طرز تهیه ساندویچ تن ماهی؛ ساده و خوشمزه.

5/5 - (3 امتیاز)

یکی از غذاهای پرطرف‌دار و خوشمزه در سراسر دنیا “تن ماهی” است. غذاهای دریایی به‌ویژه تن ماهی به دلیل اینکه سرشار از امگا 3 و بسیاری از مواد مغذی دیگر است، فوق‌العاده برای سلامتی بدن مفیدند. یکی از جنبه‌های مثبت این ساندویچ تدارک سریع آن است. ضمنا اگر ورزشکار هستید، چون اکثر ساندویچ‌هایی که با تن ماهی درست می‌شوند رژیمی هستند، پس می‌توانید با خیال راحت میل کنید.

یکی از نکاتی که هنگام تهیه و مصرف تن ماهی باید بدانید این است که کنسرو ماهی از برند معتبر تهیه شود و حتماً قبل از مصرف 20 دقیقه جوشانده شود تا اگر باکتری سمی در آن وجود دارد، بروز کند و از بین برود.

شاید به اندازه ساندویچ‌های دیگر مثل همبرگر طرف‌دار نداشته باشد؛ اما واقعاً خوشمزه است، پیشنهاد می‌کنیم حتماً امتحان کنید. در ادامه طرز تهیه انواع مختلفی از ساندویچ تن ماهی را مرحله‌به‌مرحله آموزش می‌دهیم.

 

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی؛ قدم به قدم

مواد لازم مقدار لازم
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
تن ماهی 2 عدد
سیب‌زمینی 2 عدد
قارچ 10 عدد متوسط
پیاز 2 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

 

جزئیات غذایی ساندویچ تن ماهی

میزان کالری در هر 100 گرم 200 کیلو کالری
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان لازم برای پخت 30 دقیقه
تعداد نفرات 4 نفر

 

نحوه آماده‌سازی ساندویچ خوشمزه تن ماهی

  1. برای تهیه این ساندویچ ابتدا تن‌ها را در یک قابلمه کوچک حاوی آب قرار می‌دهیم و به مدت 20 دقیقه می‌جوشانیم. سیب‌زمینی‌ها را نیز پوست‌کنده و به صورت نگینی خورد می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را با آب سرد آبکش می‌کنیم و آن‌ها در یک تابه با حرارت مناسب و مقداری روغن خوب سرخ می‌کنیم.
  2. سیب‌زمینی‌های سرخ شده را خارج می‌کنیم و قارچ‌ها را به صورت دلخواه اسلایس یا خرد می‌کنیم و چند دقیقه آن را در روغن تفت می‌دهیم. می‌توانید برای آنکه قارچ‌ها آب نیندازد با حرارت بالا آن را تفت دهید.
  3. حالا نوبت سرخ‌کردن پیاز‌هاست. قارچ‌ها را خارج کرده و جدا نگه دارید. پیازها را باز به‌دلخواه حلقه‌ای یا نگینی خرد کنید و باز در روغن تفت دهید تا مایل به طلایی شود.
  4. در این مرحله فلفل دلمه را نیز نگینی خرد کنید و به تابه که پیاز در آن است اضافه کنید تا تفت بخورد. در ادامه پس از اینکه روغن تن‌های سرد شده را گرفتید، آن را به مواد تابه اضافه کنید.

ساندویچ تن ماهی، یک غذای خوشمزه و بین‌المللی.

  1. حالا نوبت به‌اضافه کردن رب گوجه و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به موادمان است و تا وقتی رب گوجه به خوبی جا بیفتد همه مواد را تفت می‌دهیم. در ادامه سیب‌زمینی را هم اضافه می‌کنیم. البته می‌توانیم سیب‌ها را اضافه نکنیم و کنار ساندویچ سرو کنیم.
  2. در این مرحله تمام مواد را باهم مخلوط کرده و ترکیب می‌کنیم. در آخر مخلوط به دست آمده را توی نان لواش یا نان باگت قرار می‌دهیم و با مخلفات دلخواه مثل گوجه، خیارشور، کاهو و… سرو می‌کنیم. ساندویچ شما آماده است. نوش جان!

 

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با سس مایونز و ذرت پخته

مواد لازم مقدار لازم
تن ماهی 2 عدد
کنسرو مخلوط ذرت، نخودفرنگی و هویج 1 عدد
سس مایونز 5 قاشق
خیارشور 4 عدد
سیب‌زمینی 2 عدد
شوید تازه 100 گرم
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار کافی

 

جزئیات ساندویچ تن ماهی با سس مایونز و ذرت پخته

میزان کالری در هر 100 گرم 240 کیلو کالری
زمان آماده سازی 45 دقیقه
زمان لازم برای پخت 30 دقیقه
تعداد نفرات  3 نفر

 

نحوه آماده‌سازی ساندویچ تن ماهی با مایونز و ذرت پخته؛ فقط در نیم ساعته

  1. یک قابلمه را نیمه پر آب می‌کنیم و روی حرارت گاز قرار می‌دهیم و تن‌ماهی‌ها را همراه کنسرو سبزیجات در قابلمه می‌گذاریم تا به مدت 20 دقیقه جوشاند.
  2. پس از 20 دقیقه کنسروها را بیرون میاوریم و می‌گذاریم تا خنک شوند و بعد سیب‌زمینی‌ها را شسته و داخل قابلمه می‌گذاریم. اگر آب داخل قابلمه کم بود آن‌قدر که بالای سیب‌زمینی‌ها را بگیرد اضافه می‌کنیم و سپس حرارت می‌دهیم و می‌گذاریم به مدت 45 دقیقه بپزد
  3. در این فاصله شوید‌ها را شسته و آبکش می‌کنیم. در این مرحله شوید‌هایی که آبکش شده‌اند را روی تخت کار ساطوری می‌کنیم تا خوب ریز شوند و بعد آن را داخل یک ظرف مناسب می‌ریزیم و سس مایونز و آبلیمو و نمک را به آن اضافه می‌کنیم.
  4. محتویات ظرف را باهم مخلوط می‌کنیم تا مواد یکدستی به دست آید. پس از 45 دقیقه وقتی سیب‌ها پخته شد آنها را خارج می‌کنیم و بعد از سرد شدن به صورت تکه‌های کوچک مکعبی خرد می‌کنیم.
  5. در ادامه کنسرو سبزیجاتمان را در یک صافی فلزی می‌ریزیم تا آب آن برود و در این فاصله خیار شورها را نگینی خرد می‌کنیم سپس کنسرو مخلوط، خیارشور و سیب‌زمینی را به مخلوط آمادهٔ قبلی‌مان یعنی شوید و سس، اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا یکدست شوند.
  6. بعد تن‌ماهی‌ها را باز می‌کنیم و روغن اضافه آن را می‌گیریم. تن ماهی را در یک ظرف جداگانه به کمک چنگال از هم باز می‌کنیم و سپس به موادمان اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شوند.

در آخر می‌توانید درب ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. حالا می‌توانید مواد آماده شده را در نان باگت سرو کنید و همراه یک نوشیدنی دلخواه میل کنید.

 

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی رژیمی؛ مخصوص ورزشکار‌ها

مواد لازم مقدار لازم
تن ماهی 2 عدد
کنسرو سبزیجات 1 عدد
پیاز 1 عدد
خیارشور 20 عدد (ریز)
آبلیموی تازه به مقدار دلخواه
فلفل سیاه به مقدار کافی

 

جزئیات ساندویچ تن ماهی رژیمی

میزان کالری در هر 100 گرم 180 کیلو کالری
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت 20 دقیقه
تعداد نفرات 3 نفر

نحوه آماده‌سازی ساندویچ تن ماهی رژیمی

تن‌ماهی‌ها را اول بجوشانید و روغن اضافه آن را بگیرید و پیاز رنده شده مخلوط کنید. کنسرو سبزیجات شامل نخودفرنگی، هویج و ذرت را بعد از جوشاندن و صافی کردن با تن ماهی ترکیب کنید تا یکدست شوند.

ساندویچ تن ماهی یک گزینه مناسب برای افرادی است که وقت کافی برای پخت غذا ندارند.

سپس خیارشورها را ریز خرد کنید. البته دقت کنید خیارشورها سرکه‌ای باشد تا نمک آن رژیم غذایی مورد نظر را برهم نزند. تمام مواد را خوب زیرورو کنید و مخلوط کنید، بعد آب‌لیمو تازه و فلفل سیاه هم چاشنی بزنید تا تن ماهی رژیمی‌تان برای میل‌کردن آماده شود. به همین راحتی ساندویچ شما آماده است.

 

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با پنیر پیتزا

مواد لازم مقدار لازم
تن ماهی 1 عدد
پنیر پیتزا 110 گرم
سس مایونز 5 قاشق
قارچ 4 عدد
پیازچه 1 عدد
لیموترش 1 عدد
جعفری خرد شده 3 قاشق سوپ‌خوری
ترخون خرد شده 2 قاشق سوپ‌خوری
خردل 1 قاشق‌چای‌خوری
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپ‌خوری
فلفل سیاه به مقدار کافی

 

جزئیات ساندویچ تن ماهی با پنیر پیتزا

میزان کالری در هر 100 گرم 260 کیلو کالری
زمان آماده سازی 40 دقیقه
زمان لازم برای پخت 20 دقیقه
تعداد نفرات 2 نفر

نحوه آماده‌سازی ساندویچ تن ماهی با پنیر پیتزا

سبزیجات ساطوری شده را با لیموترش ترکیب کنید سپس سس خردل، فلفل سیاه و سس مایونز را به مخلوط سبزیجات اضافه کنید و خوب هم بزنید. قارچ‌ها را خرد کرده، تفت بدهید و به مواد اضافه کنید.

تن ماهی را پس از جوشاندن در ظرف جدا بگذارید و روغن اضافه آن را بگیرید. مواد آماده شده را روی نان تست پهن کنید و قسمت بالای آن را تن ماهی اضافه کنید. با پنیر پیتزا مواد را بپوشانید و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید. در آخر می‌توانید گوجه و خیارشور را به عنوان مخلفات کنار غذایتان سرو کنید.

 

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با ذرت؛ سرشار از فیبر

 

مواد لازم مقدار لازم
تن ماهی 2 عدد
کنسرو ذرت 1 عدد
پیاز 1 عدد
خیارشور 20 عدد (ریز)
آبلیموی تازه به مقدار دلخواه
فلفل سیاه به مقدار کافی

 

جزئیات ساندویچ تن ماهی با ذرت

میزان کالری در هر 100 گرم 195 کیلو کالری
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت 20 دقیقه
تعداد نفرات 3 نفر

 

نحوه آماده‌سازی ساندویچ تن ماهی با ذرت

تن‌ماهی‌ها را اول بجوشانید و روغن اضافه آن را بگیرید و پیاز رنده شده مخلوط کنید. کنسرو ذرت را بعد از جوشاندن و صافی کردن با تن ماهی ترکیب کنید تا یکدست شوند.

خیارشورها را ریز خرد کنید و حتما دقت کنید خیارشورها سرکه‌ای باشد تا نمک آن رژیم غذایی مورد نظر را برهم نزند. تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. بعد آب‌لیمو تازه و فلفل سیاه هم  اضافه کنید. ساندویچ تن ماهی با ذرت شما آماده سرو کردن است. نوش جان.

امکان تهیه ساندویچ تن ماهی به روش‌های متنوع

 

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با سیب‌زمینی

مواد لازم مقدار لازم
تن ماهی 1 عدد
سیب‌زمینی 2 عدد
شیر 2 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی

 

جزئیات ساندویچ تن ماهی با سیب زمینی

میزان کالری در هر 100 گرم 200 کیلو کالری
زمان آماده سازی 25 دقیقه
زمان لازم برای پخت 20 دقیقه
تعداد نفرات 2 نفر

 

نحوه آماده‌سازی ساندویچ تن ماهی با سیب‌زمینی

سیب‌زمینی‌ها را خوب آب‌پز کنید و بعد آن را پوره کنید. شیر و روغن زیتون را به سیب‌زمینی اضافه کنید. تن ماهی را پس از جوشاندن با سیر خرد شده تفت دهید و تمام مواد را با هم ترکیب کنید. مواد را داخل ظرف یا سینی فر بریزید و با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه درون فر بگذارید.

بعد از اینکه مواد شما طلایی‌رنگ شد، می‌توانید برای تزئین آن از جعفری خرد شده، پیاز و خیارشور استفاده کنید و با نان باگت آن را سرو و میل کنید.

 

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با پیازچه

مواد لازم مقدار لازم
تن ماهی 1 عدد
سس مایونز 5 قاشق
قارچ 4 عدد
لیموترش 1 عدد
پیازچه 4 عدد
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپ‌خوری
فلفل سیاه به مقدار کافی

 

جزئیات ساندویچ تن ماهی با پیازچه

میزان کالری در هر 100 گرم 195 کیلو کالری
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت 20 دقیقه
تعداد نفرات 3 نفر

 

نحوه آماده‌سازی ساندویچ تن ماهی با پیازچه

پیازچه‌ها را ساطوری کرده و با لیموترش ترکیب کنید. قارچ‌ها را خرد کرده تفت بدهید و به پیازچه اضافه کنید.

تن ماهی را پس از جوشاندن در ظرف جدا بگذارید و روغن اضافه آن را بگیرید. تن ماهی را با مواد آماده شده مخلوط کنید و خوب ترکیب کنید تا یکدست شود. در آخر می‌توانید گوجه و خیارشور را کنار ساندویچ خود، به عنوان مخلفات، سرو کنید. نوش جان.

ساندویچ تن ماهی، یک راه مقرون به صرفه برای پذیرایی از مهمانان.

