طرز تهیه ترشی بچه بلال (ترشی بیبی کورن) با 3 طعم مختلف
ترشی بچه بلال یک ترشی شکیل و پرطرفدار است که برای تزیین غذاها هم میتوان از آن استفاده کرد. در طرز تهیه ترشی بچه بلال یا ترشی بیبی کورن ، ذرتها را 5 دقیقه با مخلوط آب و سرکه بجوشانید. سپس آنها را آبکش کرده و پس از خنک شدن، همراه با مخلفاتی مثل سیر و فلفل و نمک، داخل ظرف ترشی بریزید. درنهایت، شیشه را با مخلوط آب و سرکه پر کنید.
در طرز تهیه ترشی بیبی کورن شور، نیازی به پختن ذرتها نیست و باید مقدار سرکه را کمتر کنید. اگر هم طعم ترشی بچه بلال مخلوط را ترجیح میدهید، در دستور آن از موادی مثل هویج، پیاز و فلفل دلمهای استفاده کنید. البته پیش از پختن این مواد در آب و سرکه، کمی آنها را همراه با ذرتها داخل روغن زیتون تفت دهید.
در ادامه، جدول مشخصات غذایی ترشی Baby Corn را با هم میبینیم:
ترشی بچه بلال |
|
تعداد نفرات | به اندازه چند شیشه متوسط ترشی |
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت ترشی | 10 دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
طرز تهیه ترشی بچه بلال (بیبی کورن)
آنچه در ادامه میآید، متداولترین دستور تهیه ترشي بچه بلال است. با این حال میتوانید در صورت دلخواه با اضافه کردن مقداری فلفل هالوپینو و پودر فلفل چیلی، یک ترشی بچه بلال تند و تیز درست کنید. مواد اولیه زیر را آماده کرده و طبق رسپی پیش بروید:
مواد لازم در طرز تهیه ترشی بیبی کورن
مواد اولیه برای تهیه ترشی Baby Corn به صورت جدول زیر است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
بچه بلال | 1 کیلوگرم |
فلفل سبز | 50 گرم |
سیر | 30 گرم |
سرکه سفید | 800 گرم |
آب | 1.5 لیوان دسته دار فرانسوی |
نمک و پودر فلفل سفید | به مقدار لازم |
مراحل تهیه ترشی بچه بلال
برای تهیه این ترشی متفاوت و خوشظاهر، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: سرکه و آب را داخل قابلمهای مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
- مرحله دوم: حالا بچه بلالها را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه همراه با آب و سرکه بجوشند.
- مرحله سوم: در ادامه بچه بلالها را آبکش کرده و ترکیب آب و سرکه را هم در ظرفی دیگر بریزید تا تمام مواد خنک شوند.
- مرحله چهارم: در نهایت، بچه بلالها را به صورت لایه لایه با سیر، تکههای فلفل سبز و نمک و پودر فلفل داخل شیشههای ترشی بریزید و شیشهها را با مخلوط آب و سرکه پر کنید.
- مرحله پنجم: درب شیشه ترشی را محکم ببندید و آن را به مدت 1 هفته داخل یخچال قرار دهید تا برسد.
طرز تهیه ترشی بچه بلال شور
در این روش از سرکه کمتری استفاده میشود و نیازی به پختن ذرتها نیست. مراحل کار طبق دستور زیر است:
- مرحله اول: 4 لیوان آب را داخل قابلمهای مناسب ریخته و یک چهارم لیوان سرکه سفید را همراه با 3 قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید.
- مرحله دوم: بعد از به جوش آمدن، شعله گاز را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید تا محتویات آن خنک شوند.
- مرحله سوم: بیبی کورنها را داخل شیشهای تمیز و خشک بهصورت منظم بچینید و لابهلای آنها یکی دو حبه سیر و چند عدد فلفل سبز قرار دهید.
- مرحله چهارم: حالا مخلوط آب و سرکه را روی ذرتها بریزید تا کاملاً روی آنها را بپوشاند.
