از طرز تهیه انواع پاستا پنه آلفردو غافل نشوید

طرز تهیه انواع پاستا پنه آلفردو
4.4/5 - (5 امتیاز)

پاستا آلفردو یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی است که سال‌ها است که جای خود را در بین ایرانیان باز کرده است و بسیار محبوب شده‌است. پنه آلفردو این غذای جذاب، جدا از طعم بی‌نظیری که دارد روش پخت راحت و ساده‌ای نیز دارد. در این مقاله قرار است به طرز تهیه انواع پاستا پنه آلفردو بپردازیم. پس برای یادگیری ساده‌ترین دستور پخت تا انتهای مطلب با ما همراه باشید. البته اگر شما از طرفداران پاستا پنه هستید احتمالا طرز تهیه ماکارونی با مرغ نیز برای شما جذاب باشد.

پاستا پنه آلفردو ایتالیایی و خوشمزه

اگر به پنه، این غذای لذیذ و خوشمزه علاقه دارید، برای تهیه آن دست به کار شوید. در جدول زیر مواد لازم برای پخت پاستا آلفردو رستورانی برای 4 نفر قید شده است.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
پاستا پنه 1 بسته
سینه مرغ 2 عدد
قارچ 1 بسته کوچک
سیر 2 حبه
خامه 200 گرم
شیر نصف لیوان
پنیر پارمزان 200 گرم
کره به میزان لازم
ادویه ( نمک، فلفل، آویشن ) به میزان لازم

طرز تهیه سس پاستا پنه آلفردو

طرز تهیه سس پاستا آلفردو

یک سس خوشمزه و سبک.

با این آموزش می‌توانید پاستا پنه آلفردو رستورانی را در سریع‌ترین زمان ممکن طبخ کنید. در ابتدای کار به سراغ آموزش و درست کردن سس پاسته پنه می‌رویم.

  • مرحله‌ی اول: در ابتدای کار شیر را به همراه خامه به خوبی مخلوط کنید تا رقیق شود.
  • مرحله‌ی دوم: در یک تابه‌ی مناسب به اندازه‌ی کافی کره بریزید و اجازه دهید تا ذوب شود. زمانی که کره به خوبی ذوب شد، سیر رنده شده را به آن اضافه ‌کنید و به خوبی تفت ‌دهید تا رنگ آن طلایی شود.
  • مرحله‌ی سوم: بعد از طلایی شدن سیرها، مخلوط خامه و شیر را به آن اضافه ‌کنید و به خوبی هم بزنید. این کار را باید تا 5 دقیقه انجام دهید.
  • مرحله‌ی چهارم: بعد از گذشت 5 دقیقه پنیر پارمزان را اضافه کرده و مجددا هم بزنید. البته باید هم زدن شما خیلی سریع باشد تا مواد نسوزد یا ته نگیرید. انجام این کار را تا زمانی ادامه دهید تا به یک غلظت مناسب برسید.
  • مرحله‌ی‌ پنجم: اگر علاقه داشته باشید، می‌توانید در انتهای کار مقداری جعفری خرد شده را به سس اضافه کنید. سس شما آماده است!

فقط باید دقت داشته باشید که اگر سس شما بیش از اندازه غلیظ شده‌است، می‌توانید مقداری شیر به آن اضافه کنید و آن را رقیق‌تر کنید. همچنین اگر خامه در دسترس ندارید می‌توانید طرز تهیه سس آلفردو با شیر و آرد بدون خامه را امتحان کنید. برای انجام این کار کافی است تا به جای خامه، شیر و آرد را با یکدیگر ترکیب کنید.

آماده سازی پاستا پنه آلفردو با مرغ و قارچ

پاستا پنه آلفردو ایتالیایی و خوشمزه

این پاستای خوشمزه به دلیل طعم فوق‌العاده‌اش در سراسر جهان محبوب است.

حالا به سراغ آماده سازی پاستا پنه آلفردو با مرغ و قارچ می‌رویم.

