طرز تهیه ترشی کلم قرمز و ترشی کلم سفید؛ یک ترشی تزئینی
استفاده از ترشی کلم قرمز به عنوان دورچین انواع غذاها، جذابیت زیادی دارد. این ترشی باعث میشود تا رنگ و لعاب خوبی به دیسهای غذا داده شده و طعم خوشایندی نیز به خود بگیرند. در حقیقت این ترشی خوش رنگ و خوشمزه به تنهایی تزئینی عالی برای سفره شما به حساب میآید. اگر دنبال طرز تهیۀ ترشیهای متنوع و بی نظیر هستید، خواندن این مطلب را به شما پیشنهاد میدهیم. در ادامه طرز تهیه ترشی کلم قرمز و ترشی کلم سفید را با هم مرور خواهیم کرد.
ترشی کلم قرمز و کلم سفید |
|
تعداد نفرات | 8 نفر |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان پخت غذا | 20 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه ترشی کلم قرمز رستورانی
ترشی کلم قرمز با طعم بی نظیرش ظاهری زیبا به سفره شما میبخشد. معمولا مصرف کلم قرمز به صورت خام باعث ایجاد نفخ میشود و بهترین روش برای مصرف این سبزی خوشمزه، استفاده آن به صورت ترشی است. کلم قرمز به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین (K) برای سلامت استخوانها بسیار مفید است. علاوه بر این به بهبود هضم غذا کمک کرده و قلب، چشمها و ایمنی بدن را تقویت میکند. همین طور ویتامینهای C و E در این نوع کلم، موجب کلاژن سازی شده و روند پیری پوست را به تعویق میاندازند. اکنون که خواص کم نظیر کلم قرمز را دانستیم، دستوری عالی برای تهیه ترشی آن را خواهیم دید.
مواد لازم ترشی کلم قرمز
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید به شرح زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
کلم قرمز | 1 عدد متوسط (در حدود 600 گرم) |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | 10 فنجان |
ادویه ترشی | 6 قاشق غذاخوری |
فلفل | به میزان لازم |
مراحل تهیه ترشی کلم قرمز فوری رستوران
برای تهیه ترشی کلم قرمز، این مراحل را دنبال کنید:
- مرحله اول: کلم قرمز را با دقت و تمیز بشویید.
- مرحله دوم: سپس آن را به چهار قسمت تقسیم کرده و قسمت انتهایی آن را جدا کنید.
- مرحله سوم: برگهای کلم را به اندازه دلخواه خرد کنید. اندازه قطعات کلم به سلیقه شما بستگی دارد، البته معمولا کلمها را ریز خرد میکنند که هم زیبایی بیشتری داشته و هم میل کردن آنها راحت صورت بگیرد.
- مرحله چهارم: در مرحله بعد، مقداری نمک و فلفل را با برگهای خرد شده کلم مخلوط کنید. سپس به مدت نیم ساعت به آنها استراحت دهید تا کاملا نرم شوند.
- مرحله پنجم: کلمها را در یک ظرف شیشهای یا دبه بریزید.
- مرحله ششم: سپس سرکه را داخل شیشه ریخته تا روی کلمها کاملا پوشیده شود.
- مرحله هفتم: در ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد شیشه نشود. دقت داشته باشید که ورود هوا به داخل شیشه ترشی باعث ایجاد کپک میگردد. به واقع نباید هوا یا رطوبت وارد ظرف ترشی شود. رعایت این نکته کمک خواهد کرد تا بتوانید ترشی سالم و خوشمزه را برای دراز مدت نگهداری کنید.
مرحله هشتم: ترشی را در جای تاریک و خنک قرار دهید. از این ترشی خوشمزه میتوانید در کنار انواع غذاها استفاده کنید. نوش جان.
نکات مهم تهیه ترشی کلم قرمز
طرز تهیه ترشی کلم قرمز و ترشی کلم سفید نکات ریز و درشتی دارد. با دانستن آنها میتوانیم از نتیجه و تجربه درست کردن ترشیها لذت ببریم.
- ظرفهای شیشهای گزینهای مناسب برای نگهداری ترشی کلم قرمز هستند.
- در برخی دستورها از مقدار کمی شکر در تهیۀ ترشی کلم قرمز استفاده میشود. شکر طعم این ترشی را تعدیل میکند. از این روی اگر شما نیز میخواهید که طعم ترشی کلم قرمزتان کمی میانهتر باشد، میتوانید از مقداری شکر در تهیه آن استفاده کنید.
- کلم قرمز را هنگام مصرف بشویید. شستن زود هنگام کلم قرمز خواص و مدت زمان تازگی کلم را کاهش میدهد.
- معمولا ترشی کلم قرمز پس از چهار یا پنج روز قابل استفاده است. در حقیقت اگر مراحل تهیه ترشی کلم قرمز فوری را دنبال کنید، ظرف مدت چند روز آماده سازی آن به سرانجام خواهد رسید.
- پس از آماده شدن ترشی کلم قرمز شیشه ترشی را در یخچال نگهداری کنید. این موضوع را باید در خصوص انواع ترشی، چون ترشی کلم بنفش با سرکه سفید یا ترشی گل کلم سفید خالی و … نیز رعایت کنید.
- قبل از بستن درب ترشی روی آن یک کیسه فریزر قرار دهید. بدین ترتیب هیچگونه هوایی وارد ظرف ترشی نمیشود.
- در خرید کلم قرمز بسیار دقت کنید. از خرید کلم قرمز نصف شده جدا خودداری کنید. برش کلم قرمز باعث از دست رفتن مقدار بسیاری از ویتامین (C) موجود در آن میشود.
ترشی کلم قرمز شیرین
اگر طعم سرکه را نمیپسندید، برای تعدیل طعم ترشی از مقداری شکر استفاده کنید. ترشی کلم قرمز شیرین طرفداران خاص خود را دارد. این ترشی را تهیه کرده و از طعم جدید آن لذت ببرید.
مواد لازم ترشی کلم قرمز شیرین
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز شیرین به ترتیب زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
شکر | 7 قاشق غذاخوری |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
کلم قرمز | 1 عدد متوسط |
سرکه | به مقدار کافی |
طرز تهیه ترشی کلم قرمز شیرین
برای آن که بتوانید به بهترین شکل ترشی کلم قرمز شیرین را آماده کنید، این مراحل باید اجرا شوند:
- مرحله اول: کلم برگ قرمز را شسته و به اندازه دلخواه خرد کنید.
- مرحله دوم: روی کلمها را نمک پاشیده و به مدت یک ساعت استراحت بدهید.
- مرحله سوم: هر بیست دقیقه یک بار کلمها را زیر و رو کنید. سپس آنها را فشار داده تا هر چه قدر آب اضافی دارند، به طور کامل خارج شود.
- مرحله چهارم: کلم و شکر را به صورت لایه لایه در ظرفی بریزید. سرکه را روی کلمها ریخته تا روی آنها را بپوشاند.
- مرحله پنجم: ظرف را به مدت دو ساعت در محیط آشپزخانه قرار دهید. مواد را داخل شیشه ترشی بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و داخل یخچال قرار دهید. پس از ۲ روز ترشی شما آماده است.
ترشی کلم قرمز و بادمجان
ترکیب بادمجان با کلم قرمز، یک ترکیب فوق العاده خوشمزه به وجود میآورد. به علاوه ترشی کلم قرمز و بادمجان علاوه بر مواد مغذی بسیار اشتها را افزایش میدهد. البته اگر طرز تهیه ترشی گل کلم را دنبال کنید، این ترشی را نیز بسیار خوشمزه و ایده آل خواهید یافت.
مواد لازم
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز و بادمجان، به قرار زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
بادمجان | 1 کیلوگرم |
کلم قرمز | 700 گرم |
نعناع خشک | 1 قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل | هر یک به اندازه 1 قاشق چای خوری |
فلفل تند | به مقدار کافی |
سرکه | به مقدار کافی |
سیر خرد شده | نصف پیمانه |
طرز تهیه ترشی کلم قرمز و بادمجان
برای تهیه یک ترشی خوشمزه از ترکیب کلم قرمز و بادمجان، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: بادمجان را به صورت مکعبی خرد کنید.
- مرحله دوم: سرکه را در قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده تا به نقطه جوش برسد.
- مرحله سوم: بادمجانها را در سرکه ریخته و ۱۰ دقیقه صبر کنید. سپس زیر حرارت را خاموش کنید.
- مرحله چهارم: کلم قرمز خرد شده، فلفل، نعنا خشک، نمک و فلفل را به سرکه اضافه کنید.
- مرحله پنجم: محتویات ترشی را داخل شیشه بریزید. پس از ۲ هفته ترشی کلم قرمز و بادمجان آماده است.
ترشی کلم سفید خوشمزه و فوری
در کنار ترشی کلم قرمز، ترشی کلم سفید از ترشیهای بسیار محبوب است. طرز تهیه این ترشی ساده بوده و در زمان کوتاهی تهیه میشود. اگر دنبال دستور ترشی کلم سفید با تمامی نکات آن هستید، هرچه زودتر دست به کار شوید.
مواد لازم ترشی کلم سفید
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم سفید به شرح زیر هستند:
مواد اولیه | میزان لازم |
کلم برگ سفید | 1 عدد کوچک |
فلفل دلمه رنگی | 1 عدد |
فلفل تند | 1 عدد |
شوید تازه | به مقدار کافی |
سرکه | هر شیشه تقریبا 3/2 لیوان |
نمک | 2 قاشق چای خوری |
آب جوشیده سرد | به میزان کافی |
مراحل تهیه ترشی کلم سفید
برای آن که بتوانید به راحتی ترشی کلم سفید را آماده کنید، مراحل زیر را به ترتیب و با دقت دنبال کنید:
- مرحله اول: همه مواد اصلی ترشی شامل کلم برگ سفید، هویج، فلفل دلمه و شوید را به خوبی و به طور دقیق بشویید.
- مرحله دوم: مواد را روی پارچهای تمیز پهن کرده تا خشک شوند.
- مرحله سوم: هویج، فلفل دلمه رنگی و کلم برگ را نگینی خرد کنید. برای زیباتر شدن ترشی کلم سفید، بهتر است تمامی مواد یک اندازه و ریز خرد شوند.
- مرحله چهارم: یک سوم شیشه ترشی را از مواد پر کنید. لایه بعدی را با فلفل تند و شاخههای شوید پر کنید.
- مرحله پنجم: حالا هر آن قدر که در شیشه جا مانده، با مواد ترشی پر کنید.
- مرحله ششم: سرکه سفید را با آب جوشیده سرد و نمک مخلوط کنید. میزان سرکه و آب جوشیده سرد باید با هم مساوی باشند. به این شکل که اگر یک لیوان سرکه استفاده میکنید، به ازای آن به یک لیوان آب جوشیده سرد نیاز خواهید داشت.
- مرحله هفتم: ترکیب سرکه و آب جوشیده سرد را روی ترشی میریزیم تا کاملا روی مواد را بپوشاند.
- مرحله هشتم: درب شیشه را محکم ببندید. پس از گذشت دو هفته تا بیست روز ترشی کلم سفید و هویج شما آماده است.
طعم ترشی کلم با غذا را از دست ندهید…
برای آن که بتوانید ترشی کلم قرمز خوشمزه و بدون نقص آماده کنید، نیاز به خرید مواد اولیه تازه از کلم گرفته تا سرکه و … را خواهید داشت. به علاوه شما میتوانید از طریق اسنپ فود، به همراه غذاهای مورد علاقه خود، ترشی کلم قرمز یا ترشی کلم سفید را نیز سفارش داده و از طعم عالی این ترشیها، به همراه غذای اصلی خود لذت ببرید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402