طرز تهیه قارچ سوخاری و طرز تهیه سس مخصوص
فست فودها همیشه میان افرادی در سنین مختلف طرفداران زیادی دارند. درست کردن آنها در خانه فرصت تهیه غذایی سالم تر و نزدیک به سلیقه اعضای خانواده را فراهم می کند. یکی از غذاهای فست فودی که درست کردن آن دشوار نیست قارچ سوخاری است. در این مقالۀ اسنپ فود طرز تهيه قارچ سوخاري را آموزش می دهیم.
طرز تهیه قارچ سوخاری
برای تهیه قارچ سوخاری باید مواد لازم را آماده کرده و دستور پخت پیشنهادی را اجرا کنید.
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری زعفرانی
- ۵۰۰ گرم قارچ
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱ قاشق مرباخوری آبلیمو
- ۴ قاشق غذاخوری ماست
- ۱ قاشق چای خوری زعفران
- آرد سوخاری به مقدار لازم
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
دستور قارچ سوخاری زعفرانی
- ابتدا قارچ ها را با دستمال مرطوب تمیز و لایه ای نازک از روی آن بردارید.
- ماست و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
- نمک، فلفل، زعفران و آبلیمو را با ترکیب ماست و تخم مرغ مخلوط کنید.
- آرد سوخاری را به ظرف آرام آرام اضافه کرده و کامل هم بزنید تا غلیظ شود.
- دقت کنید غلظت مخلوط به حدی باید باشد که به قارچ ها بچسبند. در ضمن بخشی از آرد سوخاری درشت را کنار بگذارید
- قارچ ها را به مخلوط آغشته کرده و آرد سوخاری درشت را به آن اضافه کنید.
- اگر فرصت داشته باشید می توانید قارچ های آغشته به مخلوط و آرد سوخاری را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دارتر شود.
- تابۀ کوچکی را تا حدی روغن بریزید که قارچ ها در آن شناور شود. در ضمن حرارت نباید زیاد باشد.
- قارچ های سرخ شده را کنار بگذارید تا با سس مخصوص میل کنید.
طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی
قارچ سوخاری رستورانی از قارچ های تازه و کوچک که به طور کامل مغز پخت شده است تهیه شده است. طعم تند یا زعفرانی ندارد به همین دلیل به قارچ سوخاری معمولی یا رستورانی معروف است.
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری رستورانی
- ۳۰۰ گرم قارچ
- ۱ فنجان آرد گندم یا آرد سفید
- ۲ فنجان آرد سوخاری
- ۲ عدد تخم مرغ
- نمک، فلفل و آویشن به مقدار لازم
- زردچوبه و پودر سیر
- روغن مایع سرخ کردنی
طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی
- قارچ های سالم و کوچک را با دستمال مرطوب تمیز کنید. نباید فراموش کنید که شستن قارچ ها به روش معمولی روش درستی نیست. زیرا آب جذب می کنند و سرخ کردن آنها به خوبی انجام نمی شود.
- در ظرفی آرد، نمک، فلفل، آویشن، زردچوبه و پودر سیر را به خوبی مخلوط کنید. غلظت آن باید بیشتر از ماست شود تا به راحتی به قارچ ها بچسبد. میزان مخلوط باید متناسب با میزان قارچ ها باشد.
- قارچ ها را یکی یکی در مخلوط به طور کامل بغلتانید تا مخلوط جذب قارچ ها شود.
- هر قارچ را به پودر سوخاری آغشته کنید. سپس روی توری سیمی قرار دهید تا تمام قارچ ها آماده شوند.
- تابه را پر از روغن کنید تا قارچ های سوخاری موقع سرخ شدن در روغن شناور باشد.
- حرارت زیاد قارچ ها باعث سرخ شن مخلوط می شود در حالی که قارچ ها همچنان خام هستند. بنابراین قارچ ها باید حرارت کمی ببینند که مغز پخت شوند. در ضمن باید نیمه سرخ شوند که خیلی خشک نباشند.
- قارچ های نیمه سرخ شده را می توانید مجدداً در روغن بریزید تا طلایی- قهوهای رنگ شوند.
طرز تهیه قارچ سوخاری تند با تخم مرغ
تهیه قارچ سوخاری با توجه به سلیقۀ مهمانان می تواند با ادویه های متفاوتی انجام شود. شما می توانید قارچ سوخاری تند آماده کنید. در ادامه دستور قارچ سوخاری تند با تخم مرغ را مطالعه کنید.
مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری تند با تخم مرغ
- ۳۰۰ گرم قارچ
- ۲ عدد تخم مرغ
- نصف فنجان شیر
- ۲ فنجان آرد سوخاری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن
دستور تهیه قارچ سوخاری تند با تخم مرغ
- قارچ ها به کامل بشویید و خشک کنید.
- تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و کامل هم بزنید.
- نمک و شیر را به تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط را کامل به هم بزنید.
- فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن را مخلوط موجود اضافه کنید و هم بزنید.
- قارچ ها را یکی یکی در مخلوط بغلتانید تا مخلوط جذب آنها شود.
- هر قارچ آغشته شده به مخلوط را در آرد سوخاری قرار دهید.
- بعد از اینکه تمام قارچ ها به مخلوط و آرد سوخاری آغشته شد در تابۀ پر از روغن قرار دهید.
- قارچ ها باید در روغن غوطه ور باشد و نیمه سرخ شوند. دقت کنید که حرارت باید کم باشد که همزمان با سرخ شدن مخلوط، قارچ ها کامل پخته و نیم سرخ شوند.
- اگر دوست داشتید که قارچ ها بعد از سرخ شدن پف کرده شوند، به مخلوط اولیه کمی دلستر اضافه کنید.
طرز تهیه قارچ سوخاری با پنیر
پنیر پیتزا هم مادۀ دیگری است که می توانید هنگام پخت قارچ سوخاری استفاده کنید. بنابراین برای تهیه قارچ سوخاری با پنیر می توانید از دستور پخت زیر استفاده کنید.
مواد لازم برای پخت قارچ سوخاری
- ۳۰۰ گرم قارچ سوخاری
- ۱ فنجان آرد ذرت
- ۲ عدد تخم مرغ
- نصف فنجان شیر
- ۲ فنجان آرد سوخاری
- پودر سیر و نمک
- پنیر پیتزا یک فنجان
طرز تهیه قارچ سوخاری با پنیر
- قارچ ها را کامل بشویید و خشک کنید. سپس به آنها کمی نمک بزنید.
- قارچ های نمکی را به آرد ذرت آغشته کنید.
- در ظرفی شیر، تخم مرغ، نمک و پودر سیر را به طور کامل هم بزنید.
- قارچ ها را یکی یکی در این مخلوط بغلتانید تا آن را کامل جذب کنید.
- قارچ های آغشته به مخلوط را در ترکیب آرد سوخاری و پنیر پیتزا بغلتانید.
- در تابۀ پر از روغن قارچ ها را با حرارت کم نیمه سرخ کنید تا رنگ طلایی- قهوه ای شود.
طرز تهیه قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای
می توانید قارچ سوخاری را با سس پنیر خامه ای نیز طعم دار کنید. بنابراین کافی است دستور پخت قارچ سوخاری که در داخل آن به این سس قرار دارد را در ادامه مطالعه کنید.
مواد لازم برای پخت قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای
- ۳۰۰ گرم قارچ
- پودر سیر
- پودر فلفل قرمز و نمک
- تکه های قرمز
- ۲ عدد پیازچه متوسط
- ۲۵۰ گرم پنیر خامه ای
- آرد سوخاری به مقدار لازم
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۱ فنجان آرد
طرز تهیه قارچ سوخاری با سس پنیر خامه ای
در تهیه این قارچ سوخاری از سسی استفاده می کنیم که در موارد قبلی استفاده نشده است.
- قارچ ها را با دستمالی مرطوب تمیز کنید. یک لایه نازک از روی قارچ جدا کنید که لکه های سیاه و تیرۀ آن کنار گذاشته شود.
- دنبالۀ قارچ را به آرامی از کلاهک آن جدا کنید که بتوانید سس پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید.
- پنیر خامه ای را ساعتی بیرون از یخچال بگذارید تا به راحتی با مواد دیگر مخلوط شود.
- به ظرفی که پنیر خامه ای در آن قرار داده اید. نمک، پودر سیر و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید.
- قسمت سفید پیازچه و کمی از ساقۀ سبز آن را کامل خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. سپس کامل هم بزنید.
- مخلوط را در کلاهک قارچ ها بریزید و قارچ ها را آرام کنار بگذارید.
- قارچ ها را به آرامی در آرد بغلتانید. سپس آنها را یکی یکی در آرد سوخاری بغلتانید.
- نهایتاً قارچ های آغشته به آرد و با تخم مرغ کاملاً هم زده، مخلوط کنید.
- قارچ ها را در مرحلۀ آخر به آرد سوخاری آغشته کنید.
- قارچ ها را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا سس پنیر خامه ای و مواد مخلوط جذب قارچ شود. در واقع قارچ ها طعم دار تر می شوند.
- با حرارت کم قارچ ها را در تابۀ روغن نیمه سرخ کنید. رنگ قارچ ها باید طلایی- قهوهای شود.
طرز تهیه قارچ سوخاری با فر
در دستور پخت انواع قارچ سوخاری که به شما ارائه دادیم مرحلۀ نهایی با تابۀ پر از روغن روی حرارت کم انجام می شود. در ادامه دستور پخت قارچ سوخاری با فر را به شما توضیح می دهیم.
مواد لازم برای قارچ سوخاری با فر
- ۱ پیمانه آب
- نصف پیمانه آرد ذرت
- ۱ پیمانه آرد سفید
- ۲ پیمانه آرد سوخاری
- ۲۰۰ گرم قارچ
- نمک و بکینگ پودر به مقدار لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری با فر
- آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس آب را به آن آرام آرام اضافه کرده و کامل هم بزنید تا مخلوط یک دست و صافی آمده شود.
- قارچ ها را یکی یکی به خوبی در مخلوط بغلتانید.
- قارچ های آغشته به مخلوط را یکی یکی در آرد سوخاری قرار دهید. دقت کنید که کامل باید به آرد سوخاری آغشته شود.
- قارچ ها را در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا به رنگ طلایی- قهوه ای شود.
- قارچ ها را از فر خارج کرده و روی کاغذی خشک قرار دهید که روغن قارچ ها را جذب کند. اکنون آماده برای سرو کردن است.
طرز تهیه سس مخصوص قارچ سوخاری
سس مخصوص قارچ سوخاری ترکیبی از مواد مشخص است. برای تهیه این سس خوشمزه می توانید از دستور پخت زیر استفاده کنید.
مواد لازم برای سس مخصوص قارچ سوخاری
- ۱ پیمانه سیر خرد شده
- نصف پیمانه آبلیمو
- ۱ قاشق سوپ خوری نمک
- ۳/۱ پیمانه روغن کانولا
دستور تهیه سس مخصوص قارچ سوخاری
- ابتدا سیر خرد شده و نمک را به مدت ۵ دقیقه مخلوط کنید.
- آبلیمو و روغن کانولا را به مخلوط اضافه کرده و ۵ دقیقه به هم بزنید. نهایتاً مخلوطی غلیظ و خامه ای شکل ایجاد می شود.
اکنون این سس آمادۀ استفاده است.
کلام آخر
در این مقاله نحوۀ تهیه قارچ سوخاری به طعم های مختلف را آموزش دادیم. علاوه بر این طرز تهیه قارچ سوخاری با فر را ارائه کردیم. با توجه به خوش طعم بودن قارچ سوخاری با سس مخصوص، با طرز تهیه سس مخصوص قارچ سوخاری نیز آشنا شدید.
اگر به غذا های فست فودی علاقه مند هستید،مطالعه مطالب زیر را از دست ندهید.
جدیدترین ها
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
آبان 30, 1403
پیشنهاد سردبیر
آبان 23, 1403
مهر 24, 1403
شهریور 20, 1403
مرداد 7, 1403
پربازدیدترین مطالب
مهر 28, 1403
اردیبهشت 4, 1403
بهمن 10, 1402
فروردین 8, 1402