طرز تهیه ساندویچ پستو برای پر مشغلهها
آیا شما هم به به در پی یک وعده غذایی نسبتا ارزان و سالم هستید؟ شما هم زمان پرارزش خود را صرف فکر کردن به پخت ناهار و شام میکنید و به نتیجهای نمیرسید؟
در این مقاله با طرز تهیه ساندویچ پستو و ساندویچ مرغ با سس پستو به شما کمک میکنیم تا با صرف هزینه قابل قبول سالمترین وعده غذایی را تهیه کنید.
همه چیز دربارهی طرز تهیه ساندویچ پستو
سس پستو
پستو یک سس ایتالیایی است که با وجود ترکیبات بسیار کم و ساده از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است. ریحان جز مواد اصلی این سس است، ریحان از آن دسته سبزیجات است که در سفره غذایی ایرانیها همیشه وجود داشته است.
به همین علت طی این سالها طرز تهیه مرغ پستو بسیار محبوب شده است. علاوه بر این سس پستو طرز تهیه بسیار آسانی دارد که جایگزین خوبی برای انواع سسهای کارخانهای با مواد نگه دارنده است.
مواد لازم برای تهیه سس پستو
مواد لازم | میزان لازم |
اسفناج | یک پیمانه |
ریحان | دو پیمانه |
سیر | سه عدد |
روغن زیتون | دو قاشق غذا خوری |
پنیر پارمزان | 2/1 پیمانه |
آب لیمو ترش | دو قاشق غذاخوری |
گردو | 3/1 پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
جزئیات سس پستوی خانگی
کالری 100 گرم سس پستو | 372 کیلو کالری |
زمان آماده سازی سس پستو | 15 دقیقه |
زمان پخت | ندارد |
تعداد نفرات | دو نفر |
طرز تهیه سس پستو به خوشمزگی کافهها
تازه بودن ریحان و اسفناج در خوشمزهتر شدن سس نقش مهمی دارد. سعی کنید برگهای ریحان که سیاه شدهاند را جدا کنید. یکی از مزیتهای این سس این است که میتوانید آن را تا چند روز در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری در زمان بالاتر میتوانید در قالبهای فریز ریخته و در فریزر تا مدت طولانیتر نگهداری کنید.
-مثل یک سر آشپز حرفهای برگهای اسفناج، ریحان و گردوها را در مخلوط کن ریخته و حسابی مخلوط کنید تا مواد یک دست و نرم شوند.
-در این مرحله سیر و پنیر پارمزان را به بقیه مواد اضافه کنید و باز هم مخلوط کنید.
-همان طور که مخلوط کن روی دور آرام است، روغن زیتون و آب لیمو ترش را به مواد اضافه کنید.
-در آخر به میزان دلخواه نمک و فلفل را اضافه کنید.
حالا شما یک سس بینظیر برای انواع ساندویچ و پاستا دارید که در ادامه طرز تهیه ساندویچ مرغ پستو را خواهید خواند.
ساندویچ مرغ با سس پستو سریع و آسان
تعداد زیادی از افرادی که ساعتهای زیادی مشغول به کار هستند از سوتغذیه رنج میبرند. این موضوع رابطه مستقیمی دارد به وعده غذایی ناهار که در میان روز خورده میشود. اگر شما هم نگران سلامتی خود هستید اما وقت کافی ندارید بهتر است هر چه زودتر طرز تهیه ساندویچ فوری اما سالم را یاد بگیرید.
پیشنهاد میکنیم اگر شما هم دوست دارید با استفاده از فیله مرغ انواع غذاها را بدانید طرز تهیه کروسان مرغ را هم مطالعه کنید.