- مرحله پنجم: درب ترشی را محکم ببندید و آن را به مدت 1 هفته تا 10 روز داخل یخچال قرار دهید تا آماده مصرف شود.
طرز تهیه ترشی بچه بلال مخلوط
مدت زمان آمادهسازی و پخت این مدل ترشی بیبی کورن حدود نیم ساعت طول میکشد. برای تهیه آن، بهازای 100 گرم بچه ذرت به 1 عدد هویج، 2 عدد فلفل دلمهای، نصف یک پیاز و نصف لیوان دستهدار فرانسوی سرکه سفید یا سرکه سیب نیاز دارید. سایر مخلفات ترشی بچه بلال در این دستور شامل پودر اورگانو، 2 تا 3 دانه فلفل سیاه، برگ بو، روغن زیتون و نمک است.
مراحل این رسپی به صورت زیر پیش میرود:
- مرحله اول: تمام سبزیجات و صیفیجات ترشی مثل هویج، فلفل دلمهای و پیاز را خوب شسته و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آنها کاملاً خارج شود.
- مرحله دوم: در قابلمهای مناسب مقداری آب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس، بچه بلالها را بهصورت درسته یا دان شده داخل آب در حال جوش بریزید.
- مرحله سوم: 5 دقیقه بعد ذرتها را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شوند.
- مرحله چهارم: در این فاصله، پوست هویج را گرفته و آن را بهصورت نگینی یا ورقهای خرد کنید. پیاز و فلفل دلمهای را هم به صورت نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.
- مرحله پنجم: در تابهای مناسب، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. در ادامه، پیازهای نگینی را به مدت 1 دقیقه داخل روغن تفت دهید تا شفاف شوند.
- مرحله ششم: حالا هویجهای خرد شده را هم به پیاز اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
- مرحله هفتم: در ادامه کار، فلفل دلمهای خرد شده و بچه بلالها را هم به محتویات تابه اضافه کنید.
- مرحله هشتم: نصف قاشق چایخوری پودر اورگانو، 2 تا 3 دانه فلفل سیاه و 2 عدد برگ بو را هم داخل تابه بریزید و 5 دقیقه دیگر همه مواد را با هم تفت دهید.
- مرحله نهم: حالا مواد ترشی را داخل قابلمهای مناسب ریخته و نصف لیوان سرکه، 1 لیوان آب و یک چهارم قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید.
- مرحله دهم: وقتی ترشی به جوش آمد، شعله گاز را خاموش کنید و قابلمه را به مدت 1 ساعت کنار بگذارید تا محتویات آن به آرامی خنک شوند.
- مرحله یازدهم: در نهایت، ترشی خنک شده را داخل شیشههای مناسب ریخته و در یخچال قرار دهید.
خبر خوب اینجا است که ترشی بچه بلال مخلوط در واقع نوعی ترشی بچه بلال فوری است و بهمحض خنک شدن، قابلاستفاده خواهد بود.
فوت و فن های طرز تهیه ترشی بچه بلال + نکات آن
بعضی ریزهکاریها در طرز تهیه ترشی بیبی کورن ، هم ظاهر ترشی را زیباتر میکنند و هم به طعم بهتر آن کمک خواهند کرد. به همین دلیل، نکات و ریزهکاریهای این ترشی در ادامه آمده است:
- پوست بچه بلالها را با دقت جدا کنید و مراقب باشید که ظاهر یکدست آنها آسیبی نبیند.
- استاندارد نسبت آب و سرکه در ترشی بچه بلال، 1 به 2 است. اگر بعد از پر کردن شیشه روی ترشی کمی خالی ماند، آن را با مقداری سرکه اضافی پر کنید.
- شما میتوانید با توجه به ذائقه خود و اطرافیانتان، میزان ادویهها یا سیر و فلفل این ترشی را کم و زیاد کنید.
- در بعضی رسپیهای ترشی Baby Corn از سبزیجاتی مثل ترخون، نعنا و مرزه هم استفاده میشود که عطر و بویی بسیار عالی به این ترشی میبخشند.
- جالب است بدانید که در بعضی دستورهای تهیه ترشی بیبی کورن از مقدار کمی شکر هم استفاده میشود. این موضوع هم سلیقهای است، اما طعم متفاوت و جذابی به ترشی میدهد که بد نیست یکبار آن را امتحان کنید.
- در صورت استفاده از ذرتهای کنسروی در طرز تهیه ترشی بیبی کورن ، حتماً کنسرو ذرت را آبکش کنید تا آب اضافی ذرتها خارج شود.
- در صورت تمایل میتوانید بچه بلالها را بهصورت قطعات یک اندازه خرد کنید.
اصول نگهداری ترشی بچه بلال چگونه است؟
برای حفظ طعم و ظاهر این ترشی دلچسب، موارد زیر را در نظر داشته باشید:
- ترشی بچه بلال را حتماً داخل یخچال نگهداری کرده و از محکم بودن درب آن اطمینان حاصل کنید. این ترشی در معرض هوا به سرعت تغییر رنگ داده و ظاهر جالبی پیدا نمیکند.
- برای افزایش ماندگاری ترشی بچه بلال، شیشه ترشی را همراه با محتویات آن به مدت 20 تا 30 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بجوشانید.
چرا ترشی بچه بلال کپک میزند؟
مثل همیشه مرطوب بودن مواد اولیه یکی از مهمترین دلایل کپک زدن ترشی است. بنابراین همه مواد اولیه از قبیل سیر، فلفل سبز، هویج یا فلفل دلمهای را کاملاً خشک کنید تا هیچگونه رطوبتی نداشته باشند.
بهترین جایگزین ها در طرز تهیه ترشی بیبی کورن
طرز تهیه ترشی بچه بلال با سرکه قرمز چندان مرسوم نیست و بهتر است از سرکه سفید استفاده کنید. با این حال، در نبود سرکه سفید، سرکه سیب هم انتخاب مناسبی است.
خواص بچه بلال
بچه ذرت یکی از سالمترین مواد غذایی است که در تهیه انواع سوپ و سالاد به کار میرود و خواص بسیاری دارد. ترشی بچه بلال هم یکی از آن ترفندهای خوب و خوشمزه برای گنجاندن این ماده مفید در سبد غذایی است. بچه بلال منبعی غنی از فولات و فیبر است. همچنین به عنوان یک ماده غذایی کمکالری، نقش پررنگی در رژیمهای لاغری دارد. بیبی کورن به سلامت قلب و عروق و تعادل فشار خون و قند خون کمک میکند. همچنین یک ماده غذایی ضدسرطان است و مصرف آن باعث بهبود کارایی سیستم گوارش میشود.
ترشی بچه بلال، دورهمی کودکانه بلالها
با طرز تهیه ترشی بیبی کورن آشنا شدید و نکات تهیه آن را خواندید. حال، پیشنهاد میکنیم یکی از این سه روش را انتخاب کرده و برای تهیه ترشی دست به کار شوید. البته، اگر بچه بلال یا سایر صیفی جات و سبزیجات را در منزل ندارید، نگران نباشید. از سفارش آنلاین میوه اسنپ فود کمک بگیرید و موارد موردنیاز را به صورت آنلاین سفارش دهید. با اسنپ فود، سفارش شما در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت به دستتان خواهد رسید.
سوالات متداول
نسبت آب و سرکه در تهیه شور بچه بلال چگونه است؟
برای تهیه شور بچه بلال، به ازای 4 لیوان آب از یک چهارم لیوان سرکه سفید یا سرکه سیب استفاده کنید.
بهترین سرکههای مورد استفاده در طرز تهیه ترشی بچه بلال چیست؟
بهترین سرکهها، سرکه سفید و سرکه سیب هستند.
چطور میتوان ماندگاری ترشی بچه بلال را بیشتر کرد؟
برای افزایش ماندگاری ترشی بیبی کورن، شیشه ترشی را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل قابلمهای حاوی آب جوش بجوشانید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402