طرز تهیه کیک گوشت مجلسی
کیک گوشت غذایی خوشمزه و محبوب است که ظاهر اشتهاآوری دارد. برای تهیه آن، مخلوطی از پیاز، قارچ و گوشت چرخکرده را همراه با نمک و چاشنیهای لازم تفت دهید و کنار بگذارید. خمیر کیک را هم از ترکیب تخممرغ، آرد، ماست، بیکینگ پودر، نمک، فلفل و روغن تهیه کنید. سپس نیمی از مایه خمیر را در قالب چربشده بریزید و پس از اضافه کردن یک لایه مواد گوشتی و یک لایه پنیر پیتزا، قالب را با بقیه مایه خمیر پر کنید و آن را در فر بگذارید تا بپزد.
در ادامه، جدول مشخصات غذایی کیک گوشت را با هم میبینیم:
کیک گوشت |
|
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان پخت غذا | حدود 45 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه کیک گوشت
کیک گوشت غذایی کامل است؛ با این حال گاهی در مهمانیها به صورت یک پیشغذای لاکچری سرو میشود. اگر کمی خلاقیت به خرج دهید، برای تزئین روی کیک ایدههای زیادی وجود دارند که میتوانند بخشی از هنر کدبانوگری شما را نشان دهند. در ادامه، مواد لازم و مراحل طرز تهیه کیک گوشت مجلسی را با هم میبینیم:
مواد لازم برای تهیه کیک گوشت
مواد اولیه برای تهیه یک کیک گوشت خوشمزه به صورت جدول زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
گوشت چرخکرده | 350 گرم |
قارچ درشت | 8 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
سس کچاپ | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
زردچوبه، فلفل سیاه و پودر پاپریکا | از هر کدام 1 قاشق چایخوری |
مواد لازم برای تهیه خمیر کیک
خمیر این کیک لذیذ را با استفاده از مواد اولیه زیر درست کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
آرد سفید | 2.5 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
ماست | 1 پیمانه |
بیکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
روغن | ¾ پیمانه |
مراحل دستور تهیه کیک گوشت مجلسی
طرز تهیه کیک گوشت مجلسی مطابق مراحل زیر است:
مرحله اول
ابتدا پیاز را بشویید، پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. سپس پیاز خردشده را با کمی روغن مایع در تابهای مناسب تفت دهید تا نرم و سبک شوند. در ادامه، گوشت چرخکرده را اضافه کنید و پس از چند دقیقه، ادویهها را داخل تابه بریزید و با بقیه مواد تفت دهید.
مرحله دوم
حالا قارچها را هم بشویید و به صورت حلقهای خرد کنید. سپس آنها را همراه با نمک به تابه اضافه کنید. البته میتوانید در این مرحله، 1 قاشق غذاخوری آب لیموترش هم روی قارچها بریزید تا رنگ آنها سیاه نشود.
مرحله سوم
صبر کنید تا طعم قارچ و گوشت به خورد هم بروند و آب قارچها کاملا تبخیر شود. حالا سس کچاپ را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
در این مرحله از طرز تهیه کیک گوشت ، باید خمیر کیک را آماده کنید. برای این منظور، تخممرغها را در کاسهای مناسب بشکنید و 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا پف کنند. در ادامه، نمک، فلفل و روغن را هم اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر به هم زدن مواد ادامه دهید.
مرحله پنجم
ماست و بیکینگ پودر را در کاسهای جداگانه مخلوط کنید و به کاسه تخممرغ بیفزایید. مخلوط این مواد را 1 دقیقه هم بزنید و پس از آن، آرد را 2 بار الک کنید و بهتدریج در مواد خمیر بریزید. همه مواد را کاملا مخلوط کنید تا یک مایه کیک یکدست ایجاد شود.
مرحله ششم
فر را روشن کنید و حرارت آن را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. در ادامه، کف قالب مورد نظر خود را با کمی روغن چرب کنید یا یک کاغذ روغنی کف قالب بیندازید. سپس، نصف مایه کیک را در قالب بریزید.
مرحله هفتم
مواد گوشتی را روی مایه کیک بریزید و دقت کنید که تجمع مواد در قسمت میانی قالب باشد و به دیوارههای قالب نرسد. حالا روی مایه گوشتی، پنیر پیتزا بریزید و قالب را با باقیمانده مایه کیک پر کنید.
مرحله هشتم
قالب را چند بار روی سطح کار بکوبید و سپس آن را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. پس از پختن کیک گوشت، قالب را از فر خارج کنید و چند دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خنکتر شود. سپس، کیک گوشت را از قالب خارج کنید و آن را در ظرف دلخواه قرار دهید.
به شما پیشنهاد می کنیم که طرز تهیه فطایر گوشت را که انتخابی ایدهآل برای مهمانیها هست را از بلاگ اسنپ فوذ بخوانید.
فوت و فن های تهیه کیک گوشت
نکات زیر به شما کمک میکنند تا برای پخت این غذای لذیذ، حرفهایتر عمل کنید:
- دست شما برای تزئین کیک گوشت حسابی باز است و میتوانید برای این کار از مواد مختلفی مثل گوجهگیلاسی، زیتون، سس مایونز و… استفاده کنید.
- اگر در مایه خمیر کمی رنگ غذا بریزید، میتوانید یک کیک گوشت مجلسی و خوشمزه به رنگ دلخواه داشته باشید.
- دقت کنید که مایه خمیر را بعد از اضافه کردن آرد زیاد هم نزنید تا بافت ترد و پوک خود را از دست ندهد و بهتر پف کند.
- شما میتوانید برای تهیه مواد گوشتی از مخلفات بیشتری مثل سوسیس، کالباس، ذرت و… استفاده کنید.
- اگر میخواهید مایه کیک بوی زهم تخممرغ ندهد، دورگیری ظرف را به صورت مرتب در حین مخلوط کردن مواد، فراموش نکنید.
- برای تهیه کیک گوشت بدون فر از تابه دو طرفه استفاده کنید. به این ترتیب که دو طرف تابه را با کاغذ روغنی بپوشانید و واشر آن را جدا کنید. زیر تابه هم باید شعله پخش کن قرار دهید و بعد از 30 دقیقه، کیک را چک کنید تا نسوزد.
- شما میتوانید کیک گوشت قالبی را در هر قالبی که دوست دارید، تهیه کرده یا در صورت تمایل آن را در ساندویچساز درست کنید. همچنین میتوانید از قالبهای کوچک تکنفره مثل قالب کیک یزدی یا قالب مافین کمک بگیرید و کیک گوشت لقمه ای داشته باشید.
- برای درست کردن کیک گوشت در توستر، دستگاه را از 20 دقیقه قبل روشن کنید و دمای آن را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس قالب کیک را همراه با یک کاسه آب جوش در دستگاه بگذارید. حدود 45 دقیقه دیگر، کیک گوشت خوشمزه شما آماده میشود.
کیک گوشت؛ غذایی شیک و خوش طعم
درست کردن یک کیک گوشت خانگی و تزئین کردن آن، تجربهای هیجانانگیز است، اما مواقعی هم پیش میآید که وقت کافی برای این کارها وجود ندارد. در این شرایط از سفارش آنلاین غذا اسنپ فود کمک بگیرید و یک کیک گوشت خوشمزه و مجلسی را به صورت اینترنتی سفارش دهید تا کارهایتان سبکتر شود.
سوالات متداول
چطور بفهمیم کیک گوشت به طور کامل پخته است؟
برای این منظور، بعد از گذشت 40 دقیقه، درب فر را باز کنید و بافت کیک را با یک چنگال یا خلال دندان امتحان کنید. اگر چیزی به چنگال نچسبید، یعنی غذای شما آماده است.
درجه و زمان پخت کیک گوشت در توستر چقدر است؟
در صورت استفاده از توستر، از دمای 160 درجه سانتیگراد استفاده کنید و 45 دقیقه برای پخت کیک زمان دهید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402