طرز تهیه لاوا کیک (یک کیک خوشمزه برای شکلات دوست ها)

طرز تهیه لاوا کیک (یک شیرینی خوشمزه با دستور پخت ساده)
اگر دنبال یادگیری طرز تهیه انواع کیک و شیرینی هستید و به طعم شکلات هم علاقه دارید، لاوا کیک پیشنهاد اسنپ فود سامانه سفارش آنلاین شیرینی و کیک به شماست. لاوا کیک جزو آن دسته از کیکهاست که طعم آن برای علاقهمندان به شکلات هیچوقت قدیمی نمیشود.
داخل لاوا کیک پر از شکلات است و با کمی برش، تمام شکلاتها خارج میشوند. طرز تهیه لاوا کیک ساده بوده و این کیک خوشمزه معمولا با انواع بستنی، قهوه یا چای آماده سرو میشود. حالا ما در این مطب قصد داریم روش پخت این کیک را هم با فر و هم بدون فر آموزش دهیم، پس همراه ما باشید.
اطلاعات تکمیلی تهیه لاوا کیک
اطلاعات تکمیلی درباره تهیه لاوا کیک به ترتیب زیر است:
میزان کالری | 296 کیلو کالری |
زمان آماده سازی مواد اولیه | 30 دقیقه |
زمان پخت | 10 دقیقه |
تعداد نفرات | 2 نفر |
مواد لازم برای تهیه لاوا کیک
ما قصد داریم طرز تهیه لاوا کیک دونفره را آموزش دهیم. اگر قصد آموزش طرز تهیه لاوا کیک بزرگ را دارید، میتوانید به ازای هر نفر با توجه به جدول زیر موادتان را اضافه کنید:
شکلات | 60 گرم |
کره | 40 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
پودر قهوه فوری | نصف قاشق چایخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | به مقدار لازم |
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر
برای تهیه لاوا کیک با فر طبق مراحلی که در ادامه میگوییم پیش بروید:
- کره و شکلات را داخل ظرف و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا به مرور زمان آب شده و سپس بگذارید تا سرد شوند.
- تخممرغها را هم داخل ظرفی دیگر بشکنید و خوب هم بزنید و در این حین شکر و وانیل را به ظرف اضافه کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
- شکلاتها را به مواد داخل ظرف اضافه کرده و حالا پودر قهوه و آرد الکشده را کمکم داخل کاسه بریزید و هم بزنید. این کار را تا زمانی که مواد با هم کاملا ترکیب شده و بافتشان خمیری میشود ادامه دهید.
- حالا باید مواد را داخل قالبهای مافین بریزید. در مرحله اول قالبها را چرب کرده و سپس مقداری پودر کاکائو یا آرد داخل قالبها ریخته و آنها را برگردانید تا پودر اضافه بیرون بریزد. بعد از این کار مافینها را تا مقدار دلخواه با مواد پر کرده و سپس روی سینی فر بگذارید
- سینی را در فر قرار داده و بگذارید کیکها در دمای 210 درجه سانتیگراد و در مدت زمان 7 تا 10 دقیقه پخته شوند
تبریک میگوییم، لاوا کیک شما تهیه شده و بعد از کمی سرد شدن آماده صرف است. راستی ما در مطلبی دیگر طرز تهیه جار کیک شکلاتی را آموزش دادهایم که میتوانید کیک لاوا را در کنار آن تهیه کرده و به عنوان میانوعده برای مهمانانتان سرو کنید.

طرز تهیه چاکلت لاوا کیک بدون فر
طرز تهیه لاوا کیک بدون به فر به ترتیب زیر است:
- تمام مواد را مثل مراحل قبل آماده کنید
- حالا مافینها را چرب کرده، روی آنها پودر کاکائو یا آرد ریخته و سپس مواد را داخل آنها بریزید. برای این کار از ظرفهای ضد حرارت هم میتوانید استفاده کنید
- یک قابله با سطح صاف تهیه کرده و قالب یا مافینها را داخل آن بچینید
- با توجه به اندازه قابلمه، نصف آن را پر از آب کنید و روی آن یک دمکنی بگذارید
- قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید کیکها 10 تا 12 دقیقه بپزند.
- حالا کیکها را از قابلمه خارج کرده و بگذارید سرد شوند.
تبریک میگویم، لاوا کیک شما آماده است. اگر میخواهید چندین نوع شیرین برای میانوعده و پذیرایی از مهمانان تهیه کنید، پیشنهاد میدهیم سری به مطلب طرز تهیه کیک لبو هم بزنید چون به راحتی تهیه میشود.
طرز تهیه لاوا کیک نوتلا
شما میتوانید کیک لاوا را به همراه نوتلا هم سرو کنید. برای این کار کافیست تا در هنگام تهیه کیک، کمی نوتلا به خمیر اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. حالا کیک لاوا شما مزه شکلاتی فندقی میگیرد که برای کسانی که به نوتلا علاقه دارند، طعمی فراموشنشدنی دارد.
شما میتوانید نوتلا را هم به صورت آماده و هم در خانه تهیه کنید. در صورت تهیه نوتلا در خانه، میتوانید مواد آن را به دلخواه کم یا زیاد کرده تا دقیقا همان طعمی را بدهد که دوست دارید.
طرز تهیه نوتلا در خانه
اما چطور نوتلا را در خانه درست کنیم؟ برای این کار به موادی که در ادامه لیست کردهایم نیاز دارید:
فندق | یک پیمانه (150 گرم) |
شیر سرد | ۱۲ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ½ بسته |
پودر شیرخشک | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱پنس |
شکلات شیرین | ۱۶۰ گرم |
شکلات تلخ | ۸۰ گرم |
پودر کاکائو | ۲ قاشق چایخوری |
روغن مایع کنجد | ۳ قاشق غذاخوری |
عسل | 2 قاشق غذاخوری (برای شیرینترشدن نوتلا مقدار عسل را به میزان دلخواه افزایش دهید) |
طرز تهیه نوتلا به ترتیب زیر است:
ابتدا فندقها را داخل یک تابه تفت داده تا پوستشان کنده شود
حالا فندقها را داخل مخلوطکن ریخته و 5 دقیقه دستگاه را روشن کنید تا پودر شده و روغن پس دهند.
داخل یک کتری مقداری آب ریخته و بگذارید بجوشد. سپس به شیوه بنماری شکلاتهای تلخ و شیرین را روی بخار آن بگذارید تا آب شوند. حالا شکلاتها را به فندقها اضافه کنید
اکنون خامه، نمک، پودر شیرخشک، پودرکاکائو، روغن کنجد و عسل را به ترکیبتان اضافه کنید و بهخوبی هم بزنید. در این حین هر سی ثانیه یکبار به مخلوطکن استراحت داده و دوباره همزدن مواد را شروع کنید.
در صورت روان نبودن مواد، شیر را کمکم به ترکیب اضافه کنید
پس از رسیدن به میزان غلظت دلخواه مواد، آنها را داخل یک ظرف ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
حالا نوتلا شما آماده است و می توانید از آن در تهیه کیک لاوا استفاده کنید.
چند نکته مهم درباره تهیه نوتلا:
- بعد از گذاشتن مواد در یخچال، غلظت نوتلا بیشتر می شود.
- استفاده از شیر خشک اختیاری است. شیر خشک از تیره شدن رنگ نوتلا جلوگیری میکند.
- در تهیه نوتلا از انواع روغن های مایع تخمه آفتابگردان، کنجد یا نارگیل هم می توان استفاده کرد. تنها روغنی که مجاز به استفاده از آن نیستید، روغن زیتون است

یک کیک خوشمزه، یک پذیرایی فوق العاده
لاوا کیک یکی از کیکهای خوشمزه و شکلاتی است که قطعا نظر مهمانانتان را به خود جلب میکند. شما میتوانید این کیک خوشمزه را برای مصرف روزانه و به عنوان میانوعده تهیه کرده و از صرف آن لذت ببرید. با سرو این کیک در کنار بستنی یک پذیرایی مفصل از مهمانانتان خواهید داشت. طرز تهیه لاوا کیک با بستنی ساده هست و کافیست مقداری بستنی با طعم کاکائو یا هر طعم دیگری را کنار ظرف کیک بگذارید.
ما در این مطلب از سری آموزشهای طرز تهیه انواع کیک و شیرینی اسنپ فود، طرز تهیه کیک لاوا را آموزش دادیم. اگر تمام مراحل را به درستی پیش ببرید، یک کیک خوشمزه با طعمی بینظیر تهیه میکنید که محال است به راحتی از یاد خود یا مهمانانتان برود. یادتان نرود که میتوانید از طریق اسنپ فود بدون دغدغه و زحمت بابت کیک یا شیرینیپزی، خوشمزهترین کیک و شیرینیها را سفارش دهید! پس اگر حوصله آشپزی ندارید، ما اینجا هستیم تا کمکتان کنیم.