آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
طرز تهیه بورک گوشت ترکی
طرز تهیه فست فودها
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

طرز تهیه بورک گوشت ترکی، غذایی از دل سفره های ترکیه

مینا اسماعیل بیگی 02 شهریور 1401 4 دقیقه
۴ نفر
مناسب برای
غذای اصلی
نوع
متوسط
سطح
30 دقیقه
زمان آماده سازی
30 دقیقه
پخت

بورک یکی از غذاهای معروف ترکیه‌ای است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد. این غذا در تمام وعده‌ها سرو می‌شود. البته طرز تهیه بورک سیب زمینی با بورک سبزیجات و … تفاوت‌هایی جزئی دارد، اما روش کلی همه آن‌ها یکسان است.در این مطلب از اسنپ فود قصد داریم به سراغ طرز تهیه بورک گوشت ترکیه برویم که یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین انواع این فست فود خوشمزه است. با ما همراه باشید.

بورک گوشت ترکی
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان پخت غذا 30 دقیقه
میزان سختی متوسط

بورک گوشت ترکی

بورک گوشت ترکی یک فینگرفود خوشمزه است که در مهمانی‌ها و جشن تولدها، ظاهری شکیل و زیبا به میز پذیرایی شما می‌دهد. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذای خوشمزه را در منزل درست کنید و یا آن را از طریق سفارش آنلاین غذا، درب منزل خود تحویل بگیرید. جدول مشخصات پخت این غذای ترکیه‌ای خوشمزه را در ادامه ببینید:

مواد لازم برای بروک گوشت ترکی

در ادامه، جدول مواد لازم برای تهیه یک بورک گوشت خوشمزه را می‌بینید. توجه داشته باشید که می‌توانید خمیر بورک را خودتان درست کنید، اما طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا، ساده‌تر و سریع‌تر است. مواد را آماده کنید تا به سراغ به طرز تهیه بورک گوشت ترکی برویم.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز متوسط یک عدد
سیب‌زمینی متوسط یک عدد
فلفل دلمه‌ای کوچک یک عدد
قارچ 5 عدد
سیر (در صورت تمایل) یک حبه
رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا به مقدار لازم
جعفری خرد شده به مقدار لازم
پنیر پیتزا، گودا یا موزارلا(اختیاری) به مقدار لازم
تخم‌مرغ یک عدد
ماست شیرین یک قاشق غذاخوری
روغن مایع یا کره نرم شده یک قاشق غذاخوری
پودر آویشن به مقدار لازم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه بورک گوشت ترکی

طرز تهیه بورک گوشت سادهبورک گوشت ترکیه ای را مطابق مراحل زیر تهیه کنید:

  • مرحله اول: پیاز و سیر را به صورت نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. سپس، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا رنگ گوشت عوض شده و بوی خامی آن از بین برود.
  • مرحله دوم: به مخلوط گوشت و پیاز، زردچوبه و فلفل بزنید و درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم، گوشت کاملا بپزد. بهتر است هر چند دقیقه یکبار، مواد را به هم بزنید.
  • مرحله سوم: سیب‌زمینی را بخارپز یا آبپز کنید و پس از اینکه کمی خنک شده، به شکل مکعبی ریز، خرد کنید.
  • مرحله چهارم: در تابه‌ای جداگانه، مقداری روغن ریخته و قارچ‌های خرد شده را با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ، آب نیندازد. برای اینکه رنگ قارچ سیاه نشود، می‌توانید چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، سیب‌زمینی، فلفل دلمه‌ای نگینی و قارچ را به آن اضافه کنید و مقداری نمک، فلفل و آویشن و در آخر، رب گوجه‌فرنگی بریزید.
  • مرحله ششم: آخرین ماده ای که باید به مواد داخلی بورک گوشت و قارچ اضافه کنید، جعفری خرد شده است که در حد 2 دقیقه با بقیه مواد تفت می‌دهید و زیر حرارت را خاموش می‌کنید.
  • مرحله هفتم: خمیر یوفکا را از قبل از فریزر خارج کنید تا هم دمای محیط شود. در ظرفی، ماست، کره یا روغن و سفیده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید و کنار دست خود بگذارید.
  • مرحله هشتم: روی یک سطح صاف، یک ورقه از خمیر یوفکا را باز کرده و با استفاده از یک برس آشپزی، به مخلوط سفیده تخم‌مرغ آغشته کنید تا نرم و منعطف شود. یک ورقه دیگر روی لایه قبلی قرار دهید و همین کار را تکرار کنید.
  • مرحله نهم: در این مرحله از طرز تهیه بورک گوشت ترکیه باید مواد گوشتی داخل بورک را که دیگر کاملا سرد شده‌اند، وسط ورقه خمیری بگذارید.

نکته: در همین مرحله می‌توانید پنیر مورد علاقه خود را هم به مواد میانی بورک اضافه کنید و یک بورک گوشت و پنیر عالی داشته باشید.

طرز تهیه بورک گوشت مرغ

  • مرحله دهم: گوشه‌های خمیر را به سمت داخل تا کنید تا مواد بورک بیرون نریزند. سپس خمیر را به صورت لقمه‌ای رول کنید. برای استحکام بهتر بورک‌ گوشت و سیب زمینی می‌توانید کمی از مخلوط سفیده تخم‌مرغ را به قسمت‌های انتهایی بورک بزنید تا حالت چسبناک پیدا کرده و خمیر باز نشود.
  • مرحله یازدهم: به مرحله یازدهم از طرز تهیه بورک گوشت ترکی رسیدیم. در ظرفی دیگر، زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و از آن به عنوان رومال بورک گوشت و قارچ استفاده کنید. در صورت تمایل می‌توانید روی بورک‌ها مقداری کنجد هم بریزید.
  • مرحله دوازدهم: بورک گوشت ترکی، هم در فر و هم در روغن قابل طبخ است. برای استفاده از فر، آن را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و بورک‌های گوشت را با فاصله روی کاغذ روغنی سینی فر بچینید. زمان پخت بورک به این روش، نیم ساعت است.
  • مرحله سیزدهم: برای سرخ کردن بورک‌ها، درون تابه‌ای گود، روغن سرخ کردنی بریزید و اجازه دهید با حرارت متوسط، گرم شود. روغن باید به حدی باشد که بورک‌ها داخل آن شناور بمانند. سپس، بورک گوشت و پنیر را داخل روغن بیندازید و صبر کنید تا هر دو طرف آن‌ها سرخ و طلایی شود.

نکته: دقت کنید که خمیر یوفکا در مجاورت هوا خیلی زود خشک می‌شود. بنابراین، در پیچیدن خمیر و درست کردن انواع غذا با خمیر یوفکا سرعت عمل داشته باشید.

می‌توانید بورک گوشت ترکیه را با انواع سبزیجات پخته یا خام تزئین کرده و درکنار سس دلخواه خود، سرو کنید.

طرز تهیه بورک گوشت مرغ

طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا

آنچه خواندید، طرز تهیه بورک گوشت ترکی ساده بود، اما در صورت جایگزین کردن گوشت چرخ کرده با مرغ، می‌توانید بورک گوشت مرغ را هم امتحان کنید. مواد لازم و طرز تهیه بورک گوشت مرغ، تقریبا مشابه مراحل بالا است، با این تفاوت که می‌توانید به عنوان چاشنی مواد میانی، از مقداری سس خردل و سس کچاپ استفاده کنید.

سفره غذای ترکیه را به خانه بیاورید…

اگر دوست دارید طعم این فست فود خوشمزه و متفاوت را تجربه کنید و برای تهیه آن وقت کافی ندارید، سفارش آنلاین غذا اسنپ فود در خدمت شماست تا بهترین خدمات ممکن را در کوتاه‌ترین زمان به شما ارائه دهد. شاد و موفق باشید.

برچسب :
اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

ارسال نظرات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود