یک پذیرایی شیک مجلسی با طرز تهیه عیش السرایا
عیش السرایا یا ایش السریه در لغت به معنای نان کاخ سلطنتی است و احتمالا با دیدن ظاهر آن، تایید خواهید کرد که به کار بردن این نام، چندان هم بیراه نیست. این دسر شکیل و مجلسی، میتواند گزینهای مناسب برای سفرههای افطار باشد و از آنجا که طعمی نزدیک به فرنی خودمان دارد، احتمالا باب طبع خواهد بود. به همین منظور، وقت را هدر ندهید و طرز تهیه عیش السرایا را در اسنپ فود بخوانید.
عیش السرایا | |
تعداد نفرات | 5 تا 6 نفر |
زمان آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
میزان سختی | کم |
هم نشینی فرنی با نان تست درعیش السرایا
نکته خاص این دسر عربی، مخلوط شدن طعم نان تست آغشته به شهد با یک لایه فرنی است که طعمی بینظیر و خاص میسازد. بنابراین میتواند یک پیشنهاد متفاوت و بسیار خوشمزه برای پذیرایی از مهمانها باشد. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه آن را با هم میبینیم:
مواد لازم برای تهیه شیرینی عیش السرایا
در طرز تهیه عیش السرایا، میتوانید به جای نشاسته ذرت، از نشاسته گل هم استفاده کنید. ضمنا در نظر داشته باشید که حداقل 7 تا 8 ساعت، دسر را در یخچال بگذارید تا طعمها کاملا به خورد هم بروند. مواد لازم به شرح زیر است:
مواد لازم برای عیش السرایا | مقدار مورد نیاز |
نان تست | 10 عدد |
شیر | 4 لیوان |
نشاسته ذرت | 4 قاشق غذاخوری |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
گلاب | 3 قاشق غذاخوری |
خامه | 100 گرم |
مواد لازم برای تهیه این شربت به شرح زیر است:
مواد لازم برای شربت بار | مقدار مورد نیاز |
آب | نصف لیوان |
شکر | 1 لیوان |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه عیش السرایا
برای تهیه این دسر عربی خوشمزه و مجلسی، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: اطراف نانهای تست را که خشکتر هستند جدا کرده و آنها را به شکل مکعبی برش بزنید. سپس در تابهای مناسب تفت دهید یا چند دقیقهای در فر بگذارید تا برشته شوند.
- مرحله دوم: در ادامه، نشاسته ذرت، خامه صبحانه و شکر را داخل شیر ریخته و ترکیب حاصل را روی حرارت ملایم بگذارید. به آرامی و پیوسته، مواد را هم بزنید تا غلیظتر شوند.
- مرحله سوم: وقتی که مواد کمی غلیظتر شد، گلاب را اضافه کنید و کمی هم بزنید و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
- مرحله چهارم: در این مرحله از طرز تهیه عیش السرایا، باید شهد را آماده کنید. برای این کار، آب و شکر را با هم مخلوط کرده و بدون هم زدن، روی حرارت ملایم بگذارید و صبر کنید تا شکر به طور کامل حل شود.
- مرحله پنجم: پس از اینکه شهد کمی غلیظتر شد و شکر حل شد، آب لیموترش و زعفران را به آن اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه دیگر، جوشهای ریز بخورد و سپس حرارت را خاموش کنید.
- مرحله ششم: یک ظرف مناسب انتخاب کنید و کف آن یک لایه نان تست برشته شده بچینید. روی نانها، مقداری شربت داغ بریزید و روی آن را با لایهای از مخلوط شیر و نشاسته بپوشانید.
- مرحله هفتم: روی ظرف را با یک ورقه سلفون بپوشانید و برای جلوگیری از عرق کردن دسر، روی سلفون، چند سوراخ ایجاد کنید. ظرف را در یخچال بگذارید تا استراحت کرده و مزهها به خورد هم بروند.
اگر میخواهید این دسر خوشمزه عربی را به صورت تک نفره سرو کنید، تمام مراحل قبل را با استفاده از لیوانهای یکدست انجام دهید و روی آنها را با پودر پسته و بادام تزئین کنید. نوش جان
حالا طرز تهیه عیش السرایا را می دانید…
مواد لازم برای تهیه عیش السرایا را برای شما توضیح دادیم و شما را با نحوه تهیه آن آشنا کردیم. امیدواریم که مطلب تهیه شده برای شما مفید باشد و شما را در تهیه این دسر عربی خوشمزه راهنمایی کند. این دسر را مطابق دستور بالا تهیه کنید و خانواده و اقوام خود را میهمان یک دسر خوش طعم عربی کنید.
جدیدترین ها
آبان 29, 1403
آبان 29, 1403
آبان 28, 1403
آبان 28, 1403
پیشنهاد سردبیر
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402