  • مرحله‌ی اول: در ابتدای آموزش طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ، باید یک قابلمه‌ی مناسب را انتخاب کنید و درون آن تا نصفه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید. لازم است به آب درون قابلمه 1 قاشق غذاخوری نمک و همچنین مقداری روغن اضافه کنید. (دلیل اضافه کردن روغن این است که پاستاها به یکدیگر نچسبند!) و اجازه دهید تا آب درون قابلمه به جوش آید.
  • مرحله‌ی دوم: سینه‌ی مرغ را در قطعات کوچک خرد کرده و همراه با ادویه مزه‌دار می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا به خورد مرغ برود.
  • مرحله‌ی سوم: حالا سیرها را رنده می‌کنیم و در یک تابه‌ی مناسب اندکی روغن می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا داغ شود و سیرها را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا رنگ آن‌ها طلایی شود و عطر آن خارج شود.
  • مرحله‌ی چهارم: اکنون مرغ‌ها را اضافه می‌کنیم و سرخ می‌کنیم تا جایی که رنگ آن‌ها طلایی شود.
  • مرحله‌ی پنجم: در یک تابه‌ی تمیز مقداری کره ریخته صبر می‌کنیم تا ذوب شود، سپس قارچ‌هایی که از قبل به صورت ورقه‌ای خرد کرده‌ایم را به کره اضافه می‌کنیم و روی حرارت بالا تفت می‌دهیم. (تفت دادن در حرارت بالا باعث می‌شود تا قارچ آب نیندازد.)
  • مرحله‌ی ششم: بعد از تفت دادن قارچ‌ها، مجددا مرغ را به تابه اضافه کرده و با قارچ‌ها تفت می‌دهیم تا به خوبی مخلوط شوند.
  • مرحله‌ی هفتم: به آب در حال جوش در قابلمه، پنه‌ها را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا 7 تا 10 دقیقه بپزند. بعد از گذشت این زمان اگر نرم شده بودند از قابلمه خارج می‌کنیم و با آب سرد آبکشی می‌کنیم.
  • مرحله‌‌ی نهم: حالا درون قابلمه، پنه‌ها به همراه سس را مخلوط می‌کنیم و آنقدر هم می‌زنیم تا به سس به خورد پنه‌ها برود. اجازه می‌دهیم تا چند دقیقه روی حرارت ملایم بماند و بعد از آن پاستای شما آماده است!
  • مرحله‌ی دهم: می‌توانید پاستا را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و روی آن اندکی پنیر بریزید یا از گوجه گیلاسی برای تزیین استفاده کنید. نوش جان! طرز تهیه پنه مرغ را یاد گرفتیم، اگر از طرفداران این غذا باشید احتمالا طرز تهیه ماکارونی با سویا نیز برای شما جذاب باشد.

طرز تهیه پاستا آلفردو بدون مرغ برای گیاهخواران

افرادی که مرغ دوست ندارند و یا این که گیاه‌خوار هستند، می‌توانند پاستا پنه آلفردو را بدون مرغ درست کنند. برای انجام این کار تمام مراحل یکسان است و فقط باید مراحل آماده سازی و سرخ کردن مرغ را از دستور پخت حذف کنند و سایر موارد را دقیقا انجام دهند.

طرز تهیه پاستا آلفردو بدون شیر

سفارش آنلاین پاستا پنه بدون شیر

پاستا پنه، یکی از بهترین غذاهای ایتالیایی.

شما می‌توانید در طرز تهیه پاستا پنه،  پاستای آلفردو را بدون شیر و تنها با استفاده از خواب و پنی پارمزان نیز درست کنید، اما باید مراقب باشید تا سس پاستا بیش از اندازه غلیظ نشود و حالت کش‌دار پیدا نکند.

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با اسفناج

تهیه پاستا پنه به همراه اسفناج نیز می‌تواند طعم جدید و دلچسبی برای شما باشد. برای انجام این کار تنها به پاستا، اسفناج و مواد لازم برای تهیه سس پاستا پنه نیاز داریم و بدون مرغ سرو می‌شود و غذایی فوق العاده برای افرادی است که مرغ نمی‌خورند.

