زیاد اشاره کرد. برای جلوگیری از خشک شدن خمیر می‌توانید آب بیشتری به آن اضافه کنید تا خمیر نرم و مرطوب شود. سعی کنید از وردنه زیاد استفاده نکنید و تنها برای پهن کردن خمیر آن را به کار بگیرید.

کش نیامدن پیتزا نیز دلایل خود را دارد؛ بعضی از پنیرها مانند چدار کشش کمی دارند و هنگام افزودن آن به پیتزا باید به این نکته توجه کنید. خشک بودن پنیر نیز می‌تواند دلیل دیگر باشد. شما می‌توانید مقداری کره را رنده کنید و به پنیر پیتزا اضافه کنید یا اینکه کمی آن را خیس کنید تا کشش بیشتری داشته باشد. کیفیت پایین پنیر پیتزا، دمای نامناسب و استفاده کم از پنیر پیتزا از دلایل دیگر است.

پیتز شیکاگو با پنیر زیاد و کش دار

در آخر سعی کنید که چه در پیتزا شیکاگو و چه در تهیه انواع پیتزا، روی پنیر پیتزا را با مواد فراوان نپوشانید؛ زیرا لایه‌های زیاد تاپینگ اجازه نمی‌دهد که حرارت به پنیر برسد و آب شود. دمای مناسب برای پخت پیتزا به گونه‌ای که پنیر نیز آب شود، دمای بین 180 تا 200 درجه سانتی گراد است.

ختم کلام

پخت پیتزا در منزل همیشه چالش‌های خود را داشته و از نظر تعدادی افراد هم غیرممکن است؛ اما اسنپ فود با دستورهای حرفه‌ای اما ساده این کار را آسان کرده است؛ همچنین امکانی فراهم کرده که اگر به هر دلیلی نتوانستید از دستورها استفاده کنید، با سفارش غذا آنلاین، خوشمزه‌ترین پیتزاها و همچنین پیتزا استیک را گرم و سریع دریافت کنید و از آن لذت ببرید.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2747 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود