آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
ترفندهای به هم نچسبیدن ماکارونی
آموزش آشپزی
4.7/5 - (3 امتیاز)
2

ترفندهای آشپزهای حرفه ای برای به هم نچسبیدن ماکارونی

مینا اسماعیل بیگی 02 دی 1402 4 دقیقه

بخشی از لذت خوردن ماکارونی، مربوط به ظاهر اشتهاآور این غذا است که گاهی پیش می‌آید رشته‌ها به هم می‌چسبند و ظاهر غذا را خراب می‌کنند. در این صورت، در طرز تهیه ماکارونی، ریزه‌کاری‌هایی مثل آبکش کردن به‌موقع ماکارونی، تناسب سس ماکارونی و رشته‌ها، استفاده از قابلمه مناسب، استفاده از نمک کافی و… را رعایت کنید تا چنین مشکلی پیش نیاید. در ادامه، ترفندهای به هم نچسبیدن ماکارونی را به تفصیل بیان می‌کنیم. با ما همراه باشید.

چکار کنیم که رشته های ماکارونی به هم نچسبند؟

10 راه حل زیر به‌ظاهر ساده به نظر می‌رسند، اما تفاوت یک ماکارونی خوش‌فرم و خوشمزه با ماکارونی که حالت خمیری پیدا کرده است، به دلیل رعایت یا عدم رعایت این نکات است:

چه کنیم که رشته های ماکارونی به هم نچسبند؟

1. استفاده از قابلمه مناسب

توجه داشته باشید که رشته‌های ماکارونی بعد از جوشیدن در آب حجیم‌تر می‌شوند. بنابراین، ابتدا توضیحات روی بسته‌بندی ماکارونی را بخوانید و سپس، با‌توجه‌به تعداد نفراتی که این حجم ماکارونی برای آن‌ها مناسب است، قابلمه‌ای متناسب را انتخاب کنید تا رشته‌های ماکارونی فضای کافی برای چرخش و حرکت حین جوشیدن داشته باشند.

2. استفاده از آب جوش کافی برای پخت ماکارونی

آب جوش باید به اندازه‌ای باشد که پس از ریختن ماکارونی داخل آن، به‌اندازه 2 تا 3 بند انگشت روی ماکارونی را بپوشاند. در این صورت رشته‌ها به‌راحتی در آب غوطه‌ور شده و به یکدیگر نمی‌چسبند.

3. استفاده از نمک کافی در آب جوش

با‌توجه‌به مقدار ماکارونی، از نمک کافی در آب جوش استفاده کرده و کمی صبر کنید تا نمک کاملاً در آب حل شود. بهتر است برای تست میزان نمک، پیش از اضافه کردن ماکارونی، مقداری از آب را بچشید. فراموش نکنید که شوری آب باید کاملاً محسوس باشد. به طور معمول، به ازای هر 500 میلی‌لیتر آب، 2 قاشق غذاخوری نمک لازم است.

4. عدم استفاده از روغن در آب جوش

هرچند که وجود روغن در کنار نمک می‌تواند باعث لیز شدن رشته‌های ماکارونی و نچسبیدن آن‌ها به هم شود، اما این سکه روی دیگری هم دارد. این کار باعث می‌شود که مایه ماکارونی هم به‌خوبی با رشته‌ها مخلوط نشود. در نتیجه بهتر است هنگام جوشاندن ماکارونی از روغن صرف‌نظر کنید.

5. اضافه کردن ماکارونی به آب در حال جوش

حتماً صبر کنید تا آب به نقطه جوش برسد و قل بزند. اضافه کردن ماکارونی به آبی که هنوز نجوشیده است، زمان پخت را زیاد کرده و باعث خمیری شدن رشته‌های ماکارونی می‌شود.

اضافه کردن ماکارونی به آب در حال جوش

6. رعایت زمان کافی برای جوشاندن ماکارونی

در این مورد می‌توانید از راهنمای دستور پخت روی بسته کمک بگیرید، زیرا گاهی زمان جوشاندن مارک‌های مختلف ماکارونی متفاوت هستند. توجه داشته باشید که جوشاندن بیش از حد ماکارونی باعث می‌شود که رشته‌ها فرم خود را از دست داده و خمیری شوند.

7. رعایت مقدار هم زدن ماکارونی

در 2 دقیقه اول اضافه کردن ماکارونی به آب جوش، کمی آن را هم بزنید تا رشته‌ها از هم جدا شوند. فراموش نکنید که هم زدن زیاد ماکارونی باعث شکستن رشته‌ها شده و در نهایت فرم خوبی به غذا نمی‌دهد. هنگامی که ماکارونی شروع به تغییر شکل دادن کرد، دست از هم زدن بردارید، اما اگر احساس کردید رشته‌ها به‌هم چسبیده‌اند، به‌آرامی و بسیار کوتاه آن را هم بزنید.

8. در نظر گرفتن زمان آبکش کردن ماکارونی

زمان آبکش کردن ماکارونی هم تأثیر زیادی در نچسبیدن رشته‌های ماکارونی به هم دارد. ماکارونی را زمانی آبکش کنید که مغز آن نسبتاً خام و اطراف مغز پخته باشد. مابقی فرایند پخت، در زمان دم کشیدن ماکارونی کامل می‌شود.

9. رعایت تناسب میان حجم ماکارونی و سس آن

سس ماکارونی باید غلظت مناسبی داشته باشد. اضافه کردن یک سس آبکی که حالتی مایع دارد، باعث خمیر شدن ماکارونی می‌شود. همچنین مقدار سس هم باید با مقدار ماکارونی متناسب باشد تا ضمن حفظ تعادل مزه‌ها، بتوانید ماکارونی خوش‌فرمی سرو کنید.

10. در نظر گرفتن زمان اضافه کردن سس

بعد از اینکه ماکارونی را آبکش کردید، سرعت عمل داشته باشید و پیش از آن که رشته‌ها سرد شوند، مایه ماکارونی را با آن‌ها مخلوط کنید. به یاد داشته باشید که طبیعت رشته‌های ماکارونی در حالت گرم این است که به مواد اطراف خود می‌چسبند. بنابراین اگر به‌موقع عمل کنید، رشته‌ها کاملا به مایه ماکارونی چسبیده و چسبیدن به یکدیگر را رها می‌کنند!

در نظر گرفتن زمان اضافه کردن سس

آیا برای پخت حرفه ای یک ماکارونی خوشمزه آماده اید؟…

در بالا به 10 فوت و فن به هم نچسبیدن ماکارونی اشاره کردیم و اگر این نکات را رعایت کنید، نتیجه کار شما بسیار بهتر می‌شود. با همه این‌ها، بعضی مواقع پیش می‌آید که ممکن است سفارش یک غذا به صورت آنلاین را به تهیه آن در منزل ترجیح دهید. در این مواقع، روی اسنپ فود حساب کنید. کافی است وارد سایت شوید و از طریق سفارش آنلاین غذا ، هر چیزی را که دوست دارید به‌صورت اینترنتی خریداری کنید. سفارش شما در زمانی کوتاه و به‌صورت گرم و تازه به محل موردنظر شما ارسال می‌شود.

سوالات متداول

بهترین مقدار نمک و آب جوش برای جوشاندن ماکارونی چقدر است؟

معمولا به‌ازای 500 میلی‌لیتر آب، استفاده از 2 قاشق غذاخوری نمک مناسب است.

مقدار مناسب آب جوش برای به هم نچسبیدن ماکارونی‌ها و پخت اولیه آن‌ها چقدر است؟

آب جوش باید به اندازه‌ای باشد که 2 تا 3 بند انگشت بالاتر از سطح ماکارونی را بپوشاند.

بهترین زمان هم زدن ماکارونی در آب جوش چه موقعی است؟

بهتر است در 2 دقیقه اول جوشیدن ماکارونی آن‌ها را کمی هم بزنید تا رشته‌ها از هم جدا شوند.

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

نظرات(2 دیدگاه)

pooran porgholizadeh
03 دی 1402

سلام چیکار کنم که ماکارونی بهم نچسبند راه حل و ترفندی هستش که ماکارانی بهم نچسبد درست میکنم هی رشته های ماکرونی میچسبند

  • snappfoodadmin
    03 دی 1402

    سلام برای اینکه ماکارونی بهم نچسبند چند راه حل هستش که جلوگیری از چسبندگی رشته های ماکارونی میکند در این مقاله ترفندها گفته شده اما کمی خلاصه به عرض می رسانم که قبل تهیه این غذای خوشمزه و مقوی با حجم قابلمه مناسب به رشته‌های ماکارونی فضای کافی بدهید که بهم نجسبند در وقت جوش آمدن از مقدار نمک کافی استفاده کنید و به اندازه کافی آب در قابلمه بریزد تا ماکارونی ها در آن غوطه ور باشند بهم چسبیده نشوند.نکته مهم حتما زمانی که آب جوش و قل زد ماکارونی را اضافه کنید ریختن ماکارونی به آبی که هنوز نجوشیده است زمان پخت را زیاد کرده و باعث خمیری شدن رشته‌های ماکارونی می‌شود.

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود