بهترین طرز تهیه کوکوی هویج + ترفندهای مربوط به آن
کوکوی هویج غذایی است که افراد زیادی طعمش را نچشیدهاند؛ اما مطمئن باشید که با یک بار امتحان کردن این غذا، از طرفداران آن خواهید شد. در طرز تهیه کوکوی هویج پس از رنده کردن سیبزمینی و هویج، آنها را همراه با موادی شامل تخممرغ، آرد سوخاری، سبزی معطر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پیازچه مخلوط کنید. سپس مایه را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید. درنهایت هم درون تابه به همراه کمی روغن سرخ کنید. روش دیگر این غذا بدون سیبزمینی است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. اگر میخواهید برایندی کلی از زمان پخت این غذا داشته باشید، جدول زیر میتواند به شما کمک کند:
کوکوی هویج با سیب زمینی |
|
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آمادهسازی | 1 ساعت |
زمان پخت غذا | 45 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه کوکوی هویج با سیب زمینی
طرز تهیه کوکوی هویج بسیار ساده است و به همین دلیل از غذاهای سریع و در عینحال خوشمزه بهشمار میآید. این غذا به دلیل طعمی که دارد، اغلب برای کودکان هم جذاب است؛ بنابراین میتوانید آن را برای فرزندان بالای یک سال خود درست کنید. جدول مواد اولیه مورد نیاز و مراحل پخت غذا را در ادامه برایتان آوردهایم:
مواد لازم برای تهیه کوکوی هویج با سیب زمینی
قبل از شروع مراحل طرز تهیه کوکوی هویج مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
هویج | 2 عدد |
سیبزمینی | 2 عدد |
پیازچه | 4 ساقه |
سبزی خشک معطر (ترخون، ریحون، نعناع) | 1 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | 2 قاشق غذاخوری |
تخممرغ | 3 تا 4 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکوی هویج با سیب زمینی
پس از آمادهسازی مواد بالا، مراحل زیر را برای درست کردن کوکو انجام دهید:
- مرحله اول: هویج را پوست بگیرید و با استفاده از رنده متوسط آن را رنده کنید.
- مرحله دوم: سیبزمینیها را هم پوست بگیرید و به همان شکل رنده کنید.
- مرحله سوم: سیبزمینی و هویج را در کاسهای بریزید و فشار دهید تا آب اضافی آنها خارج شود.
- مرحله چهارم: تخممرغ، آرد سوخاری و سبزی معطر را به این مواد اضافه کنید.
- مرحله پنجم: نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به مقدار لازم در کاسه بریزید.
- مرحله ششم: پیازچهها را به شکل ریز خرد کنید و به ظرف حاوی مواد بیفزایید.
- مرحله هفتم: همه مواد درون ظرف را به خوبی با هم مخلوط کنید تا طعمشان به خورد هم برود و کاملا یکدست شوند.
- مرحله هشتم: روی کاسه را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید برای مدت زمان یک ساعت درون یخچال باقی بماند.
- مرحله نهم: پس از گذشت یک ساعت تابهای را انتخاب کنید و روی حرارت بگذارید.
- مرحله دهم: کمی روغن درون تابه بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود.
- مرحله یازدهم: مایه کوکو را در تابه بریزید و سطح آن را کاملا صاف کنید.
- مرحله دوازدهم: درب تابه را بگذارید و به کوکو فرصت بدهید تا کاملا پخته شود.
- مرحله سیزدهم: بعد از مدتی قسمت زیر کوکو را بررسی کنید؛ در صورتی که سرخ شده بود، آن را برگردانید.
- مرحله چهاردهم: در مراحل پایانی پخت با کفگیر یا قاشق، برشهایی را روی کوکو بزنید و اجازه دهید کمی دیگر روی حرارت باقی بماند.
- مرحله پانزدهم: کوکوها را در ظرف مناسب قرار دهید و به همراه نان سرو کنید.
طرز تهیه کوکوی هویج بدون سیب زمینی
طرز تهیه کوکوی هویج بدون سیبزمینی هم ساده است. مواد اولیه در این روش شبیه به شیوه پخت قبلی است؛ تنها تفاوت در حذف سیبزمینی از بین مواد اولیه مورد نیاز است. بنابراین مراحل درست کردن آن به شکل زیر خواهد بود:
- مرحله اول: هویج را پوست بگیرید و آن را با رنده ریز، رنده کنید. آب اضافی هویج را به خوبی بگیرید. سپس آن را در ظرف مورد نظر خود بریزید.
- مرحله دوم: تخممرغها را درون کاسهای بریزید و آن را بزنید تا بافتشان از هم جدا شود. سپس به هویجها اضافه کنید.
- مرحله سوم: پیاز را هم با رنده ریز، رنده کنید و آبش را بگیرید. سپس آن را به مواد مرحله قبلی بیفزایید.
- مرحله چهارم: سیر را هم به شکل پوره درآورید و سبزیجات معطر را به آن اضافه کنید. سپس با قاشقی کوچک آنها را مخلوط کنید تا بافتشان منسجم شود. درنهایت این ترکیبات را هم به کاسه حاوی مواد اضافه کنید.
- مرحله پنجم: اکنون تابهای را بردارید و کمی روغن درون آن بریزید.
- مرحله ششم: میتوانید همه مواد را در ته تابه پهن و آنها را سرخ کنید. همچنین میتوانید مایه را شکل دهید و درون تابه سرخ کنید.
- مرحله هفتم: کوکوهای سرخشده را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود. سپس آنها را سرو کنید.
نکات لازم در طرز تهیه کوکوی هویج
برای درست کردن کوکوی هویج باید حتما مراحلی را که در بالا گفتیم، انجام دهید. ضمن اینکه میزان مواد مورد نیاز برای پخت این غذا را دقیقا مطابق با دستور انتخاب کنید. اما در پروسه پخت این غذا نکاتی هم وجود دارد که بهتر است بدانید:
- در کوکوی هویج میتوانید از سیر هم استفاده کنید.
- استفاده از پیازچه طعم غذا را بهتر میکند.
- اگر به طعم زرشک علاقه دارید، میتوانید یک قاشق از آن را به مایه کوکو اضافه کنید.
- زعفران دمکرده طعم، عطر و رنگ غذا را بهتر میکند.
اصول نگهداری کوکوی هویج
باقیمانده کوکوی هویج را درون ظرفی در بسته قرار دهید و درون یخچال بگذارید. از آنجایی که هیچ گوشتی در طرز تهیه این غذا استفاده نشده است، بنابراین تا یک هفته هم امکان نگهداری از آن را خواهید داشت.
روش جلوگیری از خراب شدن کوکوی هویج
پس از انجام فرایند پخت کوکوی هویج، باید آن را در محیطی خنک و خشک نگه دارید؛ زیرا تخممرغ موجود در آن ممکن است در اثر گرما خراب شود.
بهترین جایگزین ها برای طرز تهیه کوکوی هویج
در طرز تهیه کوکوی هویج میتوانید از آرد کینوا، آرد تف یا آرد چاودار به جای آرد سوخاری استفاده کنید. همچنین برای سرخ کردن آن از روغن زیتون یا تابههای رژیمی استفاده کنید تا غذا سالمتر باشد.
خواص هویج برای بدن
هویج سرشار از بتاکاروتن است که با ورود به بدن به ویتامین A تبدیل خواهد شد. این ماده سرشار از ویتامین C و فیبر است؛ در نتیجه سیستم ایمنی بدن شما را به خوبی تقویت میکند. همچنین برای هضم غذاها نیز بسیار مفید است.
خاصیت دیگر هویج به دلیل وجود ویتامین K و کلسیمی است که داخل آن وجود دارد. به همین دلیل مصرف آن برای تقویت استخوانها بسیار مفید خواهد بود. در نهایت وجود آنتیاکسیدانهای فراوان در این سبزی، خطر ابتلا به انواع سرطانها را به میزان زیادی کاهش میدهد.
کوکوی هویج، کوکویی متفاوت اما خوشمزه…
در این مطلب طرز تهیه کوکوی هویج را به طور کامل به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم این غذا را حتما تهیه کرده و یک کوکوی جدید را مهمان خانههایتان کنید. البته، اگر به این دسته از غذاهای نونی علاقه داشته اما فرصت کافی برای درست کردن آنها را ندارید، حتما سری به سفارش غذا اسنپ فود بزنید. در این پلتفرم، رستورانهای بیرونبر بسیاری فعال هستند که امکان سفارش آنلاین انواع غذای خانگی به آنها وجود دارد. این رستورانها پس از ثبت سفارش، غذای مورد نظر شما را در سریعترین زمان ممکن به دستتان میرسانند.
سوالات متداول در مورد پخت کوکوی هویج
اگر مایه کوکوی هویج شل بود، چه کنیم؟
در صورتی که مایه کوکو شل بود، مقدار آرد را بیشتر کنید.
کوکوی هویج سس مخصوصی برای سرو دارد؟
این غذا با هر سسی خوشمزه خواهد بود؛ اما ترکیب پیشنهادی ما مخلوط کردن پیاز، رب و پوره گوجه، سرکه و مقداری شکر است.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402