طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی و رب ساده
آبگوشت زمانی که به روش محلی پخته میشوند، طعم بهتر و ارگانیکتری دارند. آبگوشت مرغ نیز از غذاهایی به حساب میآید که با روش محلی و با ترکیب مرغ، لپه و سبزی معطر و به روش محلی پخته میشود. انواع مختلفی از طرز تهیه آبگوشت سنتی در شهرهای ایران از قدیم وجود دارد،یکی از آنها آبگوشت مرغ است که در ادامه تمام نکات و چگونگی طبخ آنرا توضیح خواهیم داد.
قبل از اینکه به سراغ دستور پخت آبگوشت مرغ برویم، بهتر است با چاشنی اصلی این غذا که سماق درشت است، آشنا شوید. این سماق باید قبل از شروع روند آشپزی خیس شود زیرا عصاره آن به آبگوشت مرغ اضافه میشود و کمی مزه آن را ترش میکند.
البته برخی از افراد از آبغوره نیز برای تهیه آب گوشت مرغ، این غذای محلی استفاده میکنند. در نظر داشته باشید علاوه بر مرغ، این آبگوشت را میتوان با بوقلمون نیز درست کرد.
امروز یک آبگوشت مرغ خوشمزه رو امتحان کن
اگر به فکر خوشمزهتر کردن آبگوشت مرغ خود هستید، توصیه میکنیم از مرغهای محلی در دستور پخت آبگوشت خود استفاده کنید. البته اگر دسترسی به مرغ محلی برای شما ممکن نبود، میتوانید از مرغهای حاضر در بازار نیز استفاده کنید.
در طرز تهیه آبگوشت مرغ ساده هر چه رب این آبگوشت بیشتر باشد، طعم بهتر و خوشمزهتری خواهد داشت. توجه داشته باشید میزان اضافه کردن رب برای خوشمزه شدن این آبگوشت مرغ بلوچی تا حدودی به سلیقه افراد نیز بستگی دارد، زیرا رب نوعی چاشنی غذایی است که تا حدودی باعث ترشی بیشتر غذا میشود.
از اینرو ممکن است برخی از افراد غذای ترش را خوشمزه ندانند. با رعایت تمام نکات اصلی و البته محلی به هنگام پخت این آبگوشت مرغ خوشمزه، بدونشک در نهایت شما آبگوشتی بسیار خوشمزه خواهید داشت. کافی است طبق دستور پخت آبگوشت مرغ پیش روید و تمام مواد لازم را به اندازه کافی و تعیینشده اضافه کنید. در انتها آبگوشت مرغ خوشمزهای خواهید داشت که از خوردن آن نهایت لذت را میبرید.
طرز تهیه آبگوشت مرغ با سیب زمینی و رب ساده
برخی از افراد به سیبزمینی علاقه دارند و در بیشتر غذاهای خود از سیبزمینی استفاده میکنند، اگر شما نیز یکی از همین افراد هستید و قصد دارید آبگوشت مرغ بپزید، نگران نباشید شما میتوانید در این نوع آبگوشت از سیبزمینی نیز استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه آبگوشت جوجه محلی با سیب زمینی را خواهیم گفت.
طبق طرز تهیه آبگوشت مرغ خانگی بعد از آماده کردن حبوبات ( لپه، نخود، لوبیا چیتی)، طعمدار کردن مرغ و آماده کردن سس نهایی غذا با رب و ادویه، شما میتوانید به آبگوشت خود سیبزمینی اضافه کنید. به خاطر داشته باشید قبل از اضافه کردن سیبزمینی باید چاشنیهای مورد نظر را به غذا اضافه کرده باشید.
همه ما میدانیم که رب گوجه فرنگی یکی از بهترین چاشنیهای غذا به حساب میآید. بنابراین در بیشتر غذاها میتوان از این چاشنی خوشمزه استفاده کرد. با توجه به طرز تهیه ابگوشت مرغ محلی، رب یکی از اصلیترین مواد لازم در این نوع غذا محسوب میشود.
در واقع با اضافه کردن رب به آبگوشت لپه با مرغ خود، شما میتوانید غذایی لذیذ و خوشمزه داشته باشید. البته میزان اضافه کردن رب ساده گوجه فرنگی به این نوع آبگوشت تا حدودی سلیقهای است زیرا هر چه رب شما بیشتر باشد، ممکن است آبگوشتی غلیظتر و کمی ترشتر داشته باشید. طرز تهیه ی آبگوشت مرغ بسیار راحت است.
بعد از اینکه سیبزمینی را به این آبگوشت خوشمزه اضافه کردید، بهتر است کمی از آب این غذا را بچشید تا از طعم مناسب آن مطمئن شوید. برای مثال اگر احساس کردید غذا کم نمک است باید در همان لحظه به آن طعم و ادویه بیشتری اضافه کنید. با گذر زمانی نه چندان طولانی سیبزمینی نیز پخته میشود. ادویه آبگوشت مرغ بسیار مهم است.
طرز تهیه آبگوشت مرغ ساده بدون حبوبات
افرادی که گوشت دوست ندارند، از آبگوشت مرغ همیشه استقبال میکنند. این آبگوشت خوشمزه دستور پختهای زیادی دارد که در این بخش به دستور پخت آبگوشت مرغ بدون لپه اشاره خواهیم کرد.
این آبگوشت با ران یا سینه مرغ قابل طبخ است و شما میتوانید بدون لپه آن را درست کنید. در ادامه مواد لازم برای تهیه این اب گوشت مرغ خوشمزه را ذکر خواهیم کرد:
- ران یا سینه مرغ
- رب گوجه فرنگی
- پیاز
- نمک
- فلفل
- زردچوبه
- آب
- روغن
- نخود آبگوشتی
- لوبیا چیتی
- گوجه گیلاسی
از آنجایی که نمیخواهید در این ابگوشت با مرغ از لپه استفاده کنید، بهتر است نخود و لوبیا چیتی در آبگوشت خود به کار برید. بدونشک میدانید که حبوبات قبل از مصرف باید حداقل یک روز خیس بخورند. لوبیا چیتی و نخود آبگوشت مرغ نیز از این قاعده مستثنی نخواهند بود. در ادامه این حبوبات را روی اجاق بگذارید.
هنگامی که برای پخته شدن لوبیا و نخود منتظر هستید، میتوانید مرغ خود را با ادویهها طعمدار کنید. در نهایت مرغ را به حبوبات اضافه کنید تا به طور همزمان بپزند. در ظرفی دیگر پیاز و ادویهها را تفت دهید تا رب شما آماده شود. در نهایت این سس آماده شده را به مرغ و حبوبات اضافه کنید تا با هم بپزند.
طرز تهیه آبگوشت مرغ با نخود
در بخشهای قبلی در مورد نحوه درست کردن ابگوشت مرغ توضیح دادیم. این غذا را میتوان با لپه، نخود و لوبیا چیتی درست کرد. در صورت تمایل برای طبخ آبگوشت مرغ با نخود و لوبیا بهتر است نخودها را از یک روز قبل خیس و آب آن را هر دو ساعت یکبار عوض کنید. این روش استفاده از بیشتر حبوبات است.
در ادامه کافی است نخودها را با آب به روی شعله گاز قرار دهید تا حسابی بپزد. در ظرف دیگری مرغ خود را آماده و طعمها و چاشنیها را به آن اضافه کنید. در این مرحله نوبت به ترکیب مرغ و نخود میرسد. این 2 ماده غذایی باید زمانی را با یکدیگر در قابلمه باشند و به طور همزمان پخته شوند.
در نهایت با اضافه کردن چاشنیها و ربی که به صورت جداگانه در ظرف دیگری با پیاز تفت داده و آماده کردهاید، آبگوشت مرغ شما به مراحل پایانی نزدیک میشود. آبگوشت مرغ با نخود را میتوان حتی با سیبزمینی هم درست کرد. دستور پخت این غذا به هیچوجه سخت نیست. این آبگوشت با گوشت مرغ بسیار خوشمزه است.
نتیجه گیری
در نهایت با کمی صبر و حوصله میتوانید آبگوشت مرغ خوشمزهای داشته باشید که بهتر است با ترشی سرو شود. در این مقاله سعی کردیم دستور پخت آبگوشت را به همراه نکاتی ساده برای شما بازگو کنیم. این نوع از غذاهای محلی را میتوان در خانه خود و با سادهترین امکانات و مواد غذایی درست کرد. همچنین شما می توانید آبگوشت مرغ را با بهترین کیفیت از سامانه سفارش انلاین غذا، اسنپ فود سفارش دهید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402