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با قارچ

مواد لازم مقدار لازم
تن ماهی  2 عدد
قارچ 10 عدد متوسط
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

 

جزئیات ساندویچ تن ماهی با قارچ

میزان کالری در هر 100 گرم 190 کیلو کالری
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان لازم برای پخت 20 دقیقه
تعداد نفرات 3 نفر

نحوه آماده‌سازی ساندویچ تن ماهی با قارچ

تن‌ماهی‌ها را جوشانده و بعد از سرد شدن، روغن اضافه آن را می‌گیریم. قارچ‌ها را خرد کرده و در تابه با حرارت بالا تفت می‌دهیم. حرارت بالا برای آن است که قارچ‌ها زیاد آب نیندازند. بعد آن را جدا نگه می‌داریم.

امکان تهیه ساندویچ تن ماهی به صورت یک غذای سالم و حتی کم کالری.

پیازها را خرد کرده و تفت می‌دهیم و جدا نگه می‌داریم. سپس فلفل دلمه را نگینی ریز کرده و تفت می‌دهیم. تمام مواد را در یک ظرف مناسب مخلوط کرده و رب گوجه و نمک و فلفل می‌زنیم و می‌گذاریم تا زیر حرارت، رب گوجه جا بیفتد.

در آخر به موادمان تن ماهی را هم اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم. ساندویچ شما آماده سرو کردن است. نوش جان.

 

ساندویچ تن ماهی؛ پنج دقیقه‌ای یا نیم ساعته؟

ما در این مقاله روش‌های مختلف طرز تهیه ساندویچ تن ماهی را آموزش دادیم. شما بسته به علاقه خود می‌توانید یکی از این ساندویچ‌ها را تهیه کنید.

اگر تمایل دارید با طرز تهیه ساندویچ‌های خوش طعم و ساده دیگری آشنا شوید می‌توانیم به شما ساندویچ تخم مرغ با سس خردل و ساندویچ ماکارونی را پیشنهاد دهیم.

همچنین شما می‌توانید ساندویچ موردعلاقه‌تان را  با استفاده از سرویس آنلاین سفارش غذا از اسنپ فود، به‌راحتی سفارش دهید.

امیدواریم که از خواندن این مقاله لذت برده باشید و مطالب آن برایتان مفید واقع شده باشد. حتماً نظرات و تجربیات خود را دربارهٔ ساندویچ تن ماهی با ما و با بقیه‌ی کاربران به اشتراک بگذارید.

نظرات کاربران

سعید سبحانی فر
31.مرداد.1402

سلام تن ماهی الا انقدر گران شده که باید تن ماهی بزاری رو سر نه اینکه ساندویج تن ماهی درست کنی والا

    snappfoodadmin
    05.شهریور.1402

    سلام قیمت تمام خوراکی ها بالا رفته و تن ماهی هم با توجه به اینکه سرشار از امگا 3 و بسیاری از مواد مغذی دیگر است،
    فوق‌العاده برای سلامتی بدن مفیدند افزایش قیمت داشته اما باز ساندویچ تن ماهی مرقون به صرفه هستش
    میتوانید از استپ فود انلاین خرید کنید https://snappfood.ir/

haaieede mardanii
31.مرداد.1402

سلام چرا کنسرو تن ماهی رو قبل از مصرف می جوشانند مگه ماهی داخلش نیست

    snappfoodadmin
    05.شهریور.1402

    سلام یکی از نکات مهم هنگام تهیه و مصرف تن ماهی بایدرعایت کنید اینکه کنسرو ماهی از برند معتبر تهیه شود و
    حتماً قبل از مصرف 20 دقیقه جوشانده شود تا اگر باکتری سمی در آن وجود دارد، بروز کند و از بین برود

محمد تاراوند
31.مرداد.1402

ساندویچ تن ماهی با سس مایونز و ذرت پخته واقعا خوشمزه میشهه؟ من تن ماهی با برنج و سماق میخورم خوشم میاد

    snappfoodadmin
    05.شهریور.1402

    سلام تن ماهی با برنج و با سبزی پلو هم سرو میکنند و حتی سالاد تن ماهی هم درست می کنند . ساندویچ تن ماهی با سس مایونز و ذرت پخته بستگی
    به ذائقه ای شما دارد معمولا و قطعا ساندویچ خوشمزه ای است

شیداپور
05.شهریور.1402

سلام برای اینکه قارچ ها آب نندازند چیکار کنم تا یک ساندویچ تن ماهی خوشمزه درست کنم

    snappfoodadmin
    08.شهریور.1402

    سلام در تهیه ساندویچ تن ماهی از قارچ استفاده می شود که برای آنکه قارچ‌ها آب نیندازد با حرارت بالا آن را تفت دهید.