برای درست کردن پاستای پنه به این سبک باید در ابتدا اسفناج‌ها را در تابه ریخته و تفت دهید و بعد از درست کردن سس، آن را به اسفناج اضافه کنید. اجازه دهید تا پنه‌ها بپزند و در نهایت پنه‌های پخته شده و سس به همراه اسفناج را با یکدیگر مخلوط کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با گوشت

طرز تهیه پاستا پنه الفردو با گوشت شبیه به طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو و مرغ و قارچ است و تنها در مرحله‌ی آماده سازی گوشت تفاوت دارند. برای این کار باید یک پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و تفت دهید و سپس سر را به آن اضافه کنید و بعد از این که به خوبی سرخ شدند، فیله‎ی گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. این تفت دادن را باید تا جایی ادامه داد تا گوشت طلایی و پخته شود و سپس بقیه مراحل را باید تکرار کنید. همانطور که دیدید طرز تهیه پاستا پنه گوشت با سس آلفردو نیز بسیار راحت است. شاید یادگیری طرز تهیه ماکارونی در کوتاه‌ترین زمان برای شما جالب باشد.

طرز تهیه پاستا آلفردو در فر

طرز تهیه پاستا پنه آلفردو با مرغ و قارچ

پاستا پنه، خوشمزه و خامه ای.

برای انجام این کار بعد از این که پاستا را آماده کردید، برای این که روی آن برشته شود می‌توانید در فر قرار دهید. برای انجام اینکار پنه‌ پاستا را به خوبی با سس پاستا خلوط کنید و در نهای روی ظرف مقداری پنیر ریخته و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن برشته و طلایی شود.

نکاتی که با دانستن آن‌ها پاستای شما بدون نقص خواهد شد!

با دانستن و انجام موارد زیر مطمئن باشید که پاستا پنه الفردو که درست می‌کنید، بیش از اندازه خوشمزه و بی‌نقص خواهد شد.

  • حتما مواد لبنی مانند پنیر، خامه و شیر را به خوبی مخلوط کنید و سپس به مواد دیگر اضافه کنید.
  • سعی کنید که برای درست کردن سس پاستا پنه آلفردو از مواد تازه استفاده کنید، هرچه مواد تازه‌تر باشند سس خوشمزه‌تر خواهد بود.
  • سعی کنید تا در زمان اضافه کردن پنیر پارمزان که یکی از اصلی‌ترین مواد است به خوبی هم بزنید تا گلوله گلوله نشود.
  • ممکن است در ابتدا سس شما به نظر رقیق برسد اما نگران نباشید. چرا که با هم‌زدن بیشتر، غلظت آن بیشتر می‌شود. همچنین زمانی که آن را به پاستا اضافه می‌کنید نشاسته‌ی موجود در پاستا به غلظت بیشتر آن کمک می‌کند.
  • مهمترین نکته در درست کردن سس پاستا پنه الفردو این است که سس پاستا را بیش از اندازه گرم نکنید. چرا که پینر بعد از داغ شدن به اصطلاح بریده و از هم جدا می‌شود. پس حتما این نکته را در خاطر داشته باشید.

سفارش آنلاین پاستا پنه از اسنپ فود

هرچند که پخت غذای پنه، این پاستای خوشمزه بسیار راحت است و زمان زیادی را نمی‌گیرد اما برای افرادی که سرکار هستند و زمانی برای آشپزی ندارند و یا این که به تمام مواد اولیه برای پخت دسترسی ندارند، سفارش آنلاین غذا از اسنپ فود می‌تواند بهترین راه حل باشد. در اسنپ فود شما می‌توانید پاستا یا هر غذای دیگری را از نزدیک ترین رستوران سفارش داده و در کوتاه‌ترین زمان تحویل بگیرید و دیگر نگرانی برای پختن غذا نداشته باشید. همچنین این امکان وجود دارد تا به سفارش خود امتیاز دهید، از تخفیف‌های ویژه در سفارش غذا استفاده کنید و همچنین نظرات سایر کاربران در مورد رستوران‌ها بخوانید.

نظرات کاربران