ادویه آبگوشت چیست؟
یکی از مهمترین نکات برای پختن یک آبگوشت خوشمزه سنتی، استفاده از ادویههای مناسب است. ادویه داخل آبگوشت، هم طعم غذا را لذیذ میکند و هم رنگ و بوی اشتهاآوری به آن میدهد. شما میتوانید ادویههای دلخواه خود را حین پختن آبگوشت به صورت جداگانه در غذا بریزید یا یک ادویه ترکیبی درست کنید و هر بار به مقدار لازم از آن استفاده کنید. اگر حالت دوم را میپسندید، دستور تهیه ادویه آبگوشت در این مقاله را ببینید و دست به کار تهیه آن شوید.
ادویه و چاشنی مخصوص آبگوشت دیزی چیست؟
آبگوشت یکی از خوشمزهترین و آسانترین غذاهای ایرانی است که در پخت آن از ادویهها و چاشنیهای متنوعی استفاده میشود. برای مثال، زردچوبه از ادویههای پرکاربرد و خوشرنگی است که هیچ وقت نباید در طرز تهیه آبگوشت حذف شود. دارچین، سردی غذا را میگیرد و عطر دلپذیری به آن میدهد. استفاده از زیره سبز و سیاه، نفخ حبوبات را برطرف میکند و خلاصه هر ادویهای، خاصیت و عطر و بوی خاص خود را دارد.
در این بین، استفاده از ادویه مخصوص آبگوشت دیزی که حاصل ترکیب تمام ادویههای مهم این غذا است، کار آشپزی را بهمراتب راحتتر میکند و دیگر لازم نیست مزه تک تک ادویهها و کم و زیاد بودن آنها را امتحان کنید. اگر میخواهید طرز تهیه این ادویه ترکیبی خوشعطر و بو را بدانید با ما همراه باشید.
طرز تهیه ادویه آبگوشت مجلسی
ترکیب ادویه های آبگوشت سنتی به صورت جدول زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
دانه فلفل سیاه | 1 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ½ قاشق غذاخوری |
پودر لیموعمانی | ½ قاشق غذاخوری |
زیره سبز | ½ قاشق چایخوری |
زیره سیاه | 1 قاشق چایخوری |
دانه گشنیز | ½ قاشق غذاخوری |
پودر شنبلیله | ½ قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | ¼ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ¼ قاشق غذاخوری |
پودر دارچین | ¼ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه ادویه آبگوشت
برای طرز تهیه ادویه ابگوشت مراحل زیر را انجام دهید:
- مرحله اول: تمام ادویههای گفتهشده در جدول بالا را با آسیاب پودر کرده و الک کنید.
- مرحله دوم: سپس پودر ادویهها را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و آن را در یک ظرف شیشهای دربدار بریزید.
شرایط نگهداری ادویه مخصوص دیزی
برای اینکه ادویه ترکیبی شما عطر و بوی خود را حفظ کند و ماندگاری بیشتری داشته باشد، نکات زیر را رعایت کنید:
- ادویه آبگوشت دیزی را در ظرفی شیشهای و دربدار ریخته و در جایی خشک و خنک، دور از تابش نور آفتاب قرار دهید.
- همیشه بعد از استفاده، درب ظرف ادویه را محکم کنید. دقت کنید که باز بودن درب ظرف و قرار داشتن آن در مجاورت چای یا سایر ادویهها، عطر و طعم اصلی ادویه را از بین میبرد و این نکتهای است که درباره همه ادویهها باید رعایت شود.
چه زمانی ادویه آبگوشت را به غذا اضافه کنیم؟
بهتر است مقداری از ادویه جات آبگوشت را هنگام تفت دادن پیاز و گوشت اضافه کنید تا بوی زهم آن از بین برود. بقیه ادویه را هم در 20 دقیقه پایانی پخت، داخل غذا بریزید تا هم ارزش غذایی آبگوشت بیشتر شود و هم عطر و بوی ادویهها ماندگارتر باشد.
با اسنپ فود، ادویه مخصوص آبگوشت را راحتتر تهیه کنید…
در متن بالا شما را با ادویه آبگوشتی آشنا کردیم. حال، اگر برای تهیه این ادویه ترکیبی فرصت کافی یا حوصله ندارید، سری به اسنپ فود بزنید و به قسمت عطاری آنلاین سایت بروید. نوع باز و بستهبندی ادویه مخصوص آبگوشت در فروشگاههای سایت وجود دارد و شما میتوانید با خیال راحت محصولی باکیفیت را با کمترین دغدغه خریداری کنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402