طرز تهیه ساندویچ تن ماهی را با روشهای مختلف امتحان کنید
یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه در سراسر دنیا «تن ماهی» است. غذاهای دریایی بهویژه تن ماهی به دلیل وجود امگا ۳ و بسیاری از مواد مغذی دیگر، برای سلامتی بدن مفید هستند. یکی از جنبههای مثبت در طرز تهیه ساندویچ تن ماهی ، درست کردن سریع آن محسوب میشود. از روشهای مختلف برای تهیه این ساندویچ میتوان به ساندویچ تن ماهی با ذرت و مایونز، تن ماهی با پنیر پیتزا، ساندویچ تن ماهی با سیب زمینی، تن ماهی با قارچ و… اشاره کرد.
اگر ورزشکار هستید، میتوانید با خیال راحت ساندویچ تن ماهی را میل کنید؛ چراکه اکثر ساندویچهایی که با تن ماهی درست میشوند، رژیمی هستند. یکی از نکات مهم هنگام تهیه و مصرف تن ماهی این است که کنسرو ماهی را باید از برند معتبر تهیه کنید و حتماً قبل از مصرف، ۲۰ دقیقه بجوشانید تا باکتریهای احتمالی موجود در تن ماهی از بین بروند. در ادامه طرز تهیه انواع ساندویچ های مختلفی از ساندویچ تن ماهی را مرحله به مرحله آموزش میدهیم.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی ؛ قدم به قدم
ساندویچ تن ماهی شاید به اندازه ساندویچهای دیگر مثل همبرگر طرفدار نداشته باشد؛ اما واقعاً خوشمزه است، پس پیشنهاد میکنیم حتماً آن را امتحان کنید.
ساندویچ تن ماهی |
|
تعداد نفرات | ۴ نفر |
زمان آمادهسازی | ۲۰ دقیقه |
زمان پخت | ۳۰ دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم | ۲۰۰ کیلوکالری |
مواد اولیه ساندویچ تن ماهی
برای درست کردن یک ساندویچ تن ماهی خوشمزه، ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
رب گوجه | ۱ قاشق غذاخوری |
تن ماهی | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
قارچ | ۱۰ عدد متوسط |
پیاز | ۲ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
نان باگت یا لواش | به تعداد لازم |
گوجه، خیارشور و کاهو (برای داخل ساندویچ) | به مقدار دلخواه |
دستور تهیه ساندویچ خوشمزه تن ماهی
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی حرفهای، مطابق مراحل زیر است:
- مرحله اول: مشابه روش تهیه ماکارونی تن ماهی خوشمزه، ابتدا تن ماهی را در یک قابلمه کوچک حاوی آب قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.
- مرحله دوم: سیبزمینیها را نیز پوست کنده و به صورت نگینی خرد کنید. سیبزمینیها را با آب سرد آبکش کرده و آنها در یک تابه با حرارت مناسب و مقداری روغن به خوبی سرخ کنید و کنار بگذارید.
- مرحله سوم: قارچها را به صورت دلخواه اسلایس یا خرد کنید و آن را در تابه همراه با روغن، چند دقیقه تفت دهید. برای آنکه قارچها آب نیندازد، باید حرارت شعله زیاد باشد. پس از سرخ شدن قارچها، آنها را از تابه بیرون بیاورید.
- مرحله چهارم: پیازها را نیز بهدلخواه حلقهای یا نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
- مرحله پنجم: در این مرحله فلفل دلمهای را نیز نگینی خرد کرده و به تابه پیاز اضافه کنید تا تفت بخورد. در ادامه پس از اینکه روغن تن ماهی سرد شده را گرفتید، آن را به مواد داخل تابه اضافه کنید.
- مرحله ششم: رب گوجه فرنگی و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد بیفزایید و آنها را تفت دهید تا خامی رب از بین برود. در ادامه سیبزمینی سرخ شده را داخل تابه بریزید، البته میتوانید سیب زمینیها را در کنار ساندویچ نیز سرو کنید.
- مرحله هفتم: در این مرحله قارچ سرخ شده را نیز داخل تابه ریخته و مواد را هم بزنید. در انتها، مخلوط به دست آمده را داخل نان باگت یا لواش قرار دهید و با مخلفات دلخواه مثل گوجه، خیارشور و کاهو سرو کنید.
نکته: تغذیه سالم خانگی برای مدرسه شامل ترکیبی از میوهها، سبزیجات، غلات کامل و پروتئینهای کمچرب است که به تأمین انرژی و تمرکز دانشآموزان کمک میکند. پیشنهاد می کنیم با تهیه ساندویچ تن ماهی به این تامین انژری کمک کنید.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با سس مایونز و ذرت پخته
ترکیب ذرت پخته با تن ماهی، طعم جذابی را خلق میکند و اضافه کردن سس مایونز هم باعث میشود تا ساندویچ شما خوشمزهتر شود. در ادامه این بخش با طرز تهیه ساندویچ تن ماهی و ذرت همراه ما باشید.
ساندویچ تن ماهی با سس مایونز و ذرت پخته |
|
تعداد نفرات | ۳ نفر |
زمان آمادهسازی | ۴۵ دقیقه |
زمان پخت | ۳۰ دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم | ۲۴۰ کیلوکالری |
مواد اولیه ساندویچ تن ماهی با سس مایونز و ذرت پخته
در اولین گام از روش تهیه ساندویچ تن ماهی با شوید ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تن ماهی | ۲ عدد |
کنسرو مخلوط ذرت، نخود فرنگی و هویج | ۱ عدد |
سس مایونز | ۵ قاشق غذاخوری |
خیارشور | ۴ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
شوید تازه | ۱۰۰ گرم |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
نان باگت | به تعداد لازم |
دستور پخت ساندویچ تن ماهی با مایونز و ذرت پخته؛ فقط در نیم ساعت
در ادامه طرز تهیه ساندویچ تن ماهی و مایونز را مرحله به مرحله دنبال کنید:
- مرحله اول: یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت گاز قرار دهید. تنماهیها را همراه کنسرو سبزیجات (مخلوط ذرت، نخودفرنگی و هویج) در قابلمه بگذارید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید.
- مرحله دوم: سیبزمینیها را بشویید و با مقداری آب داخل قابلمه بریزید تا آب روی سیب زمینیها را بگیرد. زمانی که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید تا پس از ۴۵ دقیقه، سیب زمینیها پخته شوند.
- مرحله سوم: در این فاصله، شویدها را بشویید و آبکش کنید. در ادامه شوید را روی تخت کار ساطوری کنید تا به خوبی ریز شود. سپس شوید خرد شده را داخل یک ظرف مناسب بریزید و سس مایونز، آبلیمو و نمک را اضافه کنید. این ترکیب را هم بزنید تا یکدست شود.
- مرحله چهارم: پس از ۴۵ دقیقه، وقتی سیب زمینیها پخته شد، آنها را از قابلمه بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن، به صورت تکههای کوچک مکعبی خرد کنید.
- مرحله پنجم: در ادامه کنسرو سبزیجات را در یک صافی فلزی بریزید تا آب آنها گرفته شود.
- مرحله ششم: خیارشورها را نگینی خرد کنید و سپس کنسرو مخلوط، خیارشور خرد شده و سیبزمینی را به ترکیب شوید و سس، اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.
- مرحله هفتم: تنماهیها را باز کنید و روغن اضافه آن را بگیرید. تن ماهی را در یک ظرف جداگانه به کمک چنگال از هم باز کنید، به دیگر مواد بیفزایید و به خوبی هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
- مرحله هشتم: حالا، درب ظرف را ببندید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. در نهایت مواد آماده شده را در نان باگت بریزید و همراه یک نوشیدنی دلخواه سرو کنید.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی رژیمی ؛ مخصوص ورزشکارها
برای ورزشکارها، رژیم غذایی و غذاهایی که میخوردند، اهمیت زیادی دارد. این افراد معمولا تمایلی به مصرف غذاهای چرب و پر کالری ندارند. اگر شما نیز رژیم لاغری دارید یا ورزشکار هستید، این طرز تهیه ساندویچ تن ماهی را امتحان کنید.
ساندویچ تن ماهی رژیمی |
|
تعداد نفرات | ۳ نفر |
زمان آمادهسازی | ۳۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲۰ دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم | ۱۸۰ کیلوکالری |
مواد اولیه ساندویچ تن ماهی رژیمی
در جدول زیر، مواد اولیه لازم برای درست کردن ساندویچ تن ماهی رژیمی معرفی شده است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تن ماهی | ۲ عدد |
کنسرو سبزیجات (نخود فرنگی، هویج و ذرت) | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
خیارشور | ۲۰ عدد (ریز) |
آبلیموی تازه | به مقدار دلخواه |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور پخت ساندویچ تن ماهی رژیمی
روش تهیه این ساندویچ خیلی ساده است، اما در نهایت از طعم آن لذت خواهید برد:
- مرحله اول: تنماهیها را بجوشانید، روغن اضافه آن را بگیرید و با پیاز رنده شده مخلوط کنید.
- مرحله دوم: کنسرو سبزیجات شامل نخود فرنگی، هویج و ذرت را بعد از جوشاندن و صاف کردن، با تن ماهی ترکیب کنید تا یکدست شوند.
- مرحله سوم: خیارشورها را به صورت ریز خرد کنید. البته دقت داشته باشید که خیارشورها سرکهای باشند تا نمک آن رژیم غذایی شما را برهم نزند.
- مرحله چهارم: تمام مواد را به خوبی هم بزنید و مخلوط کنید. سپس آبلیمو تازه و فلفل سیاه را بیفزایید تا ساندویچ تن ماهی آماده سرو شود.
- مرحله پنجم: در نهایت مواد ساندویچ را در نان دلخواه خود بریزید و نوش جان کنید.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با پنیر پیتزا
اگر به دنبال یک طعم متفاوت و جذاب با تن ماهی است، ساندویچ تن ماهی با پنیر پیتزا انتخاب خوبی است. این ساندویچ بچهها را نیز به خوردن تن ماهی تشویق میکند تا از خواص آن بهرهمند شوند.
ساندویچ تن ماهی با پنیر پیتزا |
|
تعداد نفرات | ۲ نفر |
زمان آمادهسازی | ۴۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲۰ دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم | ۲۶۰ کیلوکالری |
مواد لازم در طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با نان تست و پنیر پیتزا
این ساندویچ تن ماهی با نان تست تهیه میشود و برای درست کردن آن به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تن ماهی | ۱ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۱۰ گرم |
سس مایونز | ۵ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۴ عدد |
پیازچه | ۱ عدد |
جعفری خرد شده | ۳ قاشق سوپخوری |
ترخون خرد شده | ۲ قاشق سوپخوری |
سس خردل | ۱ قاشق چایخوری |
آب لیموترش تازه | ۲ قاشق سوپخوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
نان تست | به تعداد لازم |
گوجه فرنگی و خیارشور (به عنوان مخلفات) | به مقدار دلخواه |
دستور پخت ساندویچ تن ماهی با پنیر پیتزا
مطابق مراحل زیر پیش بروید تا ساندویچ تن ماهی و پنیر پیتزا آماده شود:
- مرحله اول: سبزیجات شامل پیازچه، جعفری و ترخون را ساطوری کرده و با آب لیموترش ترکیب کنید.
- مرحله دوم: سس خردل، فلفل سیاه و سس مایونز را در یک ظرف مخلوط کرده، به سبزیجات اضافه کنید و هم بزنید.
- مرحله سوم: قارچها را خرد کرده و در یک تابه با روغن تفت دهید. زمانی که آب قارچ کشیده شده و سرخ شد، آن را به دیگر مواد اضافه کنید.
- مرحله چهارم: تن ماهی را پس از جوشاندن در ظرف جداگانه بریزید و روغن اضافه آن را بگیرید.
- مرحله پنجم: ترکیب سبزیجات و سس و تن ماهی را روی نان تست پهن کنید. مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید.
- مرحله ششم: در انتها، گوجه فرنگی و خیارشور را به عنوان مخلفات کنار غذا سرو کنید.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با ذرت ؛ سرشار از فیبر
برای طرز تهیه ساندویچ تن ماهی و ذرت خوشمزه، به مواد اولیه سادهای نیاز دارید تا یک طعم جذاب و غذایی مقوی تهیه کنید. ذرت منبعی غنی از فیبر و دیگر مواد مغذی است و به همین دلیل این ساندویچ تن ماهی را میتوان یک غذای ساده اما مقوی دانست.
ساندویچ تن ماهی با ذرت |
|
تعداد نفرات | ۳ نفر |
زمان آمادهسازی | ۳۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲۰ دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم | ۱۹۵ کیلوکالری |
مواد اولیه ساندویچ تن ماهی با ذرت
ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کرده و برای درست کردن ساندویچ تن ماهی و ذرت دست به کار شوید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تن ماهی | ۲ عدد |
کنسرو ذرت | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
خیارشور | ۲۰ عدد (ریز) |
آبلیمو تازه | به مقدار دلخواه |
فلفل سیاه | به مقدار کافی |
نان باگت یا لواش | به تعداد لازم |
دستور تهیه ساندویچ تن ماهی با ذرت
مراحل طرز تهیه ساندویچ تن ماهی و ذرت به شرح زیر است:
- مرحله اول: تنماهیها را بجوشانید، روغن اضافه آنها را بگیرید و با پیاز رنده شده مخلوط کنید.
- مرحله دوم: کنسرو ذرت را بعد از جوشاندن و صاف کردن، با تن ماهی ترکیب کنید تا یکدست شوند.
- مرحله سوم: خیارشورها را به صورت ریز خرد کنید و دقت داشته باشید که خیارشورها سرکهای باشند.
- مرحله چهارم: تمام مواد شامل تن ماهی، ذرت و خیارشور را به خوبی مخلوط کرده و سپس آبلیمو تازه و فلفل سیاه را اضافه کنید.
- مرحله پنجم: در نهایت مواد ساندویچ را داخل نان باگت یا لواش بریزید و با سبزیجات موردعلاقه خود سرو کنید؛ نوش جان.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با سیب زمینی
ایدههای بسیاری برای تهیه ساندویچ تن ماهی وجود دارد که یکی از این ایدهها، ترکیب آن با سیب زمینی است. در این نوع ساندویچ، از پوره سیب زمینی استفاده میشود که طعم جذابی خواهد داشت.
ساندویچ تن ماهی با سیب زمینی |
|
تعداد نفرات | ۲ نفر |
زمان آمادهسازی | ۲۵ دقیقه |
زمان پخت | ۲۰ دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم | ۲۰۰ کیلوکالری |
مواد لازم در طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با جعفری و سیب زمینی
برای تهیه این ساندویچ تن ماهی خوشمزه و متفاوت، ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تن ماهی | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد |
شیر | ۲ قاشق غذاخوری |
سیر | ۳ حبه |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
جعفری خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
خیارشور خرد شده | ۲ عدد |
نان باگت | به تعداد لازم |
دستور تهیه ساندویچ تن ماهی با سیب زمینی
مراحل زیر، روش تهیه ساندویچ سیب زمینی با جعفری را شرح میدهند:
- مرحله اول: سیب زمینیها را آبپز کرده و بعد آن را پوره کنید. در ادامه شیر و روغن زیتون را به پوره سیب زمینی بیفزایید و هم بزنید.
- مرحله دوم: تن ماهی را پس از جوشاندن، با سیر خرد شده تفت دهید و آن را با پوره سیب زمینی، نمک و فلفل ترکیب کنید.
- مرحله سوم: مواد را داخل ظرف یا سینی فر بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
- مرحله چهارم: بعد از اینکه مواد طلایی رنگ شد، میتوانید برای تزیین آن از جعفری خرد شده و خیارشور استفاده کنید.
- مرحله پنجم: در نهایت مواد ساندویچ را داخل نان باگت بریزید و نوش جان کنید.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با پیازچه
به کسانی که به طعم پیازچه علاقه دارند، تهیه ساندویچ تن ماهی با ترکیب پیازچه را پیشنهاد میکنیم. اگر به دنبال طعم دیگری از ساندویچ تن ماهی هستید، این بخش را دنبال کنید.
ساندویچ تن ماهی با پیازچه |
|
تعداد نفرات | ۳ نفر |
زمان آمادهسازی | ۳۰ دقیقه |
زمان پخت | ۲۰ دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم | ۱۹۵ کیلوکالری |
مواد اولیه ساندویچ تن ماهی با پیازچه
مواد اولیه زیر برای درست کردن ساندویچ تن ماهی با پیازچه لازم است:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تن ماهی | ۱ عدد |
سس مایونز | ۵ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۴ عدد |
پیازچه | ۴ عدد |
آب لیموترش تازه | ۲ قاشق سوپخوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
گوجه و خیارشور (برای مخلفات) | به مقدار دلخواه |
نان باگت یا لواش | به تعداد لازم |
دستور تهیه ساندویچ تن ماهی با پیازچه
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی و پیازچه مطابق مراحل زیر است:
- مرحله اول: پیازچهها را ساطوری کرده و با آب لیموترش ترکیب کنید تا پیازچه طعم لیموترش را به خود بگیرد.
- مرحله دوم: قارچها را خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت دهید. در ادامه قارچ سرخ شده را به پیازچه اضافه کنید و هم بزنید.
- مرحله سوم: تن ماهی را پس از جوشاندن، در یک ظرف بریزید و روغن اضافه آن را جدا کنید.
- مرحله چهارم: حالا تن ماهی را با قارچ و پیازچه مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
- مرحله پنجم: با ترکیب مایونز و فلفل سیاه، سس ساندویچ را درست کرده و با دیگر مواد ترکیب کنید.
- مرحله ششم: در انتها میتوانید گوجه و خیارشور را کنار ساندویچ، به عنوان مخلفات، سرو کنید و با کمک نان باگت یا لواش به تهیه ساندویچ بپردازید.
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با قارچ
با ترکیب قارچ نیز میتوان یک ساندویچ تن ماهی خوشمزه و خانگی درست کرد. اگر شما نیز طعم قارچ را به هر چیز دیگری ترجیح میدهید، ساندویچ تن ماهی با قارچ را امتحان کنید.
ساندویچ تن ماهی با قارچ |
|
تعداد نفرات | نفر |
زمان آمادهسازی | دقیقه |
زمان پخت | دقیقه |
میزان سختی | متوسط |
میزان کالری در هر ۱۰۰ گرم | ۱۹۰ کیلوکالری |
مواد اولیه ساندویچ تن ماهی با قارچ
در اولین گام از طرز تهیه ساندویچ تن ماهی و قارچ، مواد اولیه زیر را آماده کنید:
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
تن ماهی | ۲ عدد |
قارچ | ۱۰ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
نان باگت، تست یا لواش | به تعداد لازم |
دستور تهیه ساندویچ تن ماهی با قارچ
مراحل زیر، روش تهیه این ساندویچ خوشمزه را شرح میدهد:
- مرحله اول: تنماهیها را بجوشانید و بعد از سرد شدن، روغن اضافه آنها را بگیرید.
- مرحله دوم: قارچها را خرد کرده و در یک تابه با حرارت بالا تفت دهید. (حرارت بالا، از آب انداختن قارچها جلوگیری میکند.) زمانی که قارچها سرخ شد، آنها را کنار بگذارید.
- مرحله سوم: پیازها را خرد کرده و در یک تابه با روغن تفت دهید. فلفل دلمهای را نگینی ریز کرده و به تابه پیاز اضافه کنید تا سرخ شود.
- مرحله چهارم: رب گوجه فرنگی را نیز همراه با نمک، فلفل و زردچوبه به تابه بیفزایید و تفت دهید تا خامی رب از بین برود.
- مرحله پنجم: قارچ سرخ شده و تن ماهی را نیز به تابه پیاز و فلفل دلمهای اضافه کنید و هم بزنید.
- مرحله ششم: در نهایت مواد ساندویچ را داخل نان باگت، تست یا لواش بریزید و سرو کنید.
نکات مهم در طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
ساندویچ تن ماهی مانند سالاد تن ماهی یا هر نوع غذای دیگری نکات خاص خود را دارد که اگر آنها را رعایت کنید، طعم غذای شما بسیار بهتر خواهد شد.
- در روش تهیه انواع ساندویچ تن ماهی میتوانید مطابق ذائقه خود از نان باگت، لواش یا تست استفاده کنید.
- برای تهیه ساندویچ تن ماهی چیپس تنها کافی است تا مقداری چیپس نمکی را همراه با دیگر مواد ساندویچ داخل نان باگت یا لواش بگذارید.
- دقت کنید که قوطی تن ماهی کاملا سالم و بدون هیچ فرو رفتگی یا برآمدگی باشد.
- جوشاندن تن ماهی پیش از تهیه این ساندویچ و دیگر غذاها با تن ماهی همچون اسنک تن ماهی اهمیت بسیاری دارد، چراکه ممکن است قوطی تن حاوی باکتریهای بیماریزا باشد که با جوشیدن از بین میروند.
- روغن تن ماهی را حتما جدا کنید تا ساندویچ شما بیش از حد چرب نشود. همچنین این روغن، در واقع روغن نباتی است که استفاده از آن توصیه نمیشود.
روش نگهداری ساندویچ تن ماهی
حال که با روشهای مختلف تهیه ساندویچ تن ماهی آشنا هستید، اکنون این سوال پیش میآید که این ساندویچ را چگونه نگهداری کنیم؟ ابتدا باید بدانید که تن ماهی پس از باز شدن، تنها به مدت ۲۴ ساعت در یخچال سالم میماند، آن هم به شرط نگهداری درست! برای نگهداری از این غذا، مواد ساندویچ را داخل ظرفی دربدار بریزید و درب ظرف را محکم کنید. بهترین انتخاب برای نگهداری این غذا، ظروف آشپزخانه شیشهای است.
جلوگیری از خراب شدن ساندویچ تن ماهی
با توجه به سرعت فساد تن ماهی، اولین پیشنهاد ما تهیه این ساندویچ به مقدار مصرف در هر وعده غذایی است. با این وجود برای جلوگیری از خراب شدن تن ماهی، دقت کنید که غذا به هیچ وجه بیرون از یخچال نماند. در ضمن، ترکیب مواد تن ماهی با سس ساندویچ، سرعت خراب شدن آن را افزایش میدهد.
ساندویچ تن ماهی؛ پنج دقیقهای یا نیم ساعته؟
ما در این مقاله روشهای مختلف طرز تهیه ساندویچ تن ماهی را آموزش دادیم و شما بسته به علاقه خود میتوانید یکی از این ساندویچها را تهیه کنید. البته، شما میتوانید ساندویچ موردعلاقه خود را با استفاده از سرویس خرید آنلاین غذا اسنپ فود هم بهراحتی سفارش دهید و درب منزل تحویل بگیرید. به این شکل، در وقت و انرژی شما بسیار صرفهجویی خواهد شد
راستی، شما ساندویچ تن ماهی را با چه روشی تهیه میکنید و کدام طعم آن را بیشتر میپسندید؟ لطفا نظرات و تجربیات خود درباره درست کردن این ساندویچ را با ما و دیگر کاربران مجله اسنپ فود به اشتراک بگذارید.
سوالات متداول
چه روشهایی برای تهیه ساندویچ تن ماهی وجود دارد؟
از روشهای مختلف درست کردن این ساندویچ میتوان به ترکیب تن ماهی با ذرت، قارچ، پنیر پیتزا، سیب زمینی، پیازچه، سس مایونز و… اشاره کرد.
تن ماهی را پیش از مصرف چند دقیقه بجوشانیم؟
برای از بین بردن باکتریهای احتمالی در قوطی تن ماهی، باید آن را حداقل به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید تا برای استفاده در طرز تهیه ساندویچ تن ماهی آماده شود.
کدام نان برای درست کردن انواع ساندویچ تن ماهی مناسب است؟
انتخاب نان برای درست کردن این ساندویچ کاملا به سلیقه شما بستگی دارد و میتوانید از انواع نان باگت، تست یا حتی لواش استفاده کنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402