مهم ترین دلایل وا رفتن ته چین مرغ و راه حل های جلوگیری از آن
یکی از چالشهای طرز تهیه ته چین مرغ ، وا رفتن این غذای خوشمزه است. رعایت نکردن نسبت مواد اولیه، زود برداشتن قابلمه از روی حرارت، استفاده از ظروف نامناسب و… همگی از دلایل وا رفتن ته چین هستند که میتوانند حاصل زحمات شما را خراب کنند. اما جلوگیری از این مشکل، کار دشواری نیست و با رعایت نکاتی ساده قابل انجام است. حالا اگر میخواهید شیرینی تجربه درست کردن ته چین خوشمزه را با درآوردن ته چین قالبی یکدست کامل کنید، نکات این مقاله از اسنپ فود را به دقت بخوانید و رعایت کنید.
5 دلیل وا رفتن ته چین مرغ + جلوگیری از وا رفتن ته چین
واقعیت این است که وا رفتن ته چین مرغ قابلجبران نیست و نمیتوانید روی ته چین وا رفته برای غذای شکیل مجلسی، حسابی باز کنید. پس بهتر است که پیش از به وجود آمدن چنین مشکلی، تمام اصول مهم طرز تهیه ته چین مرغ را بدانید و بهدرستی رعایت کنید. بنابراین نکات زیر را در نظر داشته باشید:
1. رعایت نسبت مواد اولیه
طبق استانداری مشخص، مقدار ماست تهچین باید نصف برنج باشد. برای مثال به ازاء هر 3 پیمانه برنج، 1.5 پیمانه ماست کافی است. همچنین با این مقدار مواد، باید از 2 عدد تخممرغ استفاده کنید. البته بهتر است که بهجای تخممرغ کامل، زرده تخممرغ را به کار ببرید. دقت کنید که یکی از عوامل مهم چسبندگی ته چین، تخممرغ آن است و اگر تخممرغ کم باشد، تهچین شما انسجام لازم را نخواهد داشت.
2. نحوه ترکیب مواد ته چین
برنج، ماست، زعفران و تخممرغ را تا حد آغشته شدن هم بزنید. هم زدن مواد باید به اندازه باشد؛ یعنی نه آنقدر کم باشد که مواد بهدرستی ترکیب نشوند و نه آنقدر زیاد هم بزنید که برنجها بشکنند و حالت اولیه خود را از دست بدهند. همچنین بعد از ریختن مواد تهچین به داخل قابلمه، سطح مواد را با کفگیر کمی فشار دهید تا منسجمتر شوند. البته درست مثل هم زدن، در این کار هم زیادهروی نکنید، زیرا باعث له شدن مواد میشود. علاوه بر این لایه میانی تهچین را که شامل تکههای مرغ و زرشک است، بیش از اندازه ضخیم نکنید.
3. استفاده از روغن کافی
تهچین از غذاهایی است که روغن زیادی میبرد. حتما کف قابلمه و دیوارههای آن را بهخوبی با روغن چرب کنید تا تهچین شما هنگام برگرداندن وا نرود.
4. توجه به زمان پخت ته چین
بهطور معمول زمان لازم برای تهیه ته چین، چیزی بین 1 تا 1.5 ساعت است. دقت کنید که زود برداشتن قابلمه از روی حرارت، یکی از دلایل مهم وا رفتن ته چین مرغ است.
5. استفاده از ظروف مناسب
برای جلوگیری از وا رفتن ته چین مرغ ، از ظروف نچسب و باکیفیت استفاده کنید. ممکن است تمام مراحل کار را درست انجام داده باشید، اما باید بدانید که ظرف بیکیفیت، تمام زحمات شما را بر باد میدهد و احتمال زیادی برای چسبیدن بخشی از تهدیگ به کف چنین ظرفی وجود دارد.
برای سفارش ته چین، اسنپ فود در کنار شما است
اگر هوس ته چین قالبی خوشمزه کردهاید و مطمئن نیستید که بتوانید در آشپزخانهتان از پس این کار برآیید، سری به سایت اسنپ فود بزنید. سفارش آنلاین غذا به شما این امکان را میدهد که انواع غذاهای لذیذ و دلخواه خود را در کوتاهترین زمان ممکن درب منزل تحویل بگیرید و لحظات خوشی را در کنار عزیزانتان رقم بزنید.
سوالات متداول
زمان معمول برای تهیه ته چین قالبی خوشمزه چقدر است؟
بهطور معمول پخت تهچین بین 1 تا 1.5 ساعت طول میکشد.
اندازه مناسب ترکیب مواد تهچین چقدر است؟
برنج، ماست، زعفران و تخممرغ را در حد آغشته شدن ترکیب کنید و از هم زدن زیاد مواد، بهخاطر به هم خوردن ظاهر برنج، بپرهیزید.
نسبت استاندارد در مواد اولیه تهچین چگونه است؟
به ازاء 3 پیمانه برنج، 2 عدد تخممرغ و 1.5 پیمانه ماست لازم است.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402