آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • انواع بیماری‌های گربه خانگی
    انواع بیماری‌های گربه خانگی؛ علائم، علت و روش‌های درمان آذر 3, 1403
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه فست فودها
3/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

گراتن قارچ به همراه نکات لازم

مینا اسماعیل بیگی 29 فروردین 1403 5 دقیقه

مهمانی شام در پیش دارید و به دنبال یک پیش‌غذای شیک و مجلسی هستید؟ گراتن قارچ می‌تواند انتخابی ایده‌آل برای شما باشد. این پیش‌غذای خوشمزه و دلچسب با ظاهری زیبا و طعمی بی‌نظیر، سفره شما زیباتر کرده و اشتها مهمان‌ها را برمی‌انگیزد.

 

گراتن قارچ، پیش‌غذایی شیک و مجلسی

گراتن قارچ از ترکیب قارچ، سس سفید، پنیر و ادویه‌جات تهیه می‌شود. سادگی در تهیه این غذا و مواد اولیه در دسترسی که برای تهیه آن استفاده می‌شود، گراتن قارچ را به انتخابی محبوب برای بسیاری از افراد تبدیل کرده است.

در این مقاله طرز تهیه گراتن قارچ را به‌صورت گام‌به‌گام و با جزئیات کامل آموزش خواهیم داد. همچنین، نکات و فوت و فن‌های لازم برای تهیه یک گراتن قارچ خوشمزه و مجلسی را نیز ارائه می‌دهیم.

میزان کالری در هر 100 گرم 220 کالری
مدت‌زمان لازم برای آماده‌سازی 20 دقیقه
مدت‌زمان لازم برای پخت 50 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر
درجه سختی آسان

 

گراتن قارچ به همراه نکات لازم

گراتن قارچ پیش‌غذایی خوشمزه و مجلسی با طعمی دلچسب و خامه‌ای است که به مذاق خیلی‌ها خوش می‌آید. این غذا با ظاهری شیک و مجلسی یکی از بهترین پیش‌غذاهایی است که می‌تواند سفره مهمانی‌های شما را رنگین‌تر کند.

 

ساده، آسان و سریع، گراتن قارچ را در کم‌ترین زمان تهیه کنید!

گراتن قارچ یک غذای سالم و مقوی است که به ‌راحتی آماده می‌شود و تهیه آن زمان زیادی از شما نمی‌گیرد.

قارچ سوخاری نیز یک پیش‌غذای بسیار خوشمزه است. طرز تهیه قارچ سوخاری نیز به طور کامل و به روش ساده در بلاگ اسنپ فود توضیح داده شده است.

قارچ 500 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
سیر رنده‌شده 2 حبه
کره 2 قاشق غذاخوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 لیوان
خامه صبحانه 200 گرم
آویشن 1.2 قاشق چای‌خوری
پودر سیر 1.2 قاشق چای‌خوری
پنیر پیتزا 200 گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه گراتن قارچ

مرحله اول: پیاز را به‌صورت نگینی و در اندازه ریز خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس سیر رنده شده را به پیاز افزوده و با آن تفت دهید.

مرحله دوم: قارچ‌ها را شسته و به‌صورت ورقه‌های نازک ببرید. حالا قارچ‌های ورقه‌ای شده را داخل پیاز و سیر اضافه کرده و دوباره مواد را با هم تفت دهید.

گراتن قارچ، یه تجربه استثنایی

مرحله سوم: قابلمه دیگری را روی حرارت قرار داده و کره را در آن ذوب کنید. سپس آرد را به کره اضافه نمایید و در آن تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

مرحله چهارم: شیر و خامه را در یک‌ کاسه با هم مخلوط کنید و به‌تدریج به آرد اضافه نمایید و مرتب این سس را هم بزنید تا گلوله نشود. سپس نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر را به سس افزوده و روی حرارت مرتب هم بزنید تا به غلظت برسد.

مرحله پنجم: اکنون مخلوط قارچ و پیاز را در ظرف مناسب فر ریخته و سس داغ را روی قارچ‌ها بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید. ظرف را به مدت 30 دقیقه در فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید.

ساده، سریع و مجلسی، گراتن قارچ

مرحله ششم: پس از گذشت 30 دقیقه از زمان پخت، فویل را بردارید و پنیر پیتزا را روی سطح گراتن بریزید.گراتن را مجددا در فر قرار دهید تا پنیر پیتزا ذوب شده و سطح گراتن کامل طلایی شود. در آخر گریل فر را روشن کنید و چند دقیقه زمان بدهید تا روی پنیر برشته شود.

حالا گراتن قارچ آماده شده، آن را با ریحان، گشنیز و آویشن تزیین کرده و سرو کنید.

خواص گراتن قارچ

با توجه به این که در تهیه گراتن قارچ از قارچ و مواد مغذی زیادی استفاده می‌شود، این پیش‌غذا برای سلامتی بسیار مفید خواهد بود. از جمله خواص گراتن قارچ عبارت‌اند از:

  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • سلامت قلب و عروق
  • تقویت استخوان‌ها
  • کمک به استحکام دندان‌ها
  • بهبود عملکرد گوارش
  • مناسب برای رژیم غذایی لاغری

گراتن قارچ منبع غنی ویتامین‌های B، C و D است. همچنین سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، فسفر و سلنیوم است.

نکات مهم در تهیه گراتن قارچ

  1. سس گراتن قارچ باید غلیظ و کرمی باشد. برای این کار باید آرد را به کره اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.
  2. برای این که سس گراتن شما طعم قوی‌تری داشته باشد می‌توانید از خامه صبحانه، شیر نارگیل یا شیر بادام در تهیه آن استفاده کنید.

 

مهمانی در راه است؟ گراتن قارچ را فراموش نکنید!

  1. برای اینکه قارچ‌ها در فر سفت نشوند، می‌توانید آن‌ها را قبل از اضافه‌کردن به سس، کمی بخارپز کنید.
  2. اگر سس گراتن شما خیلی غلیظ شد با افزودن کمی شیر می‌توانید غلظت آن را کم کنید.
  3. برای اینکه گراتن شما پف کند، می‌توانید قبل از پخت، به سس آن کمی بیکینگ‌پودر بزنید.

از دیگر غذاهای خوشمزه‌ای که می‌توانید با قارچ درست کنید، شامی قارچ است که طعم بسیار دلچسب و عالی دارد. طرز تهیه شامی با قارچ با همه فوت‌وفن‌های خاصش در بلاگ اسنپ فود آموزش‌ داده‌ شده است.

در آخر…

طرز تهیه گراتن قارچ را در این مطلب آموزش دادیم. گراتن قارچ یک پیش‌غذای  خوشمزه، ساده و درعین‌حال رژیمی است که برای سرو در مهمانی‌ها انتخابی ایده‌آل خواهد بود.

قارچ‌های لطیف، سس سفید خامه‌ای، پنیر پیتزا و ادویه‌جات معطر ترکیبی بی‌نظیر از طعم‌ها را در گراتن قارچ به وجود می‌آورند.

 

رژیم غذایی دارید؟ گراتن قارچ مناسب شما است!

این پیش‌غذا می‌تواند به‌عنوان یک وعده ‌غذایی کامل نیز سرو شود. گراتن قارچ، انتخابی ایده‌آل برای گیاهخواران و افراد با رژیم‌های غذایی خاص است.

 

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود