ادویه مخصوص خورشت قیمه

ادویه خورشت قیمه میتواند عطر و بوی دلچسبی به خورشت شما اضافه کند تا همه را با طعم و عطر بینظیر شگفت زده کند. این ادویه های قیمه هم به صورت جداگانه و هم به صورت ترکیبی قابل استفاده هستند و به تعادل طبع این خورش لذیذ کمک میکنند. اما اگر میپرسید این ادویه قیمه شامل چه ترکیباتی است و چطور درست میشود، با این مقاله از اسنپ فود همراه ما باشید.
طرز تهیه ادویه قیمه
وجود بعضی ادویهها در طرز تهیه قیمه ضروری است. این ادویهها که ادویه اصلی قیمه هستند، شامل زردچوبه، زعفران، فلفل و دارچین میشوند و نباید آنها را حذف کرد. اما ادویههای دیگری مثل جوز هندی، گل سرخ و هل هم وجود دارند که شاید همه آشپزها ریسک استفاده از آنها را قبول نکنند. با این حال، پیشنهاد میکنیم طعم این ادویههای بینظیر را حداقل یکبار در قیمه خود امتحان کنید تا شاهد خلق یک مزه متفاوت و جذاب باشید. برای این منظور، استفاده از ادویه قیمه هم کار مشابهی انجام میدهد و کار آشپزی شما را آسانتر خواهد کرد. این ادویه ترکیبی شامل مجموعهای از ادویههای گفته شده است که طرز تهیه آن را در ادامه میخوانیم:
مواد لازم برای تهیه ادویه خورش قیمه
ادویههای این خورش پرطرفدار و خوشمزه به صورت زیر هستند:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
پودر دارچین | 1 قاشق غذاخوری |
پودر گل سرخ | 1 قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | ½ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
زعفران | 1 قاشق چایخوری |
جوز هندی | 1 قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
مراحل تهیه ادویه مخصوص قیمه
برای درست کردن این چاشنی خوشعطر، مطابق مراحل زیر پیش بروید:
- مرحله اول: به غیر از زعفران، هر کدام از ادویههایی که پودری نیستند را به صورت جداگانه در آسیاب پودر کنید.
- مرحله دوم: در ادامه، پودر ادویهها را کاملا با هم مخلوط کرده و الک کنید تا ناخالصیهای آنها جدا شوند.
- مرحله سوم: زعفران را هم به صورت جداگانه آسیاب کرده و به ترکیب ادویه اضافه کنید.
به همین سادگی، ادویه برای قیمه شما آماده است. آن را در ظرفی شیشهای و دربدار ریخته و در جایی نسبتا خنک قرار دهید.
ادویه خورشت قیمه را چه زمانی اضافه کنم؟
بهترین زمان اضافه کردن ادویه جات قیمه، در اواخر تفت دادن پیاز و گوشت است. این کار، بوی زهم گوشت را می گیرد و باعث میشود که عطر ادویهها بهتر آزاد شود. البته بهتر است که زعفران را از ترکیب ادویه قیمه جدا کرده و دم کرده آن را در اواخر طبخ خورش در غذا بریزید. اگر خورشت شما بر اثر اضافه کردن بیش از حد لیمو یا ادویه تلخ شد، از مقاله “تلخی خورشت قیمه را چگونه بگیریم” استفاده کنید.
نکات مهم استفاده از ادویهی قیمه در خورشت
رعایت این نکتهها کمک میکند که یک قیمه خوشآب و رنگ با یک عطر و بوی بینظیر درست کنید:
- بهتر است ادویه جات قیمه را به صورت دانه یا چوب تهیه کرده و آنها را خودتان در منزل آسیاب کنید. این کار، عطر و کیفیت ادویه ترکیبی شما را بیشتر میکند.
- دقت کنید که پس از هر بار استفاده از ادویه جات خورشت قیمه ، درب ظرف ادویه را محکم ببندید تا عطر و طعم آن حفظ شود.
- در استفاده از نمک در این ادویه ترکیبی زیادهروی نکنید و نمک موجود در رب گوجهفرنگی را هم در نظر داشته باشید تا غذا شور نشود.
- در کنار این ادویه ترکیبی، استفاده از لیموعمانی را فراموش نکنید. اگر نگران تلخ شدن خورش قیمه هستید، پودر لیموعمانی را جایگزین لیموعمانیهای درسته کنید.
تهیه راحتتر ادویه قیمه با اسنپ فود…
در بالا مواد لازم برای تهیه ادویه قیمه را نام بردیم و نحوه تهیه آن را برایتان گفتیم. حال، اگر برای درست کردن این ادویه وقت کافی ندارید و بهدنبال منبعی قابل اعتماد برای خرید ادویه ترکیبی قیمه هستید، روی اسنپ فود حساب کنید. با ورود به سایت و رفتن به بخش عطاری آنلاین اسنپ فود، ادویه موردنظر خود را آنلاین سفارش دهید و در مدتی کوتاه، خریدتان را درب منزل تحویل بگیرید. کافی است یکبار از اسنپ فود خرید کنید تا از مشتریان دائم و همیشگی این سایت پرطرفدار و محبوب شوید.