طرز تهیه کیک خیس شکلاتی؛ کیکی خوشمزه و پرطرفدار
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی در عین سادگی بسیار جذاب است و اگر کمی دقیق باشید، به راحتی این کیک خوشمزه را در منزل آماده خواهید کرد. کیک خیس شکلاتی یکی از جذابترین و پرطرفدارترین انواع کیک است که مورد علاقه کودکان و بزرگسالان قرار دارد. رطوبت و لطافت این کیک فوق العاده لذت بخش است و به تنهایی یا همراه نوشیدنی داغ نیز عالی خواهد بود. اغلب مواد اولیهی لازم برای پختن این کیک در خانه پیدا میشود و درستکردن آن هم وقت چندانی از شما نخواهد گرفت. بنابراین، برای آموزش مراحل پخت این کیک خوشمزه، با مجله اسنپفود همراه باشید.
کیک خیس شکلاتی | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 10 تا 15 دقیقه |
زمان پخت کیک | 45 تا 50 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
کیک خیس شکلاتی
کیک خیس شکلاتی از آن دست کیکهایی است که کوچک و بزرگ عاشق آن هستند. این کیک بافت نرمی دارد و طعم شکلات آن برای هر ذائقهای خوشایند است. مواد اولیه این کیک نیز بسیار مرسوم است و در دسترس بودن مواد اولیه تهیه این کیک را با مشکل مواجه نمیکند. پس دست به کار شوید و این کیک را برای همهی اعضای خانواده تهیه کنید.
مواد اولیه کیک خیس شکلاتی
مواد لازم برای طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به شرح زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
شکر | 300 گرم |
شیر | 350 میلی لیتر |
روغن مایع | 250 میلی لیتر |
پودر کاکائو | 4 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 3 عدد |
وانیل | 2/1 قاشق چایخوری |
آرد سفید | 250 گرم |
بکینگ پودر | 2/1 قاشق چایخوری |
خلال بادام، پسته، فندق، بادام و … | به مقدار کافی |
طرز تهیه سس کیک خیس شکلاتی
یکی از ویژگیهای کیک خیس شکلاتی این است که سس آن از همان مواد اولیهای که برای تهیه کیک نیاز داریم، آماده خواهد شد. برای تهیهی این سس خاطرتان باشد که از ظرفی بلند استفاده کنید که هنگام مخلوطکردن و همزدن، مواد به بیرون پرتاب نشده و فضای آشپزخانه شما نیاز به تمیزکاری عمقی پس از اتمام کار پیدا نکند. طرز تهیه سس از این قرار است:
- مرحله اول: شیر را نیمساعت قبل از شروع کار از یخچال بیرون بیاورید که با محیط همدما شود.
- مرحله دوم: پس از آن لازم است که شکر را در شیر حل کنید.
- مرحله سوم: حالا نوبت آن است که نیمی از روغن را به شیر و شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- مرحله چهارم: پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و برای یک دقیقه به همزدن با دست ادامه دهید.
- مرحله پنجم: همزن را روی دور کم بگذارید برای چند دقیقه مواد را هم بزنید.
- مرحله ششم: سس شما حاضر است؛ یک لیوان سرخالی از آن را برای سس جدا کنید و باقی را در تهیهی کیک به کار ببرید.
مرحله به مرحله طرز تهیه کیک خیس شکلاتی مجلسی
برای تهیه این کیک خوشمزه و با طعم عالی شکلات، مراحل زیر را به ترتیب و با دقت دنبال کنید. این مراحل برای پخت در فر در نظر گرفته شدهاند، اما شما میتوانید به عنوان یک راه حل جایگزین، طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر را اجرا کنید که به دقت بیشتری نیاز دارد.
- مرحله اول: برای تهیه بافت خود کیک نیز لازم است که تخممرغها را زودتر در دمای محیط قرار دهید که با محیط همدما شود.
- مرحله دوم: تخممرغ و وانیل را با همزن مخلوط کنید که پف کرده و به رنگ کرم دربیاید. لازم است که غلظت مخلوط تخم مرغ و وانیل، در این مرحله به حد خوبی برسد.
- مرحله سوم: از باقیماندهی سس بهمقدار دو قاشق برای تزیین نگه دارید و باقی را با تخممرغ و وانیل مخلوط کنید.
- مرحله چهارم: باقی روغن را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید؛ حواستان باشد که زیاد هم نزنید، وگرنه پف آن از بین میرود.
- مرحله پنجم: آرد را با بکینگپودر مخلوط کنید و در چهار مرحله با الک به مواد اضافه کنید. آرد را با لیسک با مواد دیگر مخلوط کنید؛ حرکت دست باید به یک سمت و یکنواخت باشد که آرد گلوله نشود.
- مرحله ششم: بعد از همزدن با دست، برای اینکه خاطرجمع شوید که آرد گلوله نشده است، چند دقیقه آن را با همزن هم بزنید.
- مرحله هفتم: مقداری روغن را با یک قاشق سرخالی آرد مخلوط کنید و کف ظرف قالب بمالید.
- مرحله هشتم: فر را تا حرارت ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم کنید و برای ۴۵ دقیقه قالب را درون آن قرار دهید.
- مرحله نهم: همزمان سس را داخل قابلمه روی حرار بگذارید تا به مرحلهی قلزدن برسد؛ سپس آن را در دمای محیط قرار دهید که خنک شود.
- مرحله دهم: یک خلال چوب را در کیک فرو کنید؛ اگر به خلال نچسبید آن را از فر خارج کنید.
- مرحله یازدهم: قسمت بالای کیک را که شکل گنبدی دارد ببرید و با یک خلال چوب همهی روی کیک را سوراخسوراخ کنید.
- مرحله دوازدهم: تا کیک هنوز داغ است سس را روی آن بریزید و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید که سس بهخوبی به خورد کیک برود.
- مرحله سیزدهم: کیک را برعکس کنید و داخل قالب بگذارید؛ طرف دیگر کیک را هم سوراخسوراخ کنیدو سس را روی آن بریزید. اجازه دهید برای دقایقی جذب کیک شود.
- مرحله چهاردهم: در این مرحله از طرز تهیه کیک خیس پف دار، نوبت به تزیین آن میرسد. برای تزیین کیک، میتوانید از مغزهایی که قبلا آماده کردهاید؛ مانند طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با گردو استفاده کنید. همین طور امکان استفاده از میوههایی مانند موز و توت فرنگی نیز وجود دارد. به علاوه در صورت تمایل میتوانید مقداری نسکافه به دو قاشق سس باقیمانده اضافه کنید و کیک را با این مخلوط تزیین کنید. استفاده از انواع شابلونهای کیکپزی هم روی این نوع کیک نتیجهای خوب میدهد؛ چون رطوبت این کیک کمک میکند طرح شما بهتر دربیاید.
نکات تکمیلی برای تهیه کیک خیس شکلاتی
برای این که کیک خوشمزه و با ظاهری جذاب داشته باشید، این نکات را حتما مرور کرده و در تهیه کیک، مد نظر قرار دهید:
- هر چه پودر کاکائو تیرهتر باشد، کیک شما خوشرنگتر میشود.
- حتما قالب را بههمان صورتی که توضیح دادیم، چرب کنید که کیک بتواند پف کند و بالا بیاید.
- برای اینکه کیک پف کند شما باید کمی بیش از نیمهی ظرف قالب را پر کنید. اگر کمتر از نصف ظرف قالب پر شده باشد کیک شما پف نخواهد کرد و بالا نخواهد آمد.
سفارش کیک خیس شکلاتی از اسنپ فود
اگر چه مطابق چیزی که در بالا مشاهده کردید، طرز تهیه کیک خیس شکلاتی برای ۴ نفر آن قدرها پیچیده نیست، اما همیشه در منزل فرصت کافی برای آماده سازی و پخت کیک را نداریم. به این منظور، تنها لازم است از سرویس سفارش آنلاین شیرینی اسنپ فود کمک بگیرید. با استفاده از این سرویس، کیک موردعلاقهتان را در کوتاهترین زمان درب منزل تحویل خواهید گرفت. در پایان پیشنهاد میکنیم کخ اگر به دنیای شیرینیها هم به اندازه کیک ها علاقه دارید، با مقاله با بهترین و ساده ترین طرز تهیه شیرینی کره ای آشنا شوید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402