آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • شام مناسب برای فشار خون بالا
    شام مناسب برای فشار خون بالا مهر 18, 1403
  • کدام قهوه کافئین بیشتری دارد
    کدام قهوه کافئین بیشتری دارد؟ (معرفی انواع قهوه با کافئین بالا) مهر 18, 1403
  • سرماخوردگی عروس هلندی
    سرماخوردگی عروس هلندی: علائم، علل و درمان کامل مهر 18, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه سس کچاپ خانگی
آموزش آشپزی
5/5 - (1 امتیاز)
بدون نظر

طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب و گوجه

مینا اسماعیل بیگی 08 مهر 1403 5 دقیقه

سس کچاپ یکی از چاشنی‌های خوشمزه و محبوب است و امکان طرز تهیه سس کچاپ در خانه هم وجود دارد. شما می‌توانید در اموزش درست کردن سس کچاپ از رب یا گوجه فرنگی تازه استفاده کنید و طعم جذابی به وجود آورید. اگر برای درست کردن سس گوجه خانگی، رب را ترجیح می‌دهید، ابتدا باید آب را با نشاسته، پودر سیر و پودر پیاز ترکیب کنید و روی شعله بگذارید. پس از به جوش آمدن آب،‌ سرکه، شکر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. پس از باز شدن رنگ رب، نمک، فلفل و روغن مایع را به دیگر مواد بیفزایید. سس را روی حرارت آنقدر هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد و پس از خنک شدن، آماده سرو شود.

سس کچاپ

تعداد نفرات ۴ نفر
زمان آماده‌سازی ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه
میزان سختی کم

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

طرز تهیه سس کچاپ خانگی

در قیاس با انواع سس، از طعم جذاب سس کچاپ حتی در کنار غذاهای مختلف مانند مرغ سوخاری، انواع ساندویچ، پیتزا و دیگر غذاهای فست فودی نمی‌توان گذشت! البته غذاهای دیگر مانند ماکارونی و اسپاگتی نیز با سس کچاپ خوشمزه‌تر می‌شوند. حال اگر قصد دارید تا این سس را در خانه تهیه کنید، با مجله اسنپ فود و طرز تهیه سس کچاپ همراه باشید.

مواد اولیه سس کچاپ با رب

مواد اولیه لازم در طرز تهیه سس کچاپ خانگی در جدول زیر معرفی شده است تا همین حالا دست به کار شوید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سرکه یک سوم لیوان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز ۱ قاشق چای‌خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق چای‌خوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
آب جوشیده ۱ لیوان
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه سس کچاپ با رب

دستور تهیه سس کچاپ با رب

در ادامه طرز تهیه سس قرمز خانگی با رب را به صورت مرحله به مرحله و کامل آموزش داده‌ایم تا شما نیز آن را به آسانی در منزل تهیه کنید.

مرحله اول

در اولین مرحله از طرز تهیه سس کچاپ ، یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و آب را به همراه نشاسته، پودر سیر و پودر پیاز داخل قابلمه بریزید. با یک قاشق آب را به خوبی هم بزنید تا ادویه‌ها حل شوند.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا آب به جوش آید و سپس سرکه، شکر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. حالا محتویات داخل قابلمه را به خوبی هم بزنید تا یک‌دست شوند.

مرحله سوم

در این مرحله از طرز تهیه سس قرمز خانگی ، زمانی که رنگ رب باز شد، باید روغن مایع، نمک و فلفل را اضافه کنید. حالا در کنار گاز بمانید و سس را به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله چهارم

هم زدن سس را تا جایی ادامه دهید که به غلظت مناسب برسد و سپس آن را از روی حرارت بردارید. زمانی که سس کچاپ خانگی شما خنک شد، آن را داخل ظرف مناسب بریزید و در کنار غذای خود سرو کنید.

طرز تهیه سس قرمز با گوجه

طرز تهیه سس قرمز با گوجه

علاوه بر طرز تهیه سس کچاپ با رب، این سس از انواع سس خوشمزه را می‌توان با گوجه فرنگی تازه هم تهیه کرد. انتخاب یکی از این دو روش تهیه سس کچاپ، به سلیقه شما بستگی دارد؛ اما هر دو آن‌ها خوشمزه هستند! در این بخش طرز تهیه سس قرمز با گوجه فرنگی را دنبال کنید و برای درست کردن آن در منزل آماده شوید.