مواد لازم برای ساندویچ مرغ با سس پستو
مواد لازم | میزان لازم |
سینه مرغ | چهار تکه |
کره | یک قاشق غذا خوری |
سیر | یک عدد |
گوجه | یک عدد |
کاهو | دو برگ |
سس پستو | به میزان دلخواه |
نمک و فلفل | به میزان دلخواه |
جزئیات ساندویچ مرغ با سس پستو
کالری هر صد گرم ساندویچ | 576 کیلو کالری |
زمان پخت و آماده سازی | 20 دقیقه |
تعداد نفرات | 1 نفر |
طرز تهیه مرغ پستو با عطر سیر و فلفل سیاه
آماده سازی مرغ پستو
ابتدا فیلههای مرغ را که به خوبی شسته شده را به برشهای نازک درآورید. کره را در یک ماهیتابه همراه با سیر تفت دهید. فیلهها را با مقداری نمک و فلفل سیاه به کره اضافه کنید.
توجه داشته باشید هر چه فیلهها را به تکههای باریکتری خورد کرده باشید زودتر پخته میشوند و عطر سیر و فلفل به خورد آن میرود. فیلهها که رنگ طلایی در آمد، میتوانید مطمئن شوید که به خوبی مغز پخت شده است.
برای پیچیدن ساندویچ لایه داخلی نان را در ماهیتابه گرم کنید. یک برگ کاهو را کمی کوچکتر از نان برش بزنید و روی نان بگذارید. دو تکه فیله مرغ را اضافه کنید و با سس پستو که در بالا آموزش دادیم روی فیلهها را به خوبی بپوشانید.
گوجهها را به نازکی حلقه کنید و در لایه بعد اضافه کنید، در آخر دوباره یک تکه کاهو به همراه نان را روی آن قرار دهید. حالا ساندویچ آماده است تا آن را داخل ساندویچ ساز قرار دهید. اگر ساندویچ ساز ندارید میتوانید همین روش را با یک ماهیتابه انجام دهید.
به این صورت که با یک ظرف فلزی کوچکتر روی ساندویچ را فشار دهید که دو لایه نان به هم بچسبد.
هر طرف از نان ساندویچ حدود پنج تا هفت دقیقه زمان میبرد که لایههای بیرونی نان به خوبی ترد و طلایی شود. نکته آخر در طرز تهیه ساندویچ پستو این است که بعد از خارج کردن ساندویچها از دستگاه بالافاصله آن را برش ندهید. مواد داخلی ساندویچ که حسابی ذوب شدهاند ممکن است به بیرون بپاشد.
بعد از این که ساندویچها سردتر شدند با یک چاقوی آشپزخانه یک برش قطری روی هر ساندویچ بزنید تا هنگام خوردن راحت باشید.
نکات مهم درباره نان ساندویچ مرغ با سس پستو
اگر جز آن دسته از افراد هستید که میزان مصرف کربوهیدارت وعدههای غذاییتان مهم است این ساندویچ مرغ با سس پستو خیالتان را راحت میکند. نانهای ساندویچ در ایران از تنوع بالایی برخوردار است اما نان باگت و تست بیشتر در دسترس هستند. نان تست سبوس دارد بهترین گزینه برای طرز تهیه ساندویچ فوری سالم به شمار میرود. نانهای باگت کوچک و باریک را هم به همین روش میتوانید استفاده کنید.
نکته آخر
این ساندویچ مرغ پستو را در مهمانیهای خودمانی به عنوان غذای سبک و مدرن میتوانید استفاده کنید. همچنین میتوانید با چند تکه سیب زمینی سرخ کرده یا چیپس سیب زمینی بشقاب ساندویچ مرغ با سس پستو را تزیین کنید.
این ساندویچهای فوری پرکالری میتواند جایگزین مناسبی برای غذاهای سرخ شده ناسالم باشد. طرز تهیه انواع پنینی میتواند برنامه غذایی هفتگی شما را رنگینتر کند. امیدواریم با آموزش این ساندویچ فوری خوشمزه توانسته باشیم نظر شما را جلب کنیم.
ساندویچ مرغ با سس پستو به راحتی در خانه تهیه میشود اما اگر کمبود وقت دارید، میتوانید با سفارش غذا در اسنپ فود این ساندویچ خوشمزه را تهیه کنید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402