آخرین کلمات کلیدی جست و جو شده
داغ‌ترین‌های امروز
  • گل برای روز مادر
    گل برای روز مادر و معرفی 10 گل برتر آبان 30, 1403
  • بهترین خاک گربه
    بهترین خاک گربه + انواع برندها و راهنمای خرید آبان 30, 1403
  • میگو پفکی
    طرز تهیه میگو پفکی آبان 30, 1403
صفحه پیدا نشد!
انواع پای و تارت
به این مقاله امتیاز دهید
بدون نظر

تارت کره ‎ای؛ عنصر جادویی مهمانی‌های شما

مینا اسماعیل بیگی 29 اسفند 1401 6 دقیقه

تارت یکی از شیرینی‌های بین المللی است که طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد. خمیر این شیرینی از آرد و کره تهیه شده و پس از ماندگاری درون یخچال برای پخت درون فر قرار می‌گیرد. پس از پخت می‌توانید از انواع مختلف مواد خوراکی برای پر کردن آن استفاده کنید.

به این صورت دست شما برای تهیه شیرینی‌ها و دسرهای مختلف با تارت باز است و می‌توانید برای مناسبت‌های مختلف از آن استفاده کنید. در صورتی که در پخت تارت از شکر استفاده نشده باشد، می‌توانید برای مواد غذایی نیز از آن استفاده کنید. در ادامه با طرز تهیه تارت کره آشنا می‌شویم.

تارت کره‌ای خوشمزه و جذاب

طرز تهیه تارت کره‌ای

برای تهیه خمیر خوشمزه این نوع تارت به مواد اولیه زیر نیاز داریم.

مواد لازم

مواد لازم مقدار مورد نیاز
شکر قهوه‌ای 2 پیمانه
شیره طلایی نصف پیمانه
وانیل یک قاشق چای خوری
کشمش 2 پیمانه
آرد سفید 5.5 پیمانه
نمک 2 قاشق غذاخوری
سرکه 3 قاشق غذاخوری
کره 455 گرم
تخم مرغ 5 عدد

طرز تهیه خمیر تارت

برای تهیه این تارت ابتدا خمیر آن را تهیه می‌کنیم. برای تهیه خمیر مراحل زیر را به دقت دنبال کنید.

  • کره را به صورت قطعه‌های مکعبی کوچک خرد کنید و درون فریزر قرار دهید. اجازه دهید تا کره‌ها به خوبی منجمد و سفت شوند.
  • آرد را دو تا سه بار الک کنید تا کاملا هوادهی شده و هنگام مخلوط شدن با مواد گلوله نشود. نمک را نیز به آن اضافه کنید.
  • تکه‌های کره را به همراه آرد درون غذاساز یا میکسر ریخته و ترکیب کنید. با این کار کره به خوبی خرد شده و مخلوط مناسبی به دست می‌آید.
  • یک عدد تخم مرغ را به همراه یک قاشق سرکه مخلوط کنید. این مخلوط را درون ظرفی با ظرفیت یک پیمانه بریزید و سپس جای خالی را با آب یخ پر کنید.
  • مخلوط آماده شده را به آرد اضافه کنید و خمیر را به خوبی ورز دهید.
  • خمیر پس از آماده شدن باید به مدت نیم ساعت درون یخچال استراحت کند.

آشنایی با طرز تهیه تارت کره‌ای

طرز تهیه مواد میانی تارت

در طرز تهیه تارت کره، پس از تهیه خمیر به سراغ آماده سازی مواد میانی بروید. ابتدا چهار عدد تخم مرغ را به همراه وانیل مخلوط کنید. سپس یک پیمانه کره، دو قاشق غذاخوری سرکه، شکر قهوه‌ای و شیره طلایی را به ترتیب به تخم مرغ‌ها اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. این مواد را به آرامی به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. در نهایت کشمش‌ها را اضافه کرده و ترکیب کنید.

روش دیگری که برای تهیه مواد میانی وجود دارد، به این صورت است که ابتدا شکر قهوه‌ای را به همراه 115 گرم کره درون ظرفی ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا ترکیب شوند. مواد را به آرامی هم بزنید تا زمانی که شروع به قل زدن بکند. در ظرفی تخم مرغ‌ها را به همراه یک قاشق آبلیمو، وانیل، یک چهارم قاشق چای خوری نمک و مقداری عسل ترکیب کنید. سپس به آرمی به مخلوط شکر و کره اضافه کنید.

آماده سازی شیرینی تارت

فر را بر روی دمای 180 درجه قرار دهید تا به خوبی گرم شود. خمیر را از یخچال درآورده و به کمک وردنه بر روی سطح کار پهن کنید. به کمک قالب‌های مخصوص تارت قالب بزنید و خمیر را درون آن‌ها قرار دهید. از قالب مافین نیز می‌توانید برای این کار استفاده کنید.

مواد میانی که آماده کرده‌اید درون خمیر بریزید تا قالب پر شود. قالب را درون فر قرار داده و به مدت 8 تا 12 دقیقه زمان برای پخت اختصاص دهید. می‌توانید در حین پخت آن‌ها را چک کنید تا نسوزد. پس از پخت کامل آن‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید به خوبی خنک شوند. سپس با چاقو به آرامی آن ها را از قالب جدا کنید. تاره کره‌ای شما آماده است، آن را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس نوش جان کنید. گردو و کشمش را می‌توانید کف خمیر ریخته و سپس از مواد میانی بر روی آن قرار دهید.

میزان کالری در هر 100 گرم 240 کالری
زمان آماده سازی حدود 10 دقیقه
زمان لازم برای پخت 5 تا 15 دقیقه
تعداد نفرات 5 نفر

 

 

 

 

برای تهیه تارت کره‌ای می‌توانید از قالب مافین نیز استفاده کنید.

نکات طرز تهیه تارت کره‌

برای داشتن یک تارت کره‌ای خوشمزه و باکیفیت حتما نکات زیر را در هنگام پخت و تهیه رعایت کنید.

  • زمانی که تارت‌ها به خوبی پخته و آماده سرو شوند، خمیر آن‌ها حالتی ترد و شکننده پیدا می‌کند. در این حالت اگر تارت را برگردانید از قالب به بیرون نمی‌ریزد.
  • به جای شیره طلایی می‌توان از شربت افرا یا سیروپ ذرت نیز برای تهیه این تارت استفاده نمود.
  • اگر قالب مخصوص تارت در دسترس ندارید می‌توانید از قالب‌های مافین نیز استفاده کنید.
  • این تارت در ظروف در بسته، کاغذ روغنی یا کیسه پلاستیکی به مدت 3 ماه و حتی بیشتر در فریزیر قابل نگهداری است.
  • تارت‌ها را تا وقتی قالب کاملا سرد نشده به کمک چاقو جدا کنید که به اطراف قالب نچسبند.
  • به جای کشمش از مویز بدون هسته و انواع مغزها نیز می‌توانید استفاده کنید.
  • اگر از آرد سبوس‌دار برای تهیه خمیر این تارت استفاده می‌کنید، میزان آب بیشتری نیز استفاده می‌شود.
  • برای استفاده از این خمیر برای تهیه غذا، بهتر است از آرد سبوس‌دار استفاده کنید.

طرز تهیه پای گیلاس

یکی دیگر از انواع پای‌ها و تارت‌های بسیار خوشمزه و پرطرفدار، پای گیلاس است. معمولا این پای در فصل تابستان و با ورود گیلاس به بازار میوه‌های خوشمزه تهیه می‌شود. خمیر پای که به آن خمیر فونسه نیز گفته می‌شود، به همراه مقداری گیلاس برای تهیه این پای استفاده می‌شود. برای تهیه آن به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
آرد 250 گرم
کره سرد 115 گرم
شیر  80 میلی لیتر
نمک به مقدار لازم
شکر آسیاب شده 30 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

 

مواد میانی

مواد لازم مقدار مورد نیاز
گیلاس تازه چهار پیمانه
شکر دانه ریز یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
کره یک دوم قاشق غذاخوری

 

پای گیلاس از شیرینی‌ها و دسرهای بسیار خوشمزه

برای خمیر این پای می‌توانید از غذاساز استفاده کنید. کره را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود، سپس به همراه آرد و وانیل مخلوط کنید. کره باید به صورتی به خورد آرد برود که دانه‌های آرد درشت‌تر شوند. شکر را در ادامه اضافه کنید و کمی هم بزنید. زرده تخم مرغ را اضافه کرده و در نهایت شیر سرد را به این ترکیب اضافه کنید. خمیر را با نوک انگشت کمی ورز دهید تا جمع شود و سپس به مدت نیم تا یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

گیلاس‌ها را بشویید و هسته آن‌ها را جدا کنید. بر روی حرارت قرار دهید تا آب آن‌ها کاملا جمع شود. سپس از روی حرارت برداشته و نشاسته و شکر و کره را به آن اضافه کنید. قابلمه را بر روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود.

خمیر را بین دو نایلون باز کرده و به اندازه قالب برش بزنید. خمیر را کف قالب پهن کرده و مواد را درون آن بریزید. لایه دیگر خمیر را به صورت نوارهای دو سانتی برش بزنید و روی خمیر قرار دهید. قالب را درون فر قرار دهید تا خمیر پخته و طلایی شود. برای آشنایی کامل با این تارت خوشمزه و دانستن نکات طلایی آن، سری به طرز تهیه پای گیلاس بزنید.

سخن آخر

تارت کره‌ای از شیرینی‌های محبوب دنیا است که به عنوان یک دسر کلاسیک کانادایی شناخته می‌شود. در این مقاله به طور مفصل به طرز تهیه تارت کره‌ و نکات آن پرداخته شد. اگر فرصت کافی برای تهیه تارت ندارید می‌توانید از قنادی آنلاین اسنپ فود سفارش داده تا در کمترین زمان ممکن تارت‌های تازه و خوشمزه برای شما ارسال شود.

اشتراک:
مینا اسماعیل بیگی- 2768 مقالات

سرویس‌های اسنپ فود

سرویس‌های اسنپ فود