مواد اولیه سس کچاپ با گوجه فرنگی

اگر قصد دارید تا سس کچاپ را با گوجه فرنگی درست کنید، به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم
پیاز ۱ عدد
سرکه سفید یک چهارم لیوان
پودر سیر یک چهارم قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
ادویه کاری یک چهارم قاشق چای‌خوری
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
آب سرد یک چهارم لیوان

دستور تهیه سس کچاپ با گوجه فرنگی

در طرز تهیه سس کچاپ با گوجه فرنگی ابتدا پیاز و گوجه‌ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. پیاز را با روغن مایع در تابه تفت دهید و زمانی که پیاز سبک شد، گوجه فرنگی را اضافه کنید. درب تابه را بگذارید تا گوجه فرنگی آب بیندازد و بپزد و سپس آن را از روی شعله بردارید. در ادامه گوجه و پیاز را در میکسر بریزید تا پوره شود و سپس پوره را صاف کنید.

پودر سیر، شکر، نمک، ادویه کاری و سرکه را به پوره بیفزایید و هم بزنید. در ادامه، نشاسته ذرت را در آب سرد حل کرده و با دیگر مواد سس گوجه ترکیب کنید. حالا مواد را روی حرارت ملایم بگذارید و به طور مداوم هم بزنید تا سس کچاپ شما به غلظت مناسب برسد. در نهایت سس را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

نکات مهم در طرز تهیه سس کچاپ

نکات مهم در طرز تهیه سس کچاپ

رعایت برخی نکات در اموزش درست کردن سس کچاپ باعث می‌شود تا سس شما خوشمزه‌تر شود و طعم حرفه‌ای‌تری داشته باشد:

  • برای نگهداری از سس کچاپ، آن را داخل ظرف درب‌دار بریزید و در یخچال بگذارید تا ۱ هفته سالم بماند.
  • سس کچاپ خانگی، بر خلاف سس‌های بازاری، فاقد مواد نگهدارنده است؛ پس هر بار مقدار کمی از آن را درست کنید تا خراب نشود.
  • در روش درست کردن سس گوجه ، باید از گوجه‌های کاملا رسیده و باکیفیت استفاده کنید.
  • شما می‌توانید مطابق سلیقه خود، مقدار تندی سس را تغییر دهید یا از ادویه‌های مختلف مانند پودر پاپریکا هم استفاده کنید.
  • در طرز تهیه سس کچاپ به غلظت سس دقت کنید تا بیش از حد غلیظ نشود.

همه غذاها با سس کچاپ خوشمزه‌تر می‌شوند!

روش درست کردن سس گوجه با گوجه فرنگی

در این مطلب طرز تهیه سس کچاپ با رب را معرفی کردیم و سپس به آموزش روش درست کردن سس گوجه با گوجه فرنگی پرداختیم. سس کچاپ طعم جذابی است که اغلب افراد از آن لذت می‌برند و چاشنی غذاهای مختلفی است. شما می‌توانید این سس را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید؛ اما روش آسان‌تری هم وجود دارد.

با سفارش آنلاین غذا در سایت یا اپلیکیشن اسنپ فود، همراه غذای شما سس کچاپ هم ارسال می‌شود و شما حتی می‌توانید درخواست سس بیشتری داشته باشید. با این روش سفارش غذا دیگر لازم نیز تا وقت خود را برای درست کردن سس کچاپ در منزل صرف کنید. ضمن اینکه مي‌توانید سس کچاپ را از طریق سوپرمارکت اسنپ نیز سفارش دهید.

سوالات متداول

ادویه‌های مورد استفاده در طرز تهیه سس کچاپ چیست؟

برای درست کردن سس کچاپ خانگی از ادویه‌هایی مانند پودر سیر، پودر پیاز، فلفل سیاه و ادویه کاری استفاده می‌شود. البته شما می‌توانید مطابق سلیقه خود از ادویه‌های دیگر مانند فلفل قرمز و پودر پاپریکا هم استفاده کنید.

چرا سس کچاپ خانگی ماندگاری کمتری دارد؟

شما در خانه برای درست کردن سس کچاپ از مواد نگهدارنده استفاده نمی‌کنید و به همین دلیل ماندگاری سس کاهش می‌یابد. حداکثر زمان ماندگاری سس کچاپ خانگی در یخچال ۱ هفته است و باید آن را در ظرف درب‌دار نگهداری کنید.

چگونه سس کچاپ خانگی را به غلظت مناسب برسانیم؟

اگر در زمان حرارت دادن سس روی شعله منتظر بمانید، سس کچاپ به غلظت مناسب می‌رسد. با این وجود، کمتر کردن مقدار آب یا افزودن مقداری آرد و نشاسته نیز باعث می‌شود تا سس شما سریع‌تر به غلظت مناسب برسد.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2